Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Πριν 5 μήνες είχα amh 0,38 και τον προηγούμενο μήνα fsh 13, άρα χρονικά πιέζομαι πολύ, σα να είμαι στην ηλικία σου. Το μήνα πριν το 13 ήταν 9, γενικά έπαιζε στο 10 περίπου, αλλά τώρα ανέβηκε επίσημα.

Ιδανικά θα ήταν νομίζω να κάνεις νέα διέγερση να καταψυξεις όσα έμβρυα μπορείς. 

Καταλαβα..Να μην απογοητευεσαι..η ΑΜΗ ειναι απλα ενας αριθμος..ξερω κοπελα που στα 29 ειχε αντιστοιχη και στα 35 έμεινε φυσιολογικα πριν παει για εξωσωματική..η FSH νομιζω εχει διακυμανσεις καθε μηνα οποτε μην το προδικαζεις! Κανε τις προσπαθειες σου λοιπόν να μαζεψεις εμβρυακια κ καντε το ταξιδακι σας λιγο πιο μετα!!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε ναι! έτσι και αλλιώς ποιός τα παίρνει όλα με τη μία; λίγα λίγα κάθε χρονιά! μια πινελιά εδώ, μια πινελιά έκει, ένα στολιδάκι καινούριο, ένα ταρανδάκι, ένα κεράκι και τσουπ στα 60 μας θα είμαστε κάπως έτσι!

Interior-Christmas-Decoration-Hoarders.jpg

😱😱😱😱😱😱 τρομακτικό!!!!!!!

Qshbp2.png

Άλοοο...

Ποια είναι η κυρία Ελένη βρε κορίτσια;;

η φαρμακοποιός βρε της στρολ που της κάνει τις ενέσεις κάθε μέρα! :D

Φιρμα την εχω κανει την κυρια Ελενη! Ελαφροχερα, ειναι γεγονος. Ουτε σημαδια ουτε τιποτα. Δυο φορες μου ειχε κανει ο αντρας μου το καμαρι μου κ με ειχε σημαδεψει σα μοσχαρι απο κοπαδι...

Αλοοοο τι κανετε κουκλες?

Εμεις ηγαμε μια βολτιτσα μετα το φαγητο μεχρι τη θαλασσα!!!αν και ο καιρος ψυχρανε αρκετα τωρα ποιυ βραδυαζει!!!!

Νατασακι πηρα φυλλο!!!!αποψε εχει πιτουλα το μενου!!!!

Λουκουμαδακι εγω σου ευχομαι να το κερδισεις το τζοκερ και να ερθεις να μας γεμισεις λουκουμαδακια!!!!!

Στρολ πως πανε οι ενεσεις?????

Δεσποινα Κυριακη σημερα, κλειστο το φαρμακειο, εβγλα τα μπουκαλακια, συριγγες, βαμβακια στην παραταξη, κοπηκα, αλλα την εκανα. Δεν εκανα κ σημαδακι!

Φιρμα την εχω κανει την κυρια Ελενη! Ελαφροχερα, ειναι γεγονος. Ουτε σημαδια ουτε τιποτα. Δυο φορες μου ειχε κανει ο αντρας μου το καμαρι μου κ με ειχε σημαδεψει σα μοσχαρι απο κοπαδι...

Δεσποινα Κυριακη σημερα, κλειστο το φαρμακειο, εβγλα τα μπουκαλακια, συριγγες, βαμβακια στην παραταξη, κοπηκα, αλλα την εκανα. Δεν εκανα κ σημαδακι!

Δεν πιστευω το βιταμ να μην ειναι στη θεση του;☝

Χα χα! Προχθες που ειχα παει στο σουπερ να παρω τα υλικα για μια πιτουλα, οταν πηρα το βιταμ, επεσε το ματι μου στην τυχερη συσκευασια και σας θυμηθηκα! Κοιτουσα τα βιταμ και χαμογελουσα πλατια. Πρεπει να εκανα μεγαλη εντυπωση στην κυρια που ηταν διπλα μου.😄😄😄😄

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρουλα σε βρισκω!!!!εγω πλεον κανω και μελανιες και μικρα σημαδακια γυρω γυρω στην κοιλια αλλα ειναι εδω και τοσο καιρο η καθημερινη μου συνηθεια!!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Καλησπερα τσούπρες...τι κανετε;;; Τι όμορφες εικόνες ειναι αυτες που μας βαζεις γλυκό λουκουμαδακι;;;

Κ εμεις θα στρώσουμε το σαββατο κ θα στολίσουμε τελος του μηνα...

Κ εγω ανήκω σε αυτούς που καθε χρόνο παίρνω κ κατι καινουριο κ μαζεύω μαζεύω κ στο τελος δεν θα χωράνε στο δεντράκι μου...ομως μου αρέσουν τα Χριστούγεννα κ τρελαίνομαι να κανω ψώνια...

Τι κανετε εσεις;;; Για πείτε να νεα σας...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Καλή κ όμορφη εβδομάδα να έχουμε 😊😊😊😊

Τι κάνετε;;;

Εγώ εδω αγκαλιά με το σίδερο!!!

Σας φιλώ για να ξεκινήσω ...

καλημέρα νατασάκι! σίδερο πρωί πρωί; :shock: καλή εβδομάδα να έχουμε! :D

καλημέρα κορίτσια με κρύο που αγγίζει τα όρια του ψυγείου! :tongue:

Κράτα το

Καλησπερα τσούπρες...τι κανετε;;; Τι όμορφες εικόνες ειναι αυτες που μας βαζεις γλυκό λουκουμαδακι;;;

Κ εμεις θα στρώσουμε το σαββατο κ θα στολίσουμε τελος του μηνα...

Κ εγω ανήκω σε αυτούς που καθε χρόνο παίρνω κ κατι καινουριο κ μαζεύω μαζεύω κ στο τελος δεν θα χωράνε στο δεντράκι μου...ομως μου αρέσουν τα Χριστούγεννα κ τρελαίνομαι να κανω ψώνια...

Τι κανετε εσεις;;; Για πείτε να νεα σας...

να μη ζούμε σε μια σουηδία να έχουμε ήδη χιόνι και να στολίζουμε τα έλατά μας; :D

Κράτα το

καλημέρα νατασάκι! σίδερο πρωί πρωί; :shock: καλή εβδομάδα να έχουμε! :D

καλημέρα κορίτσια με κρύο που αγγίζει τα όρια του ψυγείου! :tongue:

Καλημερούδια!!!

Καλή εβδομάδα 🎀🎀🎀

Τι να κάνω αγάπη όσο κ να βαριόμουν έπρεπε να το κάνω!!!

Εδώ έχει ήλιο αλλά κρύο...κ απο αύριο είπαν χειρότερα!!!

Μπρρρ...

Qshbp2.png

Καλημεραααα!!!!καλη βδομαδα να εχουμε!

Νατασακι ετσι βοθρ ορεξατη σε βλεπω για σιδερο!

Λουκουμαδακι κ εσυ πρωινη πρωινη!!!αααχ!!!

πάντα! με τον καφέ μου παρέα! :tongue:

καλημέρα πριμ! πως πάνε τα κέφια!

Κράτα το

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...