Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Λοιπον για να πνιξω τον πονο μου κ την απογοητευση μου εφτιαξα μια πάστα φλορα.θα την τσακισω κ θα τα ξεχασω ολα...

Δεν πειραζει βρε Angie μου. Καθε εμποδιο για καλο, λεει ο λαος μας. Και το πιστευω. Μπορει κατι καλυτερο να ερχεται στο μελλον!!!☺

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπαααα φοβουνται κ οι τραπεζες...τι να πω τα νευρα μου.κριμα γιατι ηταν μονοκατοικια κ κοντα στην πλατεια που πηγαινουνε την μικρη κ θα ηταν τελειο. Εχω κ τον αντρα μου που ταχα δεν ε ουν λεει οι γονεις του να μας δανεισουν μεχρι να βγει το δανειο...

Εδώ δεν βοηθάνε στα απλά βρε άντζι μου σε αυτό θα έλεγαν ναι;;;;

Qshbp2.png

Γεια σας κορίτσια όμορφα!!

Μεγια δεσποινιω μου!! και εγω σμρ την χρησιμοποίησα κ δεν το ξύπνησε το παιδι!

Τι κανετε κοριτσούδια!!??? Κρυωνετε???? Η όμορφη εδεσσα παγωσε για τα καλά!!!

Αχ στολισμούς διαβάζω!!!! Εγω θα στολίσω 3/12... πάντα στολίζω το σκ πριν τ Αγίου Νικολάου!!! Εννοειται ότι θα απλώσω παντου και τα χριστουγεννιατικα σεμεδακια μου!! χαχαχαχαχαχα!! Ο αντρας μου σιχαινεται οτιδήποτε χριστουγεννιατικο!! 5 χρόνια μόνη στολιζα... Αλλα φετος εχει να πάει κάπου με τους προσκόπου στις 4/12 κ του λέω αν θες να πας χωρις γκρινια, να στολισουμε την προηγούμενη!!! χιχιχιχιχι!!

Χθες πήγαμε στον παιδίατρο!! 4810 το παιδί μου!!! 57 εκ..... Τρωει καλα!! χιχιχιχι!!! Αρχίσαμε και την πιπίλα καθώς εζησα 4 24ωρα με το να τον εχω μόνο αγκαλιά!! Πήγαινα τουαλέτα και γινοταν μωβ από το κλάμα!!!! Κάπως καλύτερα τωρα.... Και εννοειται ότι ειχα πει 'Εγω πιπίλα δεν θα δωσω σε καμια περιπτωση στο παιδι!!!'

Τωρα απλα θα προσεχω με το θηλασμο γτ η πιπίλα συνηθως τον σαμποταρει!!!

την Παρασκευη θα πάω και στη γιατρό μου να δουμε αν επανηλθε το κατω συστημα!! χαχαχαχαχαχα!! Περασε ο καιρός! Σαραντιζω την Κυριακή!!! Και ολοι θελουν να τους παω το παιδι! Η πεθερα μ εφαγε το ακυρο καθώς οι αδερφες του αντρα μου ειναι 13κ16 και φοβαμαι για ιωσεις!!!! Στο τελος σπιτι μας θα ερθουμε!! χαχαχαχαχα!!

Καρπε και μια αλλη κοπέλα ξερω από το φορουμ με υπερηχογενες εντερο εκεινη και η εγκυμοσύνη της συνεχιζεται πολύ καλα! Συνηθως το αποροφα ο οργανισμος!!

καλέ εγκυούλες?? Περναει ο καιρός!! Σε λίγο καιρό θα εχουμε πολλά μωρα και το λουκουμαδακι,καντι, γεωργια, primose es και τα υπόλοιπα κορίτσια δεν θα ξερουν από που να πρωτοπαρουν συμβουλες για τα μωρακια πυ θα περιμένουν!!!!! χαχαχαχαχαχα!! Σίγουρη την ειχαμε την μετακόμιση!!!

Αντζι? Τι εγινε με τα δάνεια?? Βρηκατε κατι?

Φιλιά πολλάαααααα!!!

Μαρακι ποσο μεγαλωσε ο κουκλος!!!!!!!

💙💙💙💙💙💙💙

Προσοχη με την πιπιλα για το θηλασμο λοιπον αλλα θαυματουργη η χρηση της!!!!!

Αααχχχχ με το καλο να στολισετε οι 3 σας!!!!θα ειναι τα πρωτα σας χριστουγεννα ως τριαδα!!!!!!!

