Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Πριν 5 μήνες είχα amh 0,38 και τον προηγούμενο μήνα fsh 13, άρα χρονικά πιέζομαι πολύ, σα να είμαι στην ηλικία σου. Το μήνα πριν το 13 ήταν 9, γενικά έπαιζε στο 10 περίπου, αλλά τώρα ανέβηκε επίσημα.

Ιδανικά θα ήταν νομίζω να κάνεις νέα διέγερση να καταψυξεις όσα έμβρυα μπορείς. 

Καταλαβα..Να μην απογοητευεσαι..η ΑΜΗ ειναι απλα ενας αριθμος..ξερω κοπελα που στα 29 ειχε αντιστοιχη και στα 35 έμεινε φυσιολογικα πριν παει για εξωσωματική..η FSH νομιζω εχει διακυμανσεις καθε μηνα οποτε μην το προδικαζεις! Κανε τις προσπαθειες σου λοιπόν να μαζεψεις εμβρυακια κ καντε το ταξιδακι σας λιγο πιο μετα!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσακια κοντευει ο καιρος που θα παρετε τα μπεμπακια σας αγκαλια!!!!!!!!!!!αχ ποσο σας νοιωθω?κ εγω ενοιωθα οτι δεν περναν οι μερες με τιποτα για να κρατησω την μπεμπα αγκαλια.

ΚΟΑΛΑΚΙ Κ ΜΠΟΤΣΑΚΙ το κανα κ με χλωρινη ξανα αλλα τιποτα!!!!!!!!!!!!εχει μπριζα μεσα στο ντουλαπι οποτε εβαλα αποσμητικο στην μπριζα κ ελπιζω να ξεβρωμισει

Μη περιμενεις με 1-2 φορες να καθαρισει, θελει επιμονη και πολυ καλο και σχολαστικο αερισμα λογω του οτι η ντοματα ειναι οξυνη. Το αποσμητικο που εβαλες μπορει να εξαφανισει τη μυρωδια προσωρινα αλλα σταδιακα με το κλεισιμο μπορει να επανελθει η δυσαρεστη αυτη οσμη και να το κανει χειροτερα. Τι εχει γινει ακριβως....????? χυθηκε η σαλτσα η απλα ξυνησε ενω ηταν κλειστη στο βαζο....???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ δεν το ειχα προσεξει τι εγραψες.

ΚΟΑΛΑΚΙ η πεθερα μου ειχε κανει σαλτσα σε μπουκαλια γυαλινα τα ειχε βρασει αλλα μαλλον τα εβρασε λιγο οποτε εσκασαν κ εσπασαν 3 με 4 μπουκαλιαθα το ξανακανω σε λιγο παλι με χλωρινη κ βλεπουμε

ωχ εμετος σου ρχεται μ αυτην την μυρωδια

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

χαχα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ δεν το ειχα προσεξει τι εγραψες.

ΚΟΑΛΑΚΙ η πεθερα μου ειχε κανει σαλτσα σε μπουκαλια γυαλινα τα ειχε βρασει αλλα μαλλον τα εβρασε λιγο οποτε εσκασαν κ εσπασαν 3 με 4 μπουκαλιαθα το ξανακανω σε λιγο παλι με χλωρινη κ βλεπουμε

ωχ εμετος σου ρχεται μ αυτην την μυρωδια

Ωχ "ποτησε" δλδ στο ντουλαπι.....???????!!!!!!!!!!

Οποτε επιμονο και σχολαστικο, επαναλαμβανομενο καθαρισμα με χλωρινη για να αποφευχθει και η εμφανιση-εξαπλωση βακτηριων...;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ωχ "ποτησε" δλδ στο ντουλαπι.....???????!!!!!!!!!!

Οποτε επιμονο και σχολαστικο, επαναλαμβανομενο καθαρισμα με χλωρινη για να αποφευχθει και η εμφανιση-εξαπλωση βακτηριων...;)

ναι αστα να παν

pXU3p2.png?EiDCGUBk

ναι αστα να παν

Καλησπερααααααααααααα!!!!!!!!!!!Ιωαννακι συμφωνω με το κοαλακι!!!!!!

συνεχεια με χλωρινη και στο τελος με ντετολ και τα ντουλαπια μονιμως ανοιχτα!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια!!!καλα εισαστε???εμεις μια χαρουλα!!!μολις εφαγα σπανακορυζο...!ωραιοτατο!!!!

