Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

NΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ!


Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν
Καλησπερα το ελεφαντακι αφης και η φωτογραφικη υπαρχουν και ο ελεφαντας με τα μπαλακια;[/QUO

εκτός από το ελεφαντάκι αφής, τα υπόλοιπα είναι διαθέσιμα. Υπολογίστε +1.5 ευρώ μεταφορικά


eNortjKzUjIyMjCytFSyBlwwFXoC1Q,,35.png
  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Να τα χαρείτε τα παιχνιδάκια stehi σου εύχομαι και από δώ!

Λοιπόν, επειδή δεν μπορώ να διαγράψω τις φωτος μου από το λινκ που έχω,

παρακάτω γράφω τα διαθέσιμα και τις νέες τιμές:

στράτα αυτοκινητάκι λιονταράκι νέα τιμή 16 ευρώ

σκύλος Playskool που περπατάει μαζί σου, 4 ευρώ

κουδουνίστρες που γαντζώνουν playgro, 3 η μία ή 5 και οι δυο

άσπρο μαλακό αρκουδάκι λούτρινο, 1 ευρώ

βρεφικός ελέφαντας, μαλακό μασητικό UNICEF, 3 ευρώ

μουσικός προβολέας, 8 ευρώ

λαγουδάκι fisher price,

παπάκι που το προχωράς, 4 ευρώ

μαλακό βιβλίο φάρμα, 3 ευρώ

μαλακό βιβλίο παπάκι, 1 ευρώ

γουίνι με μασητικά, 3 ευρώ

κουδουνίστρα σφυρί, 1 ευρώ

κρεμαστό με ζωάκια για καρότσι fisher price, 4 ευρώ

πασχαλίτσα 35 ευρώ

μασητικό κροκόδειλος, 1 ευρώ

χταπόδι Playskool που ανεβοκατεβαίνει 2 ευρώ

φωτογραφική μηχανή,

και οι μπαλίτσες από 1 ευρώ η μία


eNortjKzUjIyMjCytFSyBlwwFXoC1Q,,35.png
Δημοσιεύτηκαν

Καλησπερα,παρελαβα τα παιχνιδια,ειναι Τ Ε Λ Ε Ι Α κ σε αριστη κατασταση!Συνεργαστηκαμε πρωτη φορα κ ηξερα ακριβως τι να περιμενω, γτ η επικοινωνια μας ηταν αριστη κ η εξυπηρετηση σ Α Ψ Ο Γ Η !Με βοηθησες σε ολες τις αποριες μου με τ καλυτερο τροπο κ ειχες αμεση ανταποκριση ακομα κ σε παιχνιδια που σου ζητησα εκτος αγγελιας.Αγορασα ακριβως τα παιχνιδια π εψαχνα κ σε σουπερ τιμες,απολυτως λογικες!

Ευχαριστω παααρα πολυ και για τα δωρακια,ειναι κ αυτα ακριβως οτι χρειαζομουν!Θα τα ξαναπουμε σιγουρα!

Να εισαι καλα!κ Καλες γιορτες να εχεις!!!

:D:D:D


Διαφημίσεις

  • 1 month later...
  • 4 months later...
Δημοσιεύτηκαν
και το αεροσυντριβάνι ελεφαντούλης της Playskool είναι διαθέσιμο στα 17 ευρώ!

έχει δωθεί, ευχαριστώ!


eNortjKzUjIyMjCytFSyBlwwFXoC1Q,,35.png
  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις


  • 3 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...
Δημοσιεύτηκαν
Καλησπέρα! Υπάρχουν τα βιβλιαράκια στο νο7 και το ελαφακι στο νο9?Ευχαριστώ!

http://s1369.photobucket.com/user/efizoum/media/paixnidia/P6219102_zpsj0ajby45.jpg.html?sort=3&o=49

τα παραπάνω βιβλιαράκια κ το λούτρινο ελαφάκι δόθηκαν...ευχαριστώ πολύ!


eNortjKzUjIyMjCytFSyBlwwFXoC1Q,,35.png
  • 3 εβδομάδες μετά...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...