Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , kate82 είπε:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

Σιγά μην βγήκες και σύνταξη ☺️

Από ότι κατάλαβα θέλει να σε πάει όσο πιο safe γίνεται ,όλα αυτά που σου είπε μπορούν κάλλιστα να συμβούν και με ένα έμβρυο ,εσύ τι θα ήθελες να κάνεις;χωρίς να αγχώνεσαι ...

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημέρα και απο εμένα! Nefeli έχεις δίκιο. Πρέπει να το αλλάξω αλλα γράφω απο tablet και μου φαίνεται δύσκολο. Θα το κανω αργότερα απο τον υπολογιστή. Ερμού ειναι ωραία λύση. Κ εγω βορειοανατολικά μένω όποτε καλό θα ειναι να υπάρχει μέτρο.

Κοριτσια έχετε δίκιο. Αυτο δεν ήταν συσπάσεις. Το έψαξα όμως στο Ίντερνετ κ μου γεννήθηκαν νέες απορίες. Δεν θέλω να σας πρηξω αλλα μπορείτε να μου πείτε πως ειναι οι συσπάσεις? ορισμένες φορές μέσα στην ημέρα παρατηρω ενα γρουμπαλακι στην κοιλιά μου απο την δεξιά πλευρά. Δεν μπορώ να καταλάβω αν ειναι το μωρο ή συσπάσεις. Δεν νιώθω τιποτα. Μπορεί όμως να γίνει και 5-6 φορές μέσα στην ημέρα. Ουφ! Vamma βλέπεις ποσό ψύχραιμη ειμαι και εγω...

Vanilitsa τέλεια η κοπελαρα σου! Φτάνει σχεδόν το κιλό! Σκέψου όταν ήταν ακόμη 1 εκατοστό. Απίστευτο μου φαίνεται.

Εγω ρουχα εχω πάρει και μου έχουν πάρει απο h&m και Benetton. Πήρα και μερικά καλοκαιρινά όμως ειναι βρε κοριτσια τόσο άχαρα. Εντωμεταξυ δεν ειμαι και καμία ψιλή και δείχνω σα βαρελακι. Αν πέσω σε κατηφόρα θα κατρακυλω ώρες.

Αχ τα κιλά κοριτσιααα! Αυτά τα κιλα! Αυτά τα κιλα!

Καλή μου αυτό το γρουμπαλάκι που νιώθεις είναι το μωράκι σου οι συσπάσεις ειναι πολύ διαφορετικές δεν γίνονται μόνο σε ένα μέρος πετρώνει ολόκληρη η κοιλιά και νίωθεις και πόνο ταυτόχρονα εγώ που έχω νιώσει και τα δύο σου λέω οτι και με το μάτι αν δεις την κοιλιά σου καταλαβαίνεις αν είναι το μωρό!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ.....

τι κάνετε?????????

εγώ εδώ γίνομαι χοντρούλα!!!!!!!!!!.....χθες είχαμε γιατρό!!!

Η μπεμπούλα μου είναι 900 γρ....ολόκληρη γυναίκα πια!!!και γω συν 3 κιλάκια!!!!έτσι μπαμ μπαμ!!!και να σας πώ την αλήθεια προσέχω φανταστείτε να μην...δηλ είμαι στα +9!!!!:rolleyes::tongue:

τεσπα!!!!!!!!!

έχω χάσει επεισόδια για την συνάντηση???έχουμε πει που και πότε???

καλή ιδέα η έρμού...αν σας αρέσουν και τα Κων/πολίτικα όπως εμένα έχει στο Σύνταγμα το καφε ΧΑΤΖΗ...ΜΕ ΩΡΑΙΌΤΑΤΑ ΓΛΥΚΆΚΙΑ (να τα συν 9)χαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!!

να σας ρωτήσω και κάτι άλλο???(μεταξύ μας)....κάνετε καμιά τζουριτσα τσιγαράκι ???εγώ θέλω πολύ αλλά...προσπαθώ να μην...και όλο το σκέφτομαι!!!

Μπράβο Τέλεια είναι η μπέμπα σου!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ.....

τι κάνετε?????????

εγώ εδώ γίνομαι χοντρούλα!!!!!!!!!!.....χθες είχαμε γιατρό!!!

Η μπεμπούλα μου είναι 900 γρ....ολόκληρη γυναίκα πια!!!και γω συν 3 κιλάκια!!!!έτσι μπαμ μπαμ!!!και να σας πώ την αλήθεια προσέχω φανταστείτε να μην...δηλ είμαι στα +9!!!!:rolleyes::tongue:

τεσπα!!!!!!!!!

