Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από’μένα.

Θα ξεκινήσω με την Deleni να πω ότι στεναχωρήθηκα πολύ με το χθεσινό σας περιστατικό , φαντάζομαι βρε κοπέλα μου και εσείς την τρομάρα σας. Όσο μεγαλώνουν δεν είναι στιγμή να τα αφήνεις μόνα τους, θυμάμαι εμένα μου είχε πέσει από το μονό κρεβάτι που τον αλλάζω συνήθως αλλά ευτυχώς όπως μου είχε πει και η παιδίατρος τα σωματάκια τους είναι λάστιχο και δεν διατέθουν κανένα κίνδυνο εφόσον δεν χτυπήσουν στο κεφάλι.

Κυρία Φωτεινή τα ίδια ζω και εγώ ,ο μικρός 2 φορές που του έχω βγάλει τώρα την πάνα και τον έχω αφήσει για λίγο μέχρι να πάρω τα συμπράκαλα και να τον αλλάξω βρίσκει ευκαιρία και μου τα αμολάει ο άτιμος, τελευταίο σκηνικό εχθές το βράδυ που είχε κατουρήσει πριν τον κάνω μπάνιο και δεν τα είχαμε δει και μετά έφαγε ο άντρας μου μια τούμπα που ήταν όλη δικιά του.

Πετρούλα καλά να περάσετε στο ταξίδάκι σας και να το ευχαριστηθείτε.

Βατραχάκι να πω την αλήθεια μου και εγώ που είδα το κέικ μου έκανε κάπως , δηλαδή θα το προτιμούσα μόνο για διακόσμηση παρά για να το φάμε, πολύ χρώμα βρε παιδί μου, αλλά αν σου αρέσει εσένα τόλμησε το και πες μας τα αποτελέσματα.

Ριτάκι ήθελα να σε ρωτήσω γιατί εχθές που έφτιαξα τα παγωτάκια συνηδειτοποίησα πως δεν είχα φάκελο σαντιγύ garni παρά μόνο την έτοιμη σαντιγύ παγωμένη της ΝΟΥΝΟΥ και έβαλα από αυτή με το μάτι , λες να έκανα βλακεία; Το βράδυ πάντως που τα κοίταξα είχαν παγώσει αρκετά, σήμερα θα πάω άρον άρον σπίτι για να δοκιμάσω.

Φιλάκι όχι δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα η κόρη της κολλητής μου και κάθε τόσο κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο για να βλέπουν αν υπάρχει βελτίωση γιατί όπως της λένε οι γιατροί είναι θέμα χρόνου πότε θα ηρεμήσει τελείως.

Αρμάκι μια χαρά τότε , εφόσον είσαι ευχαριστημένη από το όλο οικογενειακό περιβάλλον τότε και η μικρή θα σε βλέπει χαρούμενη και θα ευχαριστιέται και εκείνη. Ο σύζυγός σου είναι γιατρός; Το ξέρω σε έχω πρήξει αλλά δεν θυμάμαι τίποτα από αυτά που έχετε πει στο παρελθόν.

Πολλά φιλιά σε όσες δεν μελέτησα , καλή συνέχεια να έχουμε.

Κωνκωνάκι και Ιωάννα ελπίζω να είσαστε καλύτερα σήμερα.

Νατάσα εσύ έχεις τρέλα με το Lost ενώ εγώ με το Grey’s anatomy μιλάμε βλέπω τα τελευταία επεισόδια και έχω πορωθεί άσχημα.

Η ΠανΜαρ που είναι τη χάσαμε;

Βατραχάκι αναμένουμε φώτο της Μαμαλευτεράκι όπως μας υποσχέσθηκες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα φιλεναδούλες...

Πετρούλα καλά να περάσετεεεεεεεεεεεεεεεεεε...σούπερ που θα πάτε ταξιδάκι. Όσο για το όνειρο μάλλον προφητικό χαχα

Βικάκι μου ας φτάσει και μέχρι τα 15 (που λέει ο λόγος) αρκεί να είναι καλά το κοριτσάκι μας...

m57Zp2.png

Καλημέρα και από’μένα.

Κυρία Φωτεινή τα ίδια ζω και εγώ ,ο μικρός 2 φορές που του έχω βγάλει τώρα την πάνα και τον έχω αφήσει για λίγο μέχρι να πάρω τα συμπράκαλα και να τον αλλάξω βρίσκει ευκαιρία και μου τα αμολάει ο άτιμος, τελευταίο σκηνικό εχθές το βράδυ που είχε κατουρήσει πριν τον κάνω μπάνιο και δεν τα είχαμε δει και μετά έφαγε ο άντρας μου μια τούμπα που ήταν όλη δικιά του

:lol::lol::lol::lol::lol: και εγώ την "πάτησα" προχθες!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Νατάσα αν δεις τα τελευταία επεισοδια του lost πάρε με να κάνουμε μια ανάλυση!!!!:-D:-D:-D:tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα ,

Πετρούλα καλά να περάσεις και πολύ καλά θα κανεις να πας!!!

