Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Πριν 5 μήνες είχα amh 0,38 και τον προηγούμενο μήνα fsh 13, άρα χρονικά πιέζομαι πολύ, σα να είμαι στην ηλικία σου. Το μήνα πριν το 13 ήταν 9, γενικά έπαιζε στο 10 περίπου, αλλά τώρα ανέβηκε επίσημα.

Ιδανικά θα ήταν νομίζω να κάνεις νέα διέγερση να καταψυξεις όσα έμβρυα μπορείς. 

Καταλαβα..Να μην απογοητευεσαι..η ΑΜΗ ειναι απλα ενας αριθμος..ξερω κοπελα που στα 29 ειχε αντιστοιχη και στα 35 έμεινε φυσιολογικα πριν παει για εξωσωματική..η FSH νομιζω εχει διακυμανσεις καθε μηνα οποτε μην το προδικαζεις! Κανε τις προσπαθειες σου λοιπόν να μαζεψεις εμβρυακια κ καντε το ταξιδακι σας λιγο πιο μετα!!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλημεραααα!!!!καλη βδομαδα να εχουμε!

Νατασακι ετσι βοθρ ορεξατη σε βλεπω για σιδερο!

Λουκουμαδακι κ εσυ πρωινη πρωινη!!!αααχ!!!

Καλημερούδια....

Τι να κάνω κοριτσάρα μου;;;

Είπα στον σκύλο μου να το κάνει εκείνος κ εγώ να χουχουλιάσω αλλά με σνόμπαρε όσο δεν πάει..

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχαχχααχχα βρε τον ατιμο σκυλο.....κεφια φουλ!!!!εχουμε κ πανσεληνο εχει να γινειιιι ουουοουουουου σημερα ραντεβού υπερηχο!αρχισα να εχω αχνες γραμμες τεστ ωορρηξίας!αντε να δουμεεεε

αχχαχχααχχα βρε τον ατιμο σκυλο.....κεφια φουλ!!!!εχουμε κ πανσεληνο εχει να γινειιιι ουουοουουουου σημερα ραντεβού υπερηχο!αρχισα να εχω αχνες γραμμες τεστ ωορρηξίας!αντε να δουμεεεε

Είδες;;;;μεγάλο λαμόγιο...

Μόνο όταν μαγειρεύω είναι πρόθυμος για οποιαδήποτε βοήθεια κ κάθεται δίπλα μου 😁😁😁😁

Χαμός πανσέληνος,υπέρηχος,γραμμές...πωπωπωπω!!!!!!!!!!!

Qshbp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα!

Γράφω από το κινητό. Επιτέλους χωρίς διαφημίσεις!!!! Να 'ναι καλά τα κορίτσια που μου είπαν τι να κανω! Τώρα είμαι στη δουλειά και βρήκα ένα 5λεπτο να μπω στα γρήγορα. Πολλά φιλιά!

Κουράγιο Νατασσάκι. Κι εγω εχθές έλιωσα στο σίδερο. Σήμερα έμειναν κάτι λίγα.

4OQ2p3.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα!

Γράφω από το κινητό. Επιτέλους χωρίς διαφημίσεις!!!! Να 'ναι καλά τα κορίτσια που μου είπαν τι να κανω! Τώρα είμαι στη δουλειά και βρήκα ένα 5λεπτο να μπω στα γρήγορα. Πολλά φιλιά!

Κουράγιο Νατασσάκι. Κι εγω εχθές έλιωσα στο σίδερο. Σήμερα έμειναν κάτι λίγα.

Καλημέρααα!!!!

Επίσης επίσης 😁😁😁😁😁

Αχ αυτό το σίδερο βραχνάς!!!ευτυχώς τελείωσε!!!

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσουδες μου! πως ξυπνησατε;;; θελω κι εγω να στολισω νωρις φετος ,αλλα καθε μερα φτανω χωμα στο σπιτι.