έχω χάσει επεισόδια για την συνάντηση???έχουμε πει που και πότε???

καλή ιδέα η έρμού...αν σας αρέσουν και τα Κων/πολίτικα όπως εμένα έχει στο Σύνταγμα το καφε ΧΑΤΖΗ...ΜΕ ΩΡΑΙΌΤΑΤΑ ΓΛΥΚΆΚΙΑ (να τα συν 9)χαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!!

να σας ρωτήσω και κάτι άλλο???(μεταξύ μας)....κάνετε καμιά τζουριτσα τσιγαράκι ???εγώ θέλω πολύ αλλά...προσπαθώ να μην...και όλο το σκέφτομαι!!!

Μπραβο στη κοποελαρα σου ρε κοριτσι!!!Τελεια!

Maternity_codemini.php#

Γειά σας κορίτσια!!!τι κάνετε?Μπράβο steviv21 πολύ καλά τα αποτελέσματα σου!!despoina82 με γεια τα καινούργια φουστανάκια!!!litsa_xoylio μπράβο τέλεια μεγάλωσε η μπέμπα σου!!!μωλό νομίζω η επόμενη εξέταση ειναι η γ΄επιπέδου το doppler που γίνεται μεταξύ 32-34 εβδομάδες δεν ξέρω όμως αν τι κάνουν όλες!!!

Lila μου αν δε κανω λαθος κατι μου ειχαν πει για το doppler και για το βιοφυσικο προφιλ ετσι νομιζω λεγεται και η γιατρος μου ειπε οτι μπορει να μη χρειαστει.θα δειξει λεει η πορεια.θα τη ξαναρωτησω ομως την αλλη πεμπτη που θα παω.Εσας σας το κανουν εκει?ειναι στις προγραμματισμενες εξεταεις?

Maternity_codemini.php#

Αχ ρε κοριτσια δε ξερετε ποσο χαιρομαι που σημερα σταματαω δουλεια εστω και για αυτες τις λιγες μερες.Περιμενω ν ανοιξει λιγο κι ο καιρος να κανουμε και καμια βολτιτσα και πασχαλινα ψωνια.Ελπιζω να μας τη κανει τη χαρη ο καιρος γιατι ολο το πρωι εδω ανοιξανε οι ουρανοι...Κοριτσια θα τον σουβλισετε τον οβελια φετος???Εμεις θα παμε ανημερα του πασχα σε ενα χωριο εδω κοντα να τιμησουμε τις παραδοσεις και να χαρουν και τα πιτσιρικια.Κοινως θα το σουβλισουμε και θα μου κανουν και κοκορετσακι χωρις σπληνα μεσα για να φαω.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Lila μου αν δε κανω λαθος κατι μου ειχαν πει για το doppler και για το βιοφυσικο προφιλ ετσι νομιζω λεγεται και η γιατρος μου ειπε οτι μπορει να μη χρειαστει.θα δειξει λεει η πορεια.θα τη ξαναρωτησω ομως την αλλη πεμπτη που θα παω.Εσας σας το κανουν εκει?ειναι στις προγραμματισμενες εξεταεις?

Νομίζω δεν το κάνουν εδώ σε εμάς(εδώ δεν μου έκαναν καμπύλη)αλλά δεν είμαι και σίγουρη θα την ρωτήσω στις 30 εβδομάδες που έχω ραντεβού!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Αχ ρε κοριτσια δε ξερετε ποσο χαιρομαι που σημερα σταματαω δουλεια εστω και για αυτες τις λιγες μερες.Περιμενω ν ανοιξει λιγο κι ο καιρος να κανουμε και καμια βολτιτσα και πασχαλινα ψωνια.Ελπιζω να μας τη κανει τη χαρη ο καιρος γιατι ολο το πρωι εδω ανοιξανε οι ουρανοι...Κοριτσια θα τον σουβλισετε τον οβελια φετος???Εμεις θα παμε ανημερα του πασχα σε ενα χωριο εδω κοντα να τιμησουμε τις παραδοσεις και να χαρουν και τα πιτσιρικια.Κοινως θα το σουβλισουμε και θα μου κανουν και κοκορετσακι χωρις σπληνα μεσα για να φαω.

καλά να περάσετε και καλή ξεκούραση!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

γεια σας κ απο μενα!! τα νεα μου ειναι οτι πηγαμε γιατρο σημερα (κανονικα εχω σε 10 μερες) γιατι κλασικα αγχωθηκα με κατι πονακια κ κραμπες που ενιωθα απο χθες κ σημερα βγηκα βολτα κ δε μπορουσα να περπατησω καλα,κατι με πιεζε κ ετσι περασα μια βολτα να με δει κ ολα καλα!! το μωρο πηρε θεση κ καθεται καπως στραβα γι αυτο με πιεζε! εφτασε ενα κιλο η μικρη μυ,μεγαλωσε κ μαζι μ αυτη κ γω... +9 κιλα εδειξε κ ξενερωσα για αλλη μια φορα. βεβαια δε μου ειπε τιποτα ο ντοκ,ισα ισα τι δε μου φαινονται καθολου αλλα εγω στενοχωρηθηκα λιγο! vanilitsa αν κ εκοψα το τσιγαρο αρκετα ευκολα κ γρηγορα στην αρχη, υπαρχουν στιγμες που το θελω πααααρα πολυ κ εχω δοκιμασει απο περιεργεια μια τζουριτσα κ ηταν απαισια η γευση κ σιχαθηκα!ευτυχως γιατι δε φημιζομαι κ για την εγκρατεια μου...:oops:M-er οντως οι συσπασεις δεν ειναι το γρομπαλακι που νιωθεις,αυτο ειναι το μωρο.μπορει να φαινεται κ με το ματι αλλα κ με την αφη. γενικα οταν νιωθω να σκληραινει η κοιλια την πιεζω να βεβαιωθω οτι δεν ειναι ολη κ ειναι ενα μερος της μονο σκληρο

GMphsKU.jpgGMphp3.png

Κοριτσια καλημέρα! Πως είστε; Εμείς εχθές πήγαμε γιατρό. Μεγάλωσε ο μπέμπης! 850 γρ.και ψιλός λέει ο γιατρός! Ο γιατρός λέει κοριτσια αυτο ειναι συσπάσεις και έως 5 ειναι απολύτως φυσιολογικό και επιβάλλεται να συμβαίνει γιατί μεγαλώνει η μήτρα. Δεν ξέρω κατι άλλο. Οντως Vamma η κοιλιά δεν πετρώνει ούτε εμένα. Ακόμα και στο γρουμπαλακι ειναι ελαστική. Αλλα μην ανησυχούμε τζάμπα!

Vanilitsa αφού ρε κορίτσι είσαι τόσο καιρό χωρίς τσιγάρο μην το κανεις τωρα! Αφού μπορείς να κρατηθείς! Κ εγω το λαχταρώ δεν το συζητώ. Κανω όνειρα μετα το μαιευτηριο. Θα πάρω τους καφέδες μου και θα του δώσω να καταλάβει. Ειμαι σίγουρη ότι δεν θα με αηδιάσει πάντως (Vamma υπάρχουν ελπίδες να το κόψεις οριστικά). Θα έλεγα όμως να κρατηθείς γιατί αν γλυκαθείς με μια τζούρα μετα θα το λαχταράς ακόμη περισσότερο.

Μώλο τι ωραία εκδρομή! Θα αλλάξεις παραστάσεις!

Martch όντως ειναι λιγο πρισμενο. Απο κατω δεν ξέρω αλλα γενικά δείχνει κάπως πιο μπαμπατσικο.

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημέρα! Πως είστε; Εμείς εχθές πήγαμε γιατρό. Μεγάλωσε ο μπέμπης! 850 γρ.και ψιλός λέει ο γιατρός! Ο γιατρός λέει κοριτσια αυτο ειναι συσπάσεις και έως 5 ειναι απολύτως φυσιολογικό και επιβάλλεται να συμβαίνει γιατί μεγαλώνει η μήτρα. Δεν ξέρω κατι άλλο. Οντως Vamma η κοιλιά δεν πετρώνει ούτε εμένα. Ακόμα και στο γρουμπαλακι ειναι ελαστική. Αλλα μην ανησυχούμε τζάμπα!