δεν μπηκα ολη τη μερα μεσα σημερα κοιμομουν μεχρι τις 5!μετα πηγα σουπερ μαρκετ,εβαλα πλυντηρια εκανα καμια δουλιτσα και να μαι!!!!!

παω να διαβασω νεα!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Πατουσιτσαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πες κανα νεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΗΣΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσια καλησπερα!! βλεπω η ομαδα πεταει ε??? μπραβο!! Ιωαννα υπομονη με τα ντουλαπια, τι βασανο!! εμεις καλα, ο μικρος κοιμηθηκε πριν ενα τεταρτο, του φορεσαμε τον καινουργιο υπνοσακο και τον βαλαμε στην κουνια και λεγαμε τωρα θα σηκωθει να γκρινιαξει, τον ακουγα που μουγκριζε και μετα απο 2 λεπτα πηγα και τον βρηκα κοιμισμενο! ευτυχως, ελεγα μη τον εκνευρισει ο υπνοσακος!!! του εμαθα να λεει "πατατα" αλλα δε νομιζω οτι ξερει τι ειναι.. απλα αφου ελεγε τα τα τα του ελεγα συνεχεια πατατα οποτε ολη μερα δε λεει τιποτα αλλο χαχαχα!

Ηλιοβασιλεμα μου με 'γεια τα παπουτσακια σας! αχ θα χρειαστεις κουζινα καποια στιγμη ε? ευτυχως υπαρχουν πολλες προσφορες... εμεις το πλυντηριο το βρηκαμε 580 ενω τα περισσοτερα μαγαζια το ειχαν πανω απο 700! σε εκεινον τον Τσαμπά που σου ελεγα! Συμπεθεραααα! μαρη ομορφα περνατε? μπραβο! ποσο θα κατσει ο συμπεθερος?? τι κανει η νυφη?? Πατουσιτσα μου χορτασες υπνο??? πολυ καλα εκανες, μπραβο!!!!!! και σπανακορυζο ε?? αχ! εμεις τωρα εχουμε παραγγειλει κατι απεξω αλλα δε λεω τι γιατι κυκλοφορει και το μποτσακιιιιιιι!!!! Μποτσακιιι τι κανεις μαρη??? εισαι καλα?? πως τα περασατε εχθες?? Ελλη μου το ετιξες στο περπατημα?? κι εγω περπατουσα παρα πολυ αλλα ο γιατρος μου ισχυριζοταν πως το περπατημα δεν εχει αποδειχθει οτι φερνει τοκετο... κουφο μου ακουστηκε και συνεχισα το περπατημα ακαθεκτη, ειτε φερνει τοκετο ειτε οχι ειναι πολυ καλη γυμανστικη!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπέρα....

Τι κάνετε κοριτσάκια???? Εμείς από το πρωί κάνουμε δουλίτσες με τη μαμά μου... Η μαμά μου έπλενε όλα τα γυαλικά και εγώ τα σκούπιζα... και μετά τα τοποθετήσαμε στο σκρίνιο... Οπότε έκανα και εγώ κάτι σήμερα να νιώσω χρήσιμη, χωρίς όμως να κουραστώ :-)

Μετά αλλάξαμε γενικά την διακόσμηση του σπιτιού και ανανεώθηκα :-)

Ο άνδρας μου πήγε για ψώνια και πήρε τον κάδο για πάνες της Chicco (είναι πολύ ωραίος) και 2-3 άλλα πραγματάκια που μας έλειπαν από τα jumbo... οπότε νομίζω ότι πλέον δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο για το μωρό!!!

Για το σπίτι θέλουμε να πάρουμε μαξιλαράκια για τις καρέκλες της κουζίνας και άλλη μία παπλωματοθήκη.

Πλυντήριο και εμείς έχουμε παλιό και δεν νομίζω να κρατήσει πολύ ακόμα... είναι και μικρό και δεν πολυβολεύει!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μπραβο στο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ που δεχτηκε τον υπνοσακο κ τωρα κανει νανα.κ εμεις φαγαμε κατι απ εξω ουτε γω λεω τι για να μην ξεσηκωνονται τα κοριτσια που δεν μπορουν να φανε ,θηλασα τη μουρμουριτσα κ τωρα ο μπαμπας της προσππαθει να την κοιμισει.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ αχ αυτο θα κανω συνεχεια χλωρινη κ καποια στιγμη θα ξεβρωμισει ε δεν μπορει.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ωραιο το σπανακορυζο εγω πριν μεινω εγκυος το τρωγα πολυ συχνα στην εγκυμοσυνη δεν το ηθελα καθολου.

