Αναζητώ υπαλλήλους
131 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 0 απαντήσεις
- 53k εμφανίσεις
Γεια σας παρακαλέσουμε όταν η αγγελία που δημοσιεύσατε παύει να ισχύει, δηλαδή βρήκατε ότι ψάχνατε, πουλήθηκε / χαρίστηκε το εκάστοτε αντικείμενο είτε να μεταφέρετε την αγγελία μέσω της λειτουργίας, move thread που βρίσκεται στα Εργαλεία Αγγελίες που έχουν λήξει και βρίσκονται στο Αρχείο προς διαγραφή ! , διαγράφονται περίπου ένα μήνα μετά τη λήξη τους. Οδηγίες μεταφοράς ανενεργής αγγελίας : Όπως έχετε ανοίξει και βλέπετε την αγγελία σας Πηγαίνετε στα Εργαλεία Θεμάτων (εικόνα 1 ) Επιλέγετε move thread (μετ. = μετακίνηση νήματος - θέματος ) (εικόνα 2 ) Θα σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο (Σημείωση : το νέο αυτό παράθυρο σας δείχνει τον τίτλο της αγγελίας…
Last reply by Milkshake, -
Διαφημίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 24,4k εμφανίσεις
2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 3-4 ΩΡΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΗΘΟ ΓΗΡΟΚΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ 80 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. τηλ μου στο 6985713198
Last reply by lost0202, -
- 0 απαντήσεις
- 17k εμφανίσεις
ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ κυρια υπευθυνη,εμπιστη με εμπειρια και συστασεις για την φυλαξη της κορουλας μας που θα ειναι 6 μηνων απο Σεπτεμβρη. Περιοχη Αλιμος 4 ημερο 8:30 με 18:00, αμοιβή 650€, συζητήσιμη τηλ επικοινωνιας 6949383444
Last reply by Dorapaly, -
- 0 απαντήσεις
- 25,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια έγινε καμία κοπέλα παρένθετη? 25-35 ετών, ανύπαντρες ή χωρισμένες,Ελληνίδα ή Αλλοδαπή με άδεια παραμονής, τουλάχιστον 1 δικό της παιδάκι. Εννοείται η αποζημίωση της παρένθετης, 20-25Κ Οποιαδήποτε πληροφορία, εμπειρία, βοήθεια ευπρόσδεκτη. email στο [email protected] Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Last reply by Kirinlaze, -
- 0 απαντήσεις
- 26,2k εμφανίσεις
Καλησπερα στο γκρουπ! ΣΟΣ-ΑΝΑΓΚΗ. Γνωριζει καποια/ος στο γκρουπ βρεφονηπιοκομο φιλικη με το θηλασμο να μπορει ν' αναλαβει φυλαξη βρεφους 3 μηνων στην ανατολικη θεσσαλονικη κατ' οικον 8ωρο τις καθημερινες; Αν ναι, μπορειτε να μου στειλετε εδω ή προσωπικο μηνυμα; Μεχρι τωρα το μωρο θηλαζει αποκλειστικα και θα χρειαστει να μαθει το μπιμπερο (η αλλη ασφαλη μεθοδο) για να πινει γαλα και πιπιλα αν χρειαστει γιατι συνηθως ηρεμει με το στηθος και σπανια με αγκαλια και βολτα.Πριν την προσληψη θα γινει συνεντευξη σχετικα με τις γνωσεις και την εμπειρια. Ειμαι ελευθερη επαγγελματιας με εξαρτημενη σχεση εργασιας στην ουσια και δεν μπορω να παρω αλλη παραταση
Last reply by Lele_12, -
- 0 απαντήσεις
- 23,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Ψάχνω καθηγητή ή καθηγήτρια γερμανικών για ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά στο Δ.Διονύσου. Σας ευχαριστώ
Last reply by el2, -
- 2 απαντήσεις
- 32,2k εμφανίσεις
Ζητούνται άτομα για εργασία από το σπίτι Λεπτομέρειες σε μήνυμα
Last reply by katerina71, -
- 17 απαντήσεις
- 78,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα,ψάχνω για κοπέλα-ες που να κάνουν νύχια (αν ξέρουν shellac ακόμη καλύτερα) και για μαλλιά που να μπορούν να έρχονται σπίτι. Περιοχή Αγία Βαρβάρα σύνορα με κορυδαλλό.
Last reply by Annailk, -
- 0 απαντήσεις
- 22k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Ψάχνουμε για φύλαξη και δημιουργική απασχόληση για ένα μωρό 6 μηνών στη Σαρωνίδα Αττικής, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00. Αν γνωρίζετε κάποιο έμπιστο άτομο, είτε βρεφονηπιοκόμο, είτε με εμπειρία, θα το εκτιμούσα να με ενημερώνατε. Ευχαριστώ!