Ελενακι μου φαντάζομαι τι τρομαρα πήρατε!Ευτυχώς που δεν χτύπησε.

Βικάκυ σημασία εχει που ειναι καλα η μικρούλα μας.

Και την πανα θα κόψει και πολύ σφουγγαρισμα θα πεσει

Α βικακι δεν το ηξερα αυτο,τοτε αλλαζει το πραγμα ,γερη να ειναι και ας καθαρζιετε!

Αρε deleni τι μου θυμιζεις?...αστα...μια χαρα θα ειναι μην αγχωνεσαι μονο το ψυχολογικο μας μενει.

Σουλα πως πανε τα κεφια?

Κικο μου δε πιστευω να εννοεις αυτη τη σαντιγυ σε σπρει?Πολυ φοβαμαι, οτι θα σου κανει κρυσταλλακια μεσα.Απο γευση καλο θα ειναι αλλα απο υφη...χμμμ...θα δειξει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω Ελένη φανταζομαι την τρομαρα σας!!Μη στενοχωριεσαι όμως, απο εδω και πέρα όσο μεγαλώνει τετοια θα εχετε αρκει να ειναι ελαφρια και περαστικα!!Θα δεις και σε σχεση με την Αναστασια ποσο πιο γρηγορα θα ξεκινησει ο μικρος να χτυπάει και γενικα να μην τον προλαβαίνεις..

Ολα τα παιδακια θα βγαλουν το παμπερακι και εμεις θα ειμαστε με μια σφουγγαριστρα και το πλυντηριο να αδειαζει και να γεμιζει χωρις να παίρνουμε χαμπαρι...Το καθε ενα θα μας δειξει πότε και το πώς

Εγω πάλι τεμπέλιασα.. μετα και την τριημερη εξαντληση ουτε εγω μπορουσα πια να πάω τουαλέτα, παρατησα και τον μικρο...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαργαριτα μου από κεφια τι να λέμε!!!!!!!!

Η μικρή εδώ και καναδυο μέρες το εριξε παλι στο βραδυνό-πρωινο ξύπνημα.

Προχθές ήταν ξύπνια από τις 4 και μισή μεχρι τις 7 και χθες από τις 5 μεχρι τις 6 και μισή.

Δεν ξερουμε πλεον τι να κανουμε με τον αντρα μου.

Ελλατώσαμε τον μεσημεριανό ύπνο και δοκιμασαμε ολα τα τρικ αλλα μπαααααααα!

Μάλλον πρεπει να το πάρουμε απόφαση.Αφού πλεον δεν της λεμε καληνύχτα αλλα υπνο όλη νύχτα!!!!!!!!!!!

Κατα τα άλλα σήμερα παω σε διαιτολόγο να ξεκινήσω διαιτα γιατι δεν παει αλλο.Επίσης εχω ραντεβού για αποτρίχωση γιαιτ εχω την κόρη μου να μου λεει "μανούλα γένια! κόψεις!

Βικάκι μου ας φτάσει και μέχρι τα 15 (που λέει ο λόγος) αρκεί να είναι καλά το κοριτσάκι μας...

αυτο ακριβως λεω και εγω.

μολις συνενοηθηκα με την μαμα μου.το σκ θα το περασουμε στη νικητη ετοιμαζοντας το σκαφος για να μπει στη θαλασσα επιτελους για δοκιμη.εχουμε κατι δουλειες.θα κανουμε σερβις την μηχανη και μετα θα το βγαλουμε για να βαφτει και θα το παμε στο λιμανακι στον γλαροκαβο.οποτε δυσκολο το βλεπω για κυριακη,κολληταρι μου:(:(:(

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αχ και κατι ασχετο ρε κοριτσια.

Εβαλα να πλύνω κατι ρουχα και επειδη ηταν καινουργια μαλλον (σιγουρα) ξεχασα να βγαλω την ετικετα απο το ενα και μου γεμισαν ολα με μικρα χαρτακια και χνουδακι.Εχετε καμμια ιδεα αν μπροω να τα σωσω γιατι ειναι και του Νίκου και θα με γδαρει!!!!!!!!!!!1

Aχ βρε κοριτσια αναρωτιεμαι τι να τους κανετε τους διαιτολογους?

Θα με τρελανετε εσεις....χαχα

καιτην ιδια απορια εχω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

αααααααααααααχ συμπεθέρα κι εγώ λέω να ξεκινήσω πάλι δίαιτα...ουφ βαρέθηκα πια μ΄αυτές τις δίαιτες. Όσο για την μικρή άσε τα πράγματα όπως είναι...ότι και να δοκιμάσεις είμαι σίγουρη πως δεν θα πιάσει. Το πρόβλημα το είχαμε κι εμείς μέχρι που έγινε 15 μηνών ο μικρός...από τότε δόξα το Θεό κοιμάται. Ό,τι και να είχα δοκιμάσει δεν έπιασε πάντως.

Πετρούλα όσο για την πάνα κι εγώ συμφωνώ...κάποια στιγμή θα την βγάλουν και σίγουρα όταν νιώσουν έτοιμα. Εμείς κάνουμε και κακά στο γιογιό και τσίσα αλλά όχι συνέχεια...δεν το πήρα ακόμη τόσο ζεστά για να συνηθίσει κι αυτός να μου λέει όταν θέλει να τα κάνει για να τρέξουμε στο γιογιό.

m57Zp2.png

Καλημέρα κι από εμάς!

Κίκο εδώ είμαι. Απλά Τετάρτη είχα κατέβει στους γονείς μου και κοιμήθηκα εκεί (είχε το βράδυ και το μπασκετάκι, οπότε δεν πρόλαβα καθόλου να μπω) και εχτές όλη μέρα έτρεχα γιατί ήρθε ο άλλος μας παππούς (του άντρα μου ο πατέρας) που είναι ναυτικός και πήγαμε και τον πήραμε από το καράβι, πήγαμε σπίτι τους και είμασταν εκεί όλη μέρα. Κορίτσια το τι δρομολόγια έκανα χτες δεν φαντάζεστε... Ούτε ταξιτζής να είμουν.

Από Παγκράτι Άλιμο, μετά Πειραιά, μετά Κεραμεικό και τέλος Θρακομακεδόνες! Κι όχι τίποτ' άλλο, άλλα είχε και μια κίνηση λόγω της απεργίας....

Το μόνο θετικό είναι ότι η μικρή ήταν τόσο πτώμα, που κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο γύρω στις 6.30, όταν γυρνούσαμε, και ξύπνησε σήμερα το πρωί 7 παρά. Ούτε γάλα δεν ήπιε χτες βράδυ!

Βίκυ μου, σε νοιώθω 100%! Σήμερα το πρωί χουζούρευα στο κρεββάτι και η μικρή πηγαινοερχόταν από το δωμάτιο της στο δωμάτιό μας και έπαιζε. Είμουνα ήσυχη. Και κάποια στιγμή έρχεται και μου λέει "μαμά λερώθηκα". Και ανοίγω τα μάτια μου... Ήταν γεμάτη κακά (χέρια πόδια παντού), είχε πασαλείψει το πάτωμα στο δωμάτιό της, στο δικό μας και στον διάδρομο και είχε σκουπιστεί στα σεντόνια μας και σε κάτι κουκλάκια της. ΧΑΟΣ! Από πού ν' αρχίσω να μαζεύω!

Αυτή τη στιγμή είναι στο δωμάτιό της, της έχω βάλει στο repeat το "χοντρό μπιζέλι" και τραγουδάει, χορεύει και παίζει με τα μουσικά της όργανα. Το έχω ακούσει, μέχρι στιγμής, καμιά δεκαπενταριά φορές. Κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα με φωνάξει!

Σαρδελάκι, έστω και με μια μέρα καθυστέρηση, να χαίρεσαι το Αστεράκι σου! Να είναι χαρούμενος, ευτυχισμένος και με υγεία πάνω απ'όλα.

Ρίτα, έμαθα και για το Πόρτο Χέλι. Σ' ενδιαφέρει ακόμα να σου πω ή το έχεις απορρίψει?

Αυτά για την ώρα.

Πολλά φιλιά και καλημέρα και στις υπόλοιπες της παρέας.

mrdIp3.png

Αχ και κατι ασχετο ρε κοριτσια.

Εβαλα να πλύνω κατι ρουχα και επειδη ηταν καινουργια μαλλον (σιγουρα) ξεχασα να βγαλω την ετικετα απο το ενα και μου γεμισαν ολα με μικρα χαρτακια και χνουδακι.Εχετε καμμια ιδεα αν μπροω να τα σωσω γιατι ειναι και του Νίκου και θα με γδαρει!!!!!!!!!!!1

ελα καλε σιγα.θα φυγουν μονα τους.

παρε αν θες το ρολλο με την κολλητικη ταινια πανω και βγαλτα ετσι.

ηλιανα μου εισαι κουκλα αλλα ο γιος σου ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...