Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, silvy22 said:

3 φορές έχω κάνει ύστερο σαλπιγγογραφια με σκιαγραφικό είναι η κλασική που έχει πολύ ακτινοβολία , μήπως είχες κάνει άλλου τύπου ; 

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

Just now, Losr said:

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

@MK2012 Έχουνε νέα με το έμβρυο?

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μόνο το απέξω να πλύνω? Έχω καρότσι 3 σε 1 και στην αρχή θα χρησιμοποιήσω το πορτ μπεμπε.

Καλά αυτό με το 2μηνο και τους 4 είναι όντως εξωφρενικό. Εγώ σκέφτομαι τη μάνα μου που θέλει να έρθει και νομίζω πως δε θα αντέξω πολύ. Βέβαια επειδή δουλεύει (μιας και είναι μόνο 50 χρονών) δεν θα είναι όλη μέρα. Και αυτό για την πολύ αρχή λέει μέχρι να πάρω το "κολάι". Πάντως και εγώ αισθάνομαι πως νομίζουν ότι δεν μπορώ όμως εγώ αισθάνομαι πολύ ικανή!!!

uDLqp1.png

πλυντο σιγα σιγα να μη κουραζεσαι...εμενα ειναι 3D, μετατρεπεται δηλαδη, δε χρειαζομαι πορτ μπεμπε, κ επλυνα κ το καθισμα αυτοκινητου

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Baby/P1010204.jpg

Ειαι πολύ ωραίο μου αρέσει και το χρώμα πολύ...Μεγια σας και καλοτάξιδο να ειναι κοριτσάκι...

Εμείς εχουμε πάρει το Xplory σε λαδί - χακί

http://www.kiddicare.com/wcsstore/ConsumerDirect/images/catalog/KC11675/KC11675_L.jpg

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

μολις εκανα τη βραδυνη μου πρακτικη με το ρινγκ σλινγκ μου χιχιχ...νομιζω το κατεχω το θεμα...θα δουμε αν τα καταφερω το ιδιο καλα με το μωρο..παντως στο κοαλα μου αρεσει αχαχαχαχα

Εμείς εχουμε πάρει το Xplory σε λαδί - χακί

http://www.kiddicare.com/wcsstore/ConsumerDirect/images/catalog/KC11675/KC11675_L.jpg

ουαου!!! ειναι υπεροχο!!!! πολυ μου αρεσει.

ναι εμεις το πηραμε σε πολυ πολυ ουδετερο χρωμα αλλα εχουμε παρει ωραια κουβερτακια για να το τονισουμε :D

ευχαριστώ, η αληθεια ειναι οτι οταν το ειδα εκανα καρδουλες, κι αφου περασε απο τα crash test του daddy μας εγκρίθηκε!!

εγώ εχω ενα panda και βάζω στο ring sling...χαχαχαα...! ειναι υπεροχα τα sling της

Στέλλας παντως!

Διαφημίσεις

το ring sling θέλει αρκετη εξασκηση.. εχει ομως το βιβλιαρακι με φοβερες οδηγιες και φωτο, τρομερη ενασχοληση εκανε με το θεμα...

τι χρωμα το πηρες??

Αυτά τα παίρνετε κατόπιν παραγγελίας να υποθέσω - ναι;

Είναι καλύτερα από τους κλασικούς μάρσιπους;

2522daf9de.png

swGop2.png

το ring sling θέλει αρκετη εξασκηση.. εχει ομως το βιβλιαρακι με φοβερες οδηγιες και φωτο, τρομερη ενασχοληση εκανε με το θεμα...

τι χρωμα το πηρες??

τι σλινγκ μου ειναι διπλης οψεως, καφε το ενα υφασμα κ ριγε σε χρωματα της γης το αλλο υφασμα.

το μει ται ειναι αυτο

http://www.babywearing.gr/images/shopping/MEI%20TAI/fabrics/4069%20b.JPG

καλώς την Mary!!

Εγω ειμαι κλασικο νυχτοπουλι η fairy ειναι Αγγλία οπότε ειναι δύο ωρες πίσω!!

Είναι πολύ πολύ καλύτερα απο κλασικους μάρσιπους...

Aν εχεις διαθεση για μελέτη και ψάξιμο δες εδώ...www.babywearing.gr

Ωραία τα καρότσια σας κορίτσια! Και εγω ουδέτερο χρώμα πείρα (μπεζ) γιατι τα αγορίστικα που είχε δε μου άρεσαν!

Δεν καταλαβαίνω πολύ καλά ΤΙ να πλύνω.

Μέσα θα βάλω σεντονάκι πλυμένο καθαρό. Και αν χαλάσει?

http://www.camspa.it/#/en/products/cat=002/prod=106

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...