Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 5/16/2024 at 7:18 PM, marmaki said:

      Απο online φαρμακείο δεν έκανες την παραγγελία; Ισως αν τους τηλ να προλαβαίνεις να την ακυρώσεις/αλλαξεις. Το έχω κανει, έχω αλλάξει παραγγελία που είχα κάνει μες στην ίδια μέρα 

      Impryl έχει πάρει κάποια κοπέλα? Είναι συμπλήρωμα για αυτές που έχουμε χαμηλή ΑΜΗ. Εγώ κοιτάζω τώρα να τα πάρω, έχουν κάποιο υψηλό κόστος αυτά τα χάπια. 

Υστεροσκόπηση


Recommended Posts

Κορίτσια,θέλω τα φώτα σας για την υστεροσκόπηση,έχω διαβάσει πολλά ποστ από κοπέλες που έκαναν.Θέλω να μάθω γιατί την έκαναν και πότε πρέπει να την κάνουμε. έχω κάνει μόνο σαλπιγγογραφια,έδειξε διαβατοτητα αλλά πονεσα από τη δεξιά σάλπιγγα μέχρι να περάσει το υγρό,πρέπει να κάνω και υστεροσκόπηση;;επίσης γίνεται σε δημόσιο νοσοκομείο γιατί τα λεφτά είναι πολλά!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!


ECV6p3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημερα!Εχω πολυ καιρο να γραψω εδω, αλλα ειπα να βοηθησω αμα μπορω.

Εγω εκανα περυσι υστεροσκοπηση λογω καθ'εξιν αποβολων κ επειδη η μητρα μου ειναι καρδιοσχημη ειπαμε να το κοιταξουμε πιο λεπτομερως μηπως υπαρχει καποιο διαφραγμα.

Σου βρηκαν καποιο θεμα στην σαλπιγγογραφια οσον αφορα τη μητρα?Δηλαδη πολυποδες, καποιο διαφραγμα ή κατι αλλο που να δειχνει οτι χρειαζεσαι υστεροσκοπηση?Το οτι πονεσες στην σαλπιγγογραφια δεν νομιζω οτι ειναι λογος για να κανεις υστεροσκοπηση.Η υστεροσκοπηση δειχνει μονο τι γινεται στο εσωτερικο της μητρας κ δεν εχει καμια σχεση με τις σαλπιγγες.

Προσπαθειτε πολυ καιρο?Καλα ειναι να παρεις κ μια γνωμη απο πιο εξειδικευμενο γιατρο να σε κατευθύνει.

Μετα κατα τα αλλα η υστεροκοπηση ειναι σχετικα απλη διαδικασια.Σε ναρκωνουν ,ριχνεις εναν ωραιοτατο υπνο κ δεν καταλαβαινεις τιποτα!

Ευχομαι τα καλυτερα!


8sqJp3.png

Link to comment
Share on other sites

Evio,σ'ευχαριστω για την απαντηση!!δεν βρεθηκε κατι αλλα διαβασα οτι σε πολλες κοπελες δεν βρεθηκε στην σαλπιγγογραφια & βρεθηκε στην υστεροσκοπηση!ναι προσπαθουμε τρια χρονια με προβλημα στο σπερμα του συζυγου,ολιγοασθενοτερατοσπερμια.μετα απο επεμβαση κιρσοκηλης & κλεινοντας ενα χρονο περιπου απο την επεμβαση,θα επαναλαβουμε το σπερμοδιαγραμμα του & αν δεν γινει κατι,ελεγα να κανω αυτην την εξεταση μπας & φταιω εγω!ασε που αν δεν πιασω σε λιγους μηνες σκεφτομαι την εξωσωματικη.


