Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Εχω να σας δηλωσω πως εβγαλα αιμορροϊδες....

Και καποια αλλη δεν ειχε; Η Μαριλου νομιζω... Που ειναι να μου δωσει τα φωτα της! Σημετα το ανακαλυψα! Εβαλα και τον Κ και με εψαξε... Παω να κατουρησω κ με τσουζει...

Ε ρε γλεντια!!

Ειναι κατι που πρεπει να το αναφερω στην γιατρο μου;; Δεν εχω ιδεα..:confused::confused:

Παντως χαλαστηκα..

Ziu Σου έστειλα να αναλυτικά τι εκανα στο facebook!!!

Αλλά θα τα γράψω μια λίστα για οσες θέλουν να κάνουν κάτι να τις προλάβουν ειδικα οσες έχουν προδιάθεση, και για οσες ηδη έχουν θεμα

Σκούπισμα μονο με μωρομαντιλα

Πλύσιμο κάθε φορά

Συχνά πλυσιματα με κρύο προς χλιαρό νερό(τα παγάκια και το παγωμένο νερο λένε τις νεκρώνει και δε συρρικνώνονται μετα καθολου)

Duphalac για να ναι πιο μαλακά ώστε να μην ερεθίζεται η περιοχή(ρωτηστε και γιατρό σας!)

Καθηστε σε λεκάνη με νερό για μισή ωρα δυο τρεις φορες τη μέρα

Κρέμα μονο rectanal aid της frezyderm γράφει και πανω επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη και στη γαλουχία είναι φυτική και ενδείκνυται για μακροχρόνια χρηση

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

rinoui αχ μη με παρεξηγείς πολύ νύστα σήμερα, δεν έχω καλή επαφή με το περιβάλλον:D υποθέτω πως ναι αλλά δεν ξέρω να πω με βεβαιότητα.

zizoulis ναι ναι από το αυτοκίνητο με αυτο θα φύγουμε για το σπίτι απλώς μέχρι να φτάσουμε στο αυτοκίνητο θα το βάλλω σε πορτ μπεμπέ γιατί δεν έχει χερουλάκι να κουβαλιέται:D.

ziu_zitsu υποθέτω πως πρέπει να το πεις στο γιατρό ναι!ωχ υπομονη

papakia 30 εγώ νομίζω πως όσα τέτοια πινακάκια να δω και οδηγίες για το σε ποιο μήνα είμαι, δεν θα σταματήσω να μπερδεύομαι ποτέ:D:D

url%5Dcbf47431c9.png

Hello εγκυούλες!!!

Καλά νέα διαβάζω, εκτός από τη μικρή αποκόλληση της rinoui και τις αιμορροίδες της ziu...κουράγιο κορίτσια!!!

sweetangel μη στεναχωριέσαι...οι φίλοι σου θα είχαν τους λόγους τους που χωρίζουν και μπορεί να είναι και κλύτερο για τα παιδιά... όσο για τη μαμά σου πάλι μην συγκρίνεις, εξάλλου εσύ θα γίνεις η καλύτερη μανούλα σε λίγο κι αυτό εχει σημασία!

βρε zizoulis, δουλειά, παιδί, εγκυμοσύνη, μεταπτυχιακό και τώρα μας λες και για μετακόμιση??? θα μας τρελάνεις :tongue:!

Εγώ πάλι ξύπνησα από τις 7 σήμερα, έκανα το μπαλκόνι που ήταν χάλια και μετά ήρθαν μαστόρια να μας φτιάξουν στην κουζίνα ένα τραπέζι-πασο. Εννοείται εξαφανίστηκα από το σπίτι γιατί δεν αντέχω μαστόρους και γιατί μου βρώμαγαν οι σιλικόνες... Πήγα σούπερ μάρκετ και μετά που γύρισα είχαν σχεδόν τελειώσει! Έψησα σουβλάκια κοτόπουλο (γαμάτα ήταν!) και μετά από ένα δίωρο στον καναπέ έκανα και κάτι κεφτεδάκια για κατάψυξη... Απλά τώρα μου την έχει δώσει γιατί λείπουν όλοι για 3ήμερο κι εμεις πάλι δουλειές! Γκρρρ... το μόνο που με παρηγορεί είναι η μπέμπα μου :D

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

βρε zizoulis, δουλειά, παιδί, εγκυμοσύνη, μεταπτυχιακό και τώρα μας λες και για μετακόμιση??? θα μας τρελάνεις :tongue:!

:D

Ναι, αλλα τις δουλειες του σπιτιου περα απο το μαγείρεμα και τα βασικά καθημερινά τις εχω παραχωρήσει στη γυναικα που έρχεται πχ. Απο το μπαλκόνι ασχολούμαι μονο με τα λουλούδια μου!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

impregnant! ας ειναι για καλυτερα μονο τα παιδακια να μην την πληρωσουν. ευχαριστω παντως!! και εμεις εδω μειναμε, ψηνω τυροπυτακια και θα κατσουμε μπαλκονι ταβλι, χαρτια κτλ. να περασει η ωρα μας ευχαριστα. ολοι φυγανε μονοι μειναμε

:-/

KDeIp3.png

Διαφημίσεις

Και εμεις εδω μειναμε, κοριτσια. Εδω ως το σουπερ μαρκετ παω και σερνομαι μετα.