εχω να κανω μια παρατηρηση τα κοριτσια του καφε ειναι πολυ της υγιεινης διατροφης.ευγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Χριστινακι μπραβο που ανανεωνεις το σπιτακι σας!!!!! Και εσυ ναι να βοηθας αλλα ξαπλωτη!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομάμυ ήρθε το delivery;;;;;;;;;;;;; καλή όρεξη!!!!!!!!!!!!

κοριτσια τι κανετε?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μπραβο στο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ που δεχτηκε τον υπνοσακο κ τωρα κανει νανα.κ εμεις φαγαμε κατι απ εξω ουτε γω λεω τι για να μην ξεσηκωνονται τα κοριτσια που δεν μπορουν να φανε ,θηλασα τη μουρμουριτσα κ τωρα ο μπαμπας της προσππαθει να την κοιμισει.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ αχ αυτο θα κανω συνεχεια χλωρινη κ καποια στιγμη θα ξεβρωμισει ε δεν μπορει.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ωραιο το σπανακορυζο εγω πριν μεινω εγκυος το τρωγα πολυ συχνα στην εγκυμοσυνη δεν το ηθελα καθολου.

εχω να κανω μια παρατηρηση τα κοριτσια του καφε ειναι πολυ της υγιεινης διατροφης.ευγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχχα μαρη και ξερω ενα μαγαζι στην παλτεια της Ορεστιαδας, γωνιακο, που οταν ημασταν εμεις τουλαχιστον εφτιαχνε τα καλυτερααααααααα!!!!!!!!

Χριστινακι τι καλα που κανατε αλλαγες, και πλησιαζει και η ακομα καλυτερη ανανεωση στη ζωη σας, το μωρακι σας!!!!! αντε ολα να συνεχισουν ετσι ομορφα! εχεις και τη μανουλα, τελεια!

παω να φαω και ερχομαι!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Α, δεν σας ειπα: χθες στις 4 το βραδυ που μας ηρθε η μικρη κλαψουριζοντας οτι ειναι μπουκωμενη η μυτη της κια μεχρι να ηρεμησει, ειχαμε λιγο ξενυχτι... ειχε μια απορια!!! Μας ρωτησε: "μαμά τί ειναι η γκομενα;":tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Νυσταζα, και ομως σκεφτομουν τί να της απαντησω για να της εξηγησω γιατί δεν ξερω πού το άκουσε και με ποιο υφος!!!Ξυπναμε το πρωι... δεν ξαναλεει τιποτα...και το μεσημερι που καθομασταν οι δυο μας στο σαλονι, μου λεει: "γκομενα μου εσυ!"

Κοριτσοπουλακιαααααα μου ηρθα και εγω...

Τι κανετε....?????? ολες καλα..????

Εμεις καλα, εβαλα τη μαριαννα για υπνο αφου οοοολο το απογευμα ξεπατωθηκαμε στο παιχνιδι μοναχουλες μας διοτι ο μπαμπας μας ηταν στη μαμα του...

Σημερα ξεκινησε η φουρτουνα να βγαζει εξω τη γλωσσα και να την κουναει δεξια αριστερα, βγαζει πολυ αστειο ηχο, καντε το :tongue::tongue::tongue:....!!!!!!!! Εγω πεθαινω στα γελια ειδικα οταν το κανει νευριασμενη.....!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥ τι κανετε...????? ο γαμπρουλης μου...????? η νυφη καλα ειναι, νανακια κανει. Ο συμπεθερος θα κατσει μεχρι τη δευτερα, μετα παλι φευγαλα....:(:(:(

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρα λειτουργουν στη ψυχολογια μας αυτες οι ανανεωσουλες, φαινεται αλλωστε.....;););)

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥ που εισαι εσυ μαρηηη...????? τι κανετε.....????

Τα υπολοιπα κοριτσακια ελπιζω να ειναι καλαααα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...