Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 hours ago, kate82 said:

Χελοου εγκεν γκερλςςςς 

Πέμπτη 29-5 θα γίνει η εμβρυομεταφορα ,δεν θέλει τίποτα άλλο μετά τα σημερινά όλα ήταν οκ .... και τώρα το δύσκολο ΕΝΑ ή ΔΥΟ???σας επριξα 

Δεν θυμάμαι την ηλικία σου αλλά εγώ είμαι υπέρ του ένα.

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Να υποθεσω οτι το χρωμα της κοιλιας εχει επανέλθει στο φυσιολογικό τώρα; Ολα καλα;

Ναι...σιγα σιγα επανερχεται...κ μολις εφαγα μια ανεπαισθητη κλωτσιτσα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κορασίδες...!!!

Πριν κανα μισαωρο ξυπνησα..Ελιωσα στον υπνο δηλαδης!!

Παω να κανω πιπι μου και τι βλεπω...η μιση μου κολια ειχε αλλαξει χρωμα....η μιση ασπρη,η μιση κοκκινομελανι...χεστηκααααα

Φωναξα τον αντρα μου μηπως ειναι ιδεα μου...δεν ηταν...μαλλον πιεζε πολυ το λαστιχο της πυζαμας...Αλλαξα αμεσως εβαλα νυχτικια και περιμενω το μπεμπη να κλωτσησει...Βεβαια αυτος με ξυπνησε,αλλιως θα κοιμομουν κ αλλο...!!!

Κλωτσα μπεμπη μου....αντεεεεεεε

Άντε κλωτσα καλοοοο μουυυυυυ!!!

Πάντως μήπως κοιμηθηκες σε αυτο το μερος στο πλαι πολλές ώρες και απο την πίεση εκεί αλλαξε χρωμα;;;εδώ και χωρίς μωρο στην κοιλιά μπορεί να το παθεις αυτό και να χεις και τις γραμμές του σεντόνιου σα χάρτη!χεχε

Άντε κλωτσα καλοοοο μουυυυυυ!!!

Πάντως μήπως κοιμηθηκες σε αυτο το μερος στο πλαι πολλές ώρες και απο την πίεση εκεί αλλαξε χρωμα;;;εδώ και χωρίς μωρο στην κοιλιά μπορεί να το παθεις αυτό και να χεις και τις γραμμές του σεντόνιου σα χάρτη!χεχε

οχι...δεν ηταν σημειο...απο οφαλο κ πανω ασπρη απο κει κ κατω μωβ...κορασιδες μου προσεχετε τα λαστιχα απο βρακια κ πυζαμες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα κοριτσάκια! έχει αρκετή ζέστη σήμερα... είναι για παραλία! :-)

το πρωί σηκώθηκα και με πήγε ο καλός μου για τις μηνιαίες μου εξετάσεις. τα αποτελέσματα θα τα πάρω Δευτέρα.

ερώτηση: η διαδικασία στο ΙΚΑ για αναρωτική άδεια ποια είναι? γνωρίζετε? πρέπει να κλείσω ραντεβού για αυτή τη βδομάδα? γιατί έχω για την ΠΗΤ στις 17/6.

αγοροmummy! welcome back! τέλεια τα νέα σας!

μουσούδι όλο παράπονα είμαστε! :-D

βέβαια τό ότι είναι αρκετά ανήσυχη η μπέμπα, είναι καλό σημάδι...

zizoulis πότε ακριβώς σκέφτεστε να μετακομίσετε???? είναι Ιούνιος!

papakia30 ελπίζω να συνήλθες τώρα... πρόσεχε τα σφιχτά ρούχα. μα και εσύ με τέτοιο καιρό φοράς πυτζάμα??!?!!

όσο για το αντιηλιακό, δεν ήξερα ότι πρέπει να φοράμε παιδικά. αν και δεν με βλέπω να το χρειάζομαι φέτος.:-(

RArep3.png?mjfpyDPm

Καλημερα κοριτσια!

Παπακια εγω χτες αλλαξα τρεις πυτζαμες γιατι με ζοριζαν τα λασχτιχα! Και ειδικα η μια ηταν και ενα βημα πριν το μπουστακι!! Για πολλα γελια!

