Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Από το Σάββατο που βρέθηκε με Παναγιώτα όλο λέει μάτα (μάκια) και μοιράζει διαρκώς φιλιά στον αέρα ο ερωτύλος χαχαχα

Ρε λες να μου κραταει μουτρα η μικρη και να κανει απεργια πεινας επειδη της χαλασα το ραντεβου με το δικο σου και φυγαμε?Μηπως ερωτευτηκε το κοριτσι και εχει ανορεξιες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευτυχώς πολύ καλά! Το καλό είναι ότι είμαστε οικογενειακή επιχείρηση με απόλυτη κατανόηση σε τέτοια θέματα κι έτσι χάρηκαν όλοι πολύ μαζί μου:):):):):):):) Βέβαια ακόμη δεν τους έχω πει ότι θα πάρω το 6μηνο αυτή τη φορά γιατί η προισταμένη μου γυρνάει τον άλλο μήνα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι ότι έχει επιλογή αφού αποφάσισα να το πάρω θα πρέπει να μου το δώσει:) Δε νομίζω βέβαια να έχει πρόβλημα γιατί και η δουλειά έχει πέσει πολύ οπότε το ότι θα γλυτώσουν ένα μισθό για 6 μήνες μάλλον θα είναι καλό:):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Δε νομίζω βέβαια να έχει πρόβλημα γιατί και η δουλειά έχει πέσει πολύ οπότε το ότι θα γλυτώσουν ένα μισθό για 6 μήνες μάλλον θα είναι καλό:):):)

Αυτο ακριβως θα επρεπε να σκεφτεται και ο δικος μου ο βλακας που του λεω προχθες που ειχε παραγγειλει παλι σουβλακια, ε σημερα θα παρω ενα γιατι δεν αντεχω τη μυρωδια καθε μερα, και τι μου απανταει?Δε θελω τετοια τωρα, σε περιοδο κρισης, πες στον Κωστα μακρια....:mad:

Οικογενειακη επιχειρηση το μαγαζι σας δεν ειναι?Η εταιρεια που δουλευεις ειναι κι αυτη δικη σας:rolleyes:?

Καλημέρα κορίτσια!!!

Το pc μου στη δουλειά τα χει παίξει από τις 9 προσπαθώ να το συνεφέρω...μπλε οθόνες κ δε συμμαζεύεται! :?

Κατερίνα μην ακούς τους άντρες παιδί μου είναι λίγο άσχετοι....ότι βλέπεις στο παιδί κ σου φαίνεται περίεργο να παίρνεις το γιατρό!

Χθες την είχαμε σπίτι τη Ζωή κ κοιμήθηκε δεύτερο βράδυ συνεχόμενο χωρίς να ξυπνήσει ούτε μισή φορά:tongue:....εντωμεταξύ τη ξαπλώνω πλέον κ βγαίνω από το δωμάτιο κ κοιμάται μόνη της τις περισσότερες φορές!;)

Ρε Μαριλού πως έμαθε η μικρή να τρώει με το κουτάλι???Η Ζωή με το πιρούνι ξέρει αλλά με το κουτάλι μόνο ανακατεύει τα φαγητά!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Όχι ρε, όταν λέω οικογενειακή δεν εννοώ της δικής μου οικογένειας απλά οι ιδιοκτήτες είναι οικογένεια και αντιμετωπίζουν και τοπροσωπικό σαν μεγάλη οικογένεια αυτό εννούσα:):):) Μόνο το μαγαζί μας είναι δικό μας:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Ρε Μαριλού πως έμαθε η μικρή να τρώει με το κουτάλι???Η Ζωή με το πιρούνι ξέρει αλλά με το κουτάλι μόνο ανακατεύει τα φαγητά!:rolleyes:

Κοίτα σε 80% αυτό οφείλεται στη Νίκη (την κοπέλα που την κρατάει) γιατί ξεκίνησε να μαθαίνει μαζί της με τα πρωινά corn flakes - όπως έχουμε πει το παιδί μου έχει κόψει το γάλα και το έχει ρίξει στα δημητριακά πό 11 μηνών:). Ε, τα απογεύματα έκανε practice μαζί μου με το γιαούρτι της οπότε κάποια στιγμή εξοικειώθηκε. Μέχρι να συμβεί αυτό βέβαια την αφήναμε και γινόταν χάλια εννοείται:tongue::tongue::tongue::tongue: Αλλά τώρα, άμα τη δεις σα μικρή κυρία είναι με το κουταλάκι της!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κοίτα σε 80% αυτό οφείλεται στη Νίκη (την κοπέλα που την κρατάει) γιατί ξεκίνησε να μαθαίνει μαζί της με τα πρωινά corn flakes - όπως έχουμε πει το παιδί μου έχει κόψει το γάλα και το έχει ρίξει στα δημητριακά πό 11 μηνών:). Ε, τα απογεύματα έκανε practice μαζί μου με το γιαούρτι της οπότε κάποια στιγμή εξοικειώθηκε. Μέχρι να συμβεί αυτό βέβαια την αφήναμε και γινόταν χάλια εννοείται:tongue::tongue::tongue::tongue: Αλλά τώρα, άμα τη δεις σα μικρή κυρία είναι με το κουταλάκι της!!!!

Μπραβο!!!Κυρια η Λενα!!!Πλακα θα εχει να τη βλεπεις να τρωει μονη της ε???Τι δημητριακα της δινεις?

Διαφημίσεις

Χι! Χι! Εγώ ευχαριστιέμαι και τη διαδικασία για να είμαι ειλικρινής, δε βιάζομαι:) Τουλάχιστον την προηγούμενη εγκυμοσύνη την πέρασα πολύ ωραία:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κι εγω εδω ειμαι....απλα γραφω κι αλλου τις ανησυχιες μου!!!!

Οντως Μαριλου περναει ο καιρος κι εγω κοιτουσα νωριτερα το τικερακι σου και λεω εφτασε 12 εβδομαδων κιολας!!!

Να μαι και πάλι.

Ρε τι πελάτες είναι αυτοί, δεν λένε να πληρώσουν με τίποτα :mad: έχω τρελαθεί στα τηλ.σήμερα!

Στις 19/2 κανόνισε το αφεντικό να βγούμε όλοι έξω για φαγητό, εύχομαι να μπορέσω να πάω ...

Εγώ μια φορά έδωσα corn flakes στο φατσάκι, δεν ξετρελάθηκε! Βέβαια πίνει μια χαρά το γάλα της, δεν με έχει δυσκολέψει ποτέ σε αυτό!

Εχθές τελικά δεν βγήκαμε βολτούλα, γιατί άργησαν να έρθουν από την πεθερά μου, μπαμπάς και κόρη και έτσι εκμεταλλεύτηκα το χρόνο για λίγες δουλειές και επίσκεψη στον πατέρα μου γιατί με τα κρυολογήματα, είχα να τον δω 1 εβδομάδα. Φοβόμουν μην τον κολλήσω!

Σήμερα θα πάρουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων του, για να δούμε...

Μαριαλένα όντως η εγκυμοσύνη σε μικρούς μήνες είναι όμορφη, αν φυσικά δεν έχεις ζαλάδες κ.α., βέβαια κι ευτά έχουν τη χάρη τους! Απόλαυσέ τη.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...