Η φιλοξενουμενη εφυγε χθες αργα και το πρωτο πραγμα που εκανε ο αντρας μου ειναι να ξαναξεκινησει τις βολτες με τα σωβρακα ! χαχαχαχαχα

Καρπε καλη επιτυχια στην Β' επιπέδου! περιμένουμε νεα!!

οι αρρωστούλες τι κανετε;;; ταλαιπωρειστε;

Οι αγωνιστριες που κανουν διαιτα;

Η γεωργια που ειναι και τα δυο παραπανω;; :D

οι αγωνιστριες που κουβαλανε μπεμπουδια, κι οι αγωνιστριες που κουβαλανε χριστουγεννιατικα;;;;;

Σιδερο φερνω γυναικα αυτο το καιρο που δουλευω πολυ γιατι δεν προλαβαινω!αλλιως θα μεναμε ξεμπλετσωτοι!

nH1ep2.png

καλημερα κοριτσακια....σας εχασα και με χασατε...τι κανετε?πως ειστε?ακουω νεααα...θα σας πω και εγω....

ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΕΛΑΜΟΥ!!! ΜΕ ΕΣΚΑΣΕς!!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙ;;;; ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑ;;;;; θελω να τα μαθω ολα! μας ελειψες!!!!

nH1ep2.png

καλημερα κοριτσακια....σας εχασα και με χασατε...τι κανετε?πως ειστε?ακουω νεααα...θα σας πω και εγω....

εεεεεεε ποτέεεεεε!!!! :D:D:D:D:D που είσαι ρε τρέλα;;;

Κράτα το

καλημερα καλημερα!!!αχχαχαχα!!ηταν πολυ πολυ παρα πολυ δυσκολο καλοκαιρι!το ομολογω οτι κατερρευσα και ξανασηκωθηκα!δημιουργησα τεραστιο προβλημα με το θεμα του παιδιου στη σχεση μου με τον αντρα μου αλλα ευτυχως ο καλουλης με συνηφερε!και εκει που ειπα παμε δυνατα τσουππππ μασ την κανει η γιαγια..αν θυμαστε σας ειπα οτι μας μεγαλωσε οποτε ηταν μανα..ξαναμανα στα κατω μου..και τωρα με φοβο τρελο σας ανακοινωνω οτι σκαρωσαμε ενα φασολακι...ειναι πολυ νωρις ακομα,το πηραμε χαμπαρι μια βδομαδα πριν απο την περιοδο..οποτε εχουμε τον μαραθωνιο των χοριακων αν και πανε πολυ καλα..αλλα απο χθες εχω κατι ψευτοπονακια και με κολλησε ο φοβος της παλλινδρομης...βριστε με δεν εχω προβλημα!!!εσεις πειτε μου νεαααααα...μου λειψατε ολες!!!πολυυυυυ!!

Διαφημίσεις

εεεεεεε ποτέεεεεε!!!! :D:D:D:D:D που είσαι ρε τρέλα;;;

κοριτσι μου...τρελα καλα τα λες..εσυ τα νεα σουυυυ!!!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΕΛΑΜΟΥ!!! ΜΕ ΕΣΚΑΣΕς!!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙ;;;; ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑ;;;;; θελω να τα μαθω ολα! μας ελειψες!!!!

σχωρα με αγαπη....ημουνα στα ζορια μου...εσυ πες μουυυυ..νεααα!!

καλημερα κοριτσουδες μου! πως ξυπνησατε;;; θελω κι εγω να στολισω νωρις φετος ,αλλα καθε μερα φτανω χωμα στο σπιτι.

Η φιλοξενουμενη εφυγε χθες αργα και το πρωτο πραγμα που εκανε ο αντρας μου ειναι να ξαναξεκινησει τις βολτες με τα σωβρακα ! χαχαχαχαχα

Καρπε καλη επιτυχια στην Β' επιπέδου! περιμένουμε νεα!!