Μαρα μεγεια σας! Καλες βολτες! Εχουμε το ιδιο οχημα!

Σημερα ησυχια εχουμε... Μαλλον ολες την καναν στις παραλιες.

Εγω σπιτι αραχτη. Εβαλα μπριαμ στην γαστρα κ περιμενω να γινει!

Τελειωσαμε κ με την κρεβατοκαμαρα.. Τωρα εμεινε να κανει κατι αλλαγες ο Κ στο δωματιο αποθηκη για να βαλουμε κ την συρταριερα της γλυκουλας μας εκει και να αρχισω πλυντηρια.

Εσεις που ηδη αρχισατε τα πλυσιματα σε ποιους βαθμους τα πλενατε τα ρουχακια? και τα χωριζατε με χρωματα ή τουρλουμπουκι?

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

το πρωί σηκώθηκα και με πήγε ο καλός μου για τις μηνιαίες μου εξετάσεις. τα αποτελέσματα θα τα πάρω Δευτέρα.

ερώτηση: η διαδικασία στο ΙΚΑ για αναρωτική άδεια ποια είναι? γνωρίζετε? πρέπει να κλείσω ραντεβού για αυτή τη βδομάδα? γιατί έχω για την ΠΗΤ στις 17/6.

αγοροmummy! welcome back! τέλεια τα νέα σας!

papakia30 ελπίζω να συνήλθες τώρα... πρόσεχε τα σφιχτά ρούχα. μα και εσύ με τέτοιο καιρό φοράς πυτζάμα??!?!!

όσο για το αντιηλιακό, δεν ήξερα ότι πρέπει να φοράμε παιδικά. αν και δεν με βλέπω να το χρειάζομαι φέτος.:-(

Καλημερα! Εγω παιρνω καθε μηνα αναρρωτικη απο τον Δεκεμβριο. Θα σου πω τι κανω.

Μου γραφει μοα βεβαιωση η γιατρος μου για 30 μερες μετα με αυτο το χαρτι κ το βιβλιαριο μου, πηγαινε καποιος δικος μου στα ιατρεια του ικα, τωρα πλεον στο κεντρο υγειας, περνουσα την λεγομενη επιτροπη. Με το χαρτι που παιρνουμε απο την επιτροπη, το βιβλιαριο κ βιβλιαριο εθνικης, βεβαιωςη εργοδοτη και ταυτοτητα στο ικα της περιοχης σου στο τμημα παροχων. Καταθετεις τα χαρτια και σου βαζουν τα χρηματα.

Αυτα εν ολιγοις!

Καλες ξαπλες! Φιλια!

bdf4p3.png

Καλημερα κοριτσια!!!1

Φυσικα και δεν θυμαμαι ολα οσα ειπατε 3 μερες!

Rinui ξαπλα και ηρεμια απο εδω και περα!

Καλα κουραγια στα κοριτσια που βαφουν και μεγεια σε ολα τα κοριτσακια και τις αγορες τους. Μπαινουμε στην τελικη ευθεια βλεπω και ειναι τελεια ολο ψωνια και δωματιακια...

Ευχαριστω για τις συμβουλες για το πλυσιμο για τα πραγματακια του μωρου.

Σχετικα με το απορρυπαντικο των ρουχων ειμαι φανατικη του Ariel και γι αυτο πηρα το Ariel Baby. Πιστευω αν ενας λεκες δεν βγαινει με αριελ, δεν βγαινει και με κανενα αλλο.

Τα Αυγουστιατικα μωρακια μια χαρα και απο κιλα προχωραμε δυναμικα. Εγω αργω ακομα εχω Doppler 24 Ιουνιου...

Mousoudi κι εγω με το ξαναξεκινησε η ζεστη αισθανομουν αδυναμη. Ωραια ηταν με την δροσουλα..

Pappaki αφου τον αισθανθηκες τον μαγκα επανερχεται!!!

Και η ερωτησεις τις ημερας:

-Πως θα τα βγαλετε τα μπεμπε απο το μαιευτηριο? Με το καθισματακι απο το δωματιο στο αυτοκινητο?