ECV6p3.png

Link to comment
Share on other sites

Να σου πω αφου εχεις μπει σε αυτον τον χορό κανε κ αυτην την εξεταση να σου φυγει η ιδεα οτι μπορει να εχεις κατι εκει μεσα αλλα χωρις ενδειξεις μπορει κ οι γιατροι να σου πουν να μην την κανεις.Η αποφαση δικη σου!Κοιτα λογικα αφου εχετε θεμα με το σπερμα το πιθανοτερο ειναι απο εκεινη την μερια να μην μπορειτε να συλλαβετε.Εχυομαι να πετυχε η εγχειρηση κ να μεινεις ωραιοτατα εγκυος μονη σου.

Αλλα αν τυχον δεν ανεβουν τα νουμερα η εξωσωματικη ειναι καλη λυση για μας που εχουμε θεματα με το σπερμα...Κ εμεις τωρα βαλαμε μπρος για κανα δυο σπερματεγχυσεις κ μετα εξωσ ,ενταξει φτανει 3 χρονια + ειναι πολλα!


8sqJp3.png

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα ειχα διαβασει παρα πολλα κι εγω κ την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα ραντεβου πριν την εξωσωματικη ρωτησα το γιατρο κι ημουν σιγουρη πως θα μου πει να κανω..μου ειπε ομως πως δεν χρειαζεται αφου κοιταξε εξονυχηστικα τη σαλπιγγογραφοα μου..θα μπορπυσε να μου πσρει 900 ευρω για πλακα αλλα δεν το εκανε.επισης εχε υποψη σου,αν κ δεν ξερω σε τι φαση εισαι ,πως αν ξεκινας θεραπεια υπογονιμοτητας πχ εξωσωματικη πολλοι γιατροι θελουν να εχουν κανει οι ιδιοι την υστεροσκοπηση κ οχι αλλος γιατρος παρα το γεγονος οτι εχεις το βιντεο..σε αλλο κεντρο εξωσωματικης που ρωτησα πριν καταληξω στο δικο μου ειχαν ως αρχη να γινεται παντα υστεροσκοπηση απο τους ιδιους ακομα κι αν ξαναγινε ,εκτος αν υπηρχε λαπαροακοπηση...εμενα λογω ηλικιας κ λοιπον εξετασεων εκρινε οχι ο γιατρος..παρολο που εδω διαβαδα απο καποια οτι στο ιδιο κεντρο ηταν καθετος ο γιατρος να την κανει...ελπιζω να βοηθησα

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Evio,με καταλαβαινεις αφου εισαι στην ιδια φαση!βεβαια τα λεφτα ειναι αρκετα γιατι δεν ειναο μια απλη εξεταση.

Island1,κι εσυ εχεις δικιο!δεν μου την εχει αναφερει καποιος γιατρος,μονη σκεφτηκα να την κανω.εχω ακουσει οτι βαζουν τις γυναικες πριν την εξωσωματικη να την κανουν.οποτε λες να δω τι θα μου πουν οταν καταληξω στην εξω;εχει μια λογικη αυτο!κοριτσια μου,σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας,να ειστε καλααααα!!


ECV6p3.png

Link to comment
Share on other sites

φυσικααααα..ειδικα στην εξωσωματικη αν σου πει να κανεις(και λεω αν γιατι σου ξαναλεω εγω ζητησα να κανω και μου ειπε οχι)θα ηταν προτειμοτερο να στην κανει ο ιδιος γιατρος και θα στο ζητησει κι ολας...

Link to comment
Share on other sites

δεν ξερω....εγω πηγα ετοιμη να μου πει να κανω γιατι ακουγα οτι κανουν ολες...ειδε ολες τις εξετασεις μου και κυριως τη σαπλιγγογραφια την οποια ειχα κανει πολυ λιγο καιρο νωρητερα,τις ορμονολογικες το ποσο κραταει ο κυκλος κτλ και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται...στο μονο που μου ειπε θα το κανεις οπωσδηποτε ηταν η εξεταση κυστικης ινωσης που την κανει ενας απο τους 2...στην υστεροσκοπηση μου ειπε οχι...

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...