Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Μην παιδεύεις τον εαυτό σου κορίτσι μου ,το έχω περάσει 7 φορές ,άκρη δεν θα βγάλεις με το Αν ... Ηρέμησε πάρε τον ταρζανακο σου και παντε βόλτα παίξτε να ξεχαστεις,έχεις μεγάλο ατού που έχεις ήδη ένα θαυματακι δίπλα σου ... Πάνε μιλά μαζί τους και πάρε τις αποφάσεις σου .εμείς εδώ είμαστε για οτιδήποτε .,

Γιαυτο σας δίνω πολλά συγχαρητήρια μπράβο σας .το ξέρω κ μου δίνει πολύ δύναμη ο μικρός  κ είμαι από τις τυχερές που έπιασα με την πρώτη ετ  εκεί ήμουν πολύ τυχερή .

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

συμπεθεραααα κι εμεις 21 φοραμε στο geox. να σου πω, τελικα ειχες δοκιμασει να μετρησεις το ποδαρακι της μικρης με τον ποδομετρητη της μουγερ? αν ναι ειναι αντιπροσωπευτικος?

Οχι δεν το δοκιμασα γιατι στο μεταξυ εμαθα οτι ανοιξε καταστημα εδω και πηγα τα πηρα σημερα.

Αλλα δεν νομιζω να εχει μεγαλη αποκλιση αν και ειχα τις επιφυλαξεις μου αλλα μετα σκεφτηκα οτι σαν εταιρεια ειναι αξιοπιστη, οποτε δεν νομιζω να μην ειναι αντιπροσωπευτικος, ετσι θεωρω και ελπιζω τουλαχιστον.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΚΑΙ ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,πραγματικα ευχομαι αυτη η καθυστερηση να ειναι για ευχαιστο λογοοοο!Μακαρι κοριτσια μου!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,ευχομαι η φιλη σου,να βρει τελικα τις απαντησεις που ζητα,και φυσικα την εμπιστοσυνη που χρειαζεται!Ευχομαι να της ερθουν ολα βολικα!Πως ειναι μικρος?

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,μπραβο που θελεις αποκλειστικο θηλασμο!Το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!Και σε ολα τα κοριτσια φυσικα!Εχω και γω θηλαστρο της medela!

Φυσικα,παντα να θυμαστε πως το θηλαστρο δε βγαζει ουτε το ενα 10% απο το γαλα που θα παραγετε!Οποτε και δειτε αντληση λιγου γαλατος,δεν σημαινει πως αυτο εχετε!

Εβγαζα και γω με το χερι οταν η μικρη μου δεν ηθελε στηθος,και της το εδινα με το μπιμπερο,να μην πηγαινε χαμενο!Εβγαζα περισσοτερη ποσοτητα,απ οτι με το μηχανημα!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,καλοφορετα τα πραγματακια σας και σε καλη μερια το δωρο του νονου σας!Καλα ειναι η μικρη!Πριν λιγο σηκωθηκε,ηπιε γαλα και κοιμθηκε παλι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γιολα μπραβο!!!!!!!!!!!!! Όλα καλά με τον μπεμπη σας δηλαδη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ, να σαι καλα!!!!! Ξερω πώς η μια σκεφτεται την αλλη και αυτο μας δενει στον Καφε...

Οταν λεει η Ριτσα , οτι ναι μεν εχει καθυστερηση αλλα πιστευει οτι ειναι οι πολυκυστικες ...το λεει γιατι οταν δεν εχει υπαρξει ωορρηξια, δεν ερχεται περιοδος φυσιολογικα και επομενως οι μερες καθυστερησης ειναι ψευδεις....ειναι απλα μερες μεγαλου κυκλου!!!! δεν κρυβουν πιθανη εγκυμοσυνη αν δεν εχει γινει ωορρηξια!!! Μπελας δηλαδη....

