Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , Marlina είπε:

      Το έχω κ εγώ αυτό το βάρος εδώ και πολύ καιρό.. και εγώ αυτό νιώθω ότι θα φύγουν 😄 Εχω την εντύπωση πως επιδεινώνεται με το πολύ ξαπλα. Επίσης και εγω το νιώθω πολύ πιο έντονα όταν θέλω τουαλέτα. Προσπαθώ να πηγαίνω αρκετά συχνά τουαλέτα γιατί πέρα από το βάρος μου δημιουργούν και συσπάσεις!

      Επίσης με το μπάνιο και εγώ το ίδιο προτιμώ το πρωί που είμαι καλύτερα!!! 

      ωραία περναμε όλες !αχαχαχχαχα 🤣 μωρέ ας πάνε όλα καλα και θα κάνω 5 φορε σ μπάνιο μετά !

Nονοί και γιορτές....


theodorap

Recommended Posts

Καλησπέρα, θέλω κάπου να τα "πω" γιατί θα σκάσω.....

Έχω τρία παιδιά και τους ανάλογους νονούς.... επίσης έχω οικονομική δυσκολία εδώ και αρκετά χρόνια η οποία γιγαντώνεται διαρκώς...

Καμμιά φορά δεν άφησα τους νονούς και τα παιδιά τους χωρίς δωράκια , γλυκά , τσουρέκια και ότι προβλέπεται ανάλογα περίστασης, αλλά και άλλα πολλά,έτσι απλά χωρίς λόγο, μόνο και μόνο επειδή μου αρέσει να προσφέρω...

Από τη νονά του μεγάλου είμαι υπερευχαριστημένη, τόσα χρόνια ενώ και αυτή αντιμετωπίζει δυσκολίες, ποτέ δεν ξέχασε το παιδί μου, και κάθε φορά εκτιμούσε ότι της δίναμε εμείς, ακόμα και ένα τηλέφωνο να την πάρει το παιδί μου για χρόνια πολλά είναι ευχαριστημένη.

Η νονά του μεσαίου είναι ανύπαρκτη, δυστυχώς παρόλα αυτά εγώ εξακολουθώ να αγοράζω παιχνίδια στα παιδιά της στις γιορτές, έτσι για την προσφορά.

Η νονά της μικρής είναι αυτή που με στεναχώρησε όμως...καθώς ενώ είναι φίλη μου και ενώ ξέρει πολλά για τις νονές μας , το πόσο στεναχωριέται ο γιος μου κλπ κλπ και ενώ πριν βαπτίσει τη μικρή μου ,κααταδίκαζε το γεγονός της ανύπαρκτης νονάς, από το Πάσχα με στεναχωρεί.....

Το Πάσχα της έφερε μια αυτοσχέδια λαμπάδα με μια μεταχειρισμένη κούκλα της κόρης της... δε βαριέσαι είπα, όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας, η μικρή άλλωστε τη χάρηκε ,ας πάει στο καλό να μη το κάνω θέμα.... Δωστου εγώ καλάθια με τσουρέκια και κρασιά και δώρα για τα παιδιά και έξτρα δώρο για τον εορτάζοντα νονό..

Στα γεννέθλια δεν ήρθαν γιατί ήταν σε διακοπές και το δώρο που όπως μας είπαν "θα μας το χρωστάνε" όσο το είδατε εσείς άλλο τόσο και εγώ.

Τώρα λοιπόν για τα χριστούγεννα με ρώτησε τι θέλει η μικρή....

Σκέφτηκα να της πω "τίποτα" αλλά θεωρώντας ότι μπορεί να θέλει να πράξει διαφορετικά τελικά της είπα , πως η μικρή ζητάει κόκκινα παπούτσια και κουκλόσπιτο. Επίσης της τόνισα πως δε θέλει κάποιο συγκεκριμμένο κουκλόσπιτο, κι οτι το μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών έχει πάρα πολύ οικονομικά , οχι επώνυμα. Της είπα επίσης πως αν επιλέξει να της πάρει τα παπούτσια πάλι δεν έχουμε απαίτηση να είναι κάτι ακριβό.

