Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Losr είπε:

Το ότι ο προεμφυτςυιτκος δεν σου εξασφαλίζει υγιές παιδί το ξέρω και εγώ. Όμως τι σου εξασφαλίζει ο προεμφυτςυιτκος τελικά? Θέλω να πω αν μια βλαστοκυστη βγει υγιές και την μεταφέρεις και πάρεις θετική Χοριακη υπάρχει πάλι η πιθανότητα να έχεις βιοχημική? Ρωτάω γιατί εγώ αυτό προσπαθώ να αποφύγω. Αν είναι να καταλήξω πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νόημα. 

Σου εξασφαλίζει ότι αν έχεις 6 βλαστοκυστες πχ δεν θα κάνεις 3 εμβρυομεταφορες με έμβρυα με χρωμμοσωμικες ανωμαλίες. Κ επισης θα ξέρεις στις βλαστοκυστες σου τι ποσοστό είναι τουλάχιστον χωρίς χρωμμοσωμικες ανωμαλίες . Βιοχημική με προεμφυτικο συμβαίνει σπανια επίσης . Όμως αυτό δεν σου αποκλειει αργότερα στην κύηση κατι να αναπτυχθεί λάθος πχ συγγενής ανωμαλία . 

πρίν από 7 λεπτά , Losr είπε:

Το ότι ο προεμφυτςυιτκος δεν σου εξασφαλίζει υγιές παιδί το ξέρω και εγώ. Όμως τι σου εξασφαλίζει ο προεμφυτςυιτκος τελικά? Θέλω να πω αν μια βλαστοκυστη βγει υγιές και την μεταφέρεις και πάρεις θετική Χοριακη υπάρχει πάλι η πιθανότητα να έχεις βιοχημική? Ρωτάω γιατί εγώ αυτό προσπαθώ να αποφύγω. Αν είναι να καταλήξω πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νόημα. 

Κοινώς αντί να κάνεις 10 εμβρυομεταφορες μέσα στα χρόνια θα μπορούσες να έχεις κάνει τις μισές 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

μωρε ευτυχως εχω ολες εσας και ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα για την ακριβεια στις 36 εβδ μπαινω στις 09/09 ενω στον μηνα μου μπαινω 05/09 οποτε το πολυ ειναι 19 ημερες!

Παλεψες.....και τα καταφερες...!!!!! Συνεχισε...!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κούκλες???τι κάνετε???εμείς ξεκουραζόμαστε .....μέχρι την τρίτη!!δευτέρα έχω β επιπέδου....ιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

αντε καλη μου ουτε εβδομαδα δεν ειναι θα περασουν οι μερουλες και θα πας να δεις το κουκλι σου!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Παλεψες.....και τα καταφερες...!!!!! Συνεχισε...!!!!!!

μωρε αυτο ολοι μου λενε σιγα και δεν εγινε τπτ και λεω εκατσα στο κρεβατι 15 εβδ δεν θελω να την στερηθω ουτε μια μερα θελω να γεννηθει στην ωρα της και να ειναι γερη και να την παρω μαζι μου στο σπιτι μου οταν γυρισω!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ΜΑΡΑΚΙ υπομονη!! τι ειναι 15 μερες μπροστα στις 15 εβδομαδες ε??

αν και εγω το πιστευω οτι θα φτασεις τις 36 κ θα τις ξεπερασεις!!!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου καλα ειμαι! Γυρισα στη δουλεια τη Δευτεα μετα απο 2 βδομαδες διακοπες και το μεσημερι σημερα εχω τη β επιπεδου!

Το ΜΠΟΤΣΑΚΙ κοριτσια εχει 4 γιατρο αν θυμαμαι καλα, μετα θα παει μαγαζια, οποτε βραδυ αργαμιση θα εχουμε νεα της!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΣΟΤΣΑΦΙ μου καλα ειμαι! Γυρισα στη δουλεια τη Δευτεα μετα απο 2 βδομαδες διακοπες και το μεσημερι σημερα εχω τη β επιπεδου!

Το ΜΠΟΤΣΑΚΙ κοριτσια εχει 4 γιατρο αν θυμαμαι καλα, μετα θα παει μαγαζια, οποτε βραδυ αργαμιση θα εχουμε νεα της!

Μαυ μου καλη επιτυχια στη β επιπεδου, αφησε πισω το αγχος και πανε με αερα αισιοδοξιας...και ολα θα πανε καλα....!!!!!!! Πας να δεις το αγγελακι σου, πας ενα βημα κοντα του....!!!!!! Ευχαριστησου το...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ταλαιπωρια που θα ξυριστω βρε!!!!!!!!Αφου δεν βλεπω τιποτα η δολιααααααααα!!!!!!!!!

Επιτελους συνεννοηθηκαμε!!!!!!!χαχαχαχαχαχχχα!!!!!!!!!!!

εμενα αγγαρευω τον αντρα μου!!

στην πρωτη εγγυμοσυνη επειδη θα πηγαιναμε για προκληση την δευτερα το πρωι στον νοσοκομειο τον εβαλα την κυριακη και το εκανε γυαλι αφου οι νοσοκομες μου εδωσαν συγχρητηρια!!:P:p:p

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μαυ μου καλη επιτυχια στη β επιπεδου, αφησε πισω το αγχος και πανε με αερα αισιοδοξιας...και ολα θα πανε καλα....!!!!!!! Πας να δεις το αγγελακι σου, πας ενα βημα κοντα του....!!!!!! Ευχαριστησου το...!!!!!!!

Ναι Κοαλακι μου, σε ευχαριστωωωωωωωω!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Σε ποια μαγαζια θα παει Τεταρτη δεν ειναι σημερα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μαρακι μου γεια σου.

Κανε λιγο ακομα υπομονη και ολα θα πανε καλα!!!!!

Οι υπολοιπες τσουχτρες τι κανουνε?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

ρε χαμενες απο τις 10.30 το βραδυ και μετα τι ειπε ο στομας σας διαβαζω διαβαζω και μου ηρθε εμετος ζαλιστηκα και δεν εχω τελιωσει!!!

γλωσσοκοπανες!!

Οτι ειμαστε λιγο γλωσσοκοπανες,οντως ειμαστε χαααα!!!χααα!!!

Εγω να δεις τι επαθα Μαρακι μου,δεν προλαβενα να διαβασω!!!!

Καλα ποτε φτασαμε 240 ουτε που το καταλαβα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Kαλημερααααααααααααααα!!!!!!!!!

Τι κανετε πουλακια μου?????????

Οοοοοοοοοοοοολες καλα??????

Εγω σε ενα τεταρτακι παω να ετοιμαστω φιλεναδιτσες!!

Ngn μας αγχωσες εχθες αλλα ενταξει,ολα καλα!!!!!!!!!!!Περιμενουμε και τα αυριανα!!!!!!!!!!

Μαρια μου μην ανησυχεις η μικρη ακολουθει εντολες και θα βγει οταν πρεπει!!!Σου ειπε βαρος?

May Mου καλη επιτυχια κοριτσακι,ολα θα ειναι τελεια!!!!!Θα την απολαυσεις την μικρη!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια καλα?

Κι εμενα τωρα εχει αρχισει το αγχος!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

κοριτσια ποσα εχετε πει??????maraki να ηξερες ποσο σε καταλαβενω υπομονη!!!!εμενα μου εμειναν 9 μερες κ μου φαινοντε αιωνας αληθεια κουραστηκα....βαρεθηκα να ποναω!!!

Κοριτσακι εσυ μετρασ κυριολεκτικα αντιστροφα!!!! Υπομονη!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...