Last reply by Mousitsa24, -
- 0 απαντήσεις
- 22,1k εμφανίσεις
Καλημέρα! Ψάχνω κυρία εμπιστοσύνης για φύλαξη 2 παιδιών, 2 και 4.5 ετών, στη Νέα Σμύρνη. Από Δευτέρα ως Παρασκευή, 16.00 με 19.30. Απαραίτητη σχετική εμπειρία. Επιθυμητές συστάσεις.
Last reply by MumOf2, -
- 0 απαντήσεις
- 21,8k εμφανίσεις
Μήπως ξέρετε να προτείνετε καποια καλή κυρία για babysitting στα νότια προάστεια;
Last reply by Maraki88, -
- 0 απαντήσεις
- 21,4k εμφανίσεις
Ζητειται φιλολογος στην περιοχη Νεων Επιβατων στην Περαια Θεσ/κης, για μαθητη γ γυμνασιου κ για καθημερινη μελετη φιλολογικων κ θεωρητικων μαθηματων! Τηλ επικ: 6973302338 κ 2392025852
Last reply by dama87, -
- 1 απάντηση
- 20,1k εμφανίσεις
Ζητείται κοπέλα έμπιστη, νοικοκυρά, για οικιακές δουλειές. Τα πάντα εκτός από μαγείρεμα και φύλαξη παιδιών. Την χρειάζομαι 2 φορές την εβδομάδα, προς το παρόν, μέχρι να επιστρέψω στην εργασία μου. Για σπίτι 80 τμ., οικογένεια με 2 μικρά παιδιά.
Last reply by Two boys mom, -
- 0 απαντήσεις
- 19,7k εμφανίσεις
Ζητείται κοπέλα για φύλαξη και απασχόληση παιδιών 2 και 5 ετών στην Παλλήνη
Last reply by zeovani, -
- 0 απαντήσεις
- 19,4k εμφανίσεις
Ειμαι μανούλα 2 αγοριών με πτυχίο βρεφονηπιοκόμου Μπορώ να αναλάβω ολοκληρωμένη φροντίδα βρεφών (τάισμα, αλλαγή πάνας, καθαριότητα μπάνιο ) καθώς δημιουργική απασχόληση βρεφων.Η φροντίδα η αγάπη και η υπομονή ειναι τα βασικα στοιχεια της επαφης με ενα παιδι. Η διαπαιδαγωγηση γίνετε με γνώμονα την ενσυναισθηση και την παιδαγωγική που διδάσκει την αυτονομία και τα ορια, ακομη εχω βασικές γνώσεις πρώτων βοηθειών. Συνεχείς επιμορφώσεις Το δημιουργικό μας πρόγραμμα αναπτύσσετε μέσα απόζωγραφική,κατασκευές,χειροτεχνίες,ασκήσεις προγραφής και αριθμών,παιχνίδι,ασκήσεις σκέψης,εκπαιδευτικα videos,μουσικοκινητικη, θεατρικο παιχνίδι.Σκοπος είναι να μάθουμε και να αναγνωριζουμε τα συ…
Last reply by APOSTOLIAA, -
- 1 απάντηση
- 33,8k εμφανίσεις
Ζητείται φοιτητής μουσικής, πιανίστας, για να παίζει πιάνο μια φορά την εβδομάδα στον μπαμπά μας (που ήταν +μουσικός) που είναι 89 κ πλέον τυφλός κ δεν βγαίνει απο το σπίτι, έτσι ώστε να ακούει τραγούδια και να χαρεί λίγο!! Απαραιτήτως ικανότητα να παίζει διάφορα τραγούδια όχι μόνο κλασσικά μιας κ ο μπαμπάς μας είναι κοσμογυρισμένος και ξέρει τραγούδια απο όλες τις χώρες. Περιοχή βόρεια προάστεια. ώρες + πληρωμή με συνεννόηση. λογικά ένα δίωρο στην εβδομάδα.
Last reply by KostasTed, -
Οικονομική να μου ράψει αποκριάτικες στολές για τα παλικάρια μου (και το στόμα μου μπας και χάσω κάνα κιλό) Επικοινωνία με πμ
Last reply by saxpa, -
- 0 απαντήσεις
- 22,5k εμφανίσεις
Ζητειται κοπελα/κυρια με συστασεις για να παιρνει το παιδι απο το σχολειο απασχοληση το πολυ μια ωρα ημερησιως η κοπελα θα πρεπει να ειναι αποκλειστικα απο πειραια ,περιοχη κοντα μανιατικα , αγια σοφια η ταμπουρια
Last reply by mariakatsouli, -
- 0 απαντήσεις
- 21,9k εμφανίσεις
Γεια σας. Ψάχνω κοπέλα για βαφή μαλλιών στο σπίτι για μακροχρόνια συνεργασία. Μένω Αργυρούπολη. Ευχαριστώ
Last reply by assimina_a, -
ΓΗΡΟΚΟΜΟ
από ΒΑΣΙΛΙΚΗ300- 1 απάντηση
- 24,9k εμφανίσεις
Ζητάω για το πατέρα μου που είναι κατάκοιτος κυρία ως 52 ετών για την φροντίδα του και δουλειές σπιτιού στην Κάρπαθο Δωδεκάνησα . Μισθός 700 ευρώ.