-Οσες εχετε παρει αποστειρωτηρα, ποιον προτιμησατε? Λεω για τον Nuk

http://www.nuk.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/_%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82__%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82#path=προϊόντα/προετοιμασία_φαγητού/productdetail&p=10.251.012&lty=m&lid=19&m=1

Καλα να περασετε τυχερουλες μς τις διακοπουλες!!!

ro0Wp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Εσεις που ηδη αρχισατε τα πλυσιματα σε ποιους βαθμους τα πλενατε τα ρουχακια? και τα χωριζατε με χρωματα ή τουρλουμπουκι?

Ziu δεν εχω ξεκινησει ακομα αλλα λεω να τα χωρισω λευκα - χρωματιστα και θα τα πλυνω 40 βαθμους. Επισης σκεφτομαι να μην βαλω μαλακτικο λενε δεν κανει γιατι δεν ξεβγαζεται...

ro0Wp3.png

σας είπα που ήρθε από το babyspace η βαλιτσούλα? είχε μέσα 2 πιπίλες και ένα μπιμπερό, 2-3 δειγματάκια για εμένα, 1 δειγματάκι sudocream (κλασικά) και πανάκια detol! και φυσικά, διαφημιστικά φυλλάδια.

RArep3.png?mjfpyDPm

σας είπα που ήρθε από το babyspace η βαλιτσούλα? είχε μέσα 2 πιπίλες και ένα μπιμπερό, 2-3 δειγματάκια για εμένα, 1 δειγματάκι sudocream (κλασικά) και πανάκια detol! και φυσικά, διαφημιστικά φυλλάδια.

Μονο εμενα ηρθε λειψο!! Χαχα!

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Ziu δεν εχω ξεκινησει ακομα αλλα λεω να τα χωρισω λευκα - χρωματιστα και θα τα πλυνω 40 βαθμους. Επισης σκεφτομαι να μην βαλω μαλακτικο λενε δεν κανει γιατι δεν ξεβγαζεται...

Κι εγω καπως ετσι το σκεφτομαι. Αλλα οι 40 ειναι αρκετοι; Ή μηπως θα επρεπε στους 60;

Εγω πηρα το planet baby. Αν ειναι καλο θα φανει...

bdf4p3.png

Κι εγω καπως ετσι το σκεφτομαι. Αλλα οι 40 ειναι αρκετοι; Ή μηπως θα επρεπε στους 60;

Εγω πηρα το planet baby. Αν ειναι καλο θα φανει...

Φοβαμαι για τα χρωματα σε πιο υψηλη θερμοκρασια...μην γινει οντως τουρλουμπουκι!

Αλλωστε θα σιδερωσουμε μετα...

ro0Wp3.png

Φοβαμαι για τα χρωματα σε πιο υψηλη θερμοκρασια...μην γινει οντως τουρλουμπουκι!

Αλλωστε θα σιδερωσουμε μετα...

Εγω λεω να τα βαλω και στεγνωτηριο! Ελπιζω να μην γινουν ακομη μικροτερα!

bdf4p3.png

Καλημερα κορασίδες...!!!

Πριν κανα μισαωρο ξυπνησα..Ελιωσα στον υπνο δηλαδης!!

Παω να κανω πιπι μου και τι βλεπω...η μιση μου κολια ειχε αλλαξει χρωμα....η μιση ασπρη,η μιση κοκκινομελανι...χεστηκααααα

Φωναξα τον αντρα μου μηπως ειναι ιδεα μου...δεν ηταν...μαλλον πιεζε πολυ το λαστιχο της πυζαμας...Αλλαξα αμεσως εβαλα νυχτικια και περιμενω το μπεμπη να κλωτσησει...Βεβαια αυτος με ξυπνησε,αλλιως θα κοιμομουν κ αλλο...!!!

Κλωτσα μπεμπη μου....αντεεεεεεε

Ω ρε λαχτάρα!!!! Πάντως σίγουρα το λάστιχο στην έκανε τη δουλειά! Απορώ και που μπορείς να κοιμηθείς με λάστιχο που πιέζει έστω και στο ελάχιστο. Εγώ που είμαι γνωστή σε όλους με τις ιδιοτροπίες μου στα ρούχα, η παραμικρή υπόνοια ζορίσματος είναι αιτία κατάργησης ρούχου στα κανονικά μου, τώρα δεν το συζητώ, λάστιχο δεν ακουμπά την κοιλιά μου ούτε γι΄αστείο :tongue:

Ναι...σιγα σιγα επανερχεται...κ μολις εφαγα μια ανεπαισθητη κλωτσιτσα...

