Blogger's Paradise
Υποενότητες
-
- 375
-
Blogger Parentholics 1 2 3 4 9
από CoffeeFilter- 133 απαντήσεις
- 110,4k εμφανίσεις
Γειά σας, Εδώ μπορείτε να παρουσιάσετε το blog σας μεμονωμένα και να συζητήσετε για γενικά θέματα. Προσοχή: Επιτρέπονται ΜΟΝΟ blog τα οποία ΔΕΝ παραπέμπουν σε αγοραπωλησία! Για να παρουσιάζετε σταθερά το blog σας σταθερά στην ενότητα ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ BLOG δείτε εδώ! http://parentscafe.gr/showthread.php?t=1636
Last reply by ariadne_b, -
Διαφημίσεις
-
- 1 απάντηση
- 89,1k εμφανίσεις
Αγαπητά μέλη, η ενότητα άνοιξε με νέα οργάνωση. παρακαλώ, χρησιμοποιήστε αυτή την ενότητα, για να ανταλλάξετε απόψεις και εμπειρίες με blogs/bloggers με τον προσωπικό σας λογαριασμό. Η ενότητα αυτή (κεντρική ενότητα Blogger's Paradise) η οποία είναι ανοιχτή στα μέλη, έχει δημιουργηθεί για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειρίας των bloggers & μελών μεταξύ τους. Μην κάνετε κατάχρηση του χώρου για προβολή του blog σας, (αφού υπάρχουν οι κατάλληλοι τρόποι για την προβολή του, σε άλλα σημεία) και παρακαλώ μην δημιουργείτε λογαριασμούς με επωνυμία του blog σας καθώς θα γίνεται άμεσα μετονομασία του λογαριασμού. Σε αυτό το θέμα μπορείτε να ανακοινώσετε το Bl…
Last reply by admin, -
- 3 απαντήσεις
- 81,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα γλυκά μου κοριτσάκια, Μιας και είμαι καινούργια στην παρέα σας θα ήθελα την γνώμη σας για την γυναικολόγο μου. Παπαγιαννη Βασιλικη(femin art) και ΜΗΤΕΡΑ Σας ευχαριστώ παρά πολυ
Last reply by Natasa.90, -
- 0 απαντήσεις
- 58,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας! Έχω 10 κουτιά βρεφικό γάλα των 800 γρ το nan1.. Όποιος ενδιαφέρετε τα πουλάω..
Last reply by Chrissab, -
- 0 απαντήσεις
- 59,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια!! Έχω κύκλο 35 ημερών τελευταία περίοδος 22 -4-2019 !! Και επόμενη 27 4-2019 !! Με τον αραβωνιστικο μ ειχαμε επαφες στις 6 και στις 11 του μήνα με οωριξια βάση του ημερολογίου στης 13 4 2019 σήμερα 19 5 2019 έχω καφέ υγρα και πόνους περιοδου έντονους π έλεγα θα αδιαθετησω και προς το βράδυ ηρεμησα έχω πρισμενο στηθος και πόνο στη μέση λέτε να είμαι εγγυος ;
Last reply by Δήμητράαα, -
- 0 απαντήσεις
- 62,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, επειδή ως νέος μπαμπάς δυδίμων + 1 που ήρθε λίγο μετά (ηλικίες 5 τα δυδιμα και 3 το μικρό) , το μόνο που με κρατά σε μια ισορροπία και βελτίωσε και τη φυσική μου κατάσταση είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός (ποδήλατο αρχικά, τρέξιμο έπειτα και τώρα τρίαθλο) (ώρες που κοιμούνται τα παιδιά κατά το πλήστον) σας καλώ να ρίξετε μια ματιά στο blog "Απογείωση" και να το εξερευνήσετε. http://apogeiwsh.blogspot.gr Παρουσιάζονται θέματα εξοπλισμού, Race Reports από αγώνες τριάθλου αλλά και μικρά κείμενα που εύχομαι να δώσουν κίνητρο να ασχοληθείτε κι εσείς όπως τα παρακάτω : Πως θα τρέξεις μισή ώρα συνεχόμενα - Οδηγός για άσχετους -Run Fores…
Last reply by ex_hustler, -
- 3 απαντήσεις
- 92,2k εμφανίσεις
Μπορείτε εδώ να συζητήσετε τις ιδέες και τα δεδομένα που ισχύουν για εσάς, για την καλύτερη ενημέρωση άλλων μελών ή να εκφράσετε πιθανές απορίες που έχετε και να σας απαντήσουν τα πιο έμπειρα μέλη/χρήστες blog.
Last reply by bonds22, -
- 5 απαντήσεις
- 89,3k εμφανίσεις
Μεχρι τώρα ήσασταν blogger που πιθανώς έβγαζε κάποιο χαρτζηλίκι απο μικροπαραγγελίες σε φίλες γνωστούς απο προιόντα που κατασκευάζετε. Επιλέγετε την έναρξη επιχείρισης. Τι πρέπει να προσέξετε, απο την στιγμή της έναρξης, μέχρι και την στιγμή της αποστολής των προιόντων, των τιμολογίων κλπ. Το θέμα έχει σκοπό να βοηθήσει όσους/όσες δεν έχουν καμία σχέση με επιχειρήσεις, να έχουν μια εικόνα τι θα πρέπει να προσέξουν. Καλύτερα για αυτή τη μετάβαση, γνωρίζουν οι ίδιες οι blogger που κατάφεραν αυτή την μετάβαση επιτυχώς, ή όσες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην μετάβαση - θα παρακαλέσουμε λοιπον όσους επιθυμούν να μοιραστούν αυτές τις γνώσεις με τα άλλα μέλη/blogger ! …
Last reply by aliciarohail, -
- 14 απαντήσεις
- 33,3k εμφανίσεις
Συζητήστε εδώ για διάφορα τεχνικά θέματα. Παρακαλούμε κρατήστε την συζήτηση σε αυτή τη θεματολογία!
Last reply by Cacao, -
- 0 απαντήσεις
- 86,7k εμφανίσεις
"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ: Ένα διαδραστικό συνέδριο για γονείς Bloggers! Στις 20 Απριλίου 2013 διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ», ένα διαδραστικό συνέδριο για γονείς bloggers. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο The Hub Events (Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα) και προσκεκλημένοι είναι - Μαμάδες & Μπαμπάδες bloggers, από όλη την Ελλάδα, που έχουν ή σκέφτονται να δημιουργήσουν το δικό τους blog (ή portal). - Όλοι εκείνοι που η λέξη blog ασκεί μία μαγεία στο άκουσμά της. Εκείνοι που η λέξη blog δεν σημαίνει fast food ενημέρωση, αλλά έκφραση κι ελευθερία. Όλοι εκείνοι που ταξιδεύουν καθημερινά μέσα στα ελληνικά blogs μαμάδων και μπαμπάδω…
Last reply by admin,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 3.856 απαντήσεις
- 548.822 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 192.800 εμφανίσεις
-
- 11.130 απαντήσεις
- 2.048.163 εμφανίσεις