Last reply by ΒΑΣΙΛΙΚΗ300, -
- 0 απαντήσεις
- 30,8k εμφανίσεις
Έγκυρη αγγελία που βρήκαμε στο διαδίκτυο
Last reply by CoffeeMaker, -
- 2 απαντήσεις
- 32k εμφανίσεις
Είμαι ερασιτέχνης συγγραφέας και ζητάω προσφορά για εικονογραφηση παιδ.βιβλιου 20 σελίδων.
Last reply by paris31, -
- 0 απαντήσεις
- 27,1k εμφανίσεις
Ψάχνω κοπέλα για παραλαβή από το σχολείο (10ο ) και φύλαξη αγοριού 1ης δημοτικού , περιοχή Νίκαια – Περιβολάκι , 2-3 ώρες το πολύ καθημερινά (δε θέλω ούτε διάβασμα – ούτε δουλειές σπιτιού) δίνω 3ε την ώρα. Επικοινωνήστε μόνο άν είστε κοντά στο Περιβολάκι Νικαίας
Last reply by Dafy, -
- 9 απαντήσεις
- 39,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα. Ψάχνω κοπέλα έμπειρη να έρχεται κάποιες ώρες το Σαββατοκύριακο και καθημερινές(όχι κάθε μέρα) για την φύλαξη 2 παιδιών.Περιοχή Άνω Τούμπα.
Last reply by ΜαριαΚουκ, -
- 0 απαντήσεις
- 28,3k εμφανίσεις
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ SPSS ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Last reply by kappaduo, -
- 7 απαντήσεις
- 38,7k εμφανίσεις
Ζητάμε αρθρογράφους για την δημιουργία άρθρων για την ιστοσελίδα www. in gamos. gr Θέλουμε το κάθε άρθρο να είναι μοναδικό. Απαγορεύονται οι αντιγραφές από άλλες ιστοσελίδες. Τα θέματα θα τα δίνουμε εμείς, εκτός αν μας αρέσει κάποια πρόταση του αρθρογράφου. Θα προτιμηθούν άτομα με εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα της ιστοσελίδας και με εμπειρία στην αρθρογραφία. Παρακαλώ οι υποψήφιοι να επικοινωνήσουν με προσωπικό μήνυμα μέσω του φόρουμ. Οι προσφορές σας να είναι κόστος ανά άρθρο και κόστος ανά 10 ή 20 άρθρα. Ευχαριστώ
Last reply by paraskevi9, -
- 3 απαντήσεις
- 40,8k εμφανίσεις
Ψάχνω κοπέλα/κυρία για δουλειές σπιτιού 1 φορά το μήνα και πιθανότητα για μελλοντική αύξηση των ημερών εργασίας. Περιοχή : Νότια Προάστια Αθήνας Θα ήθελα μόνο συστημένη από κάποιο μέλος του φόρουμ. Εάν δηλαδή κάποια μαμά συνεργάζεται με κάποια κυρία και είναι ευχαριστημένη, θα το εκτιμούσα εάν μου έδινε τα στοιχεία της με προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ!
Last reply by maria23, -
- 0 απαντήσεις
- 29,9k εμφανίσεις
Aναζητηση εκπαιδευτικου στη θεσσαλονικη με διδακτική εμπειρία για απασχόληση και καθημερινή προετοιμασία όλων των μαθημάτων της εκτης Δημοτικού στο δικό του χώρο. (περιοχή κέντρου αχειροποίητος-αγίας σοφιας).θα εκτιμηθει ιδιαιτερα εμπειρια σε παιδια με μαθησιακές δυσκολίες και δυνατοτητα παραλαβης απο το σχολειο (Ιασωνιδου).Αμεση αναγκη,ευχαριστω
Last reply by nicol_milou, -
- 0 απαντήσεις
- 30,1k εμφανίσεις
Ζητείται κοπέλα για. Φύλαξη μωρού 11μηνών από πρώτη Σεπτέμβρη περιοχή ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Αθήνα.τηλ επικοινωνίας 6930980505
Last reply by elisabeth, -
- 1 απάντηση
- 30,5k εμφανίσεις
καλημερα σας.θελω να μετακομιση και ενδιαφερομαι για μεταφορικη οικονομικη η εαν καποιος διαθετη φορτηγακι για τη μεταφορα των επιπλων και ηλεκτρικων ειδων.η μεταφορα ειναι απο περιστερι σε περιστερι.εαν εχετε κατι υποψιν σας μου στελνετε μνμ.σας ευχαριστω
Last reply by pkanella,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 12.027 απαντήσεις
- 1.204.294 εμφανίσεις
-
- 11.329 απαντήσεις
- 2.239.670 εμφανίσεις
-
- 77 απαντήσεις
- 145.020 εμφανίσεις