Να υποθέσω ότι πλέον η κλωτσίτσα έγινε απανωτά γκοοοοοοοολλλλλλλ στην κοιλίτσα της μαμάς, ε; :P

Αχχχχχχχχχχχ, πονεμένη ιστορία!!!

Καλά αποτελέσματα :P

Ε, φυσικά είναι καλό σημάδι! Χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι ένα ήσυχο μωρό είναι κακό σημάδι...απλά είναι δείγμα χαρακτήρα από την κοιλιά ακόμα...τρία αδέρφια είμαστε, τα δύο ταλιμπάν στην κοιλιά και έξω, εγώ ήσυχο στην κοιλιά και έξω φυσικά ;)

Έλα ντε!!!

Τα ίδια κι εγώ.

Καλημερα κοριτσια!!!1

Φυσικα και δεν θυμαμαι ολα οσα ειπατε 3 μερες!

Απαράδεκτη :tongue: Γρήγορα διάβασμα :tongue:

Σχετικα με το απορρυπαντικο των ρουχων ειμαι φανατικη του Ariel και γι αυτο πηρα το Ariel Baby. Πιστευω αν ενας λεκες δεν βγαινει με αριελ, δεν βγαινει και με κανενα αλλο.

Α, εσύ είσαι για διαφήμιση!!! Πάντως έχεις δίκιο, είναι πολύ καλό το Ariel.

Τα Αυγουστιατικα μωρακια μια χαρα και απο κιλα προχωραμε δυναμικα. Εγω αργω ακομα εχω Doppler 24 Ιουνιου...

Εγώ ακόμη δεν ξέρω...Τρίτη θα πάω και θα μου πεί πότε...

Mousoudi κι εγω με το ξαναξεκινησε η ζεστη αισθανομουν αδυναμη. Ωραια ηταν με την δροσουλα..

Μωρέ ζάχαρη ήταν!!! Να τώρα πάλι ζέστη, βέβαια ας μείνει σε τέτοια επίπεδα για καιρό και τι άλλο θέλουμε!!!

Pappaki αφου τον αισθανθηκες τον μαγκα επανερχεται!!!

Και η ερωτησεις τις ημερας:

-Πως θα τα βγαλετε τα μπεμπε απο το μαιευτηριο? Με το καθισματακι απο το δωματιο στο αυτοκινητο?

Με το λεγόμενο αυγό. Προφανώς εννοείς το ίδιο. Μετά το προσαρμόζεις στο αυτοκίνητο και είσαι μια χαρά.

-Οσες εχετε παρει αποστειρωτηρα, ποιον προτιμησατε? Λεω για τον Nuk

http://www.nuk.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/_%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82__%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82#path=προϊόντα/προετοιμασία_φαγητού/productdetail&p=10.251.012&lty=m&lid=19&m=1

Μμμμ, δεν μπορώ να σε βοηθήσω....αποστείρωσα ελάχιστα, αν θηλάσεις αποκλειστικά το μωρό δεν τον πολυχρειάζεσαι. Και όταν αποστείρωνα, το έκανα με τον κλασικό τρόπο του βρασίματος.

Κι εγώ στου παιδιού δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μαλακτικό. Άλλωστε είναι τόσο ήπιο το απορρυπαντικό που και χωρίς μαλακτικό μια χαρά μαλακά βγαίνουν τα ρυχαλάκια τους.

Μεγειά :P. Μια χαρά είναι!

Εγω λεω να τα βαλω και στεγνωτηριο! Ελπιζω να μην γινουν ακομη μικροτερα!

Δε θα γίνουν. Αν τα βάλεις στο σωστό πρόγραμμα και τα βγάλεις αφράτα από το στεγνωτήριο, είναι σούπερ. Και 60 βαθμοί είναι υπερβολικό νομίζω, εγώ τα βάζω 40 ή 50 το ανώτερο, μια χαρά αποστειρώνονται, μετά μπαίνουν και στεγνωτήριο κι όλα καλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...