Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , kate82 είπε:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

Σιγά μην βγήκες και σύνταξη ☺️

Από ότι κατάλαβα θέλει να σε πάει όσο πιο safe γίνεται ,όλα αυτά που σου είπε μπορούν κάλλιστα να συμβούν και με ένα έμβρυο ,εσύ τι θα ήθελες να κάνεις;χωρίς να αγχώνεσαι ...

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η Στεφανιάνα έχει ΠΗΤ 7/11, άρα όντως μπορεί να έχει γεννήσει!!!!!!!!!!!!! Ή να κοντεύει πολύ σύντομα να αποκτήσει τον μπέμπη της!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι ήρθε ο άντρας σου; Τέλεια!!! Έμαθε ότι η κόρη του μοιραζε φιλιά στους μαθητες και στους φανταρους και ηρθε να λαβει τα μετρα του;

Πατουσιτσα μου, και εσεις βολταρατε;

Ωραιες μερες μας εκανε!!!

Μαρακι βορινο, καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!

Ποιους φανταρους μαρηηηηη.....?????? :tongue::tongue::tongue:

Μονο μαθητες ειχαμε εδω......:confused::confused::confused:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

εμ δεν θα μπορω γιατι θα εχω την τομη.Απο κατω θα κανω μονο κι επανω τοπικα!!!!!!!!ελεος!!!!!!!!!!Ουτε λουσιμο???????

μαρη εξαρταται ποσο θα μπορεις να σκυψεις, αν θα σε τραβανε τα ραματα... τι να σου πω,καποια λυση θα υπαρχει βρε, μαλλον αυτο που ειπε η May ερχεται κοπελα με λουτηρα!! μπες στο site του ρεα να δεις τα δωματια για να καταλαβεις τι σου λεω, ειναι ντουζιερα και οχι μπανιερα, οποτε θα πρεπει να σκυψεις πολυ για να μη γινεις λουτσα, εκτος αν τα καταφερνεις στο νιπτηρα. σιγουρα κατι θα εχουν προνοησει μποτσακι μου για τις λεχωνες απο καισαρικη!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ελλη τί ειναι σπατουλα;;;;;;

Δεν.ξερω αν εχει και άλλη ονομασια. Εχει σε κάποια σημεία το "ψωμάκι" (να το πω) των Σού και κρεμα και σαντυγι από πάνω. Είναι ελαφρύ γενικα και πήρε επειδη δεν.με πειραζε. Σήμερα με πείραξε. Δεν.βγήκε βέβαια αλλα έχω αναγούλα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Μωρε κορίτσια, δεν θυμαμαι αν ειχα κανει την 2η μερα κανονικο μπανιο ή μονο λουσιμο! Παντως μεχρι να φυγω , σιγουρα ειχα κανει μπανιο και βρεξει την τομη! Ετσι νομιζω....εχουν περασει και τοσα χρονια!

Μωρε κορίτσια, δεν θυμαμαι αν ειχα κανει την 2η μερα κανονικο μπανιο ή μονο λουσιμο! Παντως μεχρι να φυγω , σιγουρα ειχα κανει μπανιο και βρεξει την τομη! Ετσι νομιζω....εχουν περασει και τοσα χρονια!

Ναι τον περασμενο αιωνα....:tongue::tongue::tongue:

Μηπως λουστηκες και με το βαρελι που το εχουν ψηλα και πεφτει νερο απο επανω.........????????????? :tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλάκι , πολυ μου μπαινεις!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: αμ δεν εχετε φανταρους, αμ μου λες και για το πώς πλενονταν οι λεχωνες πριν χρονιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Κοαλάκι , πολυ μου μπαινεις!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: αμ δεν εχετε φανταρους, αμ μου λες και για το πώς πλενονταν οι λεχωνες πριν χρονιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Οχι μαρη παρανοησες....:tongue::tongue::tongue:

Σου λεω πως δεν εχουν περασει δα και τοσα χρονια απο τοτε που γενννησες, ααααααατιμηηηηηηηηη.......!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιαααα εχουμε εδω φανταρους και μαλιστα για παρτη σας αμα θελετε χαχαχαχχχαχαχα!! συμπεθερα καθαριζει ο συμπεθερος!!:tongue::tongue::tongue: σημερα ειδε ο μικρος τον μπαμπα του με τη στολη και προς στιγμην τρομαξε!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

μαρη εξαρταται ποσο θα μπορεις να σκυψεις, αν θα σε τραβανε τα ραματα... τι να σου πω,καποια λυση θα υπαρχει βρε, μαλλον αυτο που ειπε η May ερχεται κοπελα με λουτηρα!! μπες στο site του ρεα να δεις τα δωματια για να καταλαβεις τι σου λεω, ειναι ντουζιερα και οχι μπανιερα, οποτε θα πρεπει να σκυψεις πολυ για να μη γινεις λουτσα, εκτος αν τα καταφερνεις στο νιπτηρα. σιγουρα κατι θα εχουν προνοησει μποτσακι μου για τις λεχωνες απο καισαρικη!

Το βρηκα μαρηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!Οχι που δεν θα το εβρισκα.

Καρεκλα πλαστικη πισω το κεφαλι και μαμα η ξαδερφη αγορομαμυς θα με λουσουν οπως στο κομωτηριο και τελος!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχχαχ!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Βρηκα αυτο:

8. Η φροντίδα της το΅ής

Κατά τη διάρκεια της παρα΅ονής σας στο ΅αιευτήριο, η ΅αία, η νοσοκό΅α ή ο γιατρός σας θα καθαρίζει κάθε ΅έρα τα ρά΅΅ατα και θα ελέγχει την το΅ή για να βεβαιωθεί ότι έχει κλείσει όπως πρέπει. Μετά από είκοσι τέσσερις ώρες θα αντικαταστήσει τη σφιχτή περίδεση που σας έβαλαν στο χειρουργείο ΅ε έναν απλό αδιάβροχο επίδεσ΅ο, τον οποίο ΅πορείτε εύκολα να αλλάζετε ΅όνη σας κάθε ΅έρα ΅ετά το ντους (θα ΅πορείτε να κάνετε ένα σύντο΅ο ντους –όχι ΅πάνιο– από τη δεύτερη ΅έρα). Πέντε ή δέκα ΅έρες ΅ετά την επέ΅βαση ΅πορείτε να στα΅ατήσετε να καλύπτετε την το΅ή. Στη σπάνια περίπτωση που το τραύ΅α επι΅ολυνθεί ή η το΅ή αρχίσει να βγάζει πύον ή αί΅α, ο γυναικολόγος σας θα πρέπει να το καθαρίσει ΅ε ειδικά αντισηπτικά και ενδεχο΅ένως να σας χορηγήσει αντιβίωση.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΚΟΑΛΑΚΙ, σε πειράζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν παρανόησα ούτε παρεξηγησα!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ, γουρλωσε τα ματια του ο Δημητρακης με τον ενστολο μπαμπα του;

Κοριτσιαααα εχουμε εδω φανταρους και μαλιστα για παρτη σας αμα θελετε χαχαχαχχχαχαχα!! συμπεθερα καθαριζει ο συμπεθερος!!:tongue::tongue::tongue: σημερα ειδε ο μικρος τον μπαμπα του με τη στολη και προς στιγμην τρομαξε!!

Ε μααααα........;), σουζα στο συμπεθερο οι φανταροι ε....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΚΟΑΛΑΚΙ, σε πειράζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν παρανόησα ούτε παρεξηγησα!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ, γουρλωσε τα ματια του ο Δημητρακης με τον ενστολο μπαμπα του;

Το καταλαβα μαρη.....:tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...