Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 2/10/2026 at 6:30 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου !Τελειωσε θα μείνω μέσα μια μέρα αναρρωνω όλα καλά !

Παρά πολύ κατασταλαγμένη σε βρίσκω και πολύ λογική η σκέψη σου !Εγω σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη ζωή και να χαίρεσαι τα κορίτσια σου και τον άντρα σου !!Η ζωή πάντα ανοίγει νέα κεφάλαια όταν κλείνει κάποια άλλα !

Εγώ θα ευχηθώ υγεία και μια χαμογελαστή και ήρεμη ζωή από δω και πέρα με την οικογένειά σου !!! 

CO-SLEEPING/BED SHARING

Rania2810

Recommended Posts

Υπάρχουν μανούλες που κοιμούνται με τα μωράκια-παιδάκια τους?

Είμαστε σχεδόν είκοσι μηνών και ακόμα κοιμόμαστε μαζί και θηλάζουμε, με την κούνια κολλημένη στο κρεβάτι χωρίς κάγκελο μέχρι πριν δύο βδομάδες (αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα παραμείνει το κάγκελο μιας και καταλήγει αυτός στη θέση μου κι εγώ όρθια να τον κοιτάω. Χα! Εβαλα το κάγκελο γιατί κάνει πολύ άστατο ύπνο και μόνο με μαυρισμένο μάτι δεν έχω σηκωθεί το πρωί. Ο μικρός μου είναι μεν κολλημένος με μένα (θεωρώ λόγω ηλικίας) αλλά είναι υπερ-κοινωνικός και πολύ χαρούμενος. Μόνο που δυστυχώς δεν είναι από τα παιδιά που κοιμούνται σερί!

Γράψτε τις εμπειρίες σας. Είμαι η μόνη μανούλα που κοιμάται με τον πασάκο της?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Rania οχι δεν εισαι η μονη! Και εγω κοιμομουν με την μικρη μου κορη σχεδον 2,5 χρονια γιατι ημουν τοσο κουρασμενη για να σηκωνομαι και να προσπαθω να την κοιμισω.. Στο ιδιο κρεβατι κιολας, αγκαλιτσα.. Γυρω στα 2,5 ειπα να προσπαθησω να την βαλω με τις αδελφες της σε ξεχωριστο κρεβατακι. Για ενα 6μηνο πηγαινοερχοταν στο κρεβατι μου, σιγα σιγα εκανε λιγοτερες επισκεψεις. Απο τα 3 και μετα δεν ερχεται πια, δεν την βολευει λεει, αλλα συνεχιζει να ξυπναει τα βραδια απο ονειρα καποιες φορες και να με φωναζει να της πιανω το χερακι.. Τωρα ειναι 4 και πραγματικα ειναι ανεξαρτητη και πολυ χαρουμενη. Δεν μετανιωνω που την κρατησα τοσο μαζι μου, απλα παραγκωνισα λιγο τον συζυγο, μονο αυτο να προσεξεις.. Ειναι υπεροχη εμπειρια, θα το θυμασαι για παντα με νοσταλγια..

• Δημιουργία νέου...