Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 9 ώρες πρίν, cris88 είπε:

      Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είμαι σε πρόωρη εμμηνόπαυση και έκανα την τέταρτη αποτυχημένη έμβρυο μεταφορά με δανεικά. Πιστεύω ότι το θέμα της προγεστερόνης πέρασε στα ψιλά γράμματα από τον γιατρό και μαζί με κάποια άλλα που με απασχολούν, το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από άλλον γιατρό. Έχετε κάποιον να μου πρότεινετε για Θεσσαλονίκη; Λογικά σε πμ. Ευχαριστώ πολύ όσες μπουν στη διαδικασία να ασχοληθούν.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      ειστε ήδη θεσσαλονικη ? σε ποιον γιατρο?

      4 ώρες πρίν, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Σου εύχομαι να πανε όλα καλα .Μέσα απο την ψυχη μου. 

      • Ευχή 1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

Φιλεναδιτσεεεεεεεεεεεεεεες γεννησε το Χαπακι μας!!!Ολα πηγαν καλα και επιτελους το Χαπακι μας κραταει τον μουργο της αγκαλια!!!

Χαπακι μου να σας Ζησει το αγορακι σας να ειναι γερο,δυνατος και καλοτυχος!!!Επιτελους τον κρατησες στην αγκαλια σου και εγινες και εσυ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!:D:D:D

Οπως επιθυμειτε να τον καμαρωσετε!!!

260456g57t5uul6w.jpg

1696015dx91e6zc7s.gif


nQeqp3.png

hX2Ap3.png


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκαν

Χαπάκι μου, γλυκό να σου ζήσει ο μούργος, γερό να είναι το παιδάκι σας κιεσύ εύχομαι να έχεις υπομονή γιατί αρχίζεις τρέξιμο λέμεεεεεεεεεεε!!!!!!!Φιλάκια!!!!!Περιμένουμε σύντομα νέα σου!!!!:D:D:D:D:D:D


 

Banjp3.png

hJSRp3.png

Δημοσιεύτηκαν

Χαπακι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Να σας ζησει ο μπεμπουκος!!!!!!!!:P:p:p:p

Καλο σαραντισμο Εφακι μου !!!!!!:):):):)

...κ περιμενουμε κ λεπτομερειες εεεε!!!!!copy paste απο το ενα Καφε στο αλλο θα κανεις !!!!!!!!:cool::cool::cool::tongue::tongue::tongue:


catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

τελικα αξιζε η αναμονη...

να σου ζησει ο παιδαρος,καλη ανατροφη κ να τον καμαρωσεις με υγεια...

(κ συντομα το επομενο.......)


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Δημοσιεύτηκαν

Eυτυχω μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

τα καταφερατε κοριτσακι μου τα καταφερατε και εισαστε επιτελους μαζι εκτος κοιλιας!!!!:mrgreen: τι να πω δεν ξερω μετα απο αρκετες δυσκολιες ο μπεμπαρος βγηκε και εσυ τωρα μπορεις να τρελαθεις με την ησυχια σου:tongue:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!:P

Να ειστε ολοι καλα και γεροι να καμαρωνεται τον γιο σας, καλοτυχος να ειναι και πανω απο ολα γερος,φιλια πολλα πολλα!!!!:-D


οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Δημοσιεύτηκαν

Να σου ζήσει κοριτσάκι ο παίδαρος να είναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος!!!!!!!!

Καλό σαραντισμό κούκλα μου!


z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Δημοσιεύτηκαν

913164gke1lhcfrl.gif

ΦΙΛΕΝΑΔΑΑΑΑΑΑΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟΣΣΣΣΣΣ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΟΥΡΓΑΚΟΣΣΣΣΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΥΤΗΧΙΑ........ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ.....ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΣΑΣ :-*:-*:-*


z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

xapaki moyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy na σου ζησει ο παιδαρος γερος και τυχερος να ειναι παναγια μου! ευχομαι να ειστε ολοι καλα και περιμενουμε συντομα νεα σου!!!!!!!!!!! αχ τι χαρα~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ttc72e7.aspx
Δημοσιεύτηκαν

Χαπακι μου,να σας ζησει ο παιδαρος!!!!

Να ναι γερος και καλοτυχος!!!

Η ζωη σας να ειναι παντα τοσο γεματη και ευτυχισμενη οσο ειναι την σημερινη ημερα!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!:D:D:D:D


as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Δημοσιεύτηκαν

Να σας ζήσει ο μουργάκος σας χαπάκι μου!!!!!!!!!! Να είναι γερός, δυνατός και καλότυχος ο γιοκας σου!! Να έχει οτι καλύτερο στη ζωή του!


as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png
Δημοσιεύτηκαν

χαπακι να σου ζησει ο παιδαρος ! ! !

εγινες μανουλα φιλεναδα ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

καλο σαραντησμο,

καλο τρεξιμο κ

περιμενουμε λεπτομεριες ! ! !


0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...