Αναζητώ υπαλλήλους
131 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 4 απαντήσεις
- 27,4k εμφανίσεις
Καλημερα ψαχνω διατροφολογο
Last reply by cat1976, -
Διαφημίσεις
-
- 1 απάντηση
- 29,2k εμφανίσεις
Παρακαλώ θα ήθελα μία κοπέλα Ελληνίδα έμπειρη στο ίσιωμα μακριών μαλλιών για να έρχεται στο σπίτι.Στην περιοχή της Αγίας παρασκευής-Αθήνα.Τιμή 10 ευρω.Ευχαριστώ.
Last reply by joannako, -
- 2 απαντήσεις
- 29,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, είμαστε 3 φίλες, μανούλες και παιδαγωγοί. Με μεγάλη χαρά μπορούμε να κρατήσουμε όσο εργάζεστε, τα παιδάκια σας, από 1,5 μέχρι 4 ετών, στο χώρο μας, πρωινά ή απογεύματα, στην ανατολική και την κεντρική Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημιουργική κι εκπαιδευτική απασχόληση, τραγούδι, ζωγραφική και εκμάθηση της αγγλικής ως μητρικής γλώσσας, με οργανωμένη μέθοδο και οπτικοακουστικό υλικό. Όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές και σε περιβάλλον ''οικογενειακό''. Για ό,τι πληροφορίες θέλετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με π.μ.
Last reply by ΣΕΡΙΝΕ, -
- 1 απάντηση
- 28,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα ψάχνω μια κοπέλα βρεφονηπιαγωγό για την απασχόληση του μικρού μου 20 μηνών απο Δευτέρα-Παρασκευή απο τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι. Παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε στο [email protected]
Last reply by Angelikig, -
- 2 απαντήσεις
- 25,5k εμφανίσεις
Ζητάω κοπέλα για να μου κάνει Αγγλικά στο σπίτι μου. περιοχή Νεάπολη - Νίκαιας.
Last reply by stavroulitsa, -
- 0 απαντήσεις
- 23,4k εμφανίσεις
για μια γειτόνισσά μου που δεν έχει ιντερνετ/λογαριασμό εδω: ζητείται κοπέλα για 1 φορά την εβδομάδα , για οικιακά, σίδερο, μαγείρεμα. μελλοντικά ίσως κ περισσότερες ώρες μέσα στην εβδομάδα. Στην περιοχή κοντόπευκο - προυπόθεση να μένει κοντά έτσι ώστε να είναι εφικτό να έρθει και για λίγες ώρες επιπλέον μέσα στην εβδομάδα, εάν χρειαστεί. περισσότερα μέσω πμ.
Last reply by belleblue, -
- 0 απαντήσεις
- 21,9k εμφανίσεις
Καλημερα και παλι!! Ζητανε <εγω βαζω την αγγελια εκ μερους αλλου> μια κυρια με ορεξη για δουλεια ,να κανει δουλειες σπιτιου<καθαριωτητα/σηδερο/προερετηκα μαγηρεμα>,τρεις ωρες καθε μερα απο Δευτερα εως Παρασκευη.Τιμη προσιτη Παρακαλω εποικηνωνητε <ονομα και τηλ/νο> με πμ για να τα δω.
Last reply by MARIL1, -
- 0 απαντήσεις
- 21,4k εμφανίσεις
Καλημερα!! μου ζητησε μια συναδελφος να τις γραψω εδω την αγγελια της και να μου στηλετε τα τηλεφωνα σας να σας παρει εκεινη Εχει ενα αγορακι 2 ετων και θελει τα απογευματα 4 ωρες να ασχοληθει μια κυρια μαζι του καθε μερα.Απο Δευτερα εως και Σαββατο.Περιοχη Πασσαλημανι/Πειραια.
Last reply by MARIL1, -
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
από tsaraki- 2 απαντήσεις
- 21,8k εμφανίσεις
καλησπερα ενδιαφερομαι για μεταφορα δυο καναπεδων απο αιγαλεω για περιστερι απο 1 οροφο σε 1 οροφο.ευχαριστω...
Last reply by Layla Diop, -
- 10 απαντήσεις
- 21,7k εμφανίσεις
Καλημερα, η ξαδέρφη μου ψάχνει κοπέλα/κυρία για καθαριότητα και σίδερο στην περιοχη των Αμπελοκήπων στην Θεσ/κη. Γνωρίζεται κάποια?Ευχαριστώ πολύ!
