Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 3/11/2026 at 8:55 ΜΜ, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      ΒρείτεΗμερολόγια

       

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      ΒιβλίαΑνατομίας

       

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      ΒιβλίαΑνατομίας

       

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      ΒιβλίαΑνατομίας

       

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      ΚοινωνικέςΔράσεις

       

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Κορίτσι μου έχεις περάσει δυσκολίες, με άγγιξε πολύ αυτό που διηγήθηκες . Δε πρέπει να ξεχνάμε να ζούμε. Η ΑΜΗ μου ηταν 0,3 και αρνιόμουν να το βάλω κάτω.  Η διαδικασία με άλλαξε μέσα από τα βιώματα της κατάστασης αυτής που έζησα. Δε πίστεψα πως θα είχα τόση δύναμη όμως. Ολα πήγαν καλά στο τέλος. Σου εύχομαι τα καλύτερα!❤️

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν
Αυτό το πάρκο μου αρέσει πολύ!Γιατί έχει κούνιες,σημεία θέας που βλέπεις όλη την Αθήνα ,βοτανικό περίπατο και γήπεδα!

Το πρωί τον πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο.Είναι 10.100 και 84 εκ.Πέρασε επιτέλους τα 10 κιλά.Θα ξεκινήσει να πίνει το almiron growing up +2 και να τρώει και βραδυνό πριν το γάλα.Τα δικά σας ποιο γάλα πίνουν,τρώνε βραδυνό?

Τζιτζίνα περαστικά στην Ειρήνη.Κρίμα που ταλαιπωρείται τόσο!Ξανάκανε πυρετό?

Lila's mom μου αρέσουν πολύ οι συνταγές του Παρλιάρου!Δεν έχω αξιωθεί να φτιάξω ένα από τα γλυκά του!Περιμένουμε εντυπώσεις!

Κίττυ μεγάλη αγάπη στον μπαμπά του!

Νίνα βοήθειά σας!Καταφερτζού η γιαγιά!

Julie τι ωραία που ζωγραφίσατε!Ο δικός μου μόνο μουντζούρες κάνει!Ωραία εμπειρία ο ζωολογικός κήπος.

Βιβή ωραία περάσατε και σεις!

Τζαμίν τελικά είχατε πολύ δουλειά όλη την ημέρα?

Καλό μεσημέρι!

Ωραία ,μπράβο στον Κωνσταντίνο.:P

Ο Ισαάκ πινει εδω και καιρό φρεσκο γάλα και τελευταία πίνει πρωι - βράδυ απο 220-260 γρ.τρωει και βραδυνο ,οχι παντα , αλλα συνήθως τρωει

Μονο αγάπη στον μπαμπα ? πάθος :P:p μιλάμε ,ομως δεν μπορεί να κανει βήμα χωρίς να τον παρει μαζί του

αν εχεις fb στειλε μου , αν θελεις το ονομα σου να σε βρω


Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημοσιεύτηκαν

Καλησπερα ομορφοκοριτσα.Το σπιτι εχει απολυτη ησυχια.Το πρωι πηγε ο Κωνσταντινος με το σχολειο στο Αττικι ζωολιγικο παρκο και ηρθε κατενθουσιασμενις αλλα και εξαντλημενος.Θα τους εφαγε ο ποδαροδρομος εκει.Κοιμηθηκε στις 18.30 κι ελπιζω να μην ξυπνησει πριν το πρωι στις 060.Γο καημενο γκρινιαζε κι ελεγε νανι κι εγω ελεγα με δουλευει!


NXbrp3.png
Δημοσιεύτηκαν

Dimista;μπραβο στον συνονοματο!Εμεις γαλα πινουμε milupa aptamil step up το ετοιμο στο χαργινο μπουκαλι.Σημερα τελειωνει το νουμερο 1+ και θα ανοθξω απι αυριο το καινουριο 2+.Βραδυνο συνηθως δεν του δινω γιατι μεχρι τις 18.30-19.00 τρωει κανα τοστακθ η κατι τετοιο και στις 21.00 του δινω γσλα.Το σαββατοκυριακο μπιρει να φαει ομως το βραδακι.Προχθες για παραδειγμα εφαγε ενα κεμπαπ στις 21.00 και ηπιε γαλα στις 22.00.


NXbrp3.png
Δημοσιεύτηκαν

Τzitzina,πως ειναι η Ειρηνη σημερα;ελπιζω καλυτερα.!Μεγαλη ταλαιπωρια η μπουμπου,κι εσυ βεβαια μαζι της.

Στο γιογιο κι ο δικος μου με τα ρουχα καθεται!Και του αρεσει....

Kitty,τελικα σιδερωσες χθες;

.Lila's mom,πως εγιναν τα cupcakes?


NXbrp3.png
Δημοσιεύτηκαν
Τzitzina,πως ειναι η Ειρηνη σημερα;ελπιζω καλυτερα.!Μεγαλη ταλαιπωρια η μπουμπου,κι εσυ βεβαια μαζι της.

Στο γιογιο κι ο δικος μου με τα ρουχα καθεται!Και του αρεσει....

Kitty,τελικα σιδερωσες χθες;

.Lila's mom,πως εγιναν τα cupcakes?

αμέεε...και χθες και σήμερα σιδέρωσα:P

κι εδώ απολυτη ησυχία , τοσο που βαρέθηκα.το μεσημερι νυσταξε νωρις ο Ισαάκ ,κοιμήθηκε κατα τις 14 30 ,σηκώθηκε 17 30 και μετα

''μπαμπά,ντύσει,βότα'' ..πηγαν να παρουν γάλα κι ακόμα να ερθουν:shock::shock:


Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Julie,της αρεσαν τα φιδια;εγω αν ημουν και με τραβουσε να τα δω νομιζω θα παθαινα εγκεφαλικο.Τα φοβαμαι και τα σιχαινομαι αφορητα!

Βιβη,καθισε η Μενια στι τραπεζι και ασχοληθηκε με ενα ποτηρι και καλαμακια;ΚΥΡΙΑ!

Νινα-Νανα,πως και κοιμηθηκε με τη γιαγια;


NXbrp3.png
Δημοσιεύτηκαν
Καλησπερα ομορφοκοριτσα.Το σπιτι εχει απολυτη ησυχια.Το πρωι πηγε ο Κωνσταντινος με το σχολειο στο Αττικι ζωολιγικο παρκο και ηρθε κατενθουσιασμενις αλλα και εξαντλημενος.Θα τους εφαγε ο ποδαροδρομος εκει.Κοιμηθηκε στις 18.30 κι ελπιζω να μην ξυπνησει πριν το πρωι στις 060.Γο καημενο γκρινιαζε κι ελεγε νανι κι εγω ελεγα με δουλευει!

ετσι ε ? ελεγες σε κοροδεύει το παιδί :P:p Δεν σου λείπει οταν κοιμαται πολλές ωρες ? εγω μερικες φορες λέω ''άντε ποτε θα ξυπνήσει ?''

οπως τωρα λέω ΄΄ποτε θα ερθει ?΄΄:tongue:

πολυ αττικό παρκο ,παιζει τελευταία βλέπω


Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Δημοσιεύτηκαν
Julie,της αρεσαν τα φιδια;εγω αν ημουν και με τραβουσε να τα δω νομιζω θα παθαινα εγκεφαλικο.Τα φοβαμαι και τα σιχαινομαι αφορητα!

Βιβη,καθισε η Μενια στι τραπεζι και ασχοληθηκε με ενα ποτηρι και καλαμακια;ΚΥΡΙΑ!

Νινα-Νανα,πως και κοιμηθηκε με τη γιαγια;

κι εγώ...μπλιαχ....για τα φίδια .......


Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Δημοσιεύτηκαν

Αχ κι εγώ τα μισώ τα φίδια :evil::evil::evil:

Έκαναν κάτι δραστηριότητες με φίδια στην childminder και της έχουν κολλήσει από τότε, τί να κάνω? Αναγκαστικά τα είδα και μάλιστα 3 φορές. Ευτυχώς τα πιο πολλά κοιμόντουσαν! Είδαμε και κάτι σαύρες που προσπαθούσαν να κάνουν σαυράκια :tongue:


6237481d19.png

Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Κίττυ κι εγώ το παθαίνω αυτό, αν λείπει ή κοιμάται πολλή ώρα με πιάνει ένα "μα πού είναι? Πότε θα έρθει/θα ξυπνήσει".

Παθαίνω στερητικό ;)


6237481d19.png
Δημοσιεύτηκαν
Κίττυ κι εγώ το παθαίνω αυτό, αν λείπει ή κοιμάται πολλή ώρα με πιάνει ένα "μα πού είναι? Πότε θα έρθει/θα ξυπνήσει".

Παθαίνω στερητικό ;)

ναι, ακριβώς ετσι:P


Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Δημοσιεύτηκαν

Καλησπέρα και απο εμένα, μόλις της έδωσα την πρώτη δόση γάλατος, πήγε αμέσως στον πατέρα της για να παίξουν, και αναμένω για την επόμενη...

Αύριο πρέπει να πάω νωρίτερα στην δουλειά γιατι έρχονται εμπορεύματα και πρέπει να βγουν παραγγελίες, το απόγευμα έχουμε ραντεβού στον οφθλαμίατρο ο άντρας μου και εγώ και θα είμαι με το άγχος να σχολάσω, τέλος πάντων ελπίζω να τα καταφέρω.

Λοιπόν τα κεκάκια, δεν ήταν και πολύ ωραία, έκανα την μισή δόση και ήταν λίγο άνοστα και μύριζαν αυγό, νομίζω οτι δεν θα ξαναπειραματιστώ και θα κάνω τα δικά μου που βγαίνουν τέλεια, ήθελα να φτιάξω και για το πάρτυ της μικρής με βουτυρόκρεμα αλλά θα τα φτιάξω σκέτα, το πολύ πολύ να βάλω κουβερτούρα με χρωματιστή τρούφα.

Della, του αρέσει του Κωνσταντίνου το κεμπάμπ? συγκεκριμένα σήμερα έφαγα, έφερε ο αδελφός μου απο το Μοναστηράκι, και η Λίλα το άρπαξε απο το χέρι μου και το μασουλούσε, βεβαια δεν την άφησα να φάει πολύ αλλά απο οτι κατάλαβα της άρεσε!

Κιττυ & Julie, ακριβώς τα ίδια και με μένα, εαν λείπει απο το σπίτι, θέλω να γυρίσουν όσον το δυνατόν πιο γρήγορα.

Δεν ξέρω εαν εσείς το αντιμέτωπίζετε και πώς αλλά όταν ο αντρας σας θέλει να κοιμηθεί το απογευματάκι και το παιδί παίζει και κάνει θόρυβο, τι κάνετε, εμένα δεν θέλει να του κλείνω την πόρτα και αγχώνομαι και είμαι όλο μη φωνάζεις, μη πάς κοντά.... και φυσικά φεύγουμε άρον άρον και πάμε στην γιαγιά για να το αφήσουμε να ξεκουραστεί, στο τέλος βέβαια το πτώμα είμαι εγώ αλλά και τι να κάνω, βέβαια οταν δεν δουλεύω ξαπλώνω το μεσημέρι αφού κοιμήσω το παιδί και έτσι ξεκουράζομαι λιγάκι.

Dimista, ωραίο το Αττικο πάρκο όπως το περιγράφεις, δεν έχουμε πάει ποτέ αλλά το έχουμε στο πρόγραμμα.

Νίνα-Νανά, πάντως χαρά στο κουράγιο σου που έχεις τόσο συχνά κόσμο στο σπίτι, τα πεθέρικα σου κρατάνε την Ελένη εαν π.χ θελετε να βγείτε ή έρχονται επίσκεψη μόνο για να την δούν? τουλάχιστον να έχεις καποιον να σε