Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

29 Μαρτίου μου ήρθε ! Εγώ έχω κύκλο 24-25 ημερών και πάντα κάνω ωοληψια γύρω στη 10η ημέρα. Τωρα που στην αρχή δε φαινόταν κανένα ωοθυλάκιο στον κύκλο και φάνηκε στο τέλος καθυστερημένα, κάναμε ωοληψια την 18η ημέρα του κύκλου δλδ τη προηγούμενη Τριτη. Κανονικά η περίοδος έρχεται 12- 14 ημέρες μετά την ωοληψια οπότε έχω ακόμα γιατί τώρα είμαι μόνο 7 ημέρες μετά … αλλά το στήθος με πεθαίνει. Έχω τρομερό πρήξιμο, σουτιέν βάζω με δυσκολία. Στην αρχή νόμιζα πως πονάει τόσο γιατί έχω ακόμα παραγωγή οιστρογόνων οπότε θα φαινόταν κάτι στη Β φάση αλλά φάνηκε ένα μικρό ωοθηλακιο που μου είπαν πως δε θα το προλάβουμε..

Κατάλαβα ,ναι θυμάμαι γιατί μαζί καναμε ωοληψια στις 15/4 απλά εμένα μου είχε έρθει 3/4 περίοδος και μου φάνηκε τραβηγμένη η δική σου ωοληψια ...τώρα που μου το εξηγήσες το κατάλαβα ...κι εμένα πρήστηκε το στήθος αλλά δεν πονάω δεν ξέρω μήπως είναι από την ένεση και δεν έχει περάσει ακόμη η επήρεια...

Κάνε υπομονή να δεις πότε θα σου έρθει και πως θα πάει αυτός ο κύκλος και μην το σκέφτεσαι πολύ ....😔

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Apez22 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια εγώ έχω αγχωθεί..έκανα την παρασκευή χοριακη και ήταν 235 και επανέλαβα σήμερα μετά από 4 ημέρες δηλαδή και πήγε 756, ανέβηκε όμως δεν τετραπλασιάστηκε….

Καλησπέρα κορίτσι. Δεν διπλασιάζεται πάντα η χοριακή μπορεί να αυξάνεται κατά 70% και να είναι οκ. Εσένα έχει αύξηση απλά όχι διπλασιασμό. Φαντάζομαι θα κάνεις άλλη μια χοριακή; Τι σου είπε ο γιατρός σου; Εύχομαι να πάνε όλα καλά 🤞

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως είστε; @Manant8490  @Ανδρινα είχατε επανάληψη χοριακες; 

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλησπέρα κορίτσι. Δεν διπλασιάζεται πάντα η χοριακή μπορεί να αυξάνεται κατά 70% και να είναι οκ. Εσένα έχει αύξηση απλά όχι διπλασιασμό. Φαντάζομαι θα κάνεις άλλη μια χοριακή; Τι σου είπε ο γιατρός σου; Εύχομαι να πάνε όλα καλά 🤞

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως είστε; @Manant8490  @Ανδρινα είχατε επανάληψη χοριακες; 

Ναι θα ξανά κάνω την πέμπτη αλλά κοντεύω να σκάσω 

πρίν από 3 λεπτά , Apez22 είπε:

Την έκανες στο ίδιο μικροβιολογικό; Μην αγχώνεσαι σε δυο μέρες θα έχεις πιο καθαρή εικόνα …εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις καθαρό διπλασιασμό 🙏🏼

πρίν από 8 λεπτά , Blu24 είπε:

Την έκανες στο ίδιο μικροβιολογικό; Μην αγχώνεσαι σε δυο μέρες θα έχεις πιο καθαρή εικόνα …εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις καθαρό διπλασιασμό 🙏🏼

Ναι στο ίδιο… Μακάρι!!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Apez22 είπε:

Λογικό είναι αλλά ο διπλασιασμός δεν συμβαίνει σε όλες τις κυήσεις και δεν συμβαίνει πάντα στις 2 μέρες, λέμε διπλασιασμός σε 48-72 ώρες. Υπομονή, είναι ένα βασανιστήριο το ξέρω. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά 🙏

• Ευχή 1

1 ώρα πρίν, Apez22 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια εγώ έχω αγχωθεί..έκανα την παρασκευή χοριακη και ήταν 235 και επανέλαβα σήμερα μετά από 4 ημέρες δηλαδή και πήγε 756, ανέβηκε όμως δεν τετραπλασιάστηκε….

Η δική μου κλινική ζητάει επανάληψη σε 3 ημέρες, ακριβώς γιατί λένε ότι ο διπλασιασμός γίνεται ανά 48-72 ώρες. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι, ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά έχεις πάνω από 70% αύξηση ανά δύο μέρες, οπότε είσαι μέσα σε αυτά που ζητάνε!

