Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ ώρες ώρες αλήθεια έτσι μου ρχεται να πω στον γιατρό άστο θα πάω Ιαπωνία roadtrip ας κάνει καμία άλλη παιδί 🙈 αλλά δεν τολμάω να τα παρατήσω 😭

ξεκινησες εσυ προσπαθεια διεγερσης ;; η οχι ακομα ; 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Μπράβο Γεωργία!!! Και εμένα έτσι με φόρτωνε με εξετάσεις. Και σίδηρο δεν μου είχε δώσει γιατί εκτός από την δυσκοιλιοτητα ανεβάζει και την πίεση. 

Μελενια μου σε λίγη ώρα θα γνωρίσεις το μωράκι σου!!! 

Γειά σου astrogea μου καλά είμαι εσύ πως είσαι? 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια καλησπερααα!!!

Melenia τελειο νουμερο αν αποψε στον υπερηχο θα ειναι ολα υπεροχα θα συγκινηθεις! Θα περιμενουμε νεα!

Georgia σουπερ που πανε ολα καλα! Απο εξετασεις αλλο τπτ θα παω κι εγω αυριο να δωσω αιμα στο μικροβιολογικο.

Sugarακι τι εβδομαδα εισαι ειπαμε? Την αλλη Τεταρτη θα ξαναπαω γιατρο. Αναρωτιεμαι τι να γινεται εκει μεσα αραγε.. Θα ειναι ολα καλα? Ουφ....

• Μου αρέσει 2

Ευχαριστω Pingu μου.

Σαννακι μακαρι να ειναι ολα καλα! Σε καταλαβαινω που αναρωτιεσαι γιατι αυτο ακριβως νιωθω κ εγω. Ολη την ωρα εκει ειναι το μυαλο μου.

Astrogea μου σ' ευχαριστω πολυ! Μακαρι να πανε ολα καλα .

• Μου αρέσει 2

πρίν από 31 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Κοριτσακια καλησπερααα!!!

Melenia τελειο νουμερο αν αποψε στον υπερηχο θα ειναι ολα υπεροχα θα συγκινηθεις! Θα περιμενουμε νεα!

Georgia σουπερ που πανε ολα καλα! Απο εξετασεις αλλο τπτ θα παω κι εγω αυριο να δωσω αιμα στο μικροβιολογικο.

Sugarακι τι εβδομαδα εισαι ειπαμε? Την αλλη Τεταρτη θα ξαναπαω γιατρο. Αναρωτιεμαι τι να γινεται εκει μεσα αραγε.. Θα ειναι ολα καλα? Ουφ....

Μπαίνω στη 10 αύριο!

Μεγαλώνει και όλα θα είναι τέλεια!!! :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλακια μου!!!! Είστε καλά??? Μάζεψα το σπίτι μιας κ έφυγαν οι φίλοι μας και είναι ώρα να ξεκουραστώ...  Καινούριο προφίλ βλέπω.... Καλορίζικο λοιπόν και να είναι και τυχερό!!!!

Τι ωραία νούμερα είδα.... Άντε Μελενια μου περιμένουμε νέα σου!!!!

Γεωργία μου θα βαρεθεις να κάνεις εξετάσεις....

Πινγκουδακι μου χαίρομαι που πέρασες όμορφα!!!

Λουκουμαδακι τι κάνει το μπεμπενι σου??

Βάσω καλώς μας ήρθες!!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα στη χοριακη σου...

Νατασακι μου με το τρελομπουτινι δώστου δυο φιλιά!!

Δεσποινακι Δημητρουλες Αντζη Σάννυ μου και όποια άλλη ξεχνάω σας φιλώ...

Αύριο λέω να στρώσω και βαριέμαι και μόνο που το σκέφτομαι....

• Μου αρέσει 3

Pingu ειμαι μια χαρα!δεν ποναω οια απο το χειρουργειο χολης και αυριο περιμενω τα αποτελεσματα της εξετασης του νικα!

Ειμαι και παλι αισιοδοξη!

Καλο βραδυ σε ολα τα κοριτσια!

πρίν από 1 λεπτό , astrogea είπε:

Pingu ειμαι μια χαρα!δεν ποναω οια απο το χειρουργειο χολης και αυριο περιμενω τα αποτελεσματα της εξετασης του νικα!