Χθες μολις πατησα το κουμπι της σκουπας παντως η πρωτη φραση που ειπα ηταν"ααααα δεν κανει θορυβο!!!δε θα ξυπναει και το μωρο"

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Καλησπερα !!πηρε το ματι μου τη ζωη??εγκυος??συγχαρητηριαααα!!αντζυ κι εμεις δανειο...μας πρηξανε.,και μικρο και μας το βγαζουν απο τη μυτη κι ενα σωρο χαρτια κι ακομα να εκδοθει..τα νεα μου..τελικα κατασταλαξα σε γιατρο τριτο ηρεμησα και προχωρω μαζι του..τελη νοεμβρη β επιπεδου αλλα εκλεισα καλου κακου και ενα προληπτικο καρδιολογικο ελεγχο εμβρυου στο παιδων πεντελης..,σαν κατι ν ακουω πλεον ενα πλοπ πλοπ αναπαισθητο βεβαια τα ξημερωματα κυριως ,τη μερα οχι..οι υπολοιπες σας διαβαζω η νατασα και το λουκουαδακι τη γεωργια και τη δεσποινα στρολ τη ρενακαρ δεν την ειδα μεσα.η πριμ.?καρπε κουνιεται η κορη.??γιατι εμενα ψιλοπραγματα αν ειναι αυτος!!η μελιτινι καλα?και η sunday τι απεγινε? Δεν την ξαναδα! Το ευακι πουε εχει ξανα υπερηχο??διαβασα και τη μαρια.?ω ρε ξενυχτια..ουτε καν τουαλετα μαθαινω.,ωχχχχ ..ποια απο σας το παιζει κουκουβαγια απο τις 5 αγρια χαραματα??:? Γιατι εγω εδω και 3 εβδομαδες λαλω κουκουβαααα τι γινεται??ααα και η αννιε καλα??

7SHUp2.png

Αχαχαχα μείνε στα γιαούρτια οι κρέμες δεν βοηθάνε στο αδυνάτισμα !!!!!

Αφού όταν μια περίοδο ήμουν πολύ αδύνατη μου είπε γιατρός τρώγε κρέμα μωρού κ θα δείς...εε σε χρόνο ντε τε ισορρόπησα!!!!!

Να και κατι που δεν πιστευω οτι θα ακουσω ποτε.......

(Αν και πριν 5 χρονια ειχα φτασει να ειμαι 50 κιλα....καπως ετσι μαθαμε οτι εχω προβλημα με το θυρεοειδη!!!μολις αρχισα τα χαπια τσουπ αλλαξε και η φορά της ζυγαριάς)

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες τι κανετε??? εγω σημερα πηγα να υποδεχτω τον Ομπαμα, όλα πηγαν καλα!τωρα τον εχω στον ξενωνα, κοιμαται!η Μισελ εχει σπασει τα τηλ περνει κάθε μιση ωρα να τον τσεκαρει που είναι κ τι κανει!χαχαχαχαα!!!

Μαρακιιιι σε ευχαριστούμε για ολες τις συμβουλες και που μας λες τι ακνει ο μπεμπουκος!μωρε μπραβο ετσι μεγαλωνει το καμαρι μας!!!όπως ειπες συντομα ολες εγκυουλες να γινεται εδώ χαμος από τις εμπειριες τις κάθε μιας, κ συμβουλες!

Καλησπερα !!πηρε το ματι μου τη ζωη??εγκυος??συγχαρητηριαααα!!αντζυ κι εμεις δανειο...μας πρηξανε.,και μικρο και μας το βγαζουν απο τη μυτη κι ενα σωρο χαρτια κι ακομα να εκδοθει..τα νεα μου..τελικα κατασταλαξα σε γιατρο τριτο ηρεμησα και προχωρω μαζι του..τελη νοεμβρη β επιπεδου αλλα εκλεισα καλου κακου και ενα προληπτικο καρδιολογικο ελεγχο εμβρυου στο παιδων πεντελης..,σαν κατι ν ακουω πλεον ενα πλοπ πλοπ αναπαισθητο βεβαια τα ξημερωματα κυριως ,τη μερα οχι..οι υπολοιπες σας διαβαζω η νατασα και το λουκουαδακι τη γεωργια και τη δεσποινα στρολ τη ρενακαρ δεν την ειδα μεσα.η πριμ.?καρπε κουνιεται η κορη.??γιατι εμενα ψιλοπραγματα αν ειναι αυτος!!η μελιτινι καλα?και η sunday τι απεγινε? Δεν την ξαναδα! Το ευακι πουε εχει ξανα υπερηχο??διαβασα και τη μαρια.?ω ρε ξενυχτια..ουτε καν τουαλετα μαθαινω.,ωχχχχ ..ποια απο σας το παιζει κουκουβαγια απο τις 5 αγρια χαραματα??:? Γιατι εγω εδω και 3 εβδομαδες λαλω κουκουβαααα τι γινεται??ααα και η αννιε καλα??

Καλησπέρα..😊😊😊

Με μπέρδεψες... γιατί έκλεισες έλεγχο;;;

Qshbp2.png

Να και κατι που δεν πιστευω οτι θα ακουσω ποτε.......

(Αν και πριν 5 χρονια ειχα φτασει να ειμαι 50 κιλα....καπως ετσι μαθαμε οτι εχω προβλημα με το θυρεοειδη!!!μολις αρχισα τα χαπια τσουπ αλλαξε και η φορά της ζυγαριάς)

Ναι βρε όντως παχαίνουν γιαυτό θέλει προσοχή ....😉😉😉

Qshbp2.png

Κοριτσαρες τι κανετε??? εγω σημερα πηγα να υποδεχτω τον Ομπαμα, όλα πηγαν καλα!τωρα τον εχω στον ξενωνα, κοιμαται!η Μισελ εχει σπασει τα τηλ περνει κάθε μιση ωρα να τον τσεκαρει που είναι κ τι κανει!χαχαχαχαα!!!

