Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσια όταν η οιστραδιολη είναι αρκετά χαμηλή 3η μέρα του κύκλου ήταν 11 σημαίνει πως δεν θα κάνω ωορρηξία ή πως απλά θα καθυστέρηση και θα κάνω μεγαλύτερο κύκλου από ότι συνήθως ; (Έχω 31 μέρες κύκλο πάνω κάτω ) 

Κορίτσι μου γλυκό εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά ξεκινάς διαδικασία για ετ;

Just now, Ρούλα87 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά ξεκινάς διαδικασία για ετ;

Γιατί αν ξεκινάς τώρα κ κάνεις εξετάσεις ναι είναι πολύ χαμηλή.εμενα στην τρίτη μέρα που έκανα ήταν 50 κ η γιατρός μου είπε ότι είναι πολύ καλά 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Μελενια δε θα ειναι κατι. Γνωστη μου ειχε συνεχεια ροζ κι επειδη νομιζε οτι ειναι νορμαλ πηγαινε κ για δουλεια. Μετα σταματησαν. Κι εγω ενα σοκ θα το παθαινα. Κατσε κατω κ σκεψου το γλυκο μωρακι σου που μεγαλωνει!!! Ειχα κι εγω ενα πρωι στο σκουπισμα παλουκωθηκα κ δεν ξαναδα. Εκεινο το βραδυ ειδα κ το σακουλι, ειδε ο γιατρος αιματακι στο κολποσκοπιο αλλα δεν ηταν ανησυχητικο. Μετα απο λιγες μερες σταματησαν κ τα καφε που ειχα συνεχεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 28 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Μακαρι Σαννυ μου. Μου ειπαν κ απο το κεντρο να μη σηκωνομαι καθολου. Οταν ειδα τη ροη να αυξανεται τρελαθηκα. 

Ηρέμησε κορίτσακι μου. Δεν παίρνεις και το γιατρο σου να το πεις? 

xsSnp3.png

πρίν από 46 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Μακαρι Σαννυ μου. Μου ειπαν κ απο το κεντρο να μη σηκωνομαι καθολου. Οταν ειδα τη ροη να αυξανεται τρελαθηκα. 

μην ανχωνεσε αν δεν πονας ισως ειναι καποιο αγγειακι που εσπασε συμβαινει συχνα. υπερηχο δεν εχει καπου κοντα σου να κανεις αυριο? 

Pingu μιλησα κ μου ειπαν να μεινω ξαπλα κ να κανω κ την ενεση προγεστερονης.

Lina δεν νιωθω πονο. Καποιες στιγμες τσιμπηματα νιωθω. Ναι ειναι ο γιατρος μου που μπορω να παω ανα πασα στιγμη, αλλα ειπαμε να μεινω λιγο ακινητη μπας κ σταματησει.

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Δέσποινa είπε:

Πεταλουδιτσα??????γεννησες?????

Να σας ζησουν τα μωρακια σας,να ειναι ολη τους η ζωη γεματη γλυκα!!!

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!Να χαίρεσαι το μωράκι σου!! Ναι γέννησα την προηγούμενη Δευτέρα πρόωρα λόγω ενός θέματος που παρουσίασα στο συκώτι μου. Τα μωράκια μου είναι στη θερμοκοιτίδα βέβαια και θα μέινουν εκεί για λίγο καιρό ακόμη αλλα τουλάχιστον είναι καλά στην υγεία τους!! :) Απλά περιμένουμε να μεγαλώσουν λίγο!

• Μου αρέσει 5

wVRPp2.pngwTonp3.png

Πεταλουδίτσα συγχαρητηρια. Να σας ζήσουν τα μωράκια σας! Να ειναι γερα και καλότυχα! Πολυ χαρηκα όταν ειδα το νεο τικερακι σου! Με καισαρικη γεννησες; Έχει κατεβει το γαλα σου;

KarMar εμενα μου εκανε τον πρωτο υπέρηχο στην κοιλια την Δευτερα που μας περασε, αρχη της 7ης εβδομαδας δηλαδή.

Μελένια μου πως εισαι; Εισαι καλυτερα;

Εγω ειχα απο το μεσημερι ανακοτεμενο στομαχι και κάπως βαρυ κεφαλι. Γι' αυτο και σας διαβασα τωρα. Δεν μπορουσα να ριξω ματια στο ταμπλετ.

Δεσποινιω πως πάει το τρεξιμο;

Pingu μου ποιος σου χαλασε τη διαθεση; Η πεθερουλα έβαλε παλι την ουρα της;

• Ευχαριστώ 1

4OQ2p3.png

Μελένια μου είδα ότι μίλησες με το κέντρο. Εννοούσα εκτός από το κέντρο και με το γυναικολογο σου. 

Butterfly να σας ζήσουν τα μωρακια σας! Και εμείς είχαμε περάσει 23 μέρες στην μενν. Υπομονή και σε λίγο θα τα έχεις στην αγκαλια σου!! 

Γεωργία μου υπομονή κορίτσι μου! Οι πρώτοι μήνες συνήθως είναι λίγο έτσι περίεργοι. Αυτή τη φορά την ουρά την έβαλε ο πεθερος! Έτσι για αλλαγή μην βαριόμαστε... 

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Γεωργία μου δεν βλέπω ηρεμία στον ορίζοντα.. 

Μελενια αύριο το πρωί δεν θα έχεις τίποτα. Καταλαβαίνω το αγχος σου αλλά προσπάθησε να ηρεμήσεις και μην το σκέφτεσαι.. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και ένα ζουζουνιαρικο φιλί απ την μικρή μου! 

Καληνύχτα κορίτσια όνειρα γλυκά! 

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

Καλησπερα ομορφες...

Δημητρουλα τρεχααααααα....ειναι το πιο γλυκο κ ακουραστο τρεξιμο κ σε φερνει πιο κοντα στο θαυματακι σου...

Εμενα ο γυναικολογος μου ειχε ξεκινησει απο την αρχη φυλλικο κ ασβέστιο κ μετα την αυχενικη μου ειχε ξεκινησει σιδηρο κ μαγνησιο.κ ολα αυτα τα επαιρνα μεχρι να γεννησω.

Πεταλουδιτσα να σας ζησουν τα μικρουλια σας.Με το καλο να γυρισουν στο σπίτι σας...

Μελενια μου ξαπλωσε κ μην κανεις ασχημες σκέψεις. ...αυριο δεν θα υπαρχει τπτ...

Καλο βραδυ...

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...