Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

29 Μαρτίου μου ήρθε ! Εγώ έχω κύκλο 24-25 ημερών και πάντα κάνω ωοληψια γύρω στη 10η ημέρα. Τωρα που στην αρχή δε φαινόταν κανένα ωοθυλάκιο στον κύκλο και φάνηκε στο τέλος καθυστερημένα, κάναμε ωοληψια την 18η ημέρα του κύκλου δλδ τη προηγούμενη Τριτη. Κανονικά η περίοδος έρχεται 12- 14 ημέρες μετά την ωοληψια οπότε έχω ακόμα γιατί τώρα είμαι μόνο 7 ημέρες μετά … αλλά το στήθος με πεθαίνει. Έχω τρομερό πρήξιμο, σουτιέν βάζω με δυσκολία. Στην αρχή νόμιζα πως πονάει τόσο γιατί έχω ακόμα παραγωγή οιστρογόνων οπότε θα φαινόταν κάτι στη Β φάση αλλά φάνηκε ένα μικρό ωοθηλακιο που μου είπαν πως δε θα το προλάβουμε..

Κατάλαβα ,ναι θυμάμαι γιατί μαζί καναμε ωοληψια στις 15/4 απλά εμένα μου είχε έρθει 3/4 περίοδος και μου φάνηκε τραβηγμένη η δική σου ωοληψια ...τώρα που μου το εξηγήσες το κατάλαβα ...κι εμένα πρήστηκε το στήθος αλλά δεν πονάω δεν ξέρω μήπως είναι από την ένεση και δεν έχει περάσει ακόμη η επήρεια...

Κάνε υπομονή να δεις πότε θα σου έρθει και πως θα πάει αυτός ο κύκλος και μην το σκέφτεσαι πολύ ....😔

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου καλούς διπλασιασμούς 🙏🏼🙏🏼 εσύ τ βλαστοκύστες είχες βάλει ;; Θυμάσαι βαθμολογία ;;;

Ευχαριστώ πολυυυυ!!

ναι ήταν 5 ημερών βαθμολογίας 4ΑΑ

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Ανδρινα είπε:

Κορίτσια μου σας γράφω για να σας πω τα νέα μου,...256 η χοριακη κ νοιωθω πολύ χαρούμενη ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω αλλά τώρα έχω άλλο άγχος αν θα συνεχίσουν τα πράγματα να είναι!!! Άντε κορίτσια να έχουμε κ άλλες θετικές χοριακες!!!!!

πρίν από 57 λεπτά , Apez22 είπε:

Μόλις πήρα και εγώ τα αποτελέσματα.. 

235, είμαι πολυυυ χαρούμενη εύχομαι να εξελιχθεί σε όλες μας υπέροχα!!

Μπράβο βρε κορίτσια πολλά πολλά συγχαρητήρια!!! Να έχετε καλούς διπλασιασμούς και να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος 🙏🙏🙏 μας δίνετε τόση χαρά κ ελπίδα όσες ακόμα προσπαθούμε! ❤️

@Μπουρμπουλάκι καλά αποτελέσματα κορίτσι μου 🤞🤞🤞 περιμένουμε τα νέα σου ❤️

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Ανδρινα είπε:

Κορίτσια μου σας γράφω για να σας πω τα νέα μου,...256 η χοριακη κ νοιωθω πολύ χαρούμενη ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω αλλά τώρα έχω άλλο άγχος αν θα συνεχίσουν τα πράγματα να είναι!!! Άντε κορίτσια να έχουμε κ άλλες θετικές χοριακες!!!!!

Συγχαρητήρια κορίτσια μου!! Μπράβο σας!! Τέλεια τα νέα!! 🩷🩷🩷 Όσο πάνε και να διπλασιάζονται!! @Ανδρινα @Apez22

Η δική μου δεν ήταν τόσο καλή. Πήγε 62.94, από 49.81. μου είπε η μαία να επαναλάβω τη Δευτέρα.

• Ευχή 2

πρίν από 24 λεπτά , Μπουρμπουλάκι είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσια μου!! Μπράβο σας!! Τέλεια τα νέα!! 🩷🩷🩷 Όσο πάνε και να διπλασιάζονται!! @Ανδρινα @Apez22

Η δική μου δεν ήταν τόσο καλή. Πήγε 62.94, από 49.81. μου είπε η μαία να επαναλάβω τη Δευτέρα.

Στο ίδιο εργαστήριο την επανέλαβες; Η αλήθεια είναι πως έπρεπε να είναι τουλάχιστον 85, είναι λίγο μικρή η αύξηση. Υπομονή να δεις πως θα πάει και την Δευτέρα 🤞🙏

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , dimi.tra είπε:

Στο ίδιο εργαστήριο την επανέλαβες; Η αλήθεια είναι πως έπρεπε να είναι τουλάχιστον 85, είναι λίγο μικρή η αύξηση. Υπομονή να δεις πως θα πάει και την Δευτέρα 🤞🙏

Ναι, στο ίδιο. Θα δούμε τη Δευτέρα

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Μπουρμπουλάκι είπε:

Ναι, στο ίδιο. Θα δούμε τη Δευτέρα

Σου εύχομαι μια ανατροπή την Δευτέρα 🤞να σου πω ότι δεν το έχω δει κι αυτό, το έχω δει. Είναι σπάνιο; Είναι ναι! Απλα πάντα ελπίζουμε σε ένα μικρό θαυματακι 🙏 και είπαμε είναι θετικό το ότι ήταν η χοριακη θετική, σημαίνει πως έγινε εμφύτευση 🤞

• Ευχή 1

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Συγχαρητήρια στην @Αppez22 σου εύχομαι να πάνε όλα..που θα πάνε όλα καλά!!!! Και στο μπουρμπουλακι μας να πω να ότι ανατροπες γίνονται... με όλα αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα πιστεύω ότι όλα γίνονται!!! Καλή επιτυχία!!!!!💗💗💗

• Ευχή 2

@Ανδρινα@Apez22 Μπράβο!! Πολλά συγχαρητήρια κορίτσια!!!!Καλούς διπλασιασμούς να έχετε 🙏✌️🙏✌️ και τελειόμηνες εγκυμοσύνες!!

@Μπουρμπουλάκι μου προσεύχομαι για την αύξηση της χοριακής σου.. Πιστεύω πως θα γίνει ένα μικρό θαυματάκι ❤️

@dimi.tra κορίτσι μου,  πως ήταν οι εξετάσεις σου εχθές?? Εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα σε αυτόν τον κύκλο και σύντομα να μιλάμε για τα νούμερα της χοριακής 🤞🤞🤞

Εγώ επανέλαβα σήμερα. 996,5 βγήκε. Ακριβώς διπλάσια παρά 4 μονάδες..Ελπίζω να παει καλά. Επανάληψη την Δευτέρα .Χαμός και με αυτή την εξέταση...

On 13/3/2025 at 10:39 ΜΜ, Μπουρμπουλάκι είπε:

Εμένα μου ακούγεται μια χαρά το νούμερο!! 💐💐 Το Σάββατο πάμε για το 4ψηφιο!!

Καλή αρχή!! 🤞🩷 Να πάνε όλα ρολόι!!

Είστε Αθήνα όλες κορίτσια?

Αγάπη μου και εγώ είμαι από επαρχία..βέβαια τόσες φορές που ανεβαίνουμε Αθήνα, μας λες και πρωτευουσιάνους😂

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 2

πρίν από 29 λεπτά , Manant8490 είπε:

@Ανδρινα@Apez22 Μπράβο!! Πολλά συγχαρητήρια κορίτσια!!!!Καλούς διπλασιασμούς να έχετε 🙏✌️🙏✌️ και τελειόμηνες εγκυμοσύνες!!

@Μπουρμπουλάκι μου προσεύχομαι για την αύξηση της χοριακής σου.. Πιστεύω πως θα γίνει ένα μικρό θαυματάκι ❤️

@dimi.tra κορίτσι μου,  πως ήταν οι εξετάσεις σου εχθές?? Εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα σε αυτόν τον κύκλο και σύντομα να μιλάμε για τα νούμερα της χοριακής 🤞🤞🤞

Εγώ επανέλαβα σήμερα. 996,5 βγήκε. Ακριβώς διπλάσια παρά 4 μονάδες..Ελπίζω να παει καλά. Επανάληψη την Δευτέρα .Χαμός και με αυτή την εξέταση...

Αγάπη μου και εγώ είμαι από επαρχία..βέβαια τόσες φορές που ανεβαίνουμε Αθήνα, μας λες και πρωτευουσιάνους😂

Μπράβο κορίτσι μου! Συγκρατημένη αισιοδοξία! Δεν ανεβαίνει πάντα με ακριβή διπλασιασμό η χοριακη. Ουσιαστικά την θέλουν +70% απλά ο διπλασιασμός είναι πιο προφανής. Κάθε βήμα μια ανάσα μέχρι το τέλος, μακάρι να πάνε όλα καλα 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

Ήταν καλές οι εξετάσεις μου, μίλησα με τον γιατρό μου μου είπε δεν ανησυχεί, φαίνεται ένας καλός κύκλος. Επειδή πάω σε φυσικό για ετ κλείσαμε ραντεβού 24 για πρώτο υπέρηχο. Αν κάτι δεν του αρέσει απλά θα ακυρώσουμε, ούτως ή άλλως φάρμακα δεν παίρνω μέχρι την ετ. Προς το παρόν ξεκουράζομαι και προσπαθώ να μη το σκέφτομαι γιατί το άγχος θα μου ανεβάσει την προλακτινη και θα μου ακυρώσει τον κύκλο. 

πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Συγκρατημένη αισιοδοξία! Δεν ανεβαίνει πάντα με ακριβή διπλασιασμό η χοριακη. Ουσιαστικά την θέλουν +70% απλά ο διπλασιασμός είναι πιο προφανής. Κάθε βήμα μια ανάσα μέχρι το τέλος, μακάρι να πάνε όλα καλα 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

Ήταν καλές οι εξετάσεις μου, μίλησα με τον γιατρό μου μου είπε δεν ανησυχεί, φαίνεται ένας καλός κύκλος. Επειδή πάω σε φυσικό για ετ κλείσαμε ραντεβού 24 για πρώτο υπέρηχο. Αν κάτι δεν του αρέσει απλά θα ακυρώσουμε, ούτως ή άλλως φάρμακα δεν παίρνω μέχρι την ετ. Προς το παρόν ξεκουράζομαι και προσπαθώ να μη το σκέφτομαι γιατί το άγχος θα μου ανεβάσει την προλακτινη και θα μου ακυρώσει τον κύκλο. 

Μπράβο κοπέλα μου!! Και έτσι καλά να συνεχίσεις! Δεν έχω ιδέα για ετ σε φυσικό κύκλο,  φαντάζομαι θα είναι πιο αγχωτικό ...

Διαφημίσεις

1 hour ago, Manant8490 είπε:

Μπράβο κοπέλα μου!! Και έτσι καλά να συνεχίσεις! Δεν έχω ιδέα για ετ σε φυσικό κύκλο,  φαντάζομαι θα είναι πιο αγχωτικό ...

Να σου πω την αλήθεια μου επειδή προς το παρόν δεν παίρνω κάτι που δεν έπαιρνα από πριν δλδ μόνο βιταμίνες, προβιοτικά και τα του ενδοκρινολόγου μάλλον λιγότερο αγχωτικό μου φαίνεται 🤔 απλά έχεις περισσότερες πιθανότητες να ακυρώσεις κύκλο γιατί δεν παίρνεις κάτι να φτιάξεις το ενδομήτριο κ αν δεν θέλει, δεν θα γίνει! Αλλά προσωπικά εμένα δεν με απασχολεί, περιμένω τόσο καιρό δεν θα με χαλάσει μια ακόμα αναβολή. Μου είπε ο γιατρός ότι θα κάνουμε περισσότερα ραντεβού αλλά ούτε αυτό με ενοχλεί να σου πω την αλήθεια, νιώθω πολύ άνετα και ήρεμη με τα ραντεβού που δεν με πειράζει και κάθε μέρα να τον βλέπω 😂

Το χειρότερο είτε πας με φυσικό είτε με τεχνητό είναι οι ημέρες αναμονής! Εκεί θα σαλτάρω το βλέπω από τώρα να μου έρχεται! Θα σας γράφω εδώ την τρέλα μου! 

• Μου αρέσει 1

On 15/3/2025 at 8:49 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Να σου πω την αλήθεια μου επειδή προς το παρόν δεν παίρνω κάτι που δεν έπαιρνα από πριν δλδ μόνο βιταμίνες, προβιοτικά και τα του ενδοκρινολόγου μάλλον λιγότερο αγχωτικό μου φαίνεται 🤔 απλά έχεις περισσότερες πιθανότητες να ακυρώσεις κύκλο γιατί δεν παίρνεις κάτι να φτιάξεις το ενδομήτριο κ αν δεν θέλει, δεν θα γίνει! Αλλά προσωπικά εμένα δεν με απασχολεί, περιμένω τόσο καιρό δεν θα με χαλάσει μια ακόμα αναβολή. Μου είπε ο γιατρός ότι θα κάνουμε περισσότερα ραντεβού αλλά ούτε αυτό με ενοχλεί να σου πω την αλήθεια, νιώθω πολύ άνετα και ήρεμη με τα ραντεβού που δεν με πειράζει και κάθε μέρα να τον βλέπω 😂

Το χειρότερο είτε πας με φυσικό είτε με τεχνητό είναι οι ημέρες αναμονής! Εκεί θα σαλτάρω το βλέπω από τώρα να μου έρχεται! Θα σας γράφω εδώ την τρέλα μου! 

Έχεις τόσο δίκιο!!! Θα είμαστε εδώ όλες να κάνουμε την αναμονή αναίμακτη 🤣

• Χαχα 1

On 15/3/2025 at 6:45 ΜΜ, Manant8490 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Καλή εβδομάδα!

@Manant8490 συγχαρητήρια!! Τέλειο νούμερο!! Εύχομαι να πάνε όλα άψογα και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!! ♥️ Και στο τέλος να έχεις 1 (ή 2?😁) υγιές ζουζουνάκι στην αγκαλιά σου!

@xristinakarr καλά αποτελέσματα για σήμερα! 🤞🤞🤞 Στέλνω θετική ενέργεια!!

Εγώ μόλις γύρισα από το διαγνωστικό, μου είπαν μετά τις 17:30.

• Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 3

11 ώρες πρίν, Μπουρμπουλάκι είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Καλή εβδομάδα!

@Manant8490 συγχαρητήρια!! Τέλειο νούμερο!! Εύχομαι να πάνε όλα άψογα και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!! ♥️ Και στο τέλος να έχεις 1 (ή 2?😁) υγιές ζουζουνάκι στην αγκαλιά σου!

@xristinakarr καλά αποτελέσματα για σήμερα! 🤞🤞🤞 Στέλνω θετική ενέργεια!!

Εγώ μόλις γύρισα από το διαγνωστικό, μου είπαν μετά τις 17:30.

@Μπουρμπουλάκι Εχουμε νέα κορίτσι μου; Πως πήγε;❤️

2 ώρες πρίν, Apez22 είπε:

@Μπουρμπουλάκι Εχουμε νέα κορίτσι μου; Πως πήγε;❤️

Δεν είναι καλά τα νέα δυστυχώς. Θα σταματήσω τα φάρμακα, θα επαναλάβω χοριακή την Τετάρτη να δούμε ότι πέφτει η τιμή και θα περιμένω περίοδο. Ήδη είχα αρχίσει να το αποδέχομαι από την Παρασκευή που φάγαμε την κρυάδα, οπότε τώρα θα αρχίσω να μαζεύω δυνάμεις για την επόμενη προσπάθεια. Ελπίζω να πάει καλύτερα την επόμενη φορά. Ήταν θετικό και αισιόδοξο το ότι κατάφερα να μείνω έγκυος, μπήκε το νερό στ' αυλάκι. Έχει ο Θεός!

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που είχαν θετικά νέα, να συνεχίσουν έτσι! 

Στα κορίτσια που τώρα ξεκινάνε την προσπάθεια τους, να είναι ήρεμες και να τους πάνε όλα καλά!

Και στα κορίτσια, σαν κι εμένα, που δεν πήραν αυτό που ήλπιζαν αυτή (ή και αυτή) τη φορά, να είναι δυνατές και να μην χάνουν το κουράγιο τους. Όλα θα γίνουν! 

Σας ευχαριστώ για την παρέα και την στήριξη, θα μπαίνω να διαβάζω τα νέα σας και σε λίγο καιρό, όταν επανέλθει το σώμα για επόμενη προσπάθεια, θα επανέλθω και εγώ! 💪♥️

• Μου αρέσει 2
  • Δύναμη! 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...