Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Πριν 5 μήνες είχα amh 0,38 και τον προηγούμενο μήνα fsh 13, άρα χρονικά πιέζομαι πολύ, σα να είμαι στην ηλικία σου. Το μήνα πριν το 13 ήταν 9, γενικά έπαιζε στο 10 περίπου, αλλά τώρα ανέβηκε επίσημα.

Ιδανικά θα ήταν νομίζω να κάνεις νέα διέγερση να καταψυξεις όσα έμβρυα μπορείς. 

Καταλαβα..Να μην απογοητευεσαι..η ΑΜΗ ειναι απλα ενας αριθμος..ξερω κοπελα που στα 29 ειχε αντιστοιχη και στα 35 έμεινε φυσιολογικα πριν παει για εξωσωματική..η FSH νομιζω εχει διακυμανσεις καθε μηνα οποτε μην το προδικαζεις! Κανε τις προσπαθειες σου λοιπόν να μαζεψεις εμβρυακια κ καντε το ταξιδακι σας λιγο πιο μετα!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

μπραβο Νασια μου, αντε να ξεμπερδευεις, μπηκες στην τελικη ευθεια και εσυ!!

Ηλιοβασιλεμα μου ο μικρος ξαναεκανε πυρετο τωρα, τον καναμε μπανακι του εκανα και μια χορτοσουπα να μην αφυδατωθει,ηπιε και αντιπυρετικο παλι και τωρα κοιμηθηκε. Θα κοιμηθω στο δωματιο του που εχω ενα μονό κρεβατι για να τον τσεκαρω τη νυχτα. Τον λυπαμαι που θα πρεπει να τον ξυπνησω οταν θα του πεσει ο πυρετος που θα εχει ιδρωσει και θα πρεπει να τον αλλαξω:( Τι κανει το κοριτσακι σου? Πηρες τηλ να κλεισεις ραντεβου σε εκεινον το γιατρο που ελεγες?

Ελλη μου τι κανεις? προχωραν α ψωνια να ξεμπερδευεις ε?? αντε μπεμπαρε να τα εγκαινιασεις ολα!!!!:D:D:D

Ναι μπηκα στην τελικη ευθεια κι εγω.45 μερες λεει το τικερακι μου.Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι πλησιαζει ο καιρος...

Αχ μωρε η ψυχουλα μου...Καλυτερα οπως λες να κοιμηθεις μαζι του για να τον ελεγχεις....

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγορομάμυ τριψτον με οινόπνευμα τον Δημητρακη στο θωρακα (πανακι με οινοπνευμα) και στις μασχαλες! Ρίχνει τον πυρετό...Όσο για το άλλαγμα, αν γίνει μουσκίδια από τον πυρετο που πεφτει, πρεπει να τον αλλάξεις! Κριμα ο καϋμενουλης! Όρεξη για φαγητό έχει ή μπα;

Νάσια θα βαλεις τα ρουχα στην νεα σας ντουλάπα και με την κούνια, μην ανησυχείς! Πιστευω αυτος που την παρήγγειλες, θα τρέξει να σε εξυπηρετήσει! Στις μέρες μας δεν είναι να χάνεις πελάτες!!!!

Απλα σε περιπτωση που το ακυρωσω σκεφτομαι απο τωρα το υφος της πεθερας μου να λεει "σας το ελεγα εγω επρεπε να την ακυρωσετε νωριτερα,δεν με ακουγατε τι να σας κανω" αυτη θα τα λεει και εγω θα νευριαζω...Γιατι δεν ξερω αν ειχες διαβασει οτι φαγωθηκαν και η πεθερα μου και η αδερφη της να την ακυρωσω και να παρω απο Πτολεμαιδα κουνια και η αδερφη της κιολας χωρις να με πει τιποτα πηγε και ειδε για κουνια και με προτεινε καποια που της αρεσε παρα πολυ.Και οταν εγινε αυτο επειδη νευριασα που ανακατευτηκαν για κανα δυο μερες ημουν καπως απεναντι τους και το καταλαβαν και απο τοτε δεν ξαναμιλησαν.

