Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ ώρες ώρες αλήθεια έτσι μου ρχεται να πω στον γιατρό άστο θα πάω Ιαπωνία roadtrip ας κάνει καμία άλλη παιδί 🙈 αλλά δεν τολμάω να τα παρατήσω 😭

ξεκινησες εσυ προσπαθεια διεγερσης ;; η οχι ακομα ; 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Κοριτσια μουυυυυ επιτέλους διάβασα τις 55 Σελίδες από το προηγούμενο μας θέμα και τις άλλες 11 από δω χαχαχαχαχαχ τα καταφεραααα!

Θέλω να πω συγχαρητήριά στο ευακι μας και την Αννούλα μας να έχουν μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!μπράβο κορίτσια μου ❤❤❤❤❤

Εγώ κοριτσια έχει 2 βδομάδες που γύρισα και την Δευτέρα τελειώσαμε με όλα τα του γάμου και βάφτισης, πολύ τρέξιμο κορίτσια αφήστε τα!Αλλά περάσαμε πολύ όμορφα και αυτό ήταν το σημαντικό!

Όσο για τα νέα μας,δεν έχουμε πλέον το μικρόβιο του εντεροκκοκου στο σπέρμα,και για το δικό μ θα κάνω μια Γενική ούρων τη Δευτέρα να δούμε! Επίσης πήγα σε ενδοκρινολογο του είπα για τα ι νοφερτ και τα αντισυλληπτικά και μ είπε ότι αφού δεν βοήθησαν καθολου τα ινοφερτ να μην τα παίρνω όπως και για τα αντισυλληπτικά μ ειπε οτιαυτοι τα δίνουν συνήθως για 5 χρόνια Όχι παραπάνω και αφού δεν με βοήθησαν ούτε αυτά ας μην τα πάρω οπως μ πρότεινε ο γυναικολόγος να τα πσρω για τρεις μήνες!Μου πρότεινε να πάρω τα γκλουκοφας και ότι θα δω αποτέλεσμα από έναν μήνα έως 6 μήνες μπορεί να μ πάΡΕΙ!και θα ήθελα εδώ τα φώτα σας να μ πείτε εμπειρίες όσες τα πήρατε ,τι κάνουν ακριβώς και αν τα παίρνατε με άλλο χάπι δε συνδυασμό

Α!Επίσης μ έδωσε εξέταση ινσουλίνης να κάνω,κάτι αντισώματα θυροειδη την βιταμίνη Β12(δεν κατάλαβα αυτήν γιατί αν ξέρετε μ λετε),και ήθελε να ξαναδει την οιστραδιολη την Lh και fish..Αυτά τα νέα μου κορίτσια μου περιμένω μνήματα σας..

Φιλιά σε οοολες💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Κοριτσάκι μου δεν γνωρίζω κάτι για τα παραπάνω δυστυχώς!!

Χαίρομαι που πέρασες όμορφα!!!! 😁😁😁😁

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια!!!καλο σαβ/κο να εχουμε!!! πλ,ησιαζω στιςγονιμες μερες!!!εννοωντας την μεγιστη γονιμη αχχαχααχαχαχ!~!!νιώθω υπεροχα, πολύ ωραια κ αισιοδοξα.

Angie mou καλη επιτυχια με το σπιτι ευχομαι να σας βγουν όλα ευκολα να το αποκτησετε!!!

Ολγακι ωραιες οι ετοιμασιες που ειχες!!!καλα αποτελέσματα να εχεις στις επομενες εξτασεις αντε σιγα σιγα να παιρνουμε ολες σειρα!

καλη επιτυχια σε ολες μας!~

Καλησπέρααααα....

Αυτή είναι η σωστή κ γόνιμη προσέγγιση ...Αισιοδοξία!!!!😁😁😁😁🍼🍼🍼🍼

Qshbp2.png

καλησπέρα κορίτσια!!!καλο σαβ/κο να εχουμε!!! πλ,ησιαζω στιςγονιμες μερες!!!εννοωντας την μεγιστη γονιμη αχχαχααχαχαχ!~!!νιώθω υπεροχα, πολύ ωραια κ αισιοδοξα.

Angie mou καλη επιτυχια με το σπιτι ευχομαι να σας βγουν όλα ευκολα να το αποκτησετε!!!

Ολγακι ωραιες οι ετοιμασιες που ειχες!!!καλα αποτελέσματα να εχεις στις επομενες εξτασεις αντε σιγα σιγα να παιρνουμε ολες σειρα!