οι αρρωστούλες τι κανετε;;; ταλαιπωρειστε;

Οι αγωνιστριες που κανουν διαιτα;

Η γεωργια που ειναι και τα δυο παραπανω;; :D

οι αγωνιστριες που κουβαλανε μπεμπουδια, κι οι αγωνιστριες που κουβαλανε χριστουγεννιατικα;;;;;

Σιδερο φερνω γυναικα αυτο το καιρο που δουλευω πολυ γιατι δεν προλαβαινω!αλλιως θα μεναμε ξεμπλετσωτοι!

Καλημέρα ες...

Επιτέλους μόνοι θα είπε ο άντρας σου 😁😁😁😁😁

Εδω παρούσα εγώ,πετάχτηκα μέχρι κάτω να πάρω τα φάρμακα μου κ χυμό...

Qshbp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Καλή βδομάδα!! Που θα είναι και δύσκολη για όσους κυκλοφορούμε στο κέντρο της Αθήνας!!

Ζωίτσα!!!! Που είσαι κορίτσι μου και σε ψάχναμε τόσο καιρό????

EyHAp3.png

καλημερα καλημερα!!!αχχαχαχα!!ηταν πολυ πολυ παρα πολυ δυσκολο καλοκαιρι!το ομολογω οτι κατερρευσα και ξανασηκωθηκα!δημιουργησα τεραστιο προβλημα με το θεμα του παιδιου στη σχεση μου με τον αντρα μου αλλα ευτυχως ο καλουλης με συνηφερε!και εκει που ειπα παμε δυνατα τσουππππ μασ την κανει η γιαγια..αν θυμαστε σας ειπα οτι μας μεγαλωσε οποτε ηταν μανα..ξαναμανα στα κατω μου..και τωρα με φοβο τρελο σας ανακοινωνω οτι σκαρωσαμε ενα φασολακι...ειναι πολυ νωρις ακομα,το πηραμε χαμπαρι μια βδομαδα πριν απο την περιοδο..οποτε εχουμε τον μαραθωνιο των χοριακων αν και πανε πολυ καλα..αλλα απο χθες εχω κατι ψευτοπονακια και με κολλησε ο φοβος της παλλινδρομης...βριστε με δεν εχω προβλημα!!!εσεις πειτε μου νεαααααα...μου λειψατε ολες!!!πολυυυυυ!!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ιιιιιιιιι μια που σου απάντησα κ μια που σε είδα 😁😁😁😁😉😉😉😉😉😉😁

Συγχαρητήριααααααα.....με το καλό!!!!!!!👶🍼❤💙🎀💟🚼

Τι όμορφα κ υπέροχα νέα κοριτσάκι μου γλυκό,όλα θα σας πάνε καλά μην ανησυχείς για τίποτα!!!!

Είναι το δώρο της γιαγιάκας,το πιστεύω!!!!

Το γράφω κ ανατριχιάζω😁😁😁😁😁😁😘😘😘😘😘😘😘

Qshbp2.png

Αχ Ζωιτσα μου, περασες δύσκολα. Συλληπητήρια για την γιαγιά σου.

Ομως σημερα μας ηρθες με καλα νέα κι εκει θα σταθούμε!!

τα συγχαρητηρια μου και όλα να πανε κατευχήν!!!! Να εχεις μια τελεια και τελειομηνη εγκυμοσυνη κοριτσούδι μας!!

Τα προβληματα αυτα στις σχεσεις ολες λιγο πολυ τα έχουμε περασει! Παει πέρασαν τωρα! ηρθαν τα καλυτερα!!!

Τα δικα μου νεα ειναι οτι ξεκινησα εξωσωματικη και εμεινα στην μεση, γιατι σκαμπανεβασα λιγο ζαχαρουλι και πιεση, κι ο ενδοκρινολογος μου μου ειπε να χασω και κιλα .

Η ωοληψια πηγε κατευχην και εχω πολλα πολλα εμβρυακια στην καταψυξη.

Εμβρυομεταφορα μάλλον Γενάρη!

Πες μας , εκανες χοριακη;;;

nH1ep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...