Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Την Δευτέρα και έχω σκάσει από το άγχος. Τα έχουμε δοκιμάσει όλα και πραγματικά αν δεν πετύχει και τώρα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έκανα και prp ενδομητρίου τώρα και intralipids. Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι; Τα κατάφερες;  Σε ένα άλλο θέμα διάβαζα που είχες βιοχημική το φθινόπωρο μετά από εμβρυομεταφορά. 

Μακάρι κορίτσι μου να είναι η τυχερή σου στο εύχομαι ειλικρινά... Είναι πολύ δύσκολο για όλες μας .όχι ακόμα δεν προχώρησα ταλαιπωρήθηκα πολύ μετα την αποτυχία συνέχεια ήμουν με μικρόβια ,τώρα καθάρισα και δεν μου έρχεται η αναθεματισμενο για να προχωρήσω ακόμα περιμένω ,πολλές μέρες καθυστέρηση πήρα και ντουφαστον 7 μέρες και περιμένω ... Συνεχίζεται η ταλαιπωρία χαχαχαχχα να δω πόσο ακόμα θα κάνω υπομονή ... Περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου ,να είσαι ήρεμη αυτές τις μέρες γιατί η αναμονή θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη ταλαιπωρία 

• Ευχή 1

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια όμορφα!!

Μεγια δεσποινιω μου!! και εγω σμρ την χρησιμοποίησα κ δεν το ξύπνησε το παιδι!

Τι κανετε κοριτσούδια!!??? Κρυωνετε???? Η όμορφη εδεσσα παγωσε για τα καλά!!!

Αχ στολισμούς διαβάζω!!!! Εγω θα στολίσω 3/12... πάντα στολίζω το σκ πριν τ Αγίου Νικολάου!!! Εννοειται ότι θα απλώσω παντου και τα χριστουγεννιατικα σεμεδακια μου!! χαχαχαχαχαχα!! Ο αντρας μου σιχαινεται οτιδήποτε χριστουγεννιατικο!! 5 χρόνια μόνη στολιζα... Αλλα φετος εχει να πάει κάπου με τους προσκόπου στις 4/12 κ του λέω αν θες να πας χωρις γκρινια, να στολισουμε την προηγούμενη!!! χιχιχιχιχι!!

Χθες πήγαμε στον παιδίατρο!! 4810 το παιδί μου!!! 57 εκ..... Τρωει καλα!! χιχιχιχι!!! Αρχίσαμε και την πιπίλα καθώς εζησα 4 24ωρα με το να τον εχω μόνο αγκαλιά!! Πήγαινα τουαλέτα και γινοταν μωβ από το κλάμα!!!! Κάπως καλύτερα τωρα.... Και εννοειται ότι ειχα πει 'Εγω πιπίλα δεν θα δωσω σε καμια περιπτωση στο παιδι!!!'

Τωρα απλα θα προσεχω με το θηλασμο γτ η πιπίλα συνηθως τον σαμποταρει!!!

την Παρασκευη θα πάω και στη γιατρό μου να δουμε αν επανηλθε το κατω συστημα!! χαχαχαχαχαχα!! Περασε ο καιρός! Σαραντιζω την Κυριακή!!! Και ολοι θελουν να τους παω το παιδι! Η πεθερα μ εφαγε το ακυρο καθώς οι αδερφες του αντρα μου ειναι 13κ16 και φοβαμαι για ιωσεις!!!! Στο τελος σπιτι μας θα ερθουμε!! χαχαχαχαχα!!

Καρπε και μια αλλη κοπέλα ξερω από το φορουμ με υπερηχογενες εντερο εκεινη και η εγκυμοσύνη της συνεχιζεται πολύ καλα! Συνηθως το αποροφα ο οργανισμος!!

καλέ εγκυούλες?? Περναει ο καιρός!! Σε λίγο καιρό θα εχουμε πολλά μωρα και το λουκουμαδακι,καντι, γεωργια, primose es και τα υπόλοιπα κορίτσια δεν θα ξερουν από που να πρωτοπαρουν συμβουλες για τα μωρακια πυ θα περιμένουν!!!!! χαχαχαχαχαχα!! Σίγουρη την ειχαμε την μετακόμιση!!!

Αντζι? Τι εγινε με τα δάνεια?? Βρηκατε κατι?

Φιλιά πολλάαααααα!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ στολισμούς διαβάζω!!!! Εγω θα στολίσω 3/12... πάντα στολίζω το σκ πριν τ Αγίου Νικολάου!!! Εννοειται ότι θα απλώσω παντου και τα χριστουγεννιατικα σεμεδακια μου!! χαχαχαχαχαχα!! Ο αντρας μου σιχαινεται οτιδήποτε χριστουγεννιατικο!! 5 χρόνια μόνη στολιζα... Αλλα φετος εχει να πάει κάπου με τους προσκόπου στις 4/12 κ του λέω αν θες να πας χωρις γκρινια, να στολισουμε την προηγούμενη!!! χιχιχιχιχι!!