Μπραβο Prim που εχεις θετικη ενεργεια! Καλο βόλι! ;)

4OQ2p3.png

Σ ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες.. Εν ολιγοις εγω σε ποιον πρεπει να απευθυνθω; σε γυναικολογο; ή παω κατευθείαν κ ρωτω σε οποιοδήποτε μικροβιολογικο; Κι αν γραφεται ποιος ειναι αρμοδιος να τη γραψει; Γυναικολογος; παθολογος;

Βασικα ο γυναικολογος θα σε κατευθυνει ολοι οι εμβρυολογοι εχουν τα πακετακια τους..μην ξεχασεις η παπ αα βιοχημικη γραφεται!!!οχι μονο τωρα και πριν γλυτωνεις 60 ευρω!εγω πακετο κυστικη 4 μεταλλαξεις αυχενικη και βιοχημικη 130 ευρω στον εμβρυολογο αυτος ο ιδιος στελνει το δειγμα σε μικροβιολογικο

7SHUp2.png

Μια χαρα μου φαινονται τα νεα σας ολγακι!!!!για τα συγκεκριμενα χαπια δεν εχω ιδεα,λειπει και η ντοκτορ λουκουμαδακι!!!

Ολγακι εγω επαιρνα γλουκοφαζ λογω υπερσουλιναιμιας ο κυκλος μου εστρωσε σε 28 ημερων μεσα σε δυο μηνες..πριν τα παρω ηταν μεγαλος 33 με 34 ημερες και μονοντα αντισυληπτικα τον εφτιαχναν εγω ειδα φοβερη διαφορα και ημουν σαν ρολοι στην ωρα μου..τα αλλα δεν τα χω παρει

7SHUp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα Ολγακι

Μου κανει εντυπωση που σου εδωσε πρωτα glucophase και επειτα σου εγραψε την εξεταση ινσουλινης (υποθετω καμπυλη). Σιγουρα δεν του ειχες παει αποτελεσμα για τετοια εξεταση παλαιοτερα;

Εν πασει περιπτωσει, εγω το παιρνω για να ρυθμισω την ισνουλινη μου, για να χασω κιλα, και γιατι η διαταραχη της ινσουλινης αποσυντονιζει όλον τον οργανισμό καθως επισης ενοχοποιειται για αποβολες.

Και Β12 πηρα. Η έλλειψη της σχετιζεται με την κακη απορροφηση σιδηρου. (Σε μεγαλες ελλειψεις οπου ο ασθενης χρειαζεται Β12 σε ενεσιμη μορφή οδηγει στην καταθλιψη).

Γεωργια μου πρώτα τις εξετάσεις μου έδωσε να κάνω,θα τις δει και μετά θα μ δώσει το γκλουκοφας.Από ότι μ είπε το γκλουκοφας στρώνει τομ κύκλο και βοηθάει στην ωορρηξία!ίσως βοηθάει τις κοπέλες με πολυκυστικες δεν ξερω

Σε ευχαριστώ πολύ πριμ μου καλή επιτυχία σεόλες μας ! 😍😍😍😍

Μια χαρα μου φαινονται τα νεα σας ολγακι!!!!για τα συγκεκριμενα χαπια δεν εχω ιδεα,λειπει και η ντοκτορ λουκουμαδακι!!!

Ναι Δεσποινακι μ μπαίνουμε σιγά σιγά σε μια σειρα 😗😗😗😗Ναι λείπει η γιατρός του φόρουμ να μας πει την άποψη της 😜😗

Εσύ Δεσποινακι όλα καλά?

Γεωργια μου πρώτα τις εξετάσεις μου έδωσε να κάνω,θα τις δει και μετά θα μ δώσει το γκλουκοφας.Από ότι μ είπε το γκλουκοφας στρώνει τομ κύκλο και βοηθάει στην ωορρηξία!ίσως βοηθάει τις κοπέλες με πολυκυστικες δεν ξερω

Α, ωραια.

Γενικως αν η καλη λειτουργια της ινσουλινης εχει διαταραχθει, αποσυντονιζονται πολλα στον οργανισμο. Κι εμενα εστρωσε ο κυκλος μου, μειωθηκε η ορεξη μου και εχασα σχεδον 25 κιλα, βγηκα απο τον ομαδα των προδιαβητικων, γιατι παραλιγο να παθω ζαχαρο με την προηγουμενη ανεπροκοπη ενδοκρινολογο μου, για την οποια σας εχω ξαναπει. Μην σας κουραζω.

Καλη επιτυχια Ολγακι!

4OQ2p3.png

Κοριτσάκι μου δεν γνωρίζω κάτι για τα παραπάνω δυστυχώς!!