Last reply by elenaki 007, -
- 2 απαντήσεις
- 20k εμφανίσεις
καλησπέρα! ψάχνουμε κοπέλα για να κρατάει το μωρο μας, 5 μηνών, για λίγες ώρες κάποιες παρασκευες ή σαββατα βράδυ. υπάρχει ακομα η προοπτική απο Σεπτέμβρη να την χρειαστούμε καθημερινά για 6 ώρες περίπου μέσα στην ημέρα τις καθημερινές (τότε επιστρέφω στην δουλεια). κοπέλες που εχουν συστάσεις παρακαλω να μου στείλουν μήνυμα. ευχαριστω Αγγελική
Last reply by elenaki 007, -
- 0 απαντήσεις
- 16,7k εμφανίσεις
Ενδιαφέρομαι για κοπέλα με εμπειρία στην φύλαξη μωρού στην περιοχή της Γλυφάδας. Το πλάνο αφορά 3ωρη απασχόληση μέχρι τον Ιούλιο (απογευματινές ώρες) με τον μεγάλο μου γιο 4 ετών, και απο Σεπτέμβριο η απασχόληση θα γίνει full time 08.30 - 17.30 και θα αφορά τη φύλαξη του μωρού και οικιακές εργασίες. Συστατικές επιστολές είναι απαραίτητες. Παρακαλώ να μου στείλετε τα βιογραφικά σας και να συμπεριλάβετε τις οικονομικές σας απαιτήσεις για το 3ωρο και το full time στο email [email protected] και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σας.
Last reply by loukomamy, -
- 0 απαντήσεις
- 16,2k εμφανίσεις
Ενδιαφέρομαι για κοπέλα με εμπειρία στην φύλαξη μωρού στην περιοχή της Γλυφάδας. Το πλάνο αφορά 3ωρη απασχόληση μέχρι τον Ιούλιο (απογευματινές ώρες) με τον μεγάλο μου γιο 4 ετών, και απο Σεπτέμβριο η απασχόληση θα γίνει full time 08.30 - 17.30 και θα αφορά τη φύλαξη του μωρού και οικιακές εργασίες. Συστατικές επιστολές είναι απαραίτητες. Παρακαλώ να μου στείλετε τα βιογραφικά σας και να συμπεριλάβετε τις οικονομικές σας απαιτήσεις για το 3ωρο και το full time στο email [email protected] και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σας.
Last reply by loukomamy, -
- 6 απαντήσεις
- 17,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα, ψάχνω μία κοπέλα - ίσως και άμεσα - για να απασχολεί δημιουργικά την 1.5 έτους κόρη μου. Πρέπει να είναι ενθουσιώδης, εργατική, υπεύθυνη και με απαραίτητες συστάσεις. Θα προτιμηθούν κάτοικοι Παγκρατίου και κυρίως κοντά στο ξενοδοχείο Caravel. Ευχαριστώ!
Last reply by Μ****, -
- 1 απάντηση
- 15,1k εμφανίσεις
Ζητάω άμεσα κοπέλα από Ουκρανία για συνεργασία σε μεταφράσεις, κατά προτίμηση από Θεσσαλονίκη.
Last reply by fin04159, -
- 0 απαντήσεις
- 14k εμφανίσεις
Ζητάμε μια κυρία καθημερινά από τις 06.00 ως τις 08.00 το πρωι, για να ξυπνάει στις 06.45 τα δυο παιδάκια μας, να ετοιμάζει το πρωινό και να τα αφήνει στις 08.00 στα σχολεία τους. Απαραιτήτως να έχει αυτοκίνητο και προτιμάται να μένει στο Χαλάνδρι όπου μένουμε κι εμείς ή σε κοντινή απόσταση. Προσφέρουμε 4 ευρώ την ώρα.
- 0 απαντήσεις
- 13,2k εμφανίσεις
Τα μαθήματα τα παραδίδουμε είτε ατομικά είτε σε γκρουπάκια σε τιμές φροντιστηρίου, χωρίς όμως να πληρώνετε για μαθήματα που δε γίνονται στις αργίες και τις γιορτές. Ο σύζυγός μου είναι εξειδικευμένος και πολύ έμπειρος τεχνικός υπολογιστών και ανταλλάσσει υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής υπολογιστών, μπορεί να αναλάβει ο,τιδήποτε χρειάζεται ο υπολογιστής ή το δίκτυό σας. Επίσης παραδίδει μαθήματα χρήσης υπολογιστών, σε μικρούς μαθητές και ενήλικες, διδάσκει συγκεκριμένα προγράμματα κι ακόμη όλα τα μαθήματα γυμνασίου-λυκείου, συμπεριλαμβανομένων και των πανελλαδικώς εξεταζόμενων, καθώς έχει εργαστεί για χρόνια στην εκπαίδευση ως αναπληρωτής, τόσο σε δη…
Last reply by dora123, -
- 0 απαντήσεις
- 13,3k εμφανίσεις
Ζητείται αποκλειστική νοσοκόμα για να εργαστεί τις βραδινές ώρες στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου έχουμε τη γιαγιά μας, για τις επόμενες νύχτες, αν είναι δυνατόν και από σήμερα. Πληροφορίες με πμ.
Last reply by my_Kelly, -
- 0 απαντήσεις
- 12,4k εμφανίσεις
Ζητείται κυρία για σίδερο κ δουλειές σπιτιού, περιοχή Λαγονήσι. Κατερίνα, 6932292605
Last reply by kat r, -
pre-natal yoga
από spyni- 4 απαντήσεις
- 13,9k εμφανίσεις
ψαχνω δασκαλο για γιογκα -prenatal - για εγκυο ...στην Κερκυρα!!!μηπως γνωριζει καποιος κατι???
