Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε εγώ οδηγούσα μεχρι δυο μερες πριν γεννήσω...

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ σε ξέχασααααα!!!! Εχεις δίκιο!!! Καλά ψώνια!!!

Για να παω καπου μακρια και ειδικα μονη μου το σταματησα αλλα μεσα στην πολη δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα...

dev338pr___.png

Πατουσίτσα δέ μετριεσαι;;

καλα εμενα θα με τρελανει ο γιατρος μου......ακου τιμες.....

0' ->68

60'->164

120' ->156

180' ->121

μου λεει η μικροβιολογος ειναι τσιμπημενες οι τιμουλες....

της δειχνω στο γιατρο..

τιμες φυσιολογικες!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

παρ το αυγο και κουρεφτο!!!!!

λεω στο γιατρο μου να παρω μηχανακι να μετριεμαι....????

μου λεει οι τιμες που δειχει δεν ειναι για εγκυους!

εισαι οκ!!!!

απλα μου ειπε να προσεχω τη διατροφη μου!!!!!!!!

και να ελατωσσω ζυμμαρικα,ψωμια,κτλ!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα Νασια μου!!!!!καλα εισαι????ο μπεμπακος μας καλα?????και εγω οδηγω κανονικοτατα!!!!απο την αρχη οδηγω της εγκυμοσυνης!!!

κουμπαραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!καλα ψωνιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα Νασια μου!!!!!καλα εισαι????ο μπεμπακος μας καλα?????και εγω οδηγω κανονικοτατα!!!!απο την αρχη οδηγω της εγκυμοσυνης!!!

κουμπαραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!καλα ψωνιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα ειμαι πατουσιτσα μου και ο γιος μια χαρα.Κοιμαται τωρα γιατι ολο το μεσημερι σβουριζε στην κοιλια μου.Στην αρχη και εγω δεν ειχα προβλημα πηγαινα οπου να ναι τωρα απλα το παιρνω μεσα στην πολη.Βεβαια η πεθερα μπιρμπιριζει καθε φορα που θα με δει με το αμαξι αλλα δεν δινω σημασια...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

καλα εμενα θα με τρελανει ο γιατρος μου......ακου τιμες.....

0' ->68

60'->164

120' ->156

180' ->121

μου λεει η μικροβιολογος ειναι τσιμπημενες οι τιμουλες....

της δειχνω στο γιατρο..

τιμες φυσιολογικες!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

παρ το αυγο και κουρεφτο!!!!!

λεω στο γιατρο μου να παρω μηχανακι να μετριεμαι....????

μου λεει οι τιμες που δειχει δεν ειναι για εγκυους!

εισαι οκ!!!!

απλα μου ειπε να προσεχω τη διατροφη μου!!!!!!!!

και να ελατωσσω ζυμμαρικα,ψωμια,κτλ!!!!!

Ναι βρε συμπεθερα οι τιμες για εγκυους ειναι ιδιες παντου οποτε εισαι μια χαρα!

1sh1p2.png

Ναι αλλα δεν τελειωνω σε μερικες εβδομαδες......πρεπει να την τηρω για πάντα....

Τελος παντων, θα τα καταφερουμε.....

Ηλιοβασιλεμα μου θα αμθεις ν τηρεις συνδιασμους στη διατροφη σου!!!!!Μολις χασεις τα κιλακια σου δεν θα κανεις διαιτα μια ζωη!!!

Θα τα κατα φερουμε οπωσδηποτε!!!!!!!!

1sh1p2.png

Πριν απο λιγο ηρθε ο ιδιοκτητης του μαγαζιου να με ζητησει υπολογιστη για τον γιο του.Στο μεταξυ σκεφτηκα στην αρχη να του κανω καλυτερη τιμη αλλα μετα καθομαι και σκεφτομαι αυτος μηπως μας εκανε καλυτερη τιμη για το ενοίκιο;;;

Μας κατεβασε 35 ευρω και απο 560? που πληρωνε ο πρωην εργοδοτης μου μας το εκανε 525? και να σκεφτείτε οτι ναι μεν ειναι σε κεντρικο δρομο ,που δεν μπορεις να παρκαρεις βεβαια, αλλα πλεον ο "κεντρικος" δρομος και η περατζαδα της Πτολεμαιδας στα μαγαζια ειναι αλλου και εκει μεγαλυτερο μαγαζι απο το δικο μας δυοροφο το νοικιασε πριν λιγο καιρο μια γνωστη μας 500? και σε αλλες περιοχες που ειναι παλι κοντα στο κεντρο βρισκεις και με 250?.Και η φαση ειναι οτι εμεις στην αρχη θελαμε να κανουμε συμβολαιο για 2-3 χρονια και αυτος επεμενε 1 οποτε του χρονου σιγουρα εχουμε φυγει για αλλου.Να δω μετα τι θα κανει γιατι απο διπλα μας 4 μαγαζια στην σειρα ειναι ξενοικιαστα και ο αλλος οταν βλεπει πολλα ξενοικιαστα δυσκολα θα παει να νοικιασει...

