-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, kate82 είπε:
Να πας σε αιματολογι κορίτσι μου μήπως και υπάρχει κάτι μικρό ,αν και είμαι σίγουρη ότι απλά ήταν τυχαίο ή κάποια ανωμαλία εμβρύου ??? Κάνατε καρυότυπο εμβρύου ή δεν προλάβατε?
Από βαθμολογίες πως ήταν απλά ΑΒ σ είπαν ???
τα πέντε 5ΑΒ ένα 4ΑΒ και 2 3ΑΒ. Καρυοτυπο εμβρύου εννοείς από τις αποβολές;όχι δεν κάναμε.ηταν και η δυο αυτόματες στο σπίτι.Να είναι τυχαίο και τις 2 φορές; Θα κάνω ότι μπορώ από εξετάσεις και μετά ο Θεός είναι μεγάλος.Μας βοήθησε μια φορά,θα μας ξαναβοηθησει. Απλα να θέλω να ξέρω ότι έκανα ότι μπορούσα από εξετάσεις.
πρίν από 58 λεπτά , LENAKI19 είπε:Το σάκχαρο σου το έχεις τσεκάρει;;;Δεν εννοώ μόνο το σάκχαρο νηστειας,αλλά να κανεις κανονικά καμπύλη να δεις πως αντιδράει ο οργανισμοσ σου.Δεν παίζει ρόλο αν είσαι σε φυσιολογικά κιλά.Εγω ήμουν 52 κιλά και το σάκχαρο αρρύθμιστο.Ξεκινησα ινσουλίνη ένα μήνα πριν την εμβρυομεταφορά.Να πας σε έναν ενδοκρινολόγο που ειδικεύεται σε θέματα αναπαραγωγής. Το σάκχαρο είναι υπεύθυνο για πολλά και πολλοί γιατροί το υποτιμούν.
Επισης τα οιστρογόνα και όλα αυτά τα φάρμακα που παίρνουμε στην εξωσωματική έχουν την τάση να το ανεβάζουν.Εγω αυτό θα σου πρότεινα να τσεκάρεις εφόσον έχεις κάνει όλες τις υπόλοιπες εξετάσεις.
Το σάκχαρο μου ήταν 92 πριν τη μεταφορά και η γλυκοζυλιωμενη 5,2.θα ζητήσω να κάνω και μια καμπύλη το έχω στο νου μου.ευχαριστω
-
1
-
-
ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!
-
Θέματα
-
- 13.147 απαντήσεις
- 1.334.096 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.649 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.292.626 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 522.641 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 160.051 εμφανίσεις
-
-
-
- 13.147 απαντήσεις
- 1.334.096 εμφανίσεις
-
- 89 απαντήσεις
- 3.579 εμφανίσεις
-
- 2.745 απαντήσεις
- 170.493 εμφανίσεις
-
- 2.005 απαντήσεις
- 293.244 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 44 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 95 εμφανίσεις
-
- 69 απαντήσεις
- 3.320 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.649 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 247 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 229 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα