Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ήρθα κ εγώ....τα τίναξε τελικά ο υπολογιστής μου στη δουλειά κ από του boss που καθόμουν ούτε λόγος για να μπω γιατί το χει να αποθηκεύει τα πάντα για να μην τα ψάχνει μετά(ενώ εγώ τον δικό μου να σβήνει όλα μου τα ίχνη):P:p:p

Εγώ δεν έχω δοκιμάσει να δώσω της μικρής δημητριακά γιατί παίρνω τα fitness με σοκολάτα! :oops::oops:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ δεν έχω δοκιμάσει να δώσω της μικρής δημητριακά γιατί παίρνω τα fitness με σοκολάτα! :oops::oops:
Ωραία είναι; Εγώ παίρνω με τα αποξηραμένα φρούτα. Ε ρε γλέντια όταν πέφτει σε παπάγια ο μικρός!

WN6Op3.png

Ωραία είναι; Εγώ παίρνω με τα αποξηραμένα φρούτα. Ε ρε γλέντια όταν πέφτει σε παπάγια ο μικρός!

Ναι εγώ παίρνω αυτά με τη γάλακτος...βασικά να σου πω την αλήθεια μου πριν μείνω έγκυος τα σιχαινόμουν...οπως κ το γάλα(βασικά ακόμα το σιχαίνομαι σκέτο...βάζω κ ένα κουταλάκι νεσκουικ) αλλά αφού έμεινα έγκυος κ ακόμα όσα έχω φάει μου αρέσουν κ είναι το ιδανικό βραδυνό γεύμα!;) Θα πάρω κ ένα με φρούτα να δοκιμάσει κ το ζουζουνάκι μου να τρώμε παρέα βραδυνό!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εγω αυτα με τη σοκολατα τα τρωω σκετα γι'αυτο τα αποφευγω:oops:με πιανει καμια φορα, ανοιγω το κουτι και τρωω μονο με σοκολατα,χωνω τη χερουκλα μεσα και ψαχουλευω....Επισης παιρνω και απο το Σκλαβενιτη της Millhouse ειναι τα αγαπημενα μου και εχει και σκετα και με φρουτα και με σοκολατα, ειναι μουρλια!!!Και του καρφουρ (η μαρκα) ενα μπλε κουτι μουσλι με σοκολατα!Α να χαθειτε μου ανοιξατε την ορεξη....

Εγω αυτα με τη σοκολατα τα τρωω σκετα γι'αυτο τα αποφευγω:oops:με πιανει καμια φορα, ανοιγω το κουτι και τρωω μονο με σοκολατα,χωνω τη χερουκλα μεσα και ψαχουλευω....Επισης παιρνω και απο το Σκλαβενιτη της Millhouse ειναι τα αγαπημενα μου και εχει και σκετα και με φρουτα και με σοκολατα, ειναι μουρλια!!!Και του καρφουρ (η μαρκα) ενα μπλε κουτι μουσλι με σοκολατα!Α να χαθειτε μου ανοιξατε την ορεξη....

Ναι εμάς περίμενε η ορεξή σου για να ανοίξει! :lol::lol::lol: Απορώ πραγματικά τόσο λιχούδα που φαίνεσαι να είσαι πως κ παραμένεις αδύνατη(μην σχολιάσεις θα φας ξυλιές!:P:p) Η κουμπάρα μου ένα διάστημα έλεγε ότι κάνει δίαιτα....έπαιρνε ένα βαθύ μπωλ το γέμιζε τίγκα με δημητριακά κ έριχνε κ λίγο γάλα από πάνω ίσα για να δείξει ότι δεν τα τρώει σκέτα!:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ναι εμάς περίμενε η ορεξή σου για να ανοίξει! :lol::lol::lol: Απορώ πραγματικά τόσο λιχούδα που φαίνεσαι να είσαι πως κ παραμένεις αδύνατη(μην σχολιάσεις θα φας ξυλιές!:P:p) Η κουμπάρα μου ένα διάστημα έλεγε ότι κάνει δίαιτα....έπαιρνε ένα βαθύ μπωλ το γέμιζε τίγκα με δημητριακά κ έριχνε κ λίγο γάλα από πάνω ίσα για να δείξει ότι δεν τα τρώει σκέτα!:tongue::tongue::tongue:

Τηρω αυτα τα μικρα μυστικα που τηρει και η κουμπαρα σου, πχ οτι το πρωι μπορεις να φας οσα δημητριακα θελεις!!!!Το βραδυ τιποτα, οσο για σουβλακια και πιτσες απλα τα λιγουρευομαι....ειναι και δυσκολη ωρα η συγκεκριμενη που μιλαμε, ειμαι με πρωινο απο τις 9....και φυσικα λιγουρευομαι διαφορα.....

Τηρω αυτα τα μικρα μυστικα που τηρει και η κουμπαρα σου, πχ οτι το πρωι μπορεις να φας οσα δημητριακα θελεις!!!!Το βραδυ τιποτα, οσο για σουβλακια και πιτσες απλα τα λιγουρευομαι....ειναι και δυσκολη ωρα η συγκεκριμενη που μιλαμε, ειμαι με πρωινο απο τις 9....και φυσικα λιγουρευομαι διαφορα.....

Χαχχαχα μόνο που η κουμπάρα μου είναι αρκετά παχιά! :oops::oops: Κ το τίποτα να ξέρεις δεν είναι καλό...να τρως κάτι το βράδυ γιατί πεινάς το πρωί περισσότερο!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Χαχχαχα μόνο που η κουμπάρα μου είναι αρκετά παχιά! :oops::oops: Κ το τίποτα να ξέρεις δεν είναι καλό...να τρως κάτι το βράδυ γιατί πεινάς το πρωί περισσότερο!;)

Δεν προλαβαινω να φαω το βραδυ!!!!Δε με αφηνει η μικρη να κανω τιποτα και απο την αλλη τρωω μεσημεριανο στις 5...ποτε να ξαναφαω?Δεν πειναω!

Ούτε κι έγω τρώω βράδυ, ε αν τρως αργά δεν μπορείς μετά... μια από τα ίδια!

Τελευταία έχω σωθεί όμως που δεν τρώω γλυκά! Αυτά κάνουν όλη τη ζημιά τελικά! Σήμερα ψάρια με χόρτα, υγιεινά πράγματα!;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ούτε κι έγω τρώω βράδυ, ε αν τρως αργά δεν μπορείς μετά... μια από τα ίδια!

Τελευταία έχω σωθεί όμως που δεν τρώω γλυκά! Αυτά κάνουν όλη τη ζημιά τελικά! Σήμερα ψάρια με χόρτα, υγιεινά πράγματα!;)

Κι εγω μπριζολα μοσχαρισια η κοτοπουλο (οτι εχει ευχαριστηση η μαμα...) με σαλατα,ελπιζω μονο να μην με πιασει και ξανανοιξω εκεινη τη μερεντα τη διχρωμη (ασπρο-μαυρο) που εφερε ο κωστας και καλα για κρεπες κι εγω την τρωω με το κουταλι!:oops:Πως βλεπετε την κοπελα στη διαφημιση?Ε, αυτο ακριβως!

Διαφημίσεις

Ε λοιπόν, δεν έχω φάει ποτέ μου μερέντα με το κουτάλι. Γενικώς από μικρή δεν έκανα τέτοια, θυμάμαι κάτι ξαδέρφες μου που λυσσάγανε με τη μερέντα. Εγώ ήμουν και είμαι του φαγητού πιο πολύ! Μη κοιτάτε τώρα που είχα λίγο ξεστρατήσει :oops::tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...