Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

29 Μαρτίου μου ήρθε ! Εγώ έχω κύκλο 24-25 ημερών και πάντα κάνω ωοληψια γύρω στη 10η ημέρα. Τωρα που στην αρχή δε φαινόταν κανένα ωοθυλάκιο στον κύκλο και φάνηκε στο τέλος καθυστερημένα, κάναμε ωοληψια την 18η ημέρα του κύκλου δλδ τη προηγούμενη Τριτη. Κανονικά η περίοδος έρχεται 12- 14 ημέρες μετά την ωοληψια οπότε έχω ακόμα γιατί τώρα είμαι μόνο 7 ημέρες μετά … αλλά το στήθος με πεθαίνει. Έχω τρομερό πρήξιμο, σουτιέν βάζω με δυσκολία. Στην αρχή νόμιζα πως πονάει τόσο γιατί έχω ακόμα παραγωγή οιστρογόνων οπότε θα φαινόταν κάτι στη Β φάση αλλά φάνηκε ένα μικρό ωοθηλακιο που μου είπαν πως δε θα το προλάβουμε..

Κατάλαβα ,ναι θυμάμαι γιατί μαζί καναμε ωοληψια στις 15/4 απλά εμένα μου είχε έρθει 3/4 περίοδος και μου φάνηκε τραβηγμένη η δική σου ωοληψια ...τώρα που μου το εξηγήσες το κατάλαβα ...κι εμένα πρήστηκε το στήθος αλλά δεν πονάω δεν ξέρω μήπως είναι από την ένεση και δεν έχει περάσει ακόμη η επήρεια...

Κάνε υπομονή να δεις πότε θα σου έρθει και πως θα πάει αυτός ο κύκλος και μην το σκέφτεσαι πολύ ....😔

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, Apez22 είπε:

Καλησπέρα, τα πράγματα για μένα μάλλον δεν είναι καλά!!! Χθες το απόγευμα εμφάνισα αίμα αρκετό στο σκούπισμα 2-3 φορές που πήγα να σκουπιστώ. Μετά σταμάτησε με συμβούλεψε ο γιατρός να κάνω μια ένεση prolutex και να σταματήσω το Σαλοσπίρ. Από εκείνη την στιγμή βγάζω μαύρα κομμάτια συνέχεια έχω κάποιους πόνους ανεκτούς βέβαια. Έκανα χοριακη και από 750 μέσα σε δύο μέρες πήγε 1800 δεν ξέρω τι να υποθέσω φοβάμαι για εξωμήτριο..θα μάθουμε αύριο που έχω υπέρηχο..

Καλημέρα κορίτσι μου πως είσαι; Ενημέρωσε μας αν θέλεις τι σου είπε ο γιατρός σου. Δεν είναι τόσο δραματική η αύξηση της χοριακης σου να πεις κάτι δεν πάει καλά! Το αίμα είναι αρκετά συχνό στο πρώτο τρίμηνο, ειδικά σε τεχνητούς κύκλους ετ. Μην πάει ο νους σου στο εξωμητριο αμέσως, εκτός αν είχες κι άλλο στο παρελθόν που οκ εκεί το καταλαβαίνω, είναι τραυματική εμπειρία. Ο πόνος πάντως του εξωμήτριου δεν είναι ανεκτός, αν ξεκινήσει η ρήξη είναι αφόρητος. Εύχομαι να έχεις ευχάριστα νέα 🙏

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 24 λεπτά , Apez22 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό. Είδαμε το μικρό μας φασολάκι, ευτυχώς είναι όλα καλά, λογικά απέβαλα το ένα🙏 Ανυπομονούμε τώρα να ακούσουμε καρδούλα 

Μπράβο κορίτσι μου πολύ όμορφα νέα !!! Με το καλό να ακούσετε και καρδούλα 🥰 τώρα ηρέμησε και απόλαυσε το !!! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Apez22 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό. Είδαμε το μικρό μας φασολάκι, ευτυχώς είναι όλα καλά, λογικά απέβαλα το ένα🙏 Ανυπομονούμε τώρα να ακούσουμε καρδούλα 

