--> Jump to content
➔ Parents.org.gr
 • Από την διαχείριση / Admin news

  • 3 ώρες πρίν, Nels είπε:

   Γιατί δεν κάνεις ωοληψια σε φυσικό κύκλο για τους επόμενους 2 μήνες? Ή έστω τροποποιημενο με χαπι μονο? Μετά από 3 διεγερσεις σε ηλικία 40~42, με καλή ΑΜΗ και ορμονικο προφίλ (το πρόβλημα το είχαμε στο σπερμα) απ όπου προεκυψαν 10 καλές έως αριστες βλαστοκυστες με αποτελεσμα μια μηδενική χοριακη, μια παλινδρομη λογω χρωμοσωμικης και ευτυχώς την τωρινή μου εγκυμοσυνη μετά από προεμφυτευτικο θεωρώ πλέον ότι η φύση ξερει καλύτερα να διαλέγει και πιθανόν το ένα ωαριο του μήνα να είναι ποιοτικότερο.

   Στατιστικά και εφόσον κάνεις προεμφυτευτικο καλό είναι να έχεις 6 και περισσότερες βλαστοκυστες για βιοψια, δυστυχώς τα ποσοστά ευπλοειδων ωαριων μετά τα 41 είναι πολύ μικρά, τύπου 15%. Και εγώ λίγο πριν τα 42 έκανα προεμφυτευτικο μετά από διεγερση και ήταν 1 στα 6 εμβρυα γερό. Και μια φίλη ίδιας ηλικίας 0 στα 3 μετά από προεμφυτευτικο, επίσης με καλή ΑΜΗ και καλό ορμονολογικο προφίλ για την ηλικία της.

   Αν δεν έκανες προεμφυτευτικο και είναι η πρώτη σου εμβρυομεταφορα θα σου έλεγα πάντως να την προχωρήσεις άμεσα και με τις 4 βλαστοκυστες. Αν πετύχει θα είσαι τυχερή και δε θα επιβαρύνεις παραπάνω τον οργανισμο σου, αν όχι ξαναπροσπαθεις από Σεπτέμβριο, δε θα κάνουν 3 μήνες τόση μεγάλη διαφορά.

   Δεν έχω συζητήσει με το γιατρό μου καθόλου μέχρι στιγμής τους φυσικούς κύκλους. Θα το θίξω για να ακούσω την άποψή του. Οικονομικά δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να κάνω φυσικούς σε αναμονή για επόμενη διέγερση. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες αυτές τις πληροφορίες, ήταν πολύ χρήσιμες και σίγουρα θα τις συνεκτιμήσω. Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, πολλές ευχές και με το καλό να καλωσορίσεις το μωρό σου ❤

   3 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

   @Fay_ κορίτσι μου την καταλαβαίνω την απογοήτευση σου, γιατί την έχω νιώσει στο πετσί μου. ΌΛΕΣ μας την έχουμε νιώσει στο πετσί μας. Δείξε μου μία εδώ μέσα που δεν έχει δυσκολευτεί, που δεν έχει πέσει και φάει τα μούτρα της, που δεν έχει νιώσει την καρδιά της να σκίζεται στα δυο. Είμαι 36 - 7 ωάρια την 1η φορά, 4 την 2η, δεν γονιμοποιήθηκε τίποτα από τα συνολικά 3 κατάλληλα... πάπαλα, zero, nada. 

   Όπως σου είπαν τα άλλα κορίτσια, πάρε το χρόνο σου να ξεσπάσεις, αλλά μην το βάζεις κάτω, όποιος και αν είναι ο δρόμος για σένα. Δεν θυμάμαι ακριβώς την ιστορία σου, αν θες και έχεις κουράγιο, διάθεση, γράψε μας. Υποθέτω ότι έχετε αποκλείσει ζητήματα σπέρματος (θέλω να πω μην τα ρίχνουμε μόνο στα ωάρια, μπορεί να φταίει και το σπέρμα), υποθέτω επίσης ότι έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις και παίρνεις κάποια συμπληρώματα με βάση τις οδηγίες του γιατρού σου. Με τι πρωτόκολλο πήγες; έχεις δοκιμάσει άλλα; Επιμένω πάντως - ο γιατρός τι λέει; δεν πρέπει να δώσει κάποιες γνώμες για το τι έφταιξε, και κάποιες κατευθυντήριες; πχ φυσικούς για επόμενη προσπάθεια; Ότι θες, εδώ είμαστε όλες! ❤️ 

