Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , kate82 είπε:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

Σιγά μην βγήκες και σύνταξη ☺️

Από ότι κατάλαβα θέλει να σε πάει όσο πιο safe γίνεται ,όλα αυτά που σου είπε μπορούν κάλλιστα να συμβούν και με ένα έμβρυο ,εσύ τι θα ήθελες να κάνεις;χωρίς να αγχώνεσαι ...

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Παντως, μπορει να τα καταφερει καποια μανουλα κατα την διαρκεια του θηλασμου και οταν αποθηλασει και χωρις την βοηθεια της μαιας...

Εγω δεν ειχα καθολου μαια....δεν ετυχε! δεν μου προτειναν, δεν το ειχα ψαξει...ουτε μαθηματα τοκετου κλπ...

Αλλα ειναι αυτο που λενε, οτι η μητροτητα βγαινει αυθορμητα...και ο,τι νεο και πρωτογνωρο βρίσκεις πώς να το αντιμετωπισεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω πηρα θηλαστρο και ακολουθησα τα αυτονοητα γιατι γιαυτο προκειται, αν μι τι αλλο για καποιο λογο βγηκαν τα θηλαστρα, ισως για να μας κανουν τη ζωη πιο ευκολη και αυτο μονο στη πραξη φαινεται και οχι στα λογια........;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσακι μου ο,τι απορια εχεις θα σε βοηθησουν και στο μαιευτηριο (εξαρταται που θα πεσεις, μια μαια με βοηθησε πολυ μονο) Εχεις δικια σου μαια? αν ενδιαφερεσαι και δεν εχεις δικια σου μπορω να σου προτεινω τη δικια μου, ειναι νεο κοριτσι, πολυ γλυκια, πολυ κατατοπισμενη και με βοηθησε στα παντα! μεχρι να αποθηλασω μιλουσα μαζι της, αποθηλασα και χωρις χαπι χαρη στη βοηθεια της...

Ειναι στην Αθηνα?Θα σου πω αν ειναι!Ευχαριστω κοριτσακι μου!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ειναι στην Αθηνα?Θα σου πω αν ειναι!Ευχαριστω κοριτσακι μου!!!!!!!!!!

ναι μποτσακι μου Αθηνα, ερχεται και στο μαιευτηριο.. ειναι του γιατρου μου αλλα αναλαμβανει και μεμονωμενα!!

Ηλιοβασιλεμα μου εχεις απολυτο δικιο.. πανω απ'ολους τους κανονες ειναι το ενστικτο της μανας!! καλα μη νομιζεις οτι εγω θα επαιρνα μαια, ηταν στην τιμη του γιατρου!! λιγο το φορουμ, λιγο το ενστικτο τη βρισκεις την ακρη!!!!

Κοριτσακια μου θα σας καληνυχτισω! το πρωι δεν ξερω αν θα μπω, εχω να καταθεσω κατι δικαιολογητικα για το επιδομα τεκνου απο τον οαεδ, εφαπαξ θα το παρω 100 ευρω αλλα απο το τιποτα..

Φιλουρες πολλεεεεεεεες!!!! καληνυχτες!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αχ ανατριχιασα τωρα ετσι οπως το ειδα γραμμενο αυτο το "σε 4 εβδομαδες γενναωωωωωωωωωωω",τελειωσαν τα ψεμματα, οντως γενναααααααααααας.......!!!!!!!! Υπεροχααααααααααααα :D:D:D

Ναι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!Ελα κατωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!Μη μας αφηνεις μονες μας!!!!!!!!!!

Ελα να εχουμε εσενα για μαια!!!!!!!!!!!!!!!!!Ετσι κι αλλιως γνωσεις εχεις!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ναι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!Ελα κατωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!Μη μας αφηνεις μονες μας!!!!!!!!!!

Ελα να εχουμε εσενα για μαια!!!!!!!!!!!!!!!!!Ετσι κι αλλιως γνωσεις εχεις!!!!!!!!!!!

Και τι θα βγαλεις μαρη απο εμενα που θηλασα μονο 10 μερες......??????

