Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σε όλες,

Με λένε Μαίρη είμαι 35 χρονών και ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου με την εξωσωματική και να ζητήσω τη γνώμη σας για την κατάσταση μου, μιας και νιώθω ότι χρειάζομαι μια γνώμη από άτομα που ίσως έχουν περάσει κάτι παρόμοιο.

Έχω κάνει τρεις εμβρυομεταφορές:1η (Σεπτεμβρίος 2024): Επιτεύχθηκε εμφύτευση τους ενός εμβρύου αλλά είχα παλίνδρομη στις 5 εβδομάδες.2η (Ιανουάριος): Αποτυχία εμφύτευσης.3η (Μάρτιος): Και πάλι εμφύτευση του ενός με παλίνδρομη κύηση στις 6 εβδομάδες.Σε όλες τις προσπάθειες έγινε μεταφορά δύο βλαστοκύστεων ΑΒ ποιότητας. Από τα 8 έμβρυα που είχαμε, μένουν πλέον 2 στην κατάψυξη.Η εξωσωματική είναι η μόνη μας επιλογή, καθώς ο σύζυγος μου αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και είχαμε καταψύξει σπέρμα πριν 4 χρόνια.

Μετά την τελευταία αποβολή νιώθω χαμένη και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω.

Από πλευράς μου σε όσα έχουμε ελέγξει δεν υπάρχει κάποιο γυναικολογικό θέμα, οι ορμόνες μου είναι καλές, έχω κάνει διαγνωστική υστεροσκόπηση και βιοψία ενδομητρίου και όλα είναι καθαρά,έχω φυσιολογικό βάρος, ασκούμαι συστηματικά, ο θυρεοειδής μου έχει ελεγχθεί και δεν έχω πρόβλημα με το πάχος του ενδομητρίου. Προσέχω τη διατροφή μου,δεν καπνίζω και δεν πίνω αλκοόλ.

Στις εμβρυομεταφορές ξεκινάω οιστρογόνα τη δεύτερη μέρα του κύκλου,την 7η μέρα συνήθως κάνω υπέρηχο και ήταν και στις 3 μεταφορές το ενδομήτριο παχύ και τη δέκατη μέρα ξεκινάω προγεστερόνη. Οιστρογόνα παίρνω 12 mg τη μέρα πριν τη μεταφορά και ανεβάζει στα διπλασιάζει στα 24 mg μετά τη μεταφορά.αυτό με έχει προβληματίσει τελευταία. Επίσης παίρνω προληπτικά Σαλοσπίρ και αντιπηκτική ένεση.Έχει κάνει κάποια παρόμοιο πρωτόκολλο;

συγγνώμη για το τεράστιο μήνυμα απλά ήθελα να συνοψίσω όσα περισσότερα μπορώ για να δώσω καλύτερη εικόνα. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! 
      Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!☺️

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια καλό σαββατοκύριακο!! Κι εδώ με συννεφιά σηκωθήκαμε σήμερα!!! 

Ελένη μου περαστικά του! 

Εμένα αύριο είναι η τελευταία μέρα της vasclor και τα 3 ουτροζεσταν και κάνω πάρτυ, μόνο ένα από και πέρα θα βάζω!!! Η αλήθεια είναι Γεωργία ότι και εγώ έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με το σωληνάριο και είχα σπάσει αγγείο. Αλλά μου είπαν ότι όπου και να το βάλεις απορροφα δεν έχεις πρόβλημα! 

Μελένια συνεχίζει ς την ξάπλα; δεν ξαναειχες τίποτα ε; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βροχερες καλημερες κορίτσια!!! 

Μελενια μου μπράβο!!! 

Γεωργία μου εσυ πως είσαι με τις αναγούλες σήμερα? 

Καλά ψώνια miss sunny! Εγώ για κάποιο λόγο στην εγκυμοσύνη ήθελα να τρώω συνέχεια σκόρδο!! Χαχαχα.. Οπότε θα πήγαινα κατευθείαν στην μαναβικη... 

xsSnp3.png

Σαννυ μου η vasclor ειναι κολπικη κρεμα(προγεστερονη) που την τοποθετεις με εφαρμοστη.

Οχι κοριτσια δεν ξαναειδα τιποτα. Μονο αυτο που ειδα την Πεμπτη κ μετα τελος. Νομιζω κ εγω πως η ξαπλα βοηθησε πολυ. 

Pingudaki σκορδο???  Χαχαχα... απιστευτο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Σαννυ μου η vasclor ειναι κολπικη κρεμα(προγεστερονη) που την τοποθετεις με εφαρμοστη.

Οχι κοριτσια δεν ξαναειδα τιποτα. Μονο αυτο που ειδα την Πεμπτη κ μετα τελος. Νομιζω κ εγω πως η ξαπλα βοηθησε πολυ. 

Pingudaki σκορδο???  Χαχαχα... απιστευτο!

Χαχαχα ναι. Τουλάχιστον δεν το έτρωγα σκέτο. Σε σκορδαλιά ή τζατζίκι. Πιο πολύ σκορδαλιά όμως. Και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά η μικρή άμα δει τζατζίκι ή σκορδαλιά πέφτει με τα μούτρα!!! 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Καλως τα και τα υπολοιπα τα κορίτσια!