αααα δηλαδη την αντιλαμβανεται την ωορρηξια?? οποτε ετσι το υπολογιζει ε?? δε το θυμομουν για το Ριτσακι! κι εγω καταλαβαινω την ωορρηξια αλλα αυτο το μηνα δεν ξερω αν ειχα γιατι ειχα σκουρο αιμα αρκετες μερες μετα την περιοδο και δεν ξρεω. υποτιθεται οτι την Κυριακη θα αδιαθετουσα αλλα ακομα τιποτα, πλησιαζει ομως πιστευω. Δεν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης, αλλωστε πρεπει να περιμενουμε και αυτη την περιοδο ειπε ο γιατρος για να δουμε αν εχει επανελθει ο κυκλος μετα την παλινδρομη. Εχουμε ορισει τον κυκλο 30-35 μερες οποτε αν καθυστερησει θα πρεπει να μιλησω μαζι του. Δε νομιζω ομως, εχω κατι πονακια σημερα, πλησιαζει η ρουφιανααααααα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Yola μου μπράβο! Πολύ ωραία! Εγώ για τα ρουχαλάκια ξέρω πως τον πρώτο χρόνο δεν βάζουμε μαλακτικο γιατι δεν.ξεπλενεται. Εγω έβαλα μονο στα υφάσματα από το καροτσι και στα καλυματα από το καθησματακι αυτοκινητου..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Οχι δεν το δοκιμασα γιατι στο μεταξυ εμαθα οτι ανοιξε καταστημα εδω και πηγα τα πηρα σημερα.

Αλλα δεν νομιζω να εχει μεγαλη αποκλιση αν και ειχα τις επιφυλαξεις μου αλλα μετα σκεφτηκα οτι σαν εταιρεια ειναι αξιοπιστη, οποτε δεν νομιζω να μην ειναι αντιπροσωπευτικος, ετσι θεωρω και ελπιζω τουλαχιστον.

ναι κι εγω αντιπροσωπευτικος πιστευω πως ειναι, θελω να του παρω παντοφλακια αλλα μαλλον θα του παρω οταν παω Αθηνα! για πες τι χρωμα της πηρες της φουρτουνιτσας??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Σχετικά με την ωορρηξία και εγώ την καταλάβαινα όμως όχι πάντα. Δεν είπα ότι είναι έγκυος 100% (που μακάρι δηλαδή) αλλά παντα υπαρχει έστω και αυτό το 1% πιθανότητα. Είπα απλώς να μην κουράζεται πολύ και να κάνει κάποια στιγμή ένα τεστακι. Αυτό το τελευταίο ισχύει και για σένα Ηλιοβασίλεμα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Αγορομαμυ, δεν θυμαμαι αν η Ριτσα την αντιλαμβανεται την ωορρηξια...

Εγω , παλι την αντιλαμβανομαι με αυξημενα υγρα! Αλλα να φανταστεις , τελευταια ωορρηξια είχα τον προηγουμενο Μαιο!!!!!!!!!! τοτε την αντιληφθηκα λογω υγρων αλλα και με υπερηχο.

Απο τον Μαιο δεν εχω νιωσει σιγουρη οτι εχω ωορρηξια, ουτε εχει φανει σε υπερηχους και αποδειξη ειναι οι κυκλοι που ερχονται μονο με χαπια....

Αρα ειναι δυσκολο να επιτευχθει εγκυμοσυνη διχως ωαριο!!!

YOLA ΜΟΥ,χαιρομαι με τα καλα νεα σας!Αντε,να χαρεις το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου!Οσο για το επιδομα,οτι ειναι να παρεις τωρα,θα το παρεις με τα χαρτια που εκανες!

Τα υπολοιπα με τη αδεια λοχειας!Ετσι τουλαχιστον θυμαμαι απο μενα!Αλλα κανε μια ερωτηση!

Εγω παλι εβαλα μαλακτικο απο την αρχη!Αυτο της proderm!Η μικρη δεν επαθε κατι!Εξαλλου η ποσοτητα που βαζεις ειναι τοσο μικρη!Και παλι,ειναι στη ιδιοσυγκρασια του καθενος!:)

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,μετα απο αυτη την περιοδο βουυυυυυυρ?:-D:grin:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Λοιπον ειμαι πολυ χαρουμενη. Το golf ball που ειχαμε εντοπισει στο β επιπεδου οπως πολυ σωστα μας ειχε πει ο γιατρος εχει εξαφανιστει τωρα στην 32η. Ειναι 1800 γρ. φυσιολογικως για την ηλικια κυησης του και το ντοπλερ βγηκε παλι κατα φυση. Θα ξαναπαω σε 3 εβδομαδες μετα απο εξετασεις αιματος και ουρων.Οταν του ειπα οτι εχω μια ημερομηνια στο μυαλο μου χαμογελασε και μου ειπε να μην το γρουσουζευω γιατι πολλα γινονται και δεν μπορουμε να θετουμε ορια. Οποτε εγω πρεπει να προχωρησω τις δουλειες.Ντουλαπες και στρωσιμο χαλιων μεχρι 15 Νοεμβρη και στολισμα δεντρου 1η Δεκεμβρη.Η συρταριερα με τα ρουχα του ειναι ετοιμη.Ομορφες μερες ερχονται...