Καληνυχτα ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομαμυ καληνυχτα!!!!!!!!!!!!

Πας και εσυ για τα 98? του ενος παιδιου; χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Εμεις τα καταθεσαμε στις 13-14/9 και μας τα εβαλαν σε 3 μερες!!! Καθε 1η και καθε 15 πληρωνουν, οποτε αν τα καταθεσεις αυριο, ίσως και σας τα βαλουν ακομη και 2-3 Νοεμβρη...

ναι μποτσακι μου Αθηνα, ερχεται και στο μαιευτηριο.. ειναι του γιατρου μου αλλα αναλαμβανει και μεμονωμενα!!

Ηλιοβασιλεμα μου εχεις απολυτο δικιο.. πανω απ'ολους τους κανονες ειναι το ενστικτο της μανας!! καλα μη νομιζεις οτι εγω θα επαιρνα μαια, ηταν στην τιμη του γιατρου!! λιγο το φορουμ, λιγο το ενστικτο τη βρισκεις την ακρη!!!!

Κοριτσακια μου θα σας καληνυχτισω! το πρωι δεν ξερω αν θα μπω, εχω να καταθεσω κατι δικαιολογητικα για το επιδομα τεκνου απο τον οαεδ, εφαπαξ θα το παρω 100 ευρω αλλα απο το τιποτα..

Φιλουρες πολλεεεεεεεες!!!! καληνυχτες!!!!!!

Εγινε καλο μου!!!!!!!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολους και φιλακια πολλα κι αγκαλιτσες στον Δημητρακη μας!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Και τι θα βγαλεις μαρη απο εμενα που θηλασα μονο 10 μερες......??????

Καληνυχτα ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.....!!!!!!!!!

Τι σημασια εχει αυτο μαρη?Γιτι οι μαιες ολες εχουν θηλασει πρωτα?Πολλες δεν εχουν καν παιδια!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω κοριτσια μπανιο και υπνο γιατι αυριο εχει παλι πηλαλα!!!!!!

Σας φιλωωωωωωωωω!!!!!!!!!Να εχετε μια ομορφη και γλυκια νυχτα!!!!!!!!

Φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις καλα η μπουρμουρα χτες ειχε πολυ γκρινια!!!!!!!ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ο μπαμπας μας ειναι σε ταξιαρχια οποτε δεν κανει νυχτερινες.ΕΛΛΗ σου ευχομαι πραγματικα να κανεις αυτο που θες.οσο για τον αποκλειστικο θηλασμο μπορει να τον κανει μια κοπελα μονο αν εχει βοηθεια στο σπιτι κ δεν εννοω τον αντρα που λειπει στη δουλεια μιλαω για ενα ατομο μερα νυχτα μεσα στο σπιτι εγω παντως πολυ ζοριστηκα κ ζοριζομαι αλλα τωρα εχουν στρωσει λιγο τα πραγματα.οπως σας εχω ξαναπει η μαμα μου ειναι σε νησι κ η πεθερα μου στην κοσμαρα της οποτε βοηθεια γιοκ μονο απ τον αντρα μου αλλα κ αυτος δουλευει κ ερχεται κουρασμενος.εχω μια φιλη η οποια ηταν πολυ φανατικη με τον αποκλειστικο θηλασμο κ το αποτελεσμα ειναι το παιδι να πινει καθολου απο το μπιμπερο κ δεν μιλαμε γιαα ξενο αλλα για το δικο της γαλα.επισης δεν τρωει τα γευματα του ουτε πινει νερακι ειναι 9 μηνων κ η κοπελα κοντευει να γυρισει στη δουλεια κ δεν ξερει τι θα γινει.ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ κ μενα μ αρεσει πολυ το κεντημα.τι εφτιαξες της ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑΣ ΣΟΥ?κ γω ηθελα αλλα δεν εβρισκα εδω τιποτα οσο ημουν εγκυος.ΓΙΟΛΑ εγω στην αρχη εβαζα μαλακτικο τωρα αν εχω βαζω λιγο ομως αν οχι δεν βαζω.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...