Last reply by lilak, -
- 2 απαντήσεις
- 12,1k εμφανίσεις
ψαχνω μια κοπέλα για να απασχολήσει 9 κοριτσια ηλικίας 6 ετών στο παρτυ γενεθλίων της κόρης μου, για 2 ώρες, από 17.30 έως 19.30. (την ώρα τη συζητάμε, δεν είμαι ακομα 100% βεβαιη)..καλό θα ήταν να έχει μια εμπειρία. Περιμένω προτάσεις. Ευχαριστω
- 0 απαντήσεις
- 12,1k εμφανίσεις
Ζητείται κομμώτρια κατ' οίκον με εμπειρία στα πρόσθετα μαλλιά (τουπέ, τρέσες) για βραδινά χτενίσματα κυρίως, αλλά και συντήρηση, βαφή, κούρεμα κτλ. Περιοχή Χίλτον. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με πμ.
Last reply by onmyway, -
- 4 απαντήσεις
- 12,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα ψάχνω για κοπέλα για νύχια και κομμώτρια να έρχονται σπίτι με καλές τιμές. Μένω στο Λαγονήσι.
Last reply by χαρα25, -
- 0 απαντήσεις
- 10,5k εμφανίσεις
Καλημέρα!!! μήπως καμια μαμα εχει αντρα που να ξερει να βάζει ταπετσαριες....έχω πάρει 2 για τα παιδικα δωματια...αλλά δεν μπορω να διαθεσω πάνω από 40-50 ευρώ γιατι τώρα μετακομιζω...όποια εχει κάτι ας μου στειλει ενα πμ...
Last reply by stalakamatero1, -
- 0 απαντήσεις
- 10,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα, αναζητώ μια κοπέλα μέχρι 35 ετών να μου κρατάει το κοριτσάκι μου, ηλικίας 2 ετών, τα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου - 15/7 και για κάθε μέρα το διάστημα 15/7 - 10/9.
Last reply by nonito, -
- 0 απαντήσεις
- 9,7k εμφανίσεις
ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΚΗΣΜΑΤΩΝ "ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ" , ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΕΒΑΝΙ ΒΕΡΟΙΑΣ.ΖΗΤΩ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΕΙΣ:ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΤΑΨΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ,ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΩ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΣΟΛΑΡΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ.ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙL MOY: [email protected]
Last reply by TSOLARIDIS, -
- 0 απαντήσεις
- 8,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη, ο σύζυγος εργάζεται σε μια χρημοατοοικονομική εταιρία που εκτός των άλλων ασχολείται και με φωτοβολταικά. Αν λοιπόν διαθέτετε ιδιόκτητη μονοκατοικία ή εξοχικό θα μπορούσατε να εκμεταλευτείτε την ευκαιρία και να εξασφαλίσετε εισόδημα μέχρι 7500 Ευρώ το χρόνο αφορολόγητα, ακούραστα και ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ τοποθετώντας Φωτοβολταϊκά συστήματα στη στέγη ή την ταράτσα σας. Είναι μια σίγουρη επένδυση που εξασφαλίζει σταθερή απόδοση 20% για 25 χρόνια! Η συγκεκριμένη εταιρία είναι η μοναδική που προσφέρει 25ετή γραπτή εγγύηση απόδοσης του Φωτοβολταϊκού συστήματος που σας τοποθετεί. Εαν ενδιαφέρεται κάποιος/α μπορεί να πραγματοποιηθεί ενημέρωση στο χώρο σας Δ…
Last reply by mirtoula4, -
- 0 απαντήσεις
- 8,5k εμφανίσεις
Παιδαγωγός – μητέρα βρέφους 7 μηνών , αναλαμβάνει παιδάκια για δημιουργική απασχόληση στον χώρο της στον Γέρακα 6944559877.
Last reply by steacy, -
- 3 απαντήσεις
- 8,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Έιμαι έγκυος και σε λίγο δυστυχώς δε θα μπορώ να βγάζω βόλτα το σκυλάκι μου,ένα πανέμορφο γερμανικό ποιμενικό.ψάχνω λοιπόν να βρω κάποιον που να αγαπάει τα ζώα και να μπορεί να αναλάβει τη βόλτα του για όσο καιρο δε θα μπορώ εγώ.υποθέτω για 5-6 εβδομάδες, κανα 20λεπτο τη μέρα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να δώσω πάρα πολλά λεφτά, ούτε θέλω να αφήσω το σκυλί αλλού εκείνο τον καιρό.θα ήθελα όταν θα έρθει το μωρό να το υποδεχτεί και ο Μάτριξ. Περιμένω προτάσεις.
Last reply by aria1, -
- 0 απαντήσεις
- 7,6k εμφανίσεις
Hello - I am a mother of a 3-month boy and live in Alimos. I am looking for the best nanny (full time) from March 2012. Contact me if you know anyone who could be interested. Thanks !
Last reply by Elsa-French,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 13.185 απαντήσεις
- 1.337.231 εμφανίσεις
-
- 139 απαντήσεις
- 158.922 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.293.262 εμφανίσεις