Χθες πήγαμε στον παιδίατρο!! 4810 το παιδί μου!!! 57 εκ..... Τρωει καλα!! χιχιχιχι!!! Αρχίσαμε και την πιπίλα καθώς εζησα 4 24ωρα με το να τον εχω μόνο αγκαλιά!! Πήγαινα τουαλέτα και γινοταν μωβ από το κλάμα!!!! Κάπως καλύτερα τωρα.... Και εννοειται ότι ειχα πει 'Εγω πιπίλα δεν θα δωσω σε καμια περιπτωση στο παιδι!!!'

την Παρασκευη θα πάω και στη γιατρό μου να δουμε αν επανηλθε το κατω συστημα!! χαχαχαχαχαχα!! Περασε ο καιρός! Σαραντιζω την Κυριακή!!! Και ολοι θελουν να τους παω το παιδι! Η πεθερα μ εφαγε το ακυρο καθώς οι αδερφες του αντρα μου ειναι 13κ16 και φοβαμαι για ιωσεις!!!! Στο τελος σπιτι μας θα ερθουμε!! χαχαχαχαχα!!

Καρπε και μια αλλη κοπέλα ξερω από το φορουμ με υπερηχογενες εντερο εκεινη και η εγκυμοσύνη της συνεχιζεται πολύ καλα! Συνηθως το αποροφα ο οργανισμος!!

καλέ εγκυούλες?? Περναει ο καιρός!! Σε λίγο καιρό θα εχουμε πολλά μωρα και το λουκουμαδακι,καντι, γεωργια, primose es και τα υπόλοιπα κορίτσια δεν θα ξερουν από που να πρωτοπαρουν συμβουλες για τα μωρακια πυ θα περιμένουν!!!!! χαχαχαχαχαχα!! Σίγουρη την ειχαμε την μετακόμιση!!!

Φιλιά πολλάαααααα!!!

Ωωωωω εντάξει περιμένω πάντα να μπείς για να μας πείς κάτι νέο για τον μπουρμπουλήθρα!!!!!

4810;;;; ψυχούλα μου ...μεγάλωσε πολύ !!!!

Τα χεράκια σου αντέχουν;;;;😊😊😊

Λιώνω με την συμφωνία για το στόλισμα!!!! Χαχαχαχα...

Να φανταστώ πως έχεις κ κάτι αντίστοιχο στο κλίμα των εορτών σε φορμάκι για τον μικρό;;;;❤❤❤🎄🎉🎉🎉🎉

Φιλάκια πολλά κ στους δυό σας!!!!

Qshbp2.png

Ψςςςςςςς ...τι συνταγάρα έφτιαξες;;;;;

Πωπωπω ξεκινάω δοκιμές!!!!!

Μπραβοοοο!!!!εχω ηδη αρχισει να δοκιμαζω τα γιαουρτακια που θα τρωει το μπεμπε (εκεινα τα advance πολυ μου αρεσουν) ωρα να αρχισω να δοκιμαζω και τις κρεμες!!!!

200 κιλα θα γινω!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Φιλιά πολλάαααααα!!!

αχου το μωρουλι το γλυκοοοοο....δωσε πιπιλα του παιδιου να ναρκωνεται...

κατι τετοια δεν τα γλιτωνεις ευκολα...εγω επαθα χειροτερο κακο.

επειδη οταν γεννησα η μπουμπου μου στο μαιευτηριο πιπιλουσε το δαχτυλο της κ επειδη το δαχτυλο κοβεται πιο δυσκολα απο την πιπιλα λεω ας της δωσω πιπιλα.μεχρι τον 4ο μηνα ολα καλα.ειχαμε πιπιλα κ μια χαρα.ελα ομως που ξαφνικα μου εκοψε την πιπιλα κ εβαζε δαχτυλο...ε ακομα 3,5 ετων τωρα ακομα πιπιλαει το δαχτυλο της....πικρα.

κατα τ'αλλα εσεις?ηρεμησε καθολου ο μικρος με τα πονακια???

καλα σαραντα κιολας...

Ασε με το δανειο πηρα μια πικρα το πρωι...κοντευω να σκασω....

