Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ ώρες ώρες αλήθεια έτσι μου ρχεται να πω στον γιατρό άστο θα πάω Ιαπωνία roadtrip ας κάνει καμία άλλη παιδί 🙈 αλλά δεν τολμάω να τα παρατήσω 😭

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλημερα ομορφη...91 στο 0 και 125 στο 60.

Καλη μου φανηκε αλλα πρεπει να κοψω λιγο τα γλυκα γιατι τωρα τελευταια εχω ξεφυγει κ με βλεπω να παιρνω παλι 30 κιλα χαχαχα.ευτυχως που ο γιατρος μου δεν με πιεσε ποτε με τα κιλα γιατι οταν καταπιεζομαι τρωω περισσοτερο...χαχαχα

Τι κανεις εσυ γλυκουλα μου;;;

Καλα ειμαι!!σημερα δεν ποναει και η μεση μου αλλα λεω να μην τη βασανισω με πολλες δουλειες οποτε δεν κανω πολλα πολλα

(Βεβαια συγχιζομαι με την ξινη απο πανω!εχει 3 μερες εστω να κατεβει να ρωτησει τυπικα αν ειμαστε καλα....εστω για τα ματια του κοσμου )

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια��. Ματάκια να χαίρεσαι τον μπεμπουλη σου, δεν τα έχουμε ξαναπει.

Εμένα πέρασαν οι γόνιμες και όπως πάντα απασχολούμαι για να μην μετρω τις μέρες. Ο καλός μου προετοιμαζεται ψυχολογικά για το 2ο σπερμοδιαγραμμα.

Ο οποίος ζει σε έναν άλλο κόσμο μπορώ να πω κ κάθε μέρα λέει να πέσει τον άλλο μήνα μπας και....και να μην τρέχει τζάμπα ������

Καλημέρα Κάτια!!!!

Άσε τις μέρες να περάσουν κ θα δείς πόσο χαλαρή θα είσαι😊😊😊

Qshbp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!μαρακι βλεπω τον μπεμπουκο εχει καταβολευτειιιι!!!γλυκουληηηηςςς!!!

πολλη ζεστη αναμενεται κ σημερα κορίτσια!

Καλημέρααα ναι φοβερός ήλιος με ζεστούλα!!!!!

Qshbp2.png

Καλημερα κουκλες τι κανετε???

Εμεις εχουμε πεσει λιγακι ψυχολογικα αλλα παλρυουμε να ανεβουμε!!!!ολη νυχτα μουρμπουραγα και φωναζα στον υπνο μου και ο αντρας μου κατατρομαξε!3 φορες με ξυπνησε να δει τι εχω!!!και αλλες 3 που σηκωθηκα ργω για το μπανιο...μια χαρα!!!

Με ταραξε και η μεση μου χθες γιατι μαλλον πολυ τη βασανισα!!!!

Σημερα εχουμε ηλιο!εσεις τι καιρο εχετε στα μερη σας????

Λουκουμαδακι τελειωσε ο πρωινος καφες???φυγαμε για χοριακη????

Αννι μεγαλο βασανο ο πονοκεφαλος!ευτυχως περασε (και να μην ξαναρθει)!!!

Νατασακι ο κυριουλης τι ακριβως δεν καταλαβε μετα απο τετοια εικονα????τελεια!απολαυσες και ταινιουλα και αναψυκτικο και ποπ κορν!!!!!

Μαρακι τι τελειο τουρλωτοπωπουδακι χωμενο στην αγκαλιτσα της μανουλας!!!!!💙💙💙💙💙

Αντζι απο το να τη βλεπεις να κανει κατι με βαρια καρδια καλυτερα να μην το κανει ποτε!!τουλαχιστον δε θα σε δσυγχιζει κιολας!(αληθεια με την καμπυλη ηταν οκ τα νουμερακια?συνεχιζουμε τα γλυκακια??)

Καρπε τι κανει η μπουμπου???

Κατια μην μετρας καθολου!!!!!!οσο για τους αντρες τα ειπαμε...εχουν δικο τους ονειρικο κοσμο!!!!

Πριμ καλημερα!!!!!!

Δεσποινάκι μου χαλάρωσε λίγο με τις δουλίτσες...ζορίζεσαι πολύ!!!!

Έλα ντε;;; μα απορούσα κ εγώ λέω με δουλεύει;;;;

Είχε ζωγραφιστεί στο πρόσωπο μου ολη η ένταση της ταινίας...

Qshbp2.png

Πες τα βρε Νατασα μου. ..την εξοχη δεν την σταματησε καθολου, καθε π/σ/κ εφευγαν κ δεν σκεφτοταν το τρανταγμα στον αυχενα μες το αυτοκινητο.κ καταρχας μου ερχοταν να της πω ποιος γιατρος της ειπε οτι αν δεν περασει ο πονος με ντεπον θα της κανει χειρουργειο...ασε γιατι φουντωνω οταν το σκεφτομαι.

Τελικα με τη Δημητρα τι εγινε που ειπε χθες η πριμ; εμαθες κατι;

Μην φουντώνεις γράψε την...δεν αξίζει!!!!

Έπρεπε ο άντρας σου ακούγοντας τις βλακείες αυτές μα της το έλεγε μέσα στην μούρη.

Κανένας γιατρός δεν δίνει ντεπόν για τον αυχένα ...μπούρδες δικές της.

Ντροπή κ μετά λένε να σέβεσαι την τρίτη ηλικία!!!

Η Δήμητρα διάβασα πως το έχασε.

Χθές πήγε για χοριακή κ είχε πέσει ο αριθμός.

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Δεσποινάκι μου χαλάρωσε λίγο με τις δουλίτσες...ζορίζεσαι πολύ!!!!

Έλα ντε;;; μα απορούσα κ εγώ λέω με δουλεύει;;;;

Είχε ζωγραφιστεί στο πρόσωπο μου ολη η ένταση της ταινίας...

Δικιο εχεις βρε νατασακι!μπορει να μην κανω τις πολυ βαριες δουλειες ή υπερβολικα πραγματα αλλα το νιωθω πλεοιν κι εγω οτι βαρυνα και κουραζομαι ακομα και απο τα απλα!

Χθες για να σκουπισω και να σφουγγαρισω ουτε θυμαμαι ποσα διαλειμματα εκανα!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Δικιο εχεις βρε νατασακι!μπορει να μην κανω τις πολυ βαριες δουλειες ή υπερβολικα πραγματα αλλα το νιωθω πλεοιν κι εγω οτι βαρυνα και κουραζομαι ακομα και απο τα απλα!

Χθες για να σκουπισω και να σφουγγαρισω ουτε θυμαμαι ποσα διαλειμματα εκανα!!!

Εννοείται απο το να υποφέρεις κ να πονάς θα σταματήσεις τις βαριές δουλειές..μην πιέζεις το σώμα σου περισσότερο!!!

Qshbp2.png

Την καναμε και σημερα τη βολτα μας με τον τουρλωτοποπουλη!!!!! Τέλειος ο καιρός και Εδεσσα!! Τον ζύγισα σμρ... 4800 κορίτσια..... εχει παρει σε ενα μηνα 1100 γρ!! Του εβαλα και στο ρηλάξ τα παιχνιδακια απο πανω και τα χαζευει!!!

Κριμα η Δημητρούλα!!! της ευχομαι τα καλυτερα για την επόμενη φορα!!

Δεσποινάκι να μην ζορίζεσαι πολύ.... Σου το λέω εγω που τ'οοοοσα εκανα.. αλλά αλλο το καλοκαιρι αλλο τον χειμώνα!! Να μην εξασθενεις τον οργανισμό σου... Ειμαστε πιο ευαισθητοι τον χειμώνα!!!!

Καλέ μου λείπει το φορουμακι!!! εκανες βόλτα και στα αλλα θεματα..... τωρα ανοιγεις 50 σελίδες!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Κορίτσια μου .. δεν θέλω να ακούω οτι κουράζεστε . Δεν θα πάθει τίποτα η αυλή σας αν γεμίσει φύλλα , ουτε θα πάθει τίποτα το σπίτι αν δεν καθαρίζετε κάθε μέρα ! Σας παρακαλώ στεναχωριέμαι! Δηλαδή εμείς που λογω δουλειάς πιάνουμε σκούπα ενα Σάββατο ή μια Κυριακή τι πάθαμε ;

Να προσέχετε , να προσέχετε πολυ! Και να έχετε τους υπόλοιπους χ.... ους!

Μαράκι μου ο γιος σου ειναι έρωτας ! Ποσο συγκινητική φωτογραφία !

Δεν προλαβαίνω να γράψω σε κάθε μια σας ξεχωριστά γιατι ειμαι ακομη δουλειά , αλλα Β΄οπως ειπα να προσέχετε όλες .

nH1ep2.png

Διαφημίσεις

Την καναμε και σημερα τη βολτα μας με τον τουρλωτοποπουλη!!!!! Τέλειος ο καιρός και Εδεσσα!! Τον ζύγισα σμρ... 4800 κορίτσια..... εχει παρει σε ενα μηνα 1100 γρ!! Του εβαλα και στο ρηλάξ τα παιχνιδακια απο πανω και τα χαζευει!!!

Δεσποινάκι να μην ζορίζεσαι πολύ.... Σου το λέω εγω που τ'οοοοσα εκανα.. αλλά αλλο το καλοκαιρι αλλο τον χειμώνα!! Να μην εξασθενεις τον οργανισμό σου... Ειμαστε πιο ευαισθητοι τον χειμώνα!!!!

Καλέ μου λείπει το φορουμακι!!! εκανες βόλτα και στα αλλα θεματα..... τωρα ανοιγεις 50 σελίδες!!!

4800!!!!!

Αχου τοοοο...

Καλά κάνατε κ πήγατε βόλτα!!!!

Qshbp2.png

Ααααχχχ απλαμβανετε τις βολτουλες σας!!!!τι καλα!!!!!!!

Του αρεσει το ριλαξ????καθεται ησυχος???(υποθετω αν σε βλεπει βεβαια εεε???)

Κι εμενα μου λειπει το φορουμακι !!!! Νιωθω ξενη εδω κλαψ κλαψ

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Καλημερα όλη μερα!!!!οπως μας αφησατε χθες, μας βρισκετε σμρ!!!! Αγκαλίτσα!!!! Ευτυχως αν κ με διακεκομενο κλαμα κοιμηθηκε λιγο το μικρακι!!!!!

Τι τρωμε σμρ??

Λουκουμαδακι καλή αρχη!!! Συντομα με ενα λουκουμαδινι!!!

Αχ κ εγω θελω σινεμα!!! βασικα ανυπομονω να μεγαλώσει ο μικρος για να βλέπουμε παιδικά!!! τα λατρευω!!!!

Κ εμενα το ιδιο μ ειπε αντζουλινι για τις σταγόνες!!!

Αντε!! Ξυπνηστε!!! Παρτε μια φωτο... μόλις την εβγαλα, αλλα κ μετα απο 5 ωρες στην ιδια σταση θα ειμαστε!! απο τη μια λεω να κλαιω, από την αλλη ας τις απολαυσω τωρα γτ σε λιγα χρονια θα πηγαινει για ποδοσφαιρο με τον μπαμπα κ θα την εχει γραμμενη τη μαμα!!!!15049790_10207941862003686_529828733_n.png?oh=8a2c9025aba760bada94c22ee3a54ac3&oe=582807A5

τον τουρλωτο ποπο δειτε!!!!

Ωχ, Παναιτσα μου τι ζουμπουρλουδικο μπεμπακι! Και εχει πολλα μαλλακια! Και παλι, σκορδα στα ματια μας! Κοριτσιαααααα που εχετε κορες, δειτε βρε γαμπρο ετοιμο που εχετε!😉

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...