Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ιδιαίτερα μαθήματα- Θεσσαλονίκη


dora123

Recommended Posts

Τα μαθήματα τα παραδίδουμε είτε ατομικά είτε σε γκρουπάκια σε τιμές φροντιστηρίου, χωρίς όμως να πληρώνετε για μαθήματα που δε γίνονται στις αργίες και τις γιορτές.

Ο σύζυγός μου είναι εξειδικευμένος και πολύ έμπειρος τεχνικός υπολογιστών και ανταλλάσσει υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής υπολογιστών, μπορεί να αναλάβει ο,τιδήποτε χρειάζεται ο υπολογιστής ή το δίκτυό σας.

Επίσης παραδίδει μαθήματα χρήσης υπολογιστών, σε μικρούς μαθητές και ενήλικες, διδάσκει συγκεκριμένα προγράμματα κι ακόμη όλα τα μαθήματα γυμνασίου-λυκείου, συμπεριλαμβανομένων και των πανελλαδικώς εξεταζόμενων, καθώς έχει εργαστεί για χρόνια στην εκπαίδευση ως αναπληρωτής, τόσο σε δημοτικά όσο και σε γυμνάσια-λύκεια, καθώς και σε προγράμματα ενηλίκων στο ΙΔΕΚΕ.

Εγώ είμαι φιλόλογος με χρόνια εμπειρίας στη δημόσια εκπαίδευση κι επίσης έχω άδεια διδασκαλίας της αγγλικής. Προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα και σε γκρουπάκια, τόσο φιλολογικών μαθημάτων, όσο και αγγλικά αρχαρίων.

Ο αδερφός μου, επίσης εκπαιδευτικός, προσφέρει μαθήματα μαθηματικών-φυσικής.

Τέλος, όλοι μας μπορούμε να αναλάβουμε το διάβασμα παιδιών δημοτικού.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...