Ασε που πλακωσαμε το δωματιο του μωρου. Συρταριερα, αλλαξιερα, ρουχαλακια κτλ. Αυριο επυχομαι να τελειωσουμε και θα βαλω φωτο στο φατσοτεφτερι :-D

κοριτσακια ομορφα καλησπερα!!! με 'γειες σε ολα τα ψωνια σας!!! εισαστε καλα?? εμεις πολυ καλα, ησυχιες, βολτιτσες κλπ... παραμανες ασφαλειας εγω χρησιμοποιησα αρχες του φθινοπωρου προκειμενου να καρφιτσωνω το σεντονακι στην κουβερτουλα για να μη μπουρδουκλωνονται τα στρωσιδια, ακομα το κανω γιατι τα μωρα γυριζουν σαν κοκορετσι!!!αχαχαχα!!! καποια ειπε για αντικουνουπικο κορε, ε με αυτο εμενα με θεριζαν τα κουνουπια, οποτε πηρα συμβατικο και αντι να βαζω στο δερμα μου εβαζα στα ρουχα που φορουσα και ουτε μου μυριζε ουτε τιποτα!

παπακι μου τι λαχταρα πηρες με την πυτζαμα!! πωπω! επειδη δεν εχω διαβασει ολα τα νεα, πως πας?? ειχαμε κανενα νεοτερο απο τον γιατρο? ειχα μεινει εκει που πηρατε παραταση για τις 30εβδ!

ziu zitsu τι λαχταριστη λιχουδια ανεφερες??? γιαμιιιιι! εισαστε καλα?? η μπεμπα?

zizoulis ρε θηριο σκεφτεσαι και μετακομιση?? ααααχ εγω τις ντουλαπες θελω να φτιαξω και το σκεφτομαι και με πιανει πανικοοοοοοος!!!!

κοριτσια δε μπορω να γραψω σε ολες ξεχωριστα γιατι ο μικρος μου εβγαλε τα κουμπια απο το πληκτρολογιο και παω ψαχνοντας.. εχω ξεκινησει να σας γραφω αυτο το μηνυμα εδω και 40 λεπτα ακριβως!! γρρρρρ!

to1Np2.png

KCkop2.png

Sweetangel εμας θα ερθει σε ενα μηνα, οποτε τοτε θα την στησουμε.

Αλλα το καροτσι που τα εχουμε δεν τα στησαμε. Τσαμπα θα σκονιστουν.

Τα υφασματα απ το καροτσι θα τα πλυνουμε;;;

Μαριλου ευχαριστω για τα τιπς!

bdf4p3.png

ρε κοριτσια την κουνια θα την στησετε απο τωρα γιατι εμενα η πεθερα μου λεει οταν γεννησω να την στησουν δεν κανει λεει πιο νωρις.

Ε, ναι. Θα τη στησουμε. Τωρα που μπορουμε. Και εμενα η πεθερα μου ελεγε τα διαφορα ως που της προτεινα να τα κανει μονη της, γιατι εγω σε λιγο καιρο δεν θα μπορω. Απο τοτε τσιμουδια...

Διαφημίσεις

Ε, ναι. Θα τη στησουμε. Τωρα που μπορουμε. Και εμενα η πεθερα μου ελεγε τα διαφορα ως που της προτεινα να τα κανει μονη της, γιατι εγω σε λιγο καιρο δεν θα μπορω. Απο τοτε τσιμουδια...

εισαι θεά!!!!!! χαχαχαχχα, εμεις ταιριαζουμε, και οι πεθερες μας επισης!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

καλε πηγα και ενημερωθηκα για τα βλαστοκυτταρα στη δημοσια τραπεζα, ολα μια χαρα, πολυ καλη ενημερωση, πηρα και τον ασκο συλλογης, ολα δωρεαν. μαλλον θα το κανουμε απλα δισταζουμε λιγο γιατι στο συμβολαιο υπογραφεις οτι σε περιπτωση που το αιμα κριθει ακαταλληλο για φυλαξη θα χρησιμοποιηθει για εργαστηριακες ερευνες, με λιγα λογια ακομα και πειραματα...

to1Np2.png

KCkop2.png

happy and crazyαχαχαχαχα!!! καλα την ειπες.

ziu_zitsu εγω θα ελεγα ναι και βασικα θα τα πλενω, με αυτο που επλυνα τα ρουχα της. τωρα για το υφασμα που δεν βγαινει δεν ξερω.

εγω κοριτσια απο κοριτσι λεω η το trilogy της iglesina που το ερωτευτηκαμε αλλα τσουχτερη η τιμη η το zippy της ιδιας εταιρειας. τι λετε??

KDeIp3.png

πολύ καλημέρα!!!!! όλες καλά?

papakia30 ευχαριστω πολύ!!! όντος μπαίνω 8....νομίζω οτι αρχίζω να αγχώνομαι....ελαφρά!!!

Εχω να σας δηλωσω πως εβγαλα αιμορροϊδες....

Και καποια αλλη δεν ειχε; Η Μαριλου νομιζω... Που ειναι να μου δωσει τα φωτα της! Σημετα το ανακαλυψα! Εβαλα και τον Κ και με εψαξε... Παω να κατουρησω κ με τσουζει...

Ε ρε γλεντια!!

Ειναι κατι που πρεπει να το αναφερω στην γιατρο μου;; Δεν εχω ιδεα..:confused::confused:

Παντως χαλαστηκα..

περαστικά!!!!!!!!!!!!

τι λεει το πρόγραμμα σας για σήμερα? εγω χαλαρα με τον άντρα μου και το βράδυ παρτάκι στο βαπτιστήρη του!του πείρα σαν δώρο την μονοπολή για παιδιά, ελπίζω να του αρέσει!!!

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...