dev338pr___.png

Πριν απο λιγο ηρθε ο ιδιοκτητης του μαγαζιου να με ζητησει υπολογιστη για τον γιο του.Στο μεταξυ σκεφτηκα στην αρχη να του κανω καλυτερη τιμη αλλα μετα καθομαι και σκεφτομαι αυτος μηπως μας εκανε καλυτερη τιμη για το ενοίκιο;;;

Μας κατεβασε 35 ευρω και απο 560? που πληρωνε ο πρωην εργοδοτης μου μας το εκανε 525? και να σκεφτείτε οτι ναι μεν ειναι σε κεντρικο δρομο ,που δεν μπορεις να παρκαρεις βεβαια, αλλα πλεον ο "κεντρικος" δρομος και η περατζαδα της Πτολεμαιδας στα μαγαζια ειναι αλλου και εκει μεγαλυτερο μαγαζι απο το δικο μας δυοροφο το νοικιασε πριν λιγο καιρο μια γνωστη μας 500? και σε αλλες περιοχες που ειναι παλι κοντα στο κεντρο βρισκεις και με 250?.Και η φαση ειναι οτι εμεις στην αρχη θελαμε να κανουμε συμβολαιο για 2-3 χρονια και αυτος επεμενε 1 οποτε του χρονου σιγουρα εχουμε φυγει για αλλου.Να δω μετα τι θα κανει γιατι απο διπλα μας 4 μαγαζια στην σειρα ειναι ξενοικιαστα και ο αλλος οταν βλεπει πολλα ξενοικιαστα δυσκολα θα παει να νοικιασει...

Νασια μου τι κανεις;;

Ο Μπεμπης σου καλα ειναι;;

Εχουμε καιρο να τα πουμε ε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Νασια μου τι κανεις;;

Ο Μπεμπης σου καλα ειναι;;

Εχουμε καιρο να τα πουμε ε;;

Που εισαι βρε ριτσακι μου;;;;

Οντως καιρο εχουμε να τα πουμε.Τι κανεις;;;;

Με την ακατανομαστη τι γινεται;;;

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Που εισαι βρε ριτσακι μου;;;;

Οντως καιρο εχουμε να τα πουμε.Τι κανεις;;;;

Με την ακατανομαστη τι γινεται;;;

Καλα ειμαι Νασια μου....η ακατανομαστη ηρθε και πιο νωρις .....και εχω μπολικη.....αστα....:-(:-(:-(.

Εσυ τι μου κανεις ;;

Πες μου τα νεα σου Νασια μου ;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλα ειμαι Νασια μου....η ακατανομαστη ηρθε και πιο νωρις .....και εχω μπολικη.....αστα....:-(:-(:-(.

Εσυ τι μου κανεις ;;

Πες μου τα νεα σου Νασια μου ;;

:(:(:(:(Μακαρι να μην κρατησει πολλες μερες.Συνηθως ποσες μερες κραταει;;;;

Εγω καλα ειμαι ριτσακι μου στο μαγαζι κλασικατην Δευτερα εχουμε γιατρο Θεσ/νικη και πιο νωρις θα παμε jumbo να ψωνισουμε για το μωρο και ψαχνω ντουλαπα.Αυτα τα νεα μου σε γενικες γραμμες....

dev338pr___.png

Σαν κακιά που είμαι θα σου έλεγα να μην του κανείς καλητερη τιμη. Κανονικα αυτός θα έπρεπε να σου ρίξει κι άλλο το ενοικιο είσαι έγκυος και έχεις και αλλά έξοδα. Αν του κανείς Καλητερη τιμή θα πάρει θάρρος..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

:(:(:(:(Μακαρι να μην κρατησει πολλες μερες.Συνηθως ποσες μερες κραταει;;;;

Εγω καλα ειμαι ριτσακι μου στο μαγαζι κλασικατην Δευτερα εχουμε γιατρο Θεσ/νικη και πιο νωρις θα παμε jumbo να ψωνισουμε για το μωρο και ψαχνω ντουλαπα.Αυτα τα νεα μου σε γενικες γραμμες....

Και εμείς λεμε να πάμε Τζαμπο αύριο αλλά να δουμε. Αν τυχει δουλειά θα το αναβάλλουμε..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...