   @Σποράκι μου καλή επιτυχίαααααααααααααααααα!!! 💓

   μπράβο! να και μερικά ευχάριστα νέα να γελάσει το χειλάκι μας! Όπως σου είπε το @Σποράκι ίσως να είναι προτιμητέο να μαζέψεις λίγα ακόμα πριν πας για εμβρυομεταφορά. Εγώ σκεφτόμουν ότι θα ήθελα ιδανικά 6 βλαστοκύστες πριν προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά (3 φορές επί 2 την φορά). Λέμε τώρα γιατί έτσι όπως πάω δεν βλέπω να τις μαζεύω, σίγουρα όχι σύντομα... Καλή επιτυχία σε ότι και να αποφασίσεις!!!

   αυτά τα profertil, serpafar κλπ είναι αντιοξειδωτικά και κλομιφαίνη αντίστοιχα, σωστά; αυτά - πάντα με βάση την δική μας εμπειρία και χωρίς να είμαι γιατρός - είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνα για την εκτόξευση των τιμών αυτών, με βάση όσα μας είπε ο δικός μας γιατρός όταν το έπαθε ο σύζυγος μου, που του είχε δώσει σχήμα θεραπείας με αντιοξειδωτικά και κλομιφαίνη και η FSH και η LH (καθώς και οι τιμές του συκωτιού, SGOT, SGPT, και ουρικό οξύ) ήταν όχι απλά πάνω από τα όρια, αλλά στο Θεό! Πόσο καιρό τα παίρνει ο σύζυγος σου; Μιλήστε με το γιατρό μήπως τα κόψει για λίγο καιρό να πέσουν οι τιμές (εμείς αυτό κάναμε). Μην αγχώνεσαι!

   Κατάφερα να χαρώ μετά από δύο μέρες, αρχικά έπεσα λίγο γιατί ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο αυτή τη φορά. Καταλαβαίνω ότι στην ηλικία μου δεν μπορώ να περιμένω θαύματα και ο γιατρός ήταν ξεκάθαρος από την αρχή οτι οι 2 βλαστοκύστες είναι το καλό σενάριο. Οπότε προχωράω προσγειωμένα και μάλλον πρέπει να νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτά που πήραμε. Κι εγώ προς 3η διέγερση τείνω. 

   Το πρωτόκολλο που αναφέρεις ούτε εγώ το εχω ακούσει ποτέ, αλλά εγώ είμαι και σχετικά καινούρια στην εξωσωματική. Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται. Το πόσο εύχομαι να σου πάει καλά δεν περιγράφεται!! 🥰

Γέννησε η Fairymummy!


Recommended Posts

Είμαι πολύ χαρούμενη!

Πριν λίγο έμαθα ότι γέννησε η Fairymummy έναν παλίκαρο 4500 γρ.!

Εύχομαι τα καλύτερα για το νέο μέλος της οικογένειας, καθώς επίσης και για τους γονείς! Να είναι γερό και καλότυχο το παιδάκι! Να είναι γεροί οι γονείς και αγαπημένοι να το καμαρώνουν!

Fairymummy μου, είμαι πολύ συγκινημένη. Έμαθες ότι είσαι έγκυος ένα Σάββατο. Την επόμενη Παρασκευή κι εγώ διαπίστωσα ότι είμαι έγκυος. Τα λέγαμε σχεδόν κάθε μέρα. Μου έλεγες τα δικά σου, χαιρόσουν για σένα, χαιρόμουν και για τις δυο μας. Δεν σου είχα πει τα δικά μου νέα ακόμα. Βλέπεις, είχα τόσο μεγάλο φόβο μέσα μου... Ήθελα να προχωρήσει, να δούμε πώς θα πάει. Θάρρεις κι αν δεν το έλεγα, δεν θα υπήρχε ούτε το καλό, αλλά κυρίως το κακό. Ασθανόμουν άσχημα. Ένιωθα ότι σε κοροϊδεύω. Απέναντι στο δικό σου δόσιμο, εγώ κλεινόμουν. Και μετά εξαφανίστηκα για μήνες. Πάλι για να δω πώς θα πάει. Πάλι για να μην πάρουν τα μυαλά μου αέρα και παρασυρθώ από τον ενθουσιασμό των υπολοίπων εγκύων και μετά... Κι όταν τελικά είδα ότι όλο πάνε καλά και εμφανίστηκα, ήσουν από τις πρώτες φίλες που με υποδέχτηκαν με αγάπη και με πραγματικό ενδιαφέρον.