Μαρακιιιι σε ευχαριστούμε για ολες τις συμβουλες και που μας λες τι ακνει ο μπεμπουκος!μωρε μπραβο ετσι μεγαλωνει το καμαρι μας!!!όπως ειπες συντομα ολες εγκυουλες να γινεται εδώ χαμος από τις εμπειριες τις κάθε μιας, κ συμβουλες!

Έχεις τον μπαράκ κ δεν είπες κουβέντα όλη μέρα;;;;

Φτού σου!!!!

Δηλαδή εμείς να μην πάρουμε άμεσα μια βίζα για ένα καλύτερο μέλλον στο παιδί μας;;;;

Qshbp2.png

Δεν τα καταφερα, οι πρακτορες του μου κατεσχεσαν κινητο και λαπτοπ!συν ότι τα αυτοκίνητα ειχαν πομπους για απενργοποιηση σηματος!καταλαβινετε τι τραβηξα....σας

Σας περιμενω αυριο ολες για πρωινο, ντυθείτε στα χρωματα μπλε-κοκκινο, να εκθεσουμε ολες μαζι τους προβληματιμσους μας.

Διαφημίσεις

Δεν τα καταφερα, οι πρακτορες του μου κατεσχεσαν κινητο και λαπτοπ!συν ότι τα αυτοκίνητα ειχαν πομπους για απενργοποιηση σηματος!καταλαβινετε τι τραβηξα....σας

Σας περιμενω αυριο ολες για πρωινο, ντυθείτε στα χρωματα μπλε-κοκκινο, να εκθεσουμε ολες μαζι τους προβληματιμσους μας.

Τραγωδία έτσι όπως το θέτεις...

Σε συγχωρώ!!!!😁😁😁

Αύριο θα στολιστώ κ θα έρθω!!!!

Qshbp2.png

Καλησπέρα..😊😊😊

Με μπέρδεψες... γιατί έκλεισες έλεγχο;;;

Α χα χα πολλες κανουννπροληπτικο εμβρυικο καρδιολογικο ελεγχο γινεται και στο ωνασειο αλλα παιδων πεντελης μου συστησαν πολυ καλο παιδομαρδοοχειρουργο πρωινο ραντεβου η β επιπεδου δεν δειχνει ολα τα καρδιολογικα θεματα θα παω απλα για βεβαιοτητα μπορεις να τον κανεις εκει γυρω στις 22 εβδομαδες

7SHUp2.png

Α χα χα πολλες κανουννπροληπτικο εμβρυικο καρδιολογικο ελεγχο γινεται και στο ωνασειο αλλα παιδων πεντελης μου συστησαν πολυ καλο παιδομαρδοοχειρουργο πρωινο ραντεβου η β επιπεδου δεν δειχνει ολα τα καρδιολογικα θεματα θα παω απλα για βεβαιοτητα μπορεις να τον κανεις εκει γυρω στις 22 εβδομαδες

Γιατί γίνεται προληπτικά κ δεν το προτείνουν όπως άλλες εξετάσεις;

Qshbp2.png

Γιατί γίνεται προληπτικά κ δεν το προτείνουν όπως άλλες εξετάσεις;

Ειναι κατι σαν τη κυστικη αλλοι γιατροι λενε καντη αλλοι λενε οχι αλλα επειδη η β επιπεδου δεν βρισκει ολα τα καρδιολογικα θεματα μονο ενα 25 % ειπα να παω για να παω και πιο ψαγμενη στη β..βρηκα πρωινο ραντεβου καλυμενο απο τον εοπυ ενω στο ωνασειο οσες τις στελνουν πληρωνουν νομιζω 100?? 120 ευρω καπου τοσο..αα δεν μου τη ζητησε ο γιατρος σε πολλες ομως ξερω οτι μετα τη β επιπεδου τους λενε να κανουν κι ενα τετοιο ελεγχο δικη μου πρωτοβουλια!!

7SHUp2.png

Ειναι κατι σαν τη κυστικη αλλοι γιατροι λενε καντη αλλοι λενε οχι αλλα επειδη η β επιπεδου δεν βρισκει ολα τα καρδιολογικα θεματα μονο ενα 25 % ειπα να παω για να παω και πιο ψαγμενη στη β..βρηκα πρωινο ραντεβου καλυμενο απο τον εοπυ ενω στο ωνασειο οσες τις στελνουν πληρωνουν νομιζω 100?? 120 ευρω καπου τοσο..αα δεν μου τη ζητησε ο γιατρος σε πολλες ομως ξερω οτι μετα τη β επιπεδου τους λενε να κανουν κι ενα τετοιο ελεγχο δικη μου πρωτοβουλια!!

Μάλιστα...

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...