Καλή επιτυχία σε όλες μας!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 42 λεπτά , xristinakarr είπε:

Η δική μου κλινική ζητάει επανάληψη σε 3 ημέρες, ακριβώς γιατί λένε ότι ο διπλασιασμός γίνεται ανά 48-72 ώρες. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι, ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά έχεις πάνω από 70% αύξηση ανά δύο μέρες, οπότε είσαι μέσα σε αυτά που ζητάνε!

Καλή επιτυχία σε όλες μας!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου αλήθεια!!💕

Κορίτσια μου καλησπέρα...εγώ έκανα την παρασκευή την 1η κ ήταν 256 την 2η Δευτέρα ήταν 853 κ η γιατρός δεν μου ζήτησε άλλη χοριακη αύριο το πρωί έχουμε υπερυχο δηλ 5 εβδομαδων..μου έφυγε λίγο άγχος αλλά έχω ακόμα μπολικοοοο!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 4

2 ώρες πρίν, Ανδρινα είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα...εγώ έκανα την παρασκευή την 1η κ ήταν 256 την 2η Δευτέρα ήταν 853 κ η γιατρός δεν μου ζήτησε άλλη χοριακη αύριο το πρωί έχουμε υπερυχο δηλ 5 εβδομαδων..μου έφυγε λίγο άγχος αλλά έχω ακόμα μπολικοοοο!!!!

Μπράβο κορίτσι μου!! Υπέροχα τα νέα σου!! Όλα καλά θα πάνε! Πίστεψέ το! Να μας πεις τι θα δείτε στον υπέρηχο! ♥️🤞

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσι μου επανέλαβες την  χοριακη σου ;; 

Καλησπέρα, τα πράγματα για μένα μάλλον δεν είναι καλά!!! Χθες το απόγευμα εμφάνισα αίμα αρκετό στο σκούπισμα 2-3 φορές που πήγα να σκουπιστώ. Μετά σταμάτησε με συμβούλεψε ο γιατρός να κάνω μια ένεση prolutex και να σταματήσω το Σαλοσπίρ. Από εκείνη την στιγμή βγάζω μαύρα κομμάτια συνέχεια έχω κάποιους πόνους ανεκτούς βέβαια. Έκανα χοριακη και από 750 μέσα σε δύο μέρες πήγε 1800 δεν ξέρω τι να υποθέσω φοβάμαι για εξωμήτριο..θα μάθουμε αύριο που έχω υπέρηχο..

• Ευχή 1

πρίν από 18 λεπτά , Apez22 είπε:

Καλησπέρα, τα πράγματα για μένα μάλλον δεν είναι καλά!!! Χθες το απόγευμα εμφάνισα αίμα αρκετό στο σκούπισμα 2-3 φορές που πήγα να σκουπιστώ. Μετά σταμάτησε με συμβούλεψε ο γιατρός να κάνω μια ένεση prolutex και να σταματήσω το Σαλοσπίρ. Από εκείνη την στιγμή βγάζω μαύρα κομμάτια συνέχεια έχω κάποιους πόνους ανεκτούς βέβαια. Έκανα χοριακη και από 750 μέσα σε δύο μέρες πήγε 1800 δεν ξέρω τι να υποθέσω φοβάμαι για εξωμήτριο..θα μάθουμε αύριο που έχω υπέρηχο..

Κορίτσι μου δεν νομίζω να είναι εξωμήτριο στο εξωμήτριο είναι πολύ χαμηλές οι χοριακες!! Εσύ είχες διπλασιασμό και πάρα πάνω όλα καλά θα πάνε !!! Η αιμορραγία καμία φορά δεν είναι και τίποτα συμβαίνει !!! Μπορεί να είχαν πιάσει και τα δύο εμβρυακια και να μην προχώρησε το ένα και για αυτό να μην είχες τετραπλασιασμό την τρίτη και να οφείλετε και το αίμα εκεί !!! Όλα καλά θα πάνε !!! 

• Ευχή 1

πρίν από 30 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσι μου δεν νομίζω να είναι εξωμήτριο στο εξωμήτριο είναι πολύ χαμηλές οι χοριακες!! Εσύ είχες διπλασιασμό και πάρα πάνω όλα καλά θα πάνε !!! Η αιμορραγία καμία φορά δεν είναι και τίποτα συμβαίνει !!! Μπορεί να είχαν πιάσει και τα δύο εμβρυακια και να μην προχώρησε το ένα και για αυτό να μην είχες τετραπλασιασμό την τρίτη και να οφείλετε και το αίμα εκεί !!! Όλα καλά θα πάνε !!! 

Εύχομαι πραγματικά να έχεις δίκιο γιατί δεν έχω σταματήσει να κλαίω.. θα σας ενημερώσω αύριο!! Ευχαριστώ πολύ❤️

πρίν από 18 λεπτά , Apez22 είπε:

Εύχομαι πραγματικά να έχεις δίκιο γιατί δεν έχω σταματήσει να κλαίω.. θα σας ενημερώσω αύριο!! Ευχαριστώ πολύ❤️

Μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου έχεις ένα εμβρυακι στην κοιλίτσα σου που παλεύει να κρατηθεί !!! Σκέψου θετικά θα περιμένω νέα σου 🩷

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...