Ναι, Μελενια μου. Κατσε χουχουλιασε στο κρεββατακι σου.

Miss Sunny, καλά ψώνια.

Sugar, τελειωνεις με τα κολπικα βλεπω. Τελεια! Κι αυτο το ενα μεχρι ποτε θα σου το κρατησουν;

Pingu, σκόρδο ε; Χα χα! Εμενα παλι με τραβουν τα λεμονατα.

• Μου αρέσει 3

4OQ2p3.png

πρίν από 14 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Καλως τα και τα υπολοιπα τα κορίτσια!

Ναι, Μελενια μου. Κατσε χουχουλιασε στο κρεββατακι σου.

Miss Sunny, καλά ψώνια.

Sugar, τελειωνεις με τα κολπικα βλεπω. Τελεια! Κι αυτο το ενα μεχρι ποτε θα σου το κρατησουν;

Pingu, σκόρδο ε; Χα χα! Εμενα παλι με τραβουν τα λεμονατα.

κ εσυ χουχουλιασε κοριτσαρα μην ξεχνιομαστε ειναι κ δυο τα μικρακια!!!

Προσπαθω lina μου να ξεκουραζομαι οσο μπορω, αλλα λεω σημερα να βγαλω λιγο σιδερο καθιστη. Τωρα θα πλυνω δυο σκευη που εχω στο νεροχυτη και θα βαλω και λιγα κολοκυθακια να βρασουν. Τα τελευταια γιατι περασε και η εποχη τους. Τι να κανω; Αν έμενα κοντα στους γονεις μου δεν θα εκανα τιποτα. Θα ειχα τη μαμα μου και τη θεια μου να μου τα εχουν ολα ετοιμα. Τωρα για να μη ζοριζομαι πολυ κανω κατι, καθομαι κανενα μισαωρο. Επειτα ξανακανω κατι, ξανακαθομαι. Καπως ετσι το παω.

Εσυ τι κανεις;

Εγκυουλες βλεπετε στο ιντερνετ πως μεγαλωνουν τα εμβρυακια ανα εβδομαδα; Αυτο που εχει στο all4mama πολυ μου αρεσει.

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

Σκορδο Pingu? Αχα! Καλο! Κι εγω χτες ενα τζατζικακι το τσακισα, προσπαθησα να σπρωξω κι ενα σουβλακι χοιρινο με το ζορι. Το αμυλο μου αρεσει πολυ κ τωρα λιγουρευομαι πικλες αχαχα!

Αχ Georgia μακαρι να ταν οι μαμαδες μας κοντα. Κι εγω κατι ψηλα κανω.. Κολοκυθακια σουπερ! Εχω δει κατι βιντεακια κ μου φαινεται απιστευτο πως μεγαλωνουν τα γλυκουλια! Τα εμβρυα, οχι τα κολοκυθια..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κέφια βλέπω και πολύ μου αρέσει!!!

Μελενια μου χαίρομαι που είσαι καλά τώρα!!!! Ξεκουράσου είναι το καλύτερο φάρμακο!!!!

Εμείς ήρθαμε στο χωριό για χαλάρωση και εργασία ταυτόχρονα (βλέπετε τι ωραία τα συνδυάζω).... Ευτυχώς έχει ήλιο αλλά το κρύο καλά κρατεί.... Δε συμμετέχω πολύ γιατί το σήμα δεν είναι και το καλύτερο και επίσης λόγω του ότι κάνω αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες δεν έχω πολύ χρόνο ( έφυγαν οι γονείς μου για σκ και μας άφησαν στο πόδι τους)...

Σάννυ μου άρεσε η διευκρίνιση!!! Χαχαχαχα

Γεωργία μου εσύ όλα καλά??? Πινγκουδακι μου ηρεμησες τώρα??? Νατασακι μου θα το κοιτάξω το site του Άκη απορώ πως δεν το σκέφτηκα νωρίτερα....

• Μου αρέσει 2

Α, Καλλιοπη μου κοπιαστικες αυτες οι εργασιες αλλα και μεγαλη ψυχοθεραπεια! Ειναι το ονειρο μας με τον αντρα μου καποτε να μπορεσουμε να αποσυρθουμε σ' ενα αγροκτημα, να φτιαξουμε τον λαχανοκηπο μας και να εχουμε και δυο κοτουλες... Αλλα ποτε; Μεγαλωνουμε. Μεχρι να παρουμε συνταξη (λεμε τωρα!) θα ειμαστε χουφταλα και δεν θα μπορουμε να σκυψουμε ουτε για να σκαλισουμε!

Τι ζωακια εχετε; Εχετε κι εληες;

Εγω καλα ειμαι. Καμια ανακατοσουρα εδω κι εκει... Τωρα που επλυνα αυτα που ηθελα στο νεροχυτη παρατηρησα πως με ποναει η μεση μου. Τωρα, ή ειναι απο το πολυ καθισιο ή επειδη μεγαλωνει η μητρα και ολο και κατι θα σπρωχνει. Λεω τωρα!

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

@Georgia1972 ειμαι καλα αυτον τον μηνα μετα την βιοχημικη τον αφησα χαλαρο κ περιμενω απλα ποτε θα μου ερθει περιοδος εχω βεβαια χαλαρες επαφες τυχαιες κ απτον επομενο μηνα παμε για πιο στοχευμενα πραγματα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...