Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλε δε ξερω.. τωρα το σκεφτηκα που το προτεινε η Ιωαννα.

Για ρωτα βρε τη φιλη σου καμμια λεπτομερεια για τα παιδια και πιο ξενοδοχειο θα προτεινε με θαλσσα πολυ κοντα και αμμουδια εννοειται

Χιλια ευχαριστω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες επανήλθα έχω κάτι νευραααααααα σκοτώνω άνθρωπο τώρα… :twisted::twisted::twisted::twisted:

Ρητα μου πέρσι πήγαμε τολλο και πήγα και στον γάμο της ξαδέρφη μου στην εμριονη μείναμε μια νύχτα στο πόρτο χέλι δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιαστικά ούτε από πόρτο χέλι ούτε από τολο πολύ ρηχές θάλασσες και όχι κάτι το ιδιαίτερο αξιζε μονό η πόλη του Ναυπλίου και η καλή παρέα που είχαμε ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΑΚΟΥΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΙΧΙΧΙΙ

:tongue::tongue:

Καλε δε ξερω.. τωρα το σκεφτηκα που το προτεινε η Ιωαννα.

Για ρωτα βρε τη φιλη σου καμμια λεπτομερεια για τα παιδια και πιο ξενοδοχειο θα προτεινε με θαλσσα πολυ κοντα και αμμουδια εννοειται

Χιλια ευχαριστω!

Θα την ρωτήσω. Λογικά θα πάω αύριο να την δω στο μαιευτήριο.

Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο. Στο Παγκράτι πού έχει παιδότοπο? Γιατί εκτός από έναν που είχα δει στην Χρεμωνίδου, σε όροφο, δεν ξέρω κάτι άλλο (όχι ότι το έχω ψάξει...)

mrdIp3.png

ριτα ουτε κι εμενα μου αρεσε το πορτο χελι χαλια μονο ονομα και το τολλο πολυ κοσμο τελικα μονο το Ναυπλιο ηταν ολα τα λεφτα και φυσικα περασαμε τελεια γιατι ειχαμε τελεια παρεα Νικος-Ηλιαννα-Λευτερακης ;)

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Που είσαι βατραχάκι μου τι λέει ο μικρός και ο μεγάλος πως είστε ? εμεις πολύ κούραση αυτέ στις μέρες ευτυχώς υπάρχει το παρεντς και ξεχνιέμαι λίγο

Joa έφαγα πόρτα από το thalatta! :? Ρώτησα για δίχωρο και μου είπαν ότι δε θα είναι διαθέσιμα την περίοδο που με ενδιαφέρει και στα απλά δωμάτια δε χωράνε δύο παρκοκρέβατα!:twisted:

Πάμε για άλλα! Απ' ότι ακούω και το πόρτο χέλι δεν έχει καλή θάλασσα ε? Τελικά σαν προτεραιότητες νομίζω ότι η καλή θάλασσα με τόσο μικρά παιδιά είναι βασικό!

mGKop3.png60Jvp3.png

http://teo13-best.mylivepage.com/image/822_%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%AC_%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%82

όπου και αν πήγα σαν αυτήν την παραλία δεν βρήκα καταγάλανα νερά και ίσκιο από πλατάνια και ένα γραφικό ταβερνάκι με λιχουδιές σχεδόν τσάμπα 10 χρόνια κάνουμε ελεύθερο κάμπινγκ εκεί και είναι το δεύτερο σπίτι μας

Ηλιανα μου κι εμεις μια απο τα ιδια προσεχε ομως βρε καλη μου μην κουραζεσαι πολυ δεν κανει στην κατασταση σου.

Μαρινα στο ξενοδοχειο που εδωσα πιο πανω εχει καλουτσικη θαλασσα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

βατραχακι Να σε ρωτήσω από έξω πλευρά της Θάσου στα παραλία καβάλας δεν εχει καλές παραλίες να έρθουμε προς τα εκεί ? βασικά τώρα είμαι σε ψάξιμο πέφτουν στο τραπέζι και η Χαλκίδα και η Χαλκιδική άλλα είναι πολύ ακριβή

Πλακα καντς τωρα ?

εχτι τέτοιαν θάλασσα κοντά σας και μας στελντς αλλού ?

εεεε?

Εεεε?????????????

Ανα δεις τι μου…!!!

Τωραια…!!!

αν δεις τι μου …!!1

αα….!!!

μολις εβαλα φωτο απο παραλια Ηλιανα μου!

Σχολίασα ποιο πάνω χιχιχι να σου στείλω μια Φώτο να με βάλεις με τον γιο μου στο καφέ και μετά να την βγάλεις γιατί εγώ δεν μπορώ να την βάλω ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...