Επειδη εχω ξεχασει οι μικρομανουλες μου θυμιζετε αν βαζουμε μαλακτιοο Προδερμ στα ρουχα του νεογεννητου γιατι σημερα που πηγα σουπερ το βρηκα μπροστα μου.Εγω τα επλυνα μονο με το απορρυπαντικο Προδερμ.

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ πολυ ευχαριστα τα νεα σου, μπραβο κοριτσι μου. Μοα χαρα θα τα πατε μεχρι τελους, ξεκουρασου και ευχαριστησου το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου, το αξιζετε!!!!!!

Οσο για το μαλακτικο εγω προσωπικα χρησιμοποιησα στη φουρτουνα απο την αρχη, αλλα δεν νομιζω πως αν δεν χρησιμοποιησεις θα συμβει κατι?????!!!!!!!!

Απλα εαν βαλεισ μαλακτικο τα ρουχα του μωρου θα ειναι σαφως πιο μαλακα και με λιγοτερο γαργιασμα.......;), που αλλωστε ειμαι σιγουρη πως γνωριζεις.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ναι κι εγω αντιπροσωπευτικος πιστευω πως ειναι, θελω να του παρω παντοφλακια αλλα μαλλον θα του παρω οταν παω Αθηνα! για πες τι χρωμα της πηρες της φουρτουνιτσας??

Τα παντοφλακια ειναι φουξ με ενα κοριτσακι επανω και τα μποτακια ειναι ροζ με τριανταφυλλακια στο πλαι.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

YOLA ΜΟΥ,χαιρομαι με τα καλα νεα σας!Αντε,να χαρεις το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου!Οσο για το επιδομα,οτι ειναι να παρεις τωρα,θα το παρεις με τα χαρτια που εκανες!

Τα υπολοιπα με τη αδεια λοχειας!Ετσι τουλαχιστον θυμαμαι απο μενα!Αλλα κανε μια ερωτηση!

Εγω παλι εβαλα μαλακτικο απο την αρχη!Αυτο της proderm!Η μικρη δεν επαθε κατι!Εξαλλου η ποσοτητα που βαζεις ειναι τοσο μικρη!Και παλι,ειναι στη ιδιοσυγκρασια του καθενος!:)

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,μετα απο αυτη την περιοδο βουυυυυυυρ?:-D:grin:

αχ θα δειξει Μαρακι μου γιατι ο αντρας μου εχει μεγαλο αγχος με τα οικονομικα... και το εχουμε υπο συζητηση παλι το ζητημα.. εκεινος δηλαδη γιατι εγω εδω ειμαι πανετοιμη...

Ηλιοβασιλεμα μου με τα φαρμακα της εξωσωματικης θα μπορεις να κανεις ωορρηξια ετσι??

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηλιοβασιλεμα μου καλα θα κανεις να παρεις χαπακια, εχει αποκλειστει η περιπτωση εγκυμοσυνης ετσι? αν ησουν εγκυος θα επηρεαζαν αυτα τα χαπια??

Συμπθεραααααα με'γεια ολα τα πραγματακια σας!! μερικα πραγματακια συμπληρωμα θα παρω του μικρου που χρειαζομαι, εχω αρκετα χειμωνιατικα, λεπτομερειες μου λειπουν!!!

Ριτσακι μου καλα με τοση καθυστερηση δεν παιζει να κανεις ενα τεστακι?? τοσο καιρο εχεις πολυκυστικες αλλα καθυστερηση δεν ειχες! ή κανω λαθος??

Αγορομαμμυ μου γεια σου...τωρα το ειδα οτι μου εχεις γραψει...συγνωμη που δεν σου απαντησα νωριτερα..αλλα εκανα κατι δουλειτσες...:rolleyes::rolleyes:.

Οχι δεν παιζει μαναρακι μου γιατι ετσι ειναι οι πολυκυστικες..και την εχω πατησει πολλες φορες...γι'αυτο λεω σιγουρα οτι ειναι οι πολυκυστικες....

Ειδη σημερα νιωθω πονακια στην μεση...θα ερθει η ακατανομαστη.....:rolleyes::rolleyes:.

Εσυ τι κανεις μαναρακι μου;;

Τι κανει ο Δημητρακη σου;;...Συνηλθε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια μου,θα σας καληνυχτισω!

Κολλαει παρα πολυ η σελιδα!Δε ξερω εαν εχετε το ιδιο προβλημα!Πφφφφ...

Θα τα πουμε αυριο,πρωτα ο Θεος!

Καλο ξημερωμα!

Καληνυχτα Μαρακι μου....καλο ξημερωμα να εχουμε...

Τα λεμε αυριο...Φιλακια!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...