πληρουμε ολες τις προυποθεσεις για να μας δωσουν το χρηματικο ποσο που θελουμε ομως πρεπει να εχουμε 20000 τουλαχιστον στην τραπεζα κ εμεις δυστυχως τοσα χρονια δεν εχουμε καταφερει να μαζεψουμε.μια με τη γεννα της Σοφιας μετα καθε μηνα τοσα λεφτα νοικι,τωρα θα εχουμε κ τη γεννα του μπομπιρα μας κ αποταμιευση γιοκ.

τουλαχιστον ειναι πολυ ωραιο το σπιτι που νοικιαζουμε τωρα αλλα δυστυχως δεν ειναι δικο μας...:cry::cry::cry::cry:

VXtmp2.pngdbarp3.png

επειδη οταν γεννησα η μπουμπου μου στο μαιευτηριο πιπιλουσε το δαχτυλο της κ επειδη το δαχτυλο κοβεται πιο δυσκολα απο την πιπιλα λεω ας της δωσω πιπιλα.μεχρι τον 4ο μηνα ολα καλα.ειχαμε πιπιλα κ μια χαρα.ελα ομως που ξαφνικα μου εκοψε την πιπιλα κ εβαζε δαχτυλο...ε ακομα 3,5 ετων τωρα ακομα πιπιλαει το δαχτυλο της....πικρα.

καλα σαραντα κιολας...

πληρουμε ολες τις προυποθεσεις για να μας δωσουν το χρηματικο ποσο που θελουμε ομως πρεπει να εχουμε 20000 τουλαχιστον στην τραπεζα κ εμεις δυστυχως τοσα χρονια δεν εχουμε καταφερει να μαζεψουμε.μια με τη γεννα της Σοφιας μετα καθε μηνα τοσα λεφτα νοικι,τωρα θα εχουμε κ τη γεννα του μπομπιρα μας κ αποταμιευση γιοκ.

τουλαχιστον ειναι πολυ ωραιο το σπιτι που νοικιαζουμε τωρα αλλα δυστυχως δεν ειναι δικο μας...:cry::cry::cry::cry:

Αχ Αντζουλίνι..Δυσκολα όλα με τις τράπεζες.... Ζητουν πολλά.. Πιο παλιά τα δανεια τα μοίραζαν σαν καραμέλες!!!Προσπαθήσατε τουλάχιστον!! Υγεια να υπάρχει, και η αποταμιευση δύσκολη στην εποχή μας!!!!

Ο παιδίατρος ειπε ότι αν ηταν κολικοι θα εκλαιγε ασταμάτητα.....ισως το πιανει κολικος στιγμιαια απο κατι π τρωω.... θα δουμε τωρα γτ κάθε μερα απο τις 4 τα ξημερώματα ξυπνάει και σφίγγεται πάρα πολύ.... και ετσι πάμε ως τις 6 που κοιμαται καμια ωρα και μετα εχουμε πρωινο ξύπνημα!!!

Δύσκολο αυτο με το δαχτυλο... κ εμενα μ ειπε ο παιδιατρος βαλε τ πιπίλα γτ κόβεται.. το δαχτυλο δδύσκολα!!!

Νατασου μου του πήρε ο μπαμπας μου ενα φορμάκι αγιοβασίλη και σκουφάκι! Ανυπομονω για φωτο διπλα στο δεντρο!!!! Θα σας στειλω κ φωτο...!!!

Το χερι δυσκολευεται!!!! Το στηθος να δεις που του αρεσει να κουρνιαζει εκει περα!! χαχχαχαχαα!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Τι εμπνευση ειχατε παλι το μεσημερι με τις χαντρες της γης, το σουφλε μοελε, τον Ομπαμα;;;!!!! Ελιωσα στο γελιο!!!! Αααααχ! Να 'στε καλα!

Μαρακι! Πως μεγαλωσε ο μπεμπης! Φτου φτου!

Es μου... πως σε νοιωθω!!!!......

Τα φιλια μου σε ολες ❤

4OQ2p3.png

Αχ Αντζουλίνι..Δυσκολα όλα με τις τράπεζες.... Ζητουν πολλά.. Πιο παλιά τα δανεια τα μοίραζαν σαν καραμέλες!!!Προσπαθήσατε τουλάχιστον!! Υγεια να υπάρχει, και η αποταμιευση δύσκολη στην εποχή μας!!!!

Ο παιδίατρος ειπε ότι αν ηταν κολικοι θα εκλαιγε ασταμάτητα.....ισως το πιανει κολικος στιγμιαια απο κατι π τρωω.... θα δουμε τωρα γτ κάθε μερα απο τις 4 τα ξημερώματα ξυπνάει και σφίγγεται πάρα πολύ.... και ετσι πάμε ως τις 6 που κοιμαται καμια ωρα και μετα εχουμε πρωινο ξύπνημα!!!