Περαστικά Αστρογεα και καλά αποτελέσματα!!!! 

πρίν από 48 λεπτά , astrogea είπε:

Μπράβο astrogea!! Καλά αποτελέσματα!!! Αντε να παίρνεις σειρά. 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Astrogea καλα αποτελεσματα κι απο μενα!!!

Καλησπέρα Βασω και Καλλιοπη! Πως τα παμε; Καλλιοπη βλεπω εργασια και χαρα!

Miss Sunny θα κανεις αυτες τις πολλες που εχουν μεσα και ηπατιτιδα, aids κλπ; Αυτες τις καναμε και στο κεντρο, εκανε και η δοτρια οπως γραφει το συμβολαιο, να τις ξανακανω;... Ειναι και ακριβες και τις θελει και μεχρι τη Δευτερα. Θα τις ξανακανω. Τι να κανω.

Μελενια γυρισες;

Πω πω τωρα κοριτσια εχω ανακατεμα... Με το ζορι ριχνω τα ματια μου στην οθονη.

Αχ, κοριτσια δεν μπορω. Παω να ξαπλωσω. Καληνυχτα και ονειρα γλυκα.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Εγώ κορίτσια προσπαθώ να ηρεμήσω,να μη βγάζω συμπεράσματα αλλά εκεί που ηρεμώ και ξεχνιέμαι τσουπ ξανά ανακατωσουρες,καουρες,το στήθος έχει πρηστεί και πονάει και εχω πονακια στην κοιλιά χαμηλά και ξεφεύγω πάλι χαχαχαχα 

Πήρα το γιατρό μου και μου είπε να περιμένω άλλη μια βδομάδα για να μην απογοητεύτω χωρίς λόγο....

Ώρες ώρες νιώθω σα τρελή χαχαχαχα

Κοριτσια καθυστερησα αρκετα. Μια ωρα μετα μπηκαμε. Τωρα ωσπιυ να φαω, να πιω χαπια.

Λοιπον ειδαμε σακκο . Εγω αγχωθηκα γιατι δεν ακουσαμε καρδουλα αλλα μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις. Τι θα κανω βρε κοριτσια με αυτη την αγωνια πια!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 48 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Κοριτσια καθυστερησα αρκετα. Μια ωρα μετα μπηκαμε. Τωρα ωσπιυ να φαω, να πιω χαπια.

Λοιπον ειδαμε σακκο . Εγω αγχωθηκα γιατι δεν ακουσαμε καρδουλα αλλα μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις. Τι θα κανω βρε κοριτσια με αυτη την αγωνια πια!

Αχ μελενια μου!!! Χαλάρωσε κοριτσάκι μου!!! Είναι νωρίς ακόμα. Την επόμενη φορά θα ακούσεις και καρδούλα.. Το μωράκι σου είναι εκεί και μεγαλώνει!! Πόσο σου είπε ότι είσαι? 

Βασουλα μην αγχώνεσαι. Περίμενε μια εβδομάδα ακόμα. Εμείς εδώ είμαστε να σου κάνουμε παρέα να ξεχνιέσαι. 

Γεωργία υπομονή. Αυτές οι αναγούλες είναι οι πιο γλυκές!!! 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Melenia ηρεμησε κι εγω την πρωτη φορα ειδα σακο, στον επομενο ενα πραγμα που αρχιζε να γινοταν κ μετα ειδαμε καρδια δεν την ακουσαμε! Ολα πανε μια χαρα ειναι νωρις!!! Γιουπι σακουλακι!!!! Σου ειπε ποσο βδομαδων ειναι? 5 κ κατι?

Georgia τις ειχα κανει πριν τις σπερματεγχυσεις την ανοιξη αυτες κ ισως κ πριν την εξωσωματικη δε θυμαμαι. Τωρα θα κανω κατι τοξοπλασμα, ερυθρα κ κατι αλλα θα τα δω αυριο θα σου πω. Γιατι ακριβες,δεν στις εγραψαν? 

Κοριτσακια νανι.. Καληνυχτα κ ονειρα γλυκα κ μπεμπεδενια!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...