Νασια μου ειναι εξαιρετικα απλο... δε θα της πειτε τιποτα για ακυρωσεις κλπ, θα πατε να παρετε αλλη και χαμπαρι δε θα παρει!!:tongue::tongue: κι εμενα η πεθερα μου εκανε διαγνωση σημερα για τον μικρο απο το τηλ, ειπε στον αντρα μου "τι θελετε και τον βγαζετε εξω και τον ακουμπα ο κοσμος? τι τον πατε στην παιδικη χαρα? εγω δεν αφηνα κανεναν να σας αγγιζει, να τι παθατε!" εννοειται οτι την εκραξε ο αντρας μου γιατι οταν ηταν μικρος στην ηλικια του μικρου μου ειχε αρρωστησει παρα πολλες φορες επειδη δε τον αφηνε να ακουμπα τιποτα, αποστειρωση σκετη! ειχε γινει αρρωστιαρικο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομάμυ τριψτον με οινόπνευμα τον Δημητρακη στο θωρακα (πανακι με οινοπνευμα) και στις μασχαλες! Ρίχνει τον πυρετό...Όσο για το άλλαγμα, αν γίνει μουσκίδια από τον πυρετο που πεφτει, πρεπει να τον αλλάξεις! Κριμα ο καϋμενουλης! Όρεξη για φαγητό έχει ή μπα;

Νάσια θα βαλεις τα ρουχα στην νεα σας ντουλάπα και με την κούνια, μην ανησυχείς! Πιστευω αυτος που την παρήγγειλες, θα τρέξει να σε εξυπηρετήσει! Στις μέρες μας δεν είναι να χάνεις πελάτες!!!!

Το ξερω βρε ηλιοβασιλεμα μου και το να αγχωθω δεν κερδιζω τιποτα απλα ειμαι τετοιος τυπος γενικα.Ο αντρας μου δε ειναι ακριβως το αντιθετο...Αυτο που εχει σημασια ειναι να γεννηθει με το καλο ο μικρος και ολα θα γινουν...Να πηρα τηλ στο μαγαζι με ειπαν οτι με ειπαν τα ειπα σε εσας ξεδωσα και τωρα ηρεμησα...:D:D:D:D:D:D

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Ναι μπηκα στην τελικη ευθεια κι εγω.45 μερες λεει το τικερακι μου.Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι πλησιαζει ο καιρος...

Αχ μωρε η ψυχουλα μου...Καλυτερα οπως λες να κοιμηθεις μαζι του για να τον ελεγχεις....

Νασια μου περνα πολυ γρηγορα ο καιρος και θα νοσταλγησεις αυτη τη γλυκια περιοδο! εννοειται πως ακομα καλυτερα ειναι οταν θα εχεις το μικρουλι σου αγκαλια αλλα η γλυκια προσμονη της εγκυμοσυνης ειναι αλλη φαση!!

Ηλιοβασιλεμα μου τωρα που κοιμηθηκε λυπαμαι να του κανω εντριβουλες,θα τον δω πως θα παει! δε το ηξερα αυτο με το οινοπνευμα!! ηξερα οτι κανει καλο αλλα στα κρυωματα, οχι στον πυρετο! ευτυχως εφαγε καλα, γαλα δε του εδωσα,θα του δωσω αργοτερα γιατι προτιμησα να του δωσω σουπιτσα να ενυδατωθει!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Απλα σε περιπτωση που το ακυρωσω σκεφτομαι απο τωρα το υφος της πεθερας μου να λεει "σας το ελεγα εγω επρεπε να την ακυρωσετε νωριτερα,δεν με ακουγατε τι να σας κανω" αυτη θα τα λεει και εγω θα νευριαζω...Γιατι δεν ξερω αν ειχες διαβασει οτι φαγωθηκαν και η πεθερα μου και η αδερφη της να την ακυρωσω και να παρω απο Πτολεμαιδα κουνια και η αδερφη της κιολας χωρις να με πει τιποτα πηγε και ειδε για κουνια και με προτεινε καποια που της αρεσε παρα πολυ.Και οταν εγινε αυτο επειδη νευριασα που ανακατευτηκαν για κανα δυο μερες ημουν καπως απεναντι τους και το καταλαβαν και απο τοτε δεν ξαναμιλησαν.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ αυτο δεν το θυμαμαι!!!!!!!!!!!!! Αλλά και για αυτο, θα βρεις λυση!!!!!!!!!!!!! Αν το ακυρώσεις και παραγγείλεις από αλλού, απλά δεν θα τους το πεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν χρειάζεται αναφορά!!!!!!!!!!!!!