Από τις μαμάδες του Μαϊου, μόνο η Fairymummy γνώριζε. Και πάντα ήταν τόσο διακριτική. Πόσα και πόσα βράδια ξενυχτούσαμε συνομιλώντας και μου έδινε κουράγιο και δύναμη. Κι εγώ έβλεπα τη Fairymummy να πηγαίνει μπροστά και πείσμωνα κι ακολουθούσα.

Fairy μου, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με βοήθησες. Σε ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά.

Συγνώμη για την πολυλογία μου. Ήθελα μέσα από αυτό το θέμα να ευχηθώ στη Fairymummy μας και να της πω ό,τι δεν είχε ακόμα ειπωθεί.

Σε περιμένουμε με αγωνία. Φιλάκια!


2522daf9de.png

swGop2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

1832577gcltq2pl11.jpg

Λίγο ακόμα και θα τον χώνευες τον μπέμπαρο :lol::lol::lol:

Να σου ζήσει Fairy να είναι πάντα γέρος ο αντακλάς σου.

Α και να μην ξεχνιόμαστε από Ιούνιο κατέβα Ελλάδα γιατί αρχίζουμε προπονήσεις:lol:

766307b16rdwe06x.gif

Link to comment
Share on other sites

οταν σας ελεγα εγω οτι θα .... γεννοβολατε ολες μαζι, με κοροιδευατε!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ειδικα στην fairy... ειχα πεσει νταααααααααααν μεσα στην προβλεψη!!!

(και σε σενα ποπιδου τα ελεγα!!! :D:D:D )

να σου ζησει κοπελια ο παιδαρος!!!!!!!!!!!!

να τον δειτε και παππου!!! :-D:-D:-D:-D


Parents are the last people on earth who ought to have children

Link to comment
Share on other sites

κοριτσακι μου να σου ζησει και απο εδω!!!! να τον χαιρεστε!!!! η φιλεναδα του περιμενει να τον γνωρισει το καλοκαιρι!

βρε φιστικακι εκανες προβλεψη οτι θα γεννησει τοσο αργα;;;; μηπως εισαι μεντιουμ???? :-P

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

οταν σας ελεγα εγω οτι θα .... γεννοβολατε ολες μαζι, με κοροιδευατε!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ειδικα στην fairy... ειχα πεσει νταααααααααααν μεσα στην προβλεψη!!!

(και σε σενα ποπιδου τα ελεγα!!! :D:D:D )

να σου ζησει κοπελια ο παιδαρος!!!!!!!!!!!!

να τον δειτε και παππου!!! :-D:-D:-D:-D

Το θέμα είναι ότι έπεσες μέσα και σε άλλες προβλέψεις Φιστίκω μου! Αναμαλλιασμένη, άλουστη, με νυχτικιές σαν την τρελή μες στο σπίτι, ξενυχτισμένη, βρεγμένη πατώκορφα από το "πιτσιλιστήρι" του υιού (αυτό Φιστίκω το γλίτωσες λόγω κόρης) κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.

Ελπίζω να μην έκανες τέτοιες προβλέψεις και για τη Fairy γιατί την έχεις κάψει! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και η ώρα είναι 6:55 πρωινή. Ημέρα Σάββατο... Αχ! Περασμένα μεγαλεία...


2522daf9de.png

swGop2.png

Link to comment
Share on other sites

α καλα...

και που εισαι ακομα...

εμενα κοντευει τα 2, κι ακομα δεν εχω κοιμηθει ενα βραδυ σαν ανθρωπος...

ακομα κι οταν με παιρνει ο υπνος.... ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ!!!

χεχεχεεχεχεχεχεχε...

παιδι δεν ηθελες???? σιωπηηηηηηηηηηηηηη!!! :)


Parents are the last people on earth who ought to have children

Link to comment
Share on other sites

fairy συγχαρητήρια!

Παιδεύτηκες λιγουλάκι αλλά δεν έβγαλες μωρό...ολόκληρο άντρακλα έβγαλες!

Έτοιμος για τους καταδρομείς μου φαίνεται!

Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!


uDLqp1.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ,ΔΥΝΑΤΟΣ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!

ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ...


cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
 • Δημιουργία νέου...