Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 37 λεπτά , Vxatz είπε:

      @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

      Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα..

      Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!

      • Μου αρέσει 1

Μαμάδες από Νέα Σμύρνη?


Danay13

Recommended Posts

Γεια σας,

ονομάζομαι Δανάη και μένω Νέα Σμύρνη.Έχω ένα αγοράκι 2 χρονών,τον Χρηστάκη.Εργάζομαι τα πρωινά,αλλά τα απογεύματα είμαι ελεύθερη και ψάχνω για παρέα.Αν κάποια μαμά θέλει παρέα θα χαρώ να γνωριστούμε και να κάνουν παρέα και τα παιδάκια μας..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 1 month later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,να σου ζήσει η Δανάη!!Όποτε θέλεις στείλε μας πμ,εμείς με την Πέννυ έχουμε ήδη γνωριστεί,είμαι σίγουρη ότι τα παιδάκια μας θα χαρούν να γνωρίσουν την Δανάη και εμείς εσένα..

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!

Κ εγώ μένω στη Νέα σμύρνη.

Εχω ένα κοριτσάκι 2 ετών κ κάτι ψιλά κ είμαι 13 εβδομάδων έγκυος.

Χαίρομαι που βλέπω κινητικότητα από μαμάδες στην περιοχή μας. Εγώ ήδη έχω γνωρίσει από συνάντηση του συνδέσμου θηλασμού 2 μαμάδες που μένουν στην περιοχή κ βλεπομαστε που κ που...

Δεν ξέρω πόσο συνεπής θα είμαι αν κανονίσουμε κάτι επειδή το πρωϊ δουλέυω κ το μεσημέρι λόγω εγκυμοσύνης πέφτω ξερή για ύπνο ως το απόγευμα :oops::oops:

Εγώ μένω κάτω από το άλσος προς την πλευρά της Συγγρού, εσεις??

Πείτε κ τίποτα άλλες πληροφορίες να γνωριστούμε:)

Link to comment
Share on other sites

YIOYPI, κι εγώ δουλεύω ως το απόγευμα και γενικώς μετά τρέχω. Μένω στο ύψος της Αγ.Παρασκευής, συγκεκριμένα στην πλατεία ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ όπου συχνάζουμε κιόλας μιάς και έχει 2-3 κούνιες και είναι όμορφα. Αν βρεθείτε εκεί, στείλτε μου μήνυμα ή ακόμα και στο άλσος θα ήταν ωραία ιδέα.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας,και εγώ μένω στο ύψος της Αγίας Παρασκευής,πιο κοντά στην στάση Μυδείας Μυκάλης..Τα απογεύματα πηγαίνω και εγώ συχνά βόλτα τον Χρηστάκη,εάν θέλετε μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποιο απόγευμα στην πλατεία ή κάπου αλλού!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Καλημέρα κοριτσάκια, κι εγώ είμαι απο Ν.Σμύρνη, έχω ένα αγοράκι 5,5 κι ένα κοριτσάκι 20 μηνών. Αν θέλετε κανονίζουμε κάποιο απόγευμα να τα πάμε στο Αλσος να παίξουν ή στην πλατεία, ή στην πλατεία Άνοιξης που έχει μια μικρή παιδική χαρά.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • 3 εβδομάδες μετά...

Ψάχνοντας σήμερα για δραστηριότητες που μπορεί να κάνει ο γιός μου (19 μηνών) βρήκα το parentscafe και εσάς :-). Ο μικρός είναι πια στη φάση που απολαμβάνει την παρέα με άλλα παιδάκια και τώρα που άνοιξε ο καιρός μας αρέσει πολύ να βγαίνουμε (και να ήθελα δηλαδή να κάτσουμε μέσα αδύνατο-πάει στην πόρτα και κλαψουρίζει να φύγουμε!!). Θα χαιρόμουν πολύ να σας ακολουθήσω και εγώ στις συναντήσεις σας. Αν θέλετε όταν ξανασυναντηθείτε στείλτε μου μήνυμα! Ευχαριστώ!


ru7rp2.png
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα μανουλες εμεις μενουμε ανω ν.σμυρνη..αλλα ο μπεμπης ειναι μικρουλης ακομα (6,5 μηνων)!!!οποτε μονο για καμια βολτα με το καροτσι ειμαστε μεχρι να αρχισει να περπαταει κ να μπορει να παιξει...αν βρεθειτε εδω κοντα να περασουμε κ εμεις μια βολτα!!:D:D:D

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Παω πλατεια και ειναι γεμααααααατη απο μαμαδες με μωρακια.. γιατι καμια δεν μπαινει εδω?? :)

Το αγορακι μου ειναι 10 μηνων και θα ηθελα πολυ να γνωρισω μανουλες με παιδακι κοντα στην ηλικια μας, να κανουμε παρεουλα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
×
×
  • Δημιουργία νέου...