Υπέροχα νέα!!! Να πάνε όλα καλά από δω και πέρα και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το φασολάκι σου ❤️ μπράβο κορίτσι μου!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Συγχαρητήρια σε όσες είχαν το θετικό αποτέλεσμα. Υπομονή και θετικές σκέψεις σε όσες δεν είχαν το αναμενόμενο. Λοιπόν πήγα στο ραντεβού με τον εξωσωματικό μου, μου είπε ότι δεν το περίμενε και πρότεινε να κάνουμε μία υστεροσκοπηση, η οποία έγινε έδειξε μια μικρή σύμφυση αλλά όχι τέτοια που θα εμπόδιζε την εμφύτευση, πήραμε και μικροβιωμα και έκανα επίσης ανοσολογικες αλλά και θρόμβο φιλίας. Μου είπε να πάμε με φυσικό κύκλο να πάρουμε άλλο ένα ωάριο και αν όλα πάνε καλά να έχουμε δύο βλαστοκύστες (έχω ήδη μια στη κατάψυξη 4ΑΑ). Ωστόσο πήγα και σε έναν άλλο γυναικολόγο που η αλήθεια μου ενέπνευσε λίγο παραπάνω εμπιστοσύνη. Εκείνος με εξέτασε όλα τα βρήκε μια χαρά και είπε ότι ίσως το μακρύ πρωτόκολλο θα μου ταίριαζε καλύτερα και ίσως με φρέσκιες βλαστοκύστες και όχι κατεψυγμένες. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πως τώρα ο εξωσωματικός μου με ξεπετάει. Δυστυχώς στα μεγάλα κέντρα δεν είσαι εσύ είσαι ο αριθμός τάδε, δηλαδή κάθε φορά που μιλάω με το γιατρό εξηγούμε τα πάντα από την αρχή και σε συνδυασμό με το αρνητικό αποτέλεσμα έχω αρχίσει να χάνω κάπως την εμπιστοσύνη μου, όχι γιατί δεν τον θεωρώ καλό γιατρό αλλά γιατί νιώθω ότι πάμε λίγο στον αυτόματο.

πρίν από 4 λεπτά , Flora1989 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Συγχαρητήρια σε όσες είχαν το θετικό αποτέλεσμα. Υπομονή και θετικές σκέψεις σε όσες δεν είχαν το αναμενόμενο. Λοιπόν πήγα στο ραντεβού με τον εξωσωματικό μου, μου είπε ότι δεν το περίμενε και πρότεινε να κάνουμε μία υστεροσκοπηση, η οποία έγινε έδειξε μια μικρή σύμφυση αλλά όχι τέτοια που θα εμπόδιζε την εμφύτευση, πήραμε και μικροβιωμα και έκανα επίσης ανοσολογικες αλλά και θρόμβο φιλίας. Μου είπε να πάμε με φυσικό κύκλο να πάρουμε άλλο ένα ωάριο και αν όλα πάνε καλά να έχουμε δύο βλαστοκύστες (έχω ήδη μια στη κατάψυξη 4ΑΑ). Ωστόσο πήγα και σε έναν άλλο γυναικολόγο που η αλήθεια μου ενέπνευσε λίγο παραπάνω εμπιστοσύνη. Εκείνος με εξέτασε όλα τα βρήκε μια χαρά και είπε ότι ίσως το μακρύ πρωτόκολλο θα μου ταίριαζε καλύτερα και ίσως με φρέσκιες βλαστοκύστες και όχι κατεψυγμένες. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πως τώρα ο εξωσωματικός μου με ξεπετάει. Δυστυχώς στα μεγάλα κέντρα δεν είσαι εσύ είσαι ο αριθμός τάδε, δηλαδή κάθε φορά που μιλάω με το γιατρό εξηγούμε τα πάντα από την αρχή και σε συνδυασμό με το αρνητικό αποτέλεσμα έχω αρχίσει να χάνω κάπως την εμπιστοσύνη μου, όχι γιατί δεν τον θεωρώ καλό γιατρό αλλά γιατί νιώθω ότι πάμε λίγο στον αυτόματο.