Δύσκολο αυτο με το δαχτυλο... κ εμενα μ ειπε ο παιδιατρος βαλε τ πιπίλα γτ κόβεται.. το δαχτυλο δδύσκολα!!!

Νατασου μου του πήρε ο μπαμπας μου ενα φορμάκι αγιοβασίλη και σκουφάκι! Ανυπομονω για φωτο διπλα στο δεντρο!!!! Θα σας στειλω κ φωτο...!!!

Το χερι δυσκολευεται!!!! Το στηθος να δεις που του αρεσει να κουρνιαζει εκει περα!! χαχχαχαχαα!!!

Τι τελεια εικονα το μωρακι σας ντυμενο αγιοβασιλακι διπλα στο δεντρο...θυμαμαι τα πρωτα μας χροστουγεννα μαζι το κοριτσακι μου ηταν 6 μηνων κ της ειχα παρει ενα φιρμακι μπεμπε που απο πανω ειχε σαν φουστιτσα με γουνακι κ σκουφακι κ την ειχαμε βγαλει φωτογραφια που κρατουσε μια μπαλιτσα κ την εβαζε στο δεντρο......τελειες αναμνησεις...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Τι τελεια εικονα το μωρακι σας ντυμενο αγιοβασιλακι διπλα στο δεντρο...θυμαμαι τα πρωτα μας χροστουγεννα μαζι το κοριτσακι μου ηταν 6 μηνων κ της ειχα παρει ενα φιρμακι μπεμπε που απο πανω ειχε σαν φουστιτσα με γουνακι κ σκουφακι κ την ειχαμε βγαλει φωτογραφια που κρατουσε μια μπαλιτσα κ την εβαζε στο δεντρο......τελειες αναμνησεις...

Ααααχ!!! Τι ωραια εικονα!...

4OQ2p3.png

Μπραβοοοο!!!!εχω ηδη αρχισει να δοκιμαζω τα γιαουρτακια που θα τρωει το μπεμπε (εκεινα τα advance πολυ μου αρεσουν) ωρα να αρχισω να δοκιμαζω και τις κρεμες!!!!

200 κιλα θα γινω!!!

Αχαχαχα μείνε στα γιαούρτια οι κρέμες δεν βοηθάνε στο αδυνάτισμα !!!!!

Αφού όταν μια περίοδο ήμουν πολύ αδύνατη μου είπε γιατρός τρώγε κρέμα μωρού κ θα δείς...εε σε χρόνο ντε τε ισορρόπησα!!!!!

Qshbp2.png

καλα σαραντα κιολας...

Τουλάχιστον προσπαθήσατε κορίτσι μου...

Δεν υπάρχει τρόπος να βάζατε λιγότερα κ να το παίρνατε;;; λίγη κατανόηση δεν έχουν στην κοιλίτσα σου;;;

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Ιιιιι τρέλανε μεεεεε....πόσες φωτογραφίες θα βγάλεις 😁😁😁😁😁

Και μια εδώ..κ μια κάτω απο το δέντρο..κ μια με τον άγιο βασίλη κουκλάκι!!!!!

Το ψυχουλάκι να τον βγάλεις πολλές να έχεις όμορφες αναμνήσεις απο τέτοιες στιγμές!!!!

Χαχαχαχα κ χέρι κ στήθος πονάνε;;; κουράγιο μανούλα.....❤

Qshbp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Τι εμπνευση ειχατε παλι το μεσημερι με τις χαντρες της γης, το σουφλε μοελε, τον Ομπαμα;;;!!!! Ελιωσα στο γελιο!!!! Αααααχ! Να 'στε καλα!

Μαρακι! Πως μεγαλωσε ο μπεμπης! Φτου φτου!

Es μου... πως σε νοιωθω!!!!......

Τα φιλια μου σε ολες ❤

Καλησπέραααα...

Ε μααα τον άνθρωπο ήρθε κ θα τον άφησαν νηστικό!!!!

Qshbp2.png

Τι όμορφαααα!!!!!

Qshbp2.png

Τουλάχιστον προσπαθήσατε κορίτσι μου...

Δεν υπάρχει τρόπος να βάζατε λιγότερα κ να το παίρνατε;;; λίγη κατανόηση δεν έχουν στην κοιλίτσα σου;;;

Μπαααα φοβουνται κ οι τραπεζες...τι να πω τα νευρα μου.κριμα γιατι ηταν μονοκατοικια κ κοντα στην πλατεια που πηγαινουνε την μικρη κ θα ηταν τελειο. Εχω κ τον αντρα μου που ταχα δεν ε ουν λεει οι γονεις του να μας δανεισουν μεχρι να βγει το δανειο...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...