Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 10 ώρες πρίν, little miracle είπε:

      Καλημερα. Να ξεκινησω οτι αυτο που σου ανεφερε ο γιατρος οτι εμβρυα με προεμφυτευτικο που βρεθηκε προβλημα, γεννηθηκαν υγιη, ειναι παντελως ατοπο, γιατι τα εμβρυα με ανωμαλιες, απευθειας καταστρεφονται και δεν μεταφερονται (εξαλλου αυτος ειναι ο σκοπος και το νοημα του προεμφυτευτικου ελεγχου).

      Απο εκει κι επειτα, προφανως και το οτι κανεις προεμφυτευτικο, δεν σημαινει απαραιτητα απολυτως υγιες εμβρυο, αλλα σιγουρα εφοσον ελεγχεται για καποιες ανωμαλιες, ξερεις οτι δεν πασχει απο αυτες τις συγκεκριμενες. Το αν θα συμβει να εχει κατι αλλο, ειναι θεμα τυχης, οπως σε οποιαδηποτε εγκυμοσυνη.

      Επισης, πλεον με τετοιο λεπτομερη και συνεχη ελεγχο που γινεται κατα την κυηση, κι εφοσον οι εμβρυομητρικοι σε παραπεμπουν και σε αμνιοπαρακεντηση οταν υπαρχει το οποιοδηποτε υποπτο ευρημα, χαμηλο ποσοστο στατιστικων για συνδρομα η/και μετα απο συγκεκριμενη ηλικια, μου κανει εντυπωση να γεννιουνται τοσα παιδια που να εχουν κανει και προεμφυτευτικο κι ολο τον προγεννητικο ελεγχο στην κυηση, να φαινονται απολυτως υγιη και τελικα να εχουν αναπηριες κι ανωμαλιες. Θα ηθελα πραγματικα δηλαδη να μας παραπεμψει ο γιατρος σου στις συγκεκριμενες «μελετες».

      Ειδικα στην Ελλαδα, αν υπαρχει ενα απο τα ελαχιστα πραγματα για τα οποια φημιζομαστε στο μαιευτικο κομματι, ειναι ο ενδελεχης προγεννητικος ελεγχος και η σωστη παρακολουθηση κυησεων απο πιστοποιημενους ειδικους γιατρους που εχουν απολυτη εξειδικευση πανω στο συγκεκριμενο κομματι (κι οχι υπερηχους στο ποδι απο μαιες, οπως συνηθιζεται στο εξωτερικο. Γιατι αντικειμενικα αν το δεις δεν συγκρινεται η γνωση κι η εξειδικευση ενος εμβρυομητρικου που ασχολειται αποκλειστικα με αυτο, με τις γνωσεις της καλυτερης μαιας στον κοσμο). Δηλαδη τα συνδρομα και τις ανατομικες ανωμαλιες, τα τσιμπανε οι εμβρυομητρικοι απο την εγκυμοσυνη 99,999%. Σκεψου οτι πλεον γινονται αμνιοπαρακεντησεις εως την 30η-32η εβδομαδα, οποτεδηποτε κι αν βρεθει κατι υποπτο στους ελεγχους. Πραγματικα αν συμβει εμβρυο μετα απο προεμφυτευτικο και με αψογη εικονα στην κυηση, να εχει συνδρομο, ειναι καπως…. λαχειο. 

      Απο κει και περα, αν μια γυναικα εχει παρα πολλες αποτυχιες και κακη ποιοτητα ωαριων (λογω ηλικιας η αλλων παραγοντων), ο προεμφυτευτικος της γλιτωνει χρονο, χρημα και κυριως ψυχικη κουραση απο ανεπιτυχεις εμβρυομεταφορες μη υγιων εμβρυων η/και (ακομα χειροτερα) βιοχημικες και παλινδρομες κυησεις. Οποτε @Terry1986 , αν με ρωτας, αν εχεις πολλες αποτυχημενες προσπαθειες, ενω ολα τα αλλα ειναι ελεγμενα, ισως ειναι μια καλη λυση για σενα. Σκεψου οτι ναι μεν θα πληρωσεις τον προεμφυτευτικο, αλλα θα γλιτωσεις τα χρηματα απο ασκοπες εμβρυομεταφορες και κυριως το ψυχολογικο κοστος των αποτυχιων. Μιλα καλυτερα με εμβρυολογους για την περιπτωση σου, μην μενεις στην αποψη των εξωσωματικων. 

      Καλησπερα!!! Σε ευχαριστώ για την απάντηση&συγγνωμη που μπηκα τωρα αλλα ειχα σκατομερα στη δουλεια!!! Εχω κανει 2 διεγερσεις και 5 εμβρυομεταφορες συνολικα απο τις οποιες ειχα 2 παλινδρομες, 2 βιοχημικες και μια κουλουρα!! Στην πρωτη ειχα 5 βλαστοκυστες και στην δευτερη ειχα 6.. το σπερμα σε ποσότητα ηταν κακο κατα την δευτερη ωοληψια αλλα ο εμβρυολογος κατα λεξη μ ειπε πως παρ ολα αυτα την εκανε τη δουλεια του..

      9 ώρες πρίν, linaa είπε:

      Ο προεμφυτικος δεν σου εξασφαλίζει υγιής παιδί σου εξασφαλίζει όμως ότι δεν θα βάλεις έμβρυα που σίγουρα δεν θα σου δώσουν υγιής εγκυμοσύνη. Πρέπει να καταλάβεις την διαφορά πίσω από τις λέξεις των γιατρων.

      Σε ευχαριστώ ναι την εχω καταλαβει αυτή τη διαφορά!

      8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

      Ο προεμφυτευτικός δεν σου εγγυάται σε καμία περίπτωση εμφύτευση ή υγιές παιδί. Μιλάμε για αναπτυσσόμενη βλαστοκύστη η οποία συνεχίζει τις διαιρέσεις και σαφώς πολλά μπορεί να πάνε στραβά μέχρι να γίνει παιδί. Γι αυτό και όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις γίνονται κανονικά στην υπόλοιπη διάρκεια της κύησης προφανώς . Θα σου πω την δική μου άποψη. Εγω στα 36,5 πλέον θα έκανα προεμφυτευτικό όχι όμως σε δύο κατεψυγμένες βλαστοκύστες. Η ψύξη, αποψυξη, βιοψία, κατάψυξη επίσης είναι ένα θέμα (και κυρίως εργαστηρίου) οπότε προτιμούμε τις φρέσκες βλαστοκύστες στον προεμφυτευτικό. Εγώ τον προεμφυτευτικό τον ζήτησα από την πρώτη μέρα πριν ακόμα πάρω τα φάρμακα στα χέρια μου. Δεν μπορώ να τον κάνω δεν έχω τα κατάλληλα κριτήρια. Θεωρώ όμως πως αντικειμενικά το ψυχολογικό κόστος του να ψάχνεις να βρεις στα τυφλά τα καλύτερα έμβρυα για να μεταφέρεις, είναι τεράστιο και προτιμώ να δώσω λεφτά παρά την ψυχή μου. Και αντικειμενικά (ανάλογα και με τον αριθμό των εμβρύων) πάνω κάτω σου βγαίνει στα ίδια λεφτά με το να μεταφερεις απλά έμβρυα γιατί και η εμβρυομεταφορα έχει ένα Χ κόστος μην ξεχνιόμαστε. Για εμένα είτε τα πάρει ο γιατρός είτε τα πάρει ένα εργαστήριο το ίδιο μου κάνει, ο στόχος είναι ένα παιδί. Προσωπική μου άποψη. Αλλά ναι ούτε εγώ θα τα έκανα στα δύο μέτρια κατεψυγμένα. Θα τα μετέφερα κ αυτά κ αν δεν έβλεπα φως ξανά από την αρχή με προεμφυτευτικό. 
      Φάρμακα όμως γιατί δεν δικαιούσαι; Μια διέγερση δεν έχεις Κάνει; Δεν κατάλαβα κάτι; Ξαναπερνάς επιτροπή αν έχει παρέλθει ο χρόνος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις την δεύτερη προσπάθεια της πρώτης απόφασης. Δεν την χάνεις απλά περνάς επιτροπή. Η εγκύκλιος λέει η απόφαση είναι για δύο προσπάθειες οι οποίες πρέπει να απέχουν μεταξύ του (οι προσπάθειες) 4 μήνες αλλά όχι περισσότερο από 1 χρόνο! Για κάθε νέα απόφαση περνάς επιτροπή και για κάθε προσπάθεια ανά έτος περνάς επιτροπή. Μπες στην σελίδα του ΕΟΠΠΥ για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και δες την απόφαση - διευκρίνιση για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. 
       

      Σε ευχαριστώ πολυ!!!

      Δεν δικαιουμαι αν δεν κανω πρωτα χρηση των 2 εμβρυων εννοουσα!!! Δικαιουμαι αλλες 3 φορες να παρω φαρμακα (στην πρωτη διεγερση πηγα ιδιωτικα) απλα λογω του οτι εχει παρέλθει το διάστημα πρέπει να περασω ξανα επιτροπη..

      Μου εκανε τρομερη εντυπωση το ποσο πολυ επεμενε να κανω προεμφυτευτικο στα κατεψυγμενα παραλληλα λεγοντας μου πως ολη αυτη η διαδικασια αποψυξης καταψυξης και αποψυξης ξανα μειωνει τις πιθανότητες εμφυτευσης τους αν βγουν υγιη..δηλαδη καμια λογικη..

      5 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

      Καλησπέρα, εγώ θα σου πω απλά τη δική μου εμπειρία από τον προεμφυτευτικο... Μετά από 5 αποτυχημένες έμβρυομεταφορες προχώρησα σε 2 ωοληψιες κ έστειλα για προεμφυτευτικο έλεγχο σε 2 δόσεις συνολικά 13 βλαστοκυστες (ετών 41), φρέσκες όχι κατεψυγμένες, σε κατεψυγμένες δε συστήνεται γενικα, αυτή τουλάχιστον είναι η θέση του δικού μου γιατρού. Από τις 13 βρέθηκαν 2 υγιείς, έχω βάλει τη μια κ σε λίγες μέρες μπαίνω στον 7ο. Δόξα το θεό όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Για μένα τουλάχιστον ο προεμφυτευτικος ήταν μονόδρομος κ μου έδωσε τη λύση μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες. Σκέψου σε πόσες ακόμη αποτυχημένες εμβρυομεταφορες θα προχωρούσα με τις 13 βλαστοκυστες, με ότι συνεπάγεται αυτό κατά βάση για τη ψυχολογία τη δική μου κ του συζυγου  μου. Οικονομικά δεν κέρδισα κάτι, αφού τα λεφτά ουσιαστικά από τις εμβρυομεταφορες τα έδωσα για τον προεμφυτευτικο. 

      Με το καλο κοριτσι μου το μωρακι σου!!! Κ σε ευχαριστω για την απαντηση σου!

      5 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

      Ο προεμφυτευτικός έχει αξία και νόημα όταν έχεις πολλές βλαστοκύστες (>5) και θέλεις να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Αν έχεις λίγές βλαστοκύστες ή οι δύσκολα φτιάχνεις καινούριες δεν αξίζει να κάνεις προεμφυτευτικό για τους λόγους που είπαν και τα άλλα κορίτσια. Προχώρησε σε ΕΤ (αυτό κάνω και εγώ και είμαι 46 λόγω δυσκολίας από ανδρικό παράγοντα). Αυτό προτείνουν και μεγάλα κέντρα εξωσωματικής στο εξωτερικό. Αν έχεις αρκετές σε βοηθάει να κάνεις τη βέλτιστη επιλογή και να αυξήσεις πολύ τις πιθανότητες βιώσιμης εγκυμοσύνης. Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν μειώνεται η πιθανότητα επιβίωσης των εμβρύων εφόσον τα εργαστήρια είναι καλά. Αν είσαι σε καλό εμβρυολογικό και έχεις πολλές θα σου πρότεινα να το κάνεις. Σχετικά με το κόστος, αν θυμάμαι καλά είναι κάπου 700 + 250 ανά έμβρυο, δλδ αν έχεις δύο έμβρυα 700+500 ευρώ.

      Έκανες πολύ καλά!! Σε γλύτωσε από απίστευτη ταλαιπωρία και στεναχώρια. Στην περίπτωση όμως που σε μια κοπέλα μετά βίας προκύπτει μια βλαστοκύστη και υπάρχει σημαντική υπογονιμότητα η άμεση ΕΤ είναι μονόδρομος. 

      Και εμενα τοσο μ ειπε για τις κατεψυγμένες που εχω (1.200) αλλα καθως αυξανουν τα εμβρυα δεν ανεβαινει τοσο..στις 2 διεγερσεις εχω κανει 5 και 6 αντίστοιχα!!

      4 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

      Ευχαριστώ πολύ! Την Δευτέρα και έχω σκάσει από το άγχος. Τα έχουμε δοκιμάσει όλα και πραγματικά αν δεν πετύχει και τώρα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έκανα και prp ενδομητρίου τώρα και intralipids. Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι; Τα κατάφερες;  Σε ένα άλλο θέμα διάβαζα που είχες βιοχημική το φθινόπωρο μετά από εμβρυομεταφορά. 

      Αχ καλη επιτυχια κοριτσι μ γλυκο να εχεις!!! Ο,τι καλυτερο!!

      4 ώρες πρίν, Losr είπε:

      Πόσα χρήματα έδωσες για τις 13 βλαστοκυστες ?

      Εμένα μου είπαν ότι πάει 180-200 η βλαστοκυστη δεν μου ζήτησαν συν 700.  Εγώ στην τελευταία διέγερση πήραμε 10 και είχαμε πολύ κακη γονιμοποίηση, γονιμοποιηθηκαν μόνο 3 από τα οποία τα δύο γίνανε βλαστοκυστες. Και τελικά βάλαμε μια γιατί η άλλη δεν άντεξε την απόψυξη. Ήταν βιοχημική. Αυτήν την φορά βλέπανε 8 την δεύτερη μέρα του κύκλου. Οπότε θα πω ότι δεν περιμένω πάνω από 5 βλαστοκυστες στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αν κάνω 2-3 βλαστοκυστες έχει νόημα να κάνω προεμφυτευτικο γιατί βάσει των λεγόμενων σας καταλαβαίνω ότι δεν έχει νόημα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν προτιθομαι να κάνω και άλλη διέγερση για να μαζέψω περισσότερα γιατί έχω κουραστεί πολύ και αν είναι να με ζορισει και άλλο μάλλον δεν θα κάνω παιδί.  Θα προσπαθήσω να υιοθετήσω. Μη σου πω πως αν παραζοριστω δεν θα κάνω και προεμφυτευτικο και αν κάτσει έκατσε. Στο κάτω κάτω ότι και να κάνεις πάντα υπάρχει ένα αλλά.

      Επίσης εγώ δεν έχω να δώσω μαζεμένα τώρα 2700 η 3000. Στην περίπτωση που ήταν πολλές.

      Εγώ ομως δεν έχω θέμα εμφυτευσεων. Τις χειρότερες έχουμε βάλει και κάνω εμφυτεύσεις. Ο γιατρός τραβάει τα μαλλιά του γιατί έχω από τα πιο δεκτικά ενδομήτρια που υπάρχουν. Ότι του βάλεις θα το τραβήξει αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι βιοχημικές. Του τρελού. Και για να προλάβω υστεροσκοπηση έχω κάνει και το μικρωβιωμα είναι οκ. Και ορμονικά δεν μου λέει ότι υπάρχει κάτι λάθος.

      Μια ινσουλίνη έχουμε θέμα και ένα dfi 20%. Και τίποτε άλλο. Για την ινσουλίνη παίρνω και χάπι και προσέχω διατροφή.

      Λέω τον πόνο μου τώρα όπως καταλαβαίνετε. 

      Καλα κανεις κ τα λες!!! Η αληθεια ειναι πως ουτε εμεις εχουμε αυτη τη στιγμη τα χρηματα να κανουμε κ ωοληψια και προεμφυτευτικο κ δε ξερω ποσο διαστημα θα χρειαστουμε και για να τα μαζεψουμε γτ εχουμε μονο απο την πλευρα μου σταθερο εισοδημα

      Εν κατακλείδι νομιζω κατεληξα μεσα απο τη συζητηση μας να καταληξω στο οτι πρέπει να μεταφερω αυτα τα εμβρυα ως εχουν χωρις περαιτερω ελεγχο και αν χρειαστει επομενη διεγερση να κανω και προεμφυτευτικο τοτε! Ελπιζω να απαντησα σε ολες κοριτσια!

      • Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!


Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • maestria77

    1582

  • eleni2008

    1560

  • koufetaki

    1120

  • manoutita

    927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααχαχ λενη ετσι λεμε στ αγενεθλι αμου!για 29 μαιου λεμε τωρα τι θ αβρουμε ιατι ακομη....τιποτα δεν ψαξαμε...!κι ερχεστε και αυγουστοοοοοοοοοοο|!ναι ρε εκανα σεξ παρα τις ενεσεις !!!!


Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Link to comment
Share on other sites

Μην τα λες αυτά στην κίσα, εκείνη το μόνο που θυμάται είναι το "πεντάκις ημερησίως" από αυτή την περίοδο!!! Μέχρι και ενέσεις έκανε για τις πρόωρες συσπάσεις αλλά το ΣΕΞ όοοοοοοοχι δεν το έκοψε η κυρία!!! Σεξ μάνιακ παιδί μου!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχ, κι εγώ μέχρι την τελευταία μέρα έκανα, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ο ταρζάν, αλλά όοοοοοοοοοοοοοοοχι, έπρεπε να κάνω καισαρική, σιγά μη τη γλίτωνα. :rolleyes:


VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Link to comment
Share on other sites

Για Μάιο γαμωβάφτιση; Κι εγώ αυτό έκανα. Αργά δεν ξεκινάς να κοιτάς; Βιάσου λίγο μικρή.

Η Bayern κέρδισε εκτός έδρας, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ! Καλά που υπάρχει και το Champions League και παίρνω καμιά χαρά η ποδοσφαιρόφιλη!


VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Link to comment
Share on other sites

ρε συ κι εγω ειπα οτιθα κερδισει 1-0!!!αλλα το πες???το παιξες????οως να κερδισει ςαφου δεν το παιξες...?????


Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ααχαχ λενη ετσι λεμε στ αγενεθλι αμου!για 29 μαιου λεμε τωρα τι θ αβρουμε ιατι ακομη....τιποτα δεν ψαξαμε...!κι ερχεστε και αυγουστοοοοοοοοοοο|!ναι ρε εκανα σεξ παρα τις ενεσεις !!!!

κάτσε βρε φιλενάδα, πως κλείνεις ημερομηνία χωρίς να μας ρωτήσεις??? Δεν συμφωνώ, δεν συμφωνώ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ!!!:cool:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχ, κι εγώ μέχρι την τελευταία μέρα έκανα, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ο ταρζάν, αλλά όοοοοοοοοοοοοοοοχι, έπρεπε να κάνω καισαρική, σιγά μη τη γλίτωνα. :rolleyes:

Εγώ πάλι, για να κατέβει η Μυρτώ (στον μικρό δεν χρειάστηκε, ήταν ήδη έτοιμος να βγει) καθάριζα παντζούρια και κάγκελα ΚΑΘΕ μεσημέρι! Δεν ήθελα να περπατάω, σεξ με τίποτα (πως μπορούσατε βρε κορίτσια με την κοιλιά τούρλα?) οπότε το είχα ρίξει στις δουλειές! Είχα τα καθαρότερα παντζούρια έβερ!

Για Μάιο γαμωβάφτιση; Κι εγώ αυτό έκανα. Αργά δεν ξεκινάς να κοιτάς; Βιάσου λίγο μικρή.

Η Bayern κέρδισε εκτός έδρας, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ! Καλά που υπάρχει και το Champions League και παίρνω καμιά χαρά η ποδοσφαιρόφιλη!

χαχαχα εμένα μου την έκοψε αυτή την χαρά ο άντρας μου! Δεν συμφωνούμε πουθενά, έχουμε ρίξει ομηρικούς καυγάδες και πλέον δεν πολυασχολούμαι! Πάνε οι παλιές καλές εποχές που πήγαινα γήπεδο με τον αδερφό μου! Τώρα σε κανέναν αγώνα εθνικής και πάλι μαλώνουμε!

Link to comment
Share on other sites

χαχαχα εμένα μου την έκοψε αυτή την χαρά ο άντρας μου! Δεν συμφωνούμε πουθενά, έχουμε ρίξει ομηρικούς καυγάδες και πλέον δεν πολυασχολούμαι! Πάνε οι παλιές καλές εποχές που πήγαινα γήπεδο με τον αδερφό μου! Τώρα σε κανέναν αγώνα εθνικής και πάλι μαλώνουμε!

Ο άντρας μου ΔΕΝ ασχολείται με ποδόσφαιρο. :mrgreen:

Κάνει απλώς υπομονή, το διάστημα που 'χει τους καλούς αγώνες το Champions League (Φλεβάρη-Μάιο) και τα πηγαίνουμε περίφημα. :tongue:


VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Link to comment
Share on other sites

Αυτοί είναι άντρες!!! Και Σαλονικιοί!!!

Αχ, κόρες καλό ήταν που συντονιστήκαμε επιτέλους!!! Να το ξανακάνουμε!!!

Πάω για ύπνο τώρα αν και δεν νυστάζω!

Καληνυχτίζω λοιπόν και θέλω Μαεστρία μου αύριο να είσαι καλύτερα, ναι?

Κι εσύ κίσα να κανονίσεις τον γάμο τον Αύγουστο! Άντε μπράβο!!!

Φιλιά κόρες και καλημέρες στις πρωινές!

Link to comment
Share on other sites

Α πα πα πααααααααα,ξεσαλωσατε παλι,μα τι κοριτσια ειστε εσεις;;;;;;;;Αν και δεν μπορω να πω,αυτη τη φορα η ελενιτσα κ μου τηλεφωνησε το πουλακι μου,αλλα εγω η σουρτουκω,ελειπα.......ειχα παει στην κουνιαδα μου,η μικρη δεν ειχε μπαλετο,γιατι η δασκαλα απεργουσε....

Μαεστρια μου σε καταλαβαινω,κι εγω στην αρχη,ετσι ενιωθα,αλλα μετα μαλλον συνηθισα.Η αληθεια ειναι οτι και τωρα πολλες φορες,νιωθω τελειως αχρηστη που δε δουλευω,για να μη μιλησω οταν βρισκομαστε με μαμαδες του σχολειου,που ολες ειναι εργαζομενες(οι περισοοτερες,ομως μαλλον απο χομπυ,μιας κι ειναι ιδιωτικο το σχολειο...) εκει ειναι βρε κοριτσια που μου πεφτουν τα μουτρα.....για να μη μιλησω αν χρειαστει να δηλωσω σε καμια υπηρεσια επαγγελμα και βαζω οικιακα:cry::cry::cry::cry::cry:

Θα πρεπει ομως κοπελα μου να κανεις λιγο υπομονη,δικιο εχει η ελενη κοιτα να χαλαρωσεις και να απολαυσεις τα οσα εχεις,εξαλλου ποιος ειπε οτι η ζωη ειναι δικαιη;;;;;;;;;

Κι εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου το τελευταιο διαστημα,κι αρχισε κι ο συζυγος να μου τη λεει,γιατι ειμαι λεει συνεχεια μες τα μουτρα.......αλλα τι να κανω κι εγω,προς το παρον αυτα εχω.......:cry:

Τελοσπαντων για να ευθυμησουμε και λιγο,τι θα κανετε σημερα Τσικνοπεμπτη;;;;;Εμεις θα βγουμε αυριο βραδυ,παντως καθε χρονο ετσι κανουμε.Καλα να περασετε οτι κι αν κανετε,φιλακια και καλημερα σας ,γιατι μπηκα με φορα και δεν καλημερισα!!!!


OPYIp3.png

vez3p2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλημερα!σημερα φυγαμε ποιο νωρις απο την δουλεια.μανου ειναι απλα τα πραγματα την επομενη φορα που θα συναντηθειτε με τις μαμαδες θα δηλωσεις εθελοντρια στην green pease και στους γιατρους χωρις συνορα.σου περνουν πολυ χρονο και δεν μπορεις να κανεις τπτ αλλο.και αν σου ρωτησουν τι ακριβως κανετε στην green pease πες προστατευουμε τις φωκιες αχαχααχαχαχααχα


921477wc2fyvv2y2.gif

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!

Α πα πα!!! Καλέ τι οίστρος ήταν αυτός; χαχαχα!!!

Μαεστρία, μη σε παίρνει από κάτω ρε!

Πάρτο λίγο χαλααρα και πες πως κάνεις διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας!

Ελένικ κι εμείς κι εμείς το 13 θα κάνουμε τώρα..Βασικά επρεπε να το έχουμε κάνει εδώ και κανα 6 μηνο αλλά λόγω το ότι έιμασταν συνέχεια άρρωστες μας είπε ότι θα το κάνουμε την άνοιξη!

Κουφέτο, θα έπρεπε να ντρέπεσαι που τόλμησες καν να σκεφτείς ότι θα δουλεύεις επί πληρωμή!!! χαχαχα!!:tongue::tongue:

Μανού εμείς θα ψήσουμε στο σπίτι σημερα και θα ντύσω και την μικρή νεράϊδα!Θα έρθουν και κάτι φίλοι οπότε μια χαρά! Απλά και όμορφα! Τέτοιες μέρες δεν είναι για να βγαίνεις με τον πανικό που γίνεται!


line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια καλη τσικνοπεμπτη να εχετε ελειψα 2 μερες και τρελαθηκατε να γραφετε δεν σας προλαβαινω με τιποτα ! πλακα κανω κορες καλα να περασετε φιλακια !

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...