Μετά από λίγες μέρες με κάλεσε για καφέ στο σπίτι της χθες , όπου αφού με επίδειξε την καινούρια 46άρα τηλεόρασή της, τα καινούρια πάραααα πολλάαα ρούχα που αγόρασε στην κόρη της , τα καινούρια παπούτσια και σύνολο που πήρε για αυτήν και άλλα διάφορα, μου είπε πως δε μπορεί να πάρει ούτε κουκλόσπιτο ούτε παπούτσια στη μικρή γιατί είναι ακριβά και δεν έχει και δεν ξέρει τι να κάνει, πολύ έχει προβληματιστεί με το δώρο του μωρού.... Της είπα να μην πάρει τίποτα, να είναι καλά .

Έσκασα όμως.... στεναχωρέθηκα, περισσότερο γιατί όπως φαίνεται και αυτό το παιδάκι μου θα κλαίει κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν τα λεμε εκεινη τη στιγμη μπροστα στα μουτρα τους αυτο που πραγματικα θελουμε να πουμε αλλα δε το κανουμε για τα ματια του κοσμου.....:oεγω θα της απαντουσα πολυ ωμα και καταμουτρα για την πρωτα απ'ολα ελεεινη επιδειξιομανια της φωναζοντας με για καφε για να μου δειξει τα καλουδια της (μην νομιζει οτι ζηλευεις κιολας)και οτι μερες που ειναι που αλλου γινονται δωρεες για τα παιδακια τα φτωχα να ξεφτιλιζετε με αυτον τον τροπο.......γενικως θα την εκραζα αλλα με κοροιδιστικο και ειρωνικο τροπο γιατι ουτως η αλλως θα την διεγραφα για παντα απο την λιστα μου.....την βλαχα....:o:o σορρυ κουκλα μου οταν ακουω τετοια πραγματα μπορει να φτασω και σε σημειο να πιαστω στα χερια....το δικο μου παιδι δεν θα το λυπαται ουτε θα το υποτιμαει κανεις.....βγαινουν οπλα μετα:twisted::twisted::twisted:

Link to comment
Share on other sites

Πω,πω η γαιδουρα.Αυτη η μοδα των τελευταιων χρονων να κλαιγεσαι και ταυτοχρονα να επιδεικνύειεσαι με τρελαινει!!!!!

Ξεχασε την κοπελα μου αποφυγε την ,για να μην στεναχωριεται το παιδι σου παρε εσυ κατι και δωστο.

Link to comment
Share on other sites

:evil::evil::evil:ωχ,,,,μου θύμησες τους δικους μου τους κουμπάρους που κλαιγόντουσαν για τον γαμο και προσπαθουσαν να αποφυγουν τις υποχρεώσεις τους ενώ παραλληλα πηγαιναν κάθε σαββατοκυριακο εκδρομη,,,,:evil::evil:

λοιπον,,,κρατα τυπικες ή και καθολου σχεσεις και παιρνε εσυ δωρακια στη μικρη σου ΑΛΛΑ θα ΚΟΨΕΙΣ τα δωρα προς την οικογενεια της ή θα παιρνεις αλλα πολύ φτηνα,,,,πιστευω ότι ο,τι και αν της πεις δε θα βγαλεις ακρη απλα θα συγχιστείς και θα καταληξεις σε μια ανουσια συζητηση,,,,,

active member εχεις δικιο αυτή η ΚΛΑΨΑ με τρελαινει:evil:


 kRl9p2.png kRl9p2.png

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια ευχαριστώ , με τις απαντήσεις σας πείθομαι τουλάχιστον ότι δεν είμαι υπερβολική. Ξέρω ότι είναι ανούσιο και άσχημο να παραπονιέμαι για μικροπρέπειες τέτοιες μέρες, όταν άλλες οικογένειες δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα για τα παιδιά τους , αλλά κάποιες φορές παρασύρομαι από συναισθήματα και για τέτοια ανούσια πράγματα.

Δε θέλω να "κόψω" γιατί θεωρώ πως δεν έχω το δικαίωμα να το κάνω αυτό στην κόρη μου, να της στερήσω δηλαδή κάθε επαφή με τη νονά της κι όταν έρθει η ώρα να με ρωτήσει το γιατί να της πω ένα τέτοιο λόγο.

Αλλά ναι , θα είμαι κάπως πιο σφιγμένη φέτος στα δώρα μου, ούτως ή άλλως δεν έχω τη δυνατότητα για άπλες .

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...