Νασια μου ειναι εξαιρετικα απλο... δε θα της πειτε τιποτα για ακυρωσεις κλπ, θα πατε να παρετε αλλη και χαμπαρι δε θα παρει!!:tongue::tongue: κι εμενα η πεθερα μου εκανε διαγνωση σημερα για τον μικρο απο το τηλ, ειπε στον αντρα μου "τι θελετε και τον βγαζετε εξω και τον ακουμπα ο κοσμος? τι τον πατε στην παιδικη χαρα? εγω δεν αφηνα κανεναν να σας αγγιζει, να τι παθατε!" εννοειται οτι την εκραξε ο αντρας μου γιατι οταν ηταν μικρος στην ηλικια του μικρου μου ειχε αρρωστησει παρα πολλες φορες επειδη δε τον αφηνε να ακουμπα τιποτα, αποστειρωση σκετη! ειχε γινει αρρωστιαρικο!

Σωστο κι αυτο και 31 του μηνος θα κατεβουμε Θεσ/νικη να πω στον γιατρο οποτε μπορω να παω και απο το καταστημα.

Και η πεθερα της αδερφης μου στο πρωτο την ελεγε συνεχεια μην τον βγαζεις εξω θα κρυωσει,να τον ντυνεις καλα,μην εχει επαφες με αλλα παιδακια και η αδερφη μου τοτε ηταν 19 χρονων οποτε την ακουγε και ηταν συνεχεια αρρωστος,στον 2ο ηξερε γιατι την πατησε οποτε τον μεγαλωσε φυσιολογικα...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Αγορομάμυ μου, ίσα ίσα μεσα στον υπνο του δεν θα αντιδρασει και δεν θα τραβηχτει απο την εντριβη!!!!! Αλλά αστο και για αργοτεραα, που μπορει να ξυπνησει...

Μποτσάκι μου καλά είσαι; κοιμήθηκες να ξεκουραστείς που ξύπνησες πρωι;

Νασια μου και εγω αγχωνομαι πολυ αλλά για να κανω και κατι, πρεπει να το ψαξω καλα, να το αναλυσω, να συγκρινω και τελικα να πραξω κατοπιν σκεψης....Δηλαδή το άγχος δεν με κανει να πρατω βιαστικα!

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ αυτο δεν το θυμαμαι!!!!!!!!!!!!! Αλλά και για αυτο, θα βρεις λυση!!!!!!!!!!!!! Αν το ακυρώσεις και παραγγείλεις από αλλού, απλά δεν θα τους το πεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν χρειάζεται αναφορά!!!!!!!!!!!!!

Αναφορα δεν χρειαζεται αλλα ειναι μια αυτη.Μην με δει να μπαινω με σακουλα στο μαγαζι κατευθειαν ρωταει τι ειναι αυτο τι πηρες;;Αλλα ξερω τι θα της κανω μολις γεννησω με το καλο.Θα παω να αγορασω κανα σεξουλιαρικο στρινγκ η οτιδηποτε αλλο και οταν με ρωτησει θα της το δειξω να δω τι θα πει μετα....

dev338pr___.png

Αγορομάμυ μου, ίσα ίσα μεσα στον υπνο του δεν θα αντιδρασει και δεν θα τραβηχτει απο την εντριβη!!!!! Αλλά αστο και για αργοτεραα, που μπορει να ξυπνησει...

Μποτσάκι μου καλά είσαι; κοιμήθηκες να ξεκουραστείς που ξύπνησες πρωι;

Νασια μου και εγω αγχωνομαι πολυ αλλά για να κανω και κατι, πρεπει να το ψαξω καλα, να το αναλυσω, να συγκρινω και τελικα να πραξω κατοπιν σκεψης....Δηλαδή το άγχος δεν με κανει να πρατω βιαστικα!

Ετσι ακριβως ειμαι και εγω.Το χαλι που πηρα μεχρι να αποφασισω τι θελω απο που με συμφερει να το αγορασω αμα θα ειναι καλο κτλ... εκανα μια εβδομαδα να αποφασισω....

dev338pr___.png

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Νασια, το πολύ πολύ να σου πει και την γνωμη της για το στρινγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω θα φταιω μετα αν την ρωτησω να με πει αν θα αρεσει στον γιοκα της;;;;

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...