Αυτό που σου είπε για τις φρέσκιες Κ κατεψυγμένες βλαστοκυστες δεν έχει πολύ βάση να ξέρεις .... Τώρα αν θες να ξανακάνεις διεργεση με φάρμακα είναι δική σου επιλογή Κ μπορείς να το ζητήσεις ότι θες να δοκιμάσετε Κ άλλο προτωκολλο μήπως κάνετε περισσότερα ωάρια . 

Πάντως το ότι σου έγινε υστεροσκοπηση Κ μικροβιωμα είναι σωστή κίνηση. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Flora1989 είπε:

Καλημέρα κορίτσι, τα βήματα που κάνατε είναι πολύ οκ μετά από αποτυχημένη ετ. Δλδ υστεροσκοπηση, μικροβιωμα, ανοσολογικές και θρομβοφιλια. Ελπίζω να σου βγουν όλα καλά και να ήταν απλά τυχαίο γεγονός. Θύμισε μου ήταν η πρώτη σου εμβρυομεταφορά; Η βλαστοκύστη που έχεις είναι από την ίδια ωοληψια με αυτές που μετέφερες; Πάντως η βλαστοκύστη που έχεις είναι άριστη, πιθανώς απλά δεν θέλει να στην μεταφέρει μόνη της και μια φρέσκια βλαστοκύστη από νέο κύκλο θα αυξήσει και τις πιθανότητες σας. Εμένα μου φαίνονται πολύ οκ αυτά που κάνει ο γιατρός σου. Λογικό είναι μετά από μια αποτυχία να κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας. Αν προτιμάς να κάνεις νέα διέγερση με φάρμακα και να χάσεις άλλους δύο κύκλους είναι επιλογή σου, μπορείς να το προτείνεις στο γιατρό σου. Πιθανώς σου πρότεινε φυσικό για να πάτε σε εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο και να μην χάνετε άλλο χρόνο. Τώρα για τον επόμενο γιατρό που είδες λογικό είναι να σου προτείνει κάτι διαφορετικό, είναι σαν να σε ξεκινάει από την αρχή γιατί θέλει να ακολουθήσει τα δικά του βήματα που εμπιστεύεται. 
Γενικά να ξέρεις οι γιατροί μας εμπιστεύονται την διαδικασία που ακολουθούν γιατί την έχουν δει να δουλεύει. Η απόφαση πάντα είναι δική σου στο τέλος. 

9 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αυτό που σου είπε για τις φρέσκιες Κ κατεψυγμένες βλαστοκυστες δεν έχει πολύ βάση να ξέρεις .... Τώρα αν θες να ξανακάνεις διεργεση με φάρμακα είναι δική σου επιλογή Κ μπορείς να το ζητήσεις ότι θες να δοκιμάσετε Κ άλλο προτωκολλο μήπως κάνετε περισσότερα ωάρια . 

Πάντως το ότι σου έγινε υστεροσκοπηση Κ μικροβιωμα είναι σωστή κίνηση. 

Κοιτα θεωρεί ο δεύτερος γιατρός ότι στις νεότερες ηλικίες ταιριάζουν πιο πολύ οι φρέσκιες βλαστοκύστες. Και οι τρεις που έκανα από τις οποίες μετέφερα τις δύο ήταν άριστες.

9 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα κορίτσι, τα βήματα που κάνατε είναι πολύ οκ μετά από αποτυχημένη ετ. Δλδ υστεροσκοπηση, μικροβιωμα, ανοσολογικές και θρομβοφιλια. Ελπίζω να σου βγουν όλα καλά και να ήταν απλά τυχαίο γεγονός. Θύμισε μου ήταν η πρώτη σου εμβρυομεταφορά; Η βλαστοκύστη που έχεις είναι από την ίδια ωοληψια με αυτές που μετέφερες; Πάντως η βλαστοκύστη που έχεις είναι άριστη, πιθανώς απλά δεν θέλει να στην μεταφέρει μόνη της και μια φρέσκια βλαστοκύστη από νέο κύκλο θα αυξήσει και τις πιθανότητες σας. Εμένα μου φαίνονται πολύ οκ αυτά που κάνει ο γιατρός σου. Λογικό είναι μετά από μια αποτυχία να κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας. Αν προτιμάς να κάνεις νέα διέγερση με φάρμακα και να χάσεις άλλους δύο κύκλους είναι επιλογή σου, μπορείς να το προτείνεις στο γιατρό σου. Πιθανώς σου πρότεινε φυσικό για να πάτε σε εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο και να μην χάνετε άλλο χρόνο. Τώρα για τον επόμενο γιατρό που είδες λογικό είναι να σου προτείνει κάτι διαφορετικό, είναι σαν να σε ξεκινάει από την αρχή γιατί θέλει να ακολουθήσει τα δικά του βήματα που εμπιστεύεται. 
Γενικά να ξέρεις οι γιατροί μας εμπιστεύονται την διαδικασία που ακολουθούν γιατί την έχουν δει να δουλεύει. Η απόφαση πάντα είναι δική σου στο τέλος. 

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζομαι για σεζόν που σημαίνει ότι πρακτικά αν δεν πετύχει τώρα στην ωοληψια με απόλυτα φυσικό κύκλο, μετά θα πάμε για διέγερση γιατί το να το πάω ένα ένα, παιρναει και ο καιρός και κακά τα ψέματα είναι και το οικονομικό, η διαφορά είναι μικρή μεταξύ ωοληψιας με διέγερση και φυσικό κύκλο. Αυτό που με πειράζει ειδικά με τα μεγάλα ονόματα σαν το γιατρό μου είναι ότι μου είπε αρχικά πάμε με φυσικό, όταν με είδε στον πρώτο υπέρηχο μου είπε γιατί δεν κάναμε ήπια διέγερση; Να παίρναμε δηλαδή 2-3. Ενώ τότε εγώ τον έψαχνα στα τηλέφωνα για να συνεννοηθούμε. Ο επόμενος κύκλος μου θα πέσει πάνω στο Πάσχα που είναι το κέντρο του κλειστό. 

πρίν από 32 λεπτά , Flora1989 είπε:

Κοιτα θεωρεί ο δεύτερος γιατρός ότι στις νεότερες ηλικίες ταιριάζουν πιο πολύ οι φρέσκιες βλαστοκύστες. Και οι τρεις που έκανα από τις οποίες μετέφερα τις δύο ήταν άριστες.

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζομαι για σεζόν που σημαίνει ότι πρακτικά αν δεν πετύχει τώρα στην ωοληψια με απόλυτα φυσικό κύκλο, μετά θα πάμε για διέγερση γιατί το να το πάω ένα ένα, παιρναει και ο καιρός και κακά τα ψέματα είναι και το οικονομικό, η διαφορά είναι μικρή μεταξύ ωοληψιας με διέγερση και φυσικό κύκλο. Αυτό που με πειράζει ειδικά με τα μεγάλα ονόματα σαν το γιατρό μου είναι ότι μου είπε αρχικά πάμε με φυσικό, όταν με είδε στον πρώτο υπέρηχο μου είπε γιατί δεν κάναμε ήπια διέγερση; Να παίρναμε δηλαδή 2-3. Ενώ τότε εγώ τον έψαχνα στα τηλέφωνα για να συνεννοηθούμε. Ο επόμενος κύκλος μου θα πέσει πάνω στο Πάσχα που είναι το κέντρο του κλειστό. 

Δεν υπάρχει κάτι τεκμηριωμένο σε αυτό που σου λέει για ηλικίες Κ φρέσκιες Κ κατεψυγμένες . 

Όσο για τα φάρμακα για να σου λέει σε φυσικό κύκλο μήπως γενικά δεν έχεις ανταπόκριση Κ οι εξετάσεις σου δείχνουν ότι δεν θα κάνουν Κ μεγάλη διαφορά τα φάρμακα. ? Γιατί πολύ δύσκολα οι εξωσωματικοι προτείνουν φυσικό κύκλο . Συνήθως όταν δεν θέλουν να δώσουν φάρμακα χωρίς ανταπόκριση. 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Flora1989 είπε:

Έχεις κάνει διέγερση στο παρελθόν; Έχεις δοκιμάσει δηλαδή αυτό το σενάριο ή σε πήγε κατευθείαν σε φυσικούς. 
Καλά ναι αυτό που λες είναι σπαστικό το κάνει κ ο δικός μου αν δεν έχει μπροστά την καρτέλα μου και με εκνευρίζει γιατί κάθε φορά του λέω αυτά που μου είχε πει και λέει ναι ναι αλλά τον βλέπω σκεπτικό και με αγχώνει! Αλλα αυτό το να τον ψάχνεις όντως είναι πολύ σπαστικό! Και να παίζεις σπασμένο τηλέφωνο με την μαία… ήταν ο λόγος που απέρριψα ένα πολύ μεγάλο όνομα, δεν μπορώ νευριάζω εύκολα! 😂

14 hours ago, Flora1989 said:

Και η δικιά μου η γιατρός τα ίδια κάνει, κάθε φορά που μιλάμε πρέπει να βάλω πρώτα το «στα προηγούμενα επεισόδια». Να σε ρωτήσω, με τη σεζόν και τη διαδικασία πως το βλέπεις; Και εγώ στην ίδια φάση ακριβώς είμαι, κάνω διέγερση τώρα και ετοιμάζομαι για ανοίγματα 

Κορίτσια μου πως είστε;;; Ήθελα να σας πω τα νέα μου κ να μου πείτε την γνώμη σας!! Έκανα την παρασκευή 1ο υπερυχο και είδα μόνο σάκο χωρίς εμβρυακα στοιχεία ξανά κάνουμε σήμερα και ο σάκος μεγάλωσε αλλά ακόμα δεν έχει έμβρυο μέσα.. ο γιατρός μου είπε να ξανά κάνουμε υπερυχο σε δέκα μέρες δηλ στην 7η εβδομάδα για να ακούσουμε καρδιά!! Δηλ που είναι το έμβρυο κ μεγαλώνει ο σάκος αλλά δεν είναι μέσα;;; Αυτά κορίτσια.....σας φιλω

On 24/3/2025 at 7:38 ΜΜ, Ανδρινα είπε:

Κορίτσια μου πως είστε;;; Ήθελα να σας πω τα νέα μου κ να μου πείτε την γνώμη σας!! Έκανα την παρασκευή 1ο υπερυχο και είδα μόνο σάκο χωρίς εμβρυακα στοιχεία ξανά κάνουμε σήμερα και ο σάκος μεγάλωσε αλλά ακόμα δεν έχει έμβρυο μέσα.. ο γιατρός μου είπε να ξανά κάνουμε υπερυχο σε δέκα μέρες δηλ στην 7η εβδομάδα για να ακούσουμε καρδιά!! Δηλ που είναι το έμβρυο κ μεγαλώνει ο σάκος αλλά δεν είναι μέσα;;; Αυτά κορίτσια.....σας φιλω

Καλησπέρα!! Είμαι η κοπέλα που είμαστε στις ίδιες ακριβώς ημέρες. Εμείς κάναμε τον πρώτο υπέρηχο και είδαμε και σάκο και εμβρυϊκά στοιχεία και την Δευτέρα έχουμε υπέρηχο για να ακούσουμε την καρδούλα. Ομως η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, εφόσον ο σάκος σου μεγαλώνει και η χοριακη του όλο αυτόν τον καιρό είναι άριστη μην αγχώνεσαι θα φανεί και το εμβρυακι σου❤️

1 hour ago, Apez22 είπε:

Καλησπέρα!! Είμαι η κοπέλα που είμαστε στις ίδιες ακριβώς ημέρες. Εμείς κάναμε τον πρώτο υπέρηχο και είδαμε και σάκο και εμβρυϊκά στοιχεία και την Δευτέρα έχουμε υπέρηχο για να ακούσουμε την καρδούλα. Ομως η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, εφόσον ο σάκος σου μεγαλώνει και η χοριακη του όλο αυτόν τον καιρό είναι άριστη μην αγχώνεσαι θα φανεί και το εμβρυακι σου❤️

Καλησπέρα κορίτσι!! Συγχαρητήρια σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!! Εγώ θα φάω τα λυσακα μου ακόμα 9 μέρες κ μακάρι ο Θεός να είναι μαζί μου!!! Εσύ τι αγωγή συνεχίζεις;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...