Vanilitsa αφού ρε κορίτσι είσαι τόσο καιρό χωρίς τσιγάρο μην το κανεις τωρα! Αφού μπορείς να κρατηθείς! Κ εγω το λαχταρώ δεν το συζητώ. Κανω όνειρα μετα το μαιευτηριο. Θα πάρω τους καφέδες μου και θα του δώσω να καταλάβει. Ειμαι σίγουρη ότι δεν θα με αηδιάσει πάντως (Vamma υπάρχουν ελπίδες να το κόψεις οριστικά). Θα έλεγα όμως να κρατηθείς γιατί αν γλυκαθείς με μια τζούρα μετα θα το λαχταράς ακόμη περισσότερο.

Μώλο τι ωραία εκδρομή! Θα αλλάξεις παραστάσεις!

Martch όντως ειναι λιγο πρισμενο. Απο κατω δεν ξέρω αλλα γενικά δείχνει κάπως πιο μπαμπατσικο.

M-er σου χω στείλει πμ....φιλάκια

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σας κοριτσια!! Ετοιμαζεστε για φαγοποτια? Σημερα θα παω εκκλησια απο νωρις αν προλαβω να προσκυνησω, αλλιως αυριο αν δεν εχει πολυ κοσμο!

Ναι! Μπηκαμε ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ! Τελευταιο τριμηνο κοριτσακια, κοντευουμεεεε!!

Συμφωνω να το γιορτασουμε με μια συναντηση! Λοιπον Ερμου εκλεισε? Προτεινω την ωρα: 6.30-7.00 απογευμα. Συμφωνειτε? Διαφωνείτε?

Προτεινετε ημέρα, εγω δεν εχω θεμα με την ημέρα!

tf9Xp3.png

έχω την μικρή εντύπωση πως η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει ποοολυυυυυ!!!!!!!!!

αμα αρχίσω την γκρίνια από τώρα .....τι θα κάνω τις υπόλοιπες βδομάδες????

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε οι δευτερομανούλες αλλά καμία σχέση η πρώτη εγκυμοσύνη με την δεύτερη...εγώ την πρώτη φορά είχα μια ηρεμία....υπομονή.....τώρααα στην τσίτα είμαι!!!

όσο για την συνάντηση εγώ λέω η την Τρίτη του Πάσχα ή το επόμενο Σάββατο...:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

έχω την μικρή εντύπωση πως η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει ποοολυυυυυ!!!!!!!!!

αμα αρχίσω την γκρίνια από τώρα .....τι θα κάνω τις υπόλοιπες βδομάδες????

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε οι δευτερομανούλες αλλά καμία σχέση η πρώτη εγκυμοσύνη με την δεύτερη...εγώ την πρώτη φορά είχα μια ηρεμία....υπομονή.....τώρααα στην τσίτα είμαι!!!

όσο για την συνάντηση εγώ λέω η την Τρίτη του Πάσχα ή το επόμενο Σάββατο...:rolleyes:

Καλησπερα κοριτσια κι απο μενα!Θα συμφωνησω μαζι σου vanilitsa καμια σχεση η πρωτη με τη δευτερη.Απλα εγω το ριχνω στο οτι εχουμε κι ενα κουτσουβελο να τρεχουμε απο πισω του για ολα,να το τρεχουμε σε δραστηριοτητες,εμεις εχουμε και διαβασμα...Στη πρωτη μετα τη δουλεια ειχαμε περισσοτερη ξεκουραση και χαιδεμα κοιλιτσας.Βαλε ολα αυτα και τη κοιλια τουρνα δε θα τσιτωνεις με το παραμικρο?Ειναι και οι ορμονες αστα να πανε...

Maternity_codemini.php#

Καλησπερα κοριτσια κι απο μενα!Θα συμφωνησω μαζι σου vanilitsa καμια σχεση η πρωτη με τη δευτερη.Απλα εγω το ριχνω στο οτι εχουμε κι ενα κουτσουβελο να τρεχουμε απο πισω του για ολα,να το τρεχουμε σε δραστηριοτητες,εμεις εχουμε και διαβασμα...Στη πρωτη μετα τη δουλεια ειχαμε περισσοτερη ξεκουραση και χαιδεμα κοιλιτσας.Βαλε ολα αυτα και τη κοιλια τουρνα δε θα τσιτωνεις με το παραμικρο?Ειναι και οι ορμονες αστα να πανε...

ωχ ναι εσείς είστε και μεγάλα κορίτσια!!!!πάει πρώτη δηλ?

πως της φαίνεται τώρα που θα αποκτήσει αδερφάκι>>>???πως την βλέπεις να το αντιμετωπίζει?

εγώ προβλέπω γλέντια πάντως!! χιχιχιιχχι

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...