Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , kate82 είπε:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

Σιγά μην βγήκες και σύνταξη ☺️

Από ότι κατάλαβα θέλει να σε πάει όσο πιο safe γίνεται ,όλα αυτά που σου είπε μπορούν κάλλιστα να συμβούν και με ένα έμβρυο ,εσύ τι θα ήθελες να κάνεις;χωρίς να αγχώνεσαι ...

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Κατερίνα Κων τι να σου πω εγώ απο προχτές που κατάλαβα οτι μπήκα 8 τρελάθηκα,ένα πράγμα είχα στο μυαλό μου.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΜΕ!!!! χμ...ναι ειμαι λιγο αγχώδεις τύπος!!!

ε μωρέ πόσες μέρες να πάρουν τα πλυσίματα! Μη τελειώσουμε νωρίς και μετά δεν έχουμε πως να απασχολούμε το μυαλό μας, οταν θα κοντεύει ο καιρός και θα μας έχει πιάσει αγχος!! Μπα εγώ θα κρατηθώ, θα περιμένω μέχρι τις 30 του μήνα που έρχεται και η κούνια, για να βάλλω και τα πράγματα στα συρταράκια :D:D

url%5Dcbf47431c9.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααα!τι κανετεεε;;χθες το βραδυ εσκασα απο τη ζεστη!στριφογυρνουσα!τα ξημερωματα εβρεξε και δροσισε,τι καιρος ειναι αυτος!!!

ειχα ψαξει λιγο τη διαφορα μαρσιπου και sling.στο μαρσιπο τα ποδαρακια του ειναι ευθεια και μου φαινεται και σα σαμαρι,στο slingεινναι σαν να το κρατας αγκαλια εχοντας ελευθερα τα χερια!εγω sling θα επαιρνα.το μωρο θα το κυκλοφορειτε εξω τοσο μικρο;

Καλημέραα!!Έλεγα μετά την μισή ευχή να το έβγαζα.Βέβαια ότι πει και ο παιδίατρος! Εσυ πως το σκέφτεσαι?

Και εγώ μάλλον προς το sling τείνω, αλλά το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι φαίνεται λίγο μπελαλίδικο στο δέσιμο!

url%5Dcbf47431c9.png

Καλημέραα!!Έλεγα μετά την μισή ευχή να το έβγαζα.Βέβαια ότι πει και ο παιδίατρος! Εσυ πως το σκέφτεσαι?

Και εγώ μάλλον προς το sling τείνω, αλλά το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι φαίνεται λίγο μπελαλίδικο στο δέσιμο!

μεχρι να κανει το εμβολιο του δε νομιζω να το κυκλοφορησω και δε ξερω αν θα εχω αντοχες με θηλασμο,αυπνιες κτλ αν μπορεσω να παω για καφε στο καροτσι θα το βαλω.οσο για το sling νομιζω θεμα εξασκησης ειναι και να σου το δειξουν πως μπαινει!αν θες μπες στο babywearing να δεις βιντεακια.οσο για το πλυσιμο,εχω πητ 31/8,ε απο 10/7 θα ξεκινησω να πλενω αν εχει ερθει και η συρταριερα για να τα βολευω κατευθειαν!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

καλημέρα όμορφες μανουλίτσες!!!!πως είστε??εμεις γυρίσαμε χτες το βράδυ από αγρίνιο που περάσαμε πολύ όμορφα αλλά κουράστηκα να πω την αλήθεια!!λίγο πρόλαβα να διαβάσω τα νεάκια σας στα πεταχτά ευτυχώς όλα καλά!!

rinoui περαστικά σου να ξεκουράζεσαι τώρα και μια χαρά η κορούλα σου!!!!

ziou περαστικά σου ας ελπίσουμε να μην σοβαρέψουν τα πράγματα με τις αιμορροΐδες.

mj μην αγχώνεσαι καλέεεεεεε!!!!και εγώ πλύσιμο αρχές ιουλίου θα κάνω που μπαίνω στον μήνα μου.να είναι και πιο φρέσκα να μην σκονίζονται έστω και μέσα στα συρτάρια!!τώρα στον 8ο δε θέλω να κάνω τίποτα πολύ χαλαρά και με συμβουλή γιατρού στον 8ο να προσέχουμε πάρα πολύ και στον 9ο να κάνουμε πάλι ότι θέλουμε!!!!!

κορίτσια μου εμένα αντικουνουπικό μου έδωσε τις φρεζυντερμ αυτό για τα μωρά crilen λέγεται αν δεν κάνω λάθος και είναι μια χαρά τίποτα δεν πλησίασε.για αντιμετώπιση τσιμπήματος δεν τον ρώτησα πχ κάνει το φενιστίλ??για αντηλιακά βάζω κορρε.

και εγώ σλίνγκ θα πάρω είναι πιο καλό για τα μωράκια και βολεύει και στον θηλασμό ειδικά σε εξωτερικούς χώρους γίνεταισχεδόν αόρατο ότι θηλάζεις καιτο μωράκι είναι σαν αγκαλιά!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημερούδια μας !!!!

Εγώ χθες κορίτσια ελάχιστα μπήκα αργούτσικα το απόγευμα και στα πεταχτά. Βασικά το ΣΚ ήταν όλο βόλτες κι επισκέψεις, οπότε πέρασε νεράκι ο χρόνος και ούτε που το κατάλαβα...αλλά γενικά να ξέρετε ότι εδώ θα είμαι το καλοκαίρι, με εξαίρεση λίγες μέρες που θα πάω με τον μικρό μου στην αδερφή μου.

Για το sling και τον μάρσιππο, το καθένα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Εγώ στον πρώτο είχα και τα δύο, βασικά και τα δύο είναι για τον πρώτο καιρό, αν βαρύνει το παιδί καλύτερα καρότσι όποια ώρα της ημέρας και να είναι. Ο μάρσιππος είναι καλύτερος για κοριτσάκια (λέγονται διάφορα για την πίεση που ασκείται στα γεν. όργανα του αγοριού έτσι όπως κρέμονται τα ποδαράκια του και πιέζεται το καβάλο) και για χειμώνα, γιατί είναι πολύ ζεστός. Δλδ για την εποχή μας εγώ δεν θα το χρησιμοποιήσω, θα σκάσει το μωράκι. Το sling είναι σαφώς καλύτερο και πιο άνετο για τα μωρά και επίσης μπορείς να "φορέσεις" το παιδί επάνω σου σε περισσότερες στάσεις από αυτές του μάρσιππου. Βέβαια και τα δύο είναι για λίγο, οπότε ό,τι βολεύει την καθεμιά και δεν κάνει το μωρό να δυσανασχετεί.

καλημέρα όμορφες μανουλίτσες!!!!πως είστε??εμεις γυρίσαμε χτες το βράδυ από αγρίνιο που περάσαμε πολύ όμορφα αλλά κουράστηκα να πω την αλήθεια!!

Λοιπόν τώρα χαλάρωσε, ξεκουράσου και ετοιμάσου για το επόμενο καφεδάκι μας. Άντε Σαλονικιές, να οργανωθούμε βρε!!!!

για αντιμετώπιση τσιμπήματος δεν τον ρώτησα πχ κάνει το φενιστίλ??

Όχι, απαγορεύεται και στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό, το γράφει και στις οδηγίες. Αλλά υπάρχει επίσης της frezyderm το after nip που είναι και αποτελεσματικό και για βρέφη και παιδιά, οπότε το χρησιμοποιείς άφοβα

κορίτσια μου και εγώ στην μισή ευχή λέω να το βγάλω αλλά βλέποντας και κάνοντας και σε συνεννόηση με παιδίατρο βέβαια!

Εγώ κορίτσια μπορεί να το βγάλω και νωρίτερα, δεν παθαίνουν τπτ τα μωρά εφόσον πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις, δλδ να μην έχει πολλή ζέστη ή κρύο, να μην είναι εκτεθειμένα σε κουνούπια και διάφορα έντομα και να μην είναι σε κλειστούς χώρους. Δλδ το να βγάλεις το μωρό στον καθαρό αέρα μια βολτίτσα και να το έχεις στο καρότσι ή στην αγκαλιά σου προστατευμένο για λίγη ωρίτσα δεν απαγορεύεται. Ειναι το ίδιο σα να το βγάζεις στο μπαλκόνι να πάρει λίγο αέρα. Τον μεγάλο μου τον έβγαλα μετά τις 20 μέρες, αλλά αυτό επειδή έκανε κρύο και έβρεχε. Μόλις έφτιαξε ο καιρός τον έβγαλα και τπτ δεν έπαθε. Πρόσεχα βέβαια πολύ

ναι!!!!! mousoudi μου να οργανώσουμε ένα καφεδάκι οι Βόρειες!!!!απλά να έχουμε μια απόσταση ασφαλείας από αυτές τις μέρες με τις βροχές γιατί θυμάσαι την προηγούμενη φορά τι έγινε :tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι!!!!! mousoudi μου να οργανώσουμε ένα καφεδάκι οι Βόρειες!!!!απλά να έχουμε μια απόσταση ασφαλείας από αυτές τις μέρες με τις βροχές γιατί θυμάσαι την προηγούμενη φορά τι έγινε :tongue::tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχαχα, πώς δε θυμάμαι!!! Αλλά μη μου πεις ότι δεν είχε και την πλάκα του, ε;

Κατερίνα Κων βασικά με πιάνει άγχος γιατί εκτός απο τα πλυσίματα έχουμε και αγορές που πρέπει να γίνουν και δεν έχουν γίνει!!!! άσχετο έχει το πανηγύρι κάτι παντελόνες με 5 ευρό ανετότατες!!!

καλημεραααα!τι κανετεεε;;χθες το βραδυ εσκασα απο τη ζεστη!στριφογυρνουσα!τα ξημερωματα εβρεξε και δροσισε,τι καιρος ειναι αυτος!!!

ειχα ψαξει λιγο τη διαφορα μαρσιπου και sling.στο μαρσιπο τα ποδαρακια του ειναι ευθεια και μου φαινεται και σα σαμαρι,στο slingεινναι σαν να το κρατας αγκαλια εχοντας ελευθερα τα χερια!εγω sling θα επαιρνα.το μωρο θα το κυκλοφορειτε εξω τοσο μικρο;

κοίτα δεν θα το βγάλω γλυφάδα και γενικά το πρώτο 40 ήμερο θα είμαστε μέσα αλλά μετά γιατί όχι.έχω κοντά στο σπίτι μου και κάτι τελειωμένα(άδεια!) καφέ θα παίρνω την πεθερά μου και όποια άλλη θέλει να χτυπάμε ένα στα γρήγορα,να ξεδίνει και το μυαλό μωρέ...άσε που θα ξανά μπω σε πρόγραμμα περπατήματος έστω για μισή ώρα

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα!!

Εγω απο βδομαδα, αν γινουν καποιες δουλειες πρωτα θα αρχισω να πλενω/σιδερωνω γιατι οσο βαραινω δεν αντεχω κ πολυ!

Μενει να παραγγειλω σεντονια/πετσετες/σετ κουνιας και νομιζω για αρχη ειμαστε κομπλε!

Οσο για το νινακι εγω πολυ θα ηθελα μετα τις 20 μερες να βγουμε μια βολτιτσα, εστω και για περπατημα αλλα θα εξαρτηθει απο το τι θα μου πει η παιδιατρος και απο το πως θα ειναι η μικρουλα μας. Αν ειναι γενικα ηρεμη φανταζομαι δεν θα εχει θεμα, αλλα αν εχει γκρινια θα ειναι δυσκολο.

bdf4p3.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!! Τι κάνετε;

Όμορφα νέα διαβάζω! (ziu, κουράγιο με τις χαζομαρίτσες που έβγαλες, ελπίζω να ηρεμήσουν)

Εμείς γυρίσαμε εκτάκτως για ένα πρωινό γιατί μας πήραν πως θα φέρουν το στεγνωτήριο!! Οπότε αφού ήρθα σπίτι, είπα να μπω να σας πω ένα γεια! Βέβαια δεν το συνδέσαμε, γιατί πρέπει να έρθει τεχνικός να βάλει τη βάση κι από πάνω να μπει το στεγνωτήριο, αλλά θα γίνει κι αυτό. Προς το παρόν το χαζεύω και ελπίζω!

Εμείς ξεκουραζόμαστε και κάνουμε μπανάκια! Έκανα ήδη 3! Τα μαγιουδάκια, ευτυχώς, μου κάνουν, αλλά η κοιλιά μεγάλη!!

Αγοράσαμε και πάμπερς που έιχε ο ΑΒ 1+1. Βέβαια νούμερο 3, τα μικρότερα είχαν ήδη εξαφανιστεί! Χαμένα δεν θα πάνε! Δεν ξέρω και τις διαφορές... εμείς νομίζω πήραμε τα active fit. Έμπειρες μανούλες θέλουμε και νούμερο 1 ή είναι πολύ μικρό και μας καλύπτει και το 2;

Να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα; Ξεκινάω με τη λογική πως θα προσπαθήσω να θηλάσω, να αγοράσω αποστειρωτη, θερμαντήρα, μπιμπερό, θήλαστρο κλπ ή όχι;

Σας φιλώ όλες γλυκά!

1BRtp3.png

mousoudi μου δεν το συζητάω την είχε την πλάκα του και περάσαμε και πολύ ωραία!!!!όποτε βολεύει λοιπον το κανονίζουμε!!!!

mj το συζητάς πάρα καλέ κανα 2-3 να έχεις να αλλάζεις!!!!μη σου πω πάρε και γα μας καμία και στείλτες!!!!!:tongue::tongue:;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

christine καλή σου μέρα!!με γεια το στεγνωτήριο καλά στεγνώματα στα μωρορουχαλάκια!!!!;);)για μπανάκια διαβάζω αχ κάνε και για μας κανένα!!!!!

όσο για την ερώτησή σου και εγώ το έχω απορία.θα το παλέψω για να θηλάσω αποκλειστικά τον μπόμπιρά μου και δεν θα πάρω τίποτα από μπουκάλια αποστειρωτές κλπ (ούτε πιπίλες για τις 40 πρώτες μέρες τουλάχιστον).αν υπάρχει περίπτωση να χρειαστώ θα πάρω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...