Χαίρομαι που πέρασες όμορφα!!!! 😁😁😁😁

Ναι Νατασσάκι μου ήταν υπέροχα χορεύαμε όλο το βράδυ!και διάλεξα ένα πολύ όμορφο φόρεμα τελευταία στιγμή βέβαια αλλά βρήκα το τέλειο φόρεμα 😍😍😍😍😍

Διαφημίσεις

Ναι Νατασσάκι μου ήταν υπέροχα χορεύαμε όλο το βράδυ!και διάλεξα ένα πολύ όμορφο φόρεμα τελευταία στιγμή βέβαια αλλά βρήκα το τέλειο φόρεμα 😍😍😍😍😍

Ποιος γαμος; Ποια βαπτιση;! Εγω καλε δεν ξερω!!!

4OQ2p3.png

Ολγακι εγω επαιρνα γλουκοφαζ λογω υπερσουλιναιμιας ο κυκλος μου εστρωσε σε 28 ημερων μεσα σε δυο μηνες..πριν τα παρω ηταν μεγαλος 33 με 34 ημερες και μονοντα αντισυληπτικα τον εφτιαχναν εγω ειδα φοβερη διαφορα και ημουν σαν ρολοι στην ωρα μου..τα αλλα δεν τα χω παρει

Σε αυτό ελπιζω κι εγω να στρώσει ο κύκλος μου γιατί κ εγώ μόνο με τα αντισυλληπτικά έφτιαχνε!και τώρα που δεν παίρνω αντισυλληπτικά γιανα μ ρθει περίοδος χρησιμοποιώ πριμολουτ!Επίσης μ είπε για τα γκλουκοφας ότι βοηθάνε στη γονιμότητα!

Α, ωραια.

Γενικως αν η καλη λειτουργια της ινσουλινης εχει διαταραχθει, αποσυντονιζονται πολλα στον οργανισμο. Κι εμενα εστρωσε ο κυκλος μου, μειωθηκε η ορεξη μου και εχασα σχεδον 25 κιλα, βγηκα απο τον ομαδα των προδιαβητικων, γιατι παραλιγο να παθω ζαχαρο με την προηγουμενη ανεπροκοπη ενδοκρινολογο μου, για την οποια σας εχω ξαναπει. Μην σας κουραζω.

Καλη επιτυχια Ολγακι!

Εγω Γεωργία μου πρώτη φορά στα 27 μου χρόνια πήγα σε ενδοκρινολογο και είμαι λίγο νεριασμενη που τόσα χρόνια κανέναΣ γυναικολόγος δεν με έστελνε και σε έναν ενδοκρινολογο αφού είναι θέμα ορμονών οι πολυκυστικες..τεσπα δεν πειράζει τώρα πιστεύω να βρεθεί λύση!

Όσο για το ποιος γάμος Ποια βσφτιση 😊παντρεύτηκε η αδλεφη μ και βαφτισαμε το ανηψσκι μου και είχαμε μια βδομάδα γλέντι 😙😙😗😗😙😘😘😚😚

Εγω Γεωργία μου πρώτη φορά στα 27 μου χρόνια πήγα σε ενδοκρινολογο και είμαι λίγο νεριασμενη που τόσα χρόνια κανέναΣ γυναικολόγος δεν με έστελνε και σε έναν ενδοκρινολογο αφού είναι θέμα ορμονών οι πολυκυστικες..τεσπα δεν πειράζει τώρα πιστεύω να βρεθεί λύση!

Όσο για το ποιος γάμος Ποια βσφτιση 😊παντρεύτηκε η αδλεφη μ και βαφτισαμε το ανηψσκι μου και είχαμε μια βδομάδα γλέντι 😙😙😗😗😙😘😘😚😚

Σε καταλαβαινω γιατι ειμαι κι εγω καμμενη απο γιατρους....Τουλαχιστον εισαι μικρη. Ολα θα πανε καλα τωρα.

Να σου ζησουν η αδελφη σου και ο γαμπρος σου, και το ανηψακι σου!!!

Ευχομαι συντομα να χορευετε και στη βαπτιση του δικου σου μωρου! 😊

4OQ2p3.png

Ναι Δεσποινακι μ μπαίνουμε σιγά σιγά σε μια σειρα 😗😗😗😗Ναι λείπει η γιατρός του φόρουμ να μας πει την άποψη της 😜😗

Εσύ Δεσποινακι όλα καλά?

Ολα μια χαρα!!!!ηρεμα!!!!(αν εξαιρεσουμε οτι !ας μετακομισαν κ θελουμε το στεκι μας!!!!ετσι γιατι σημερα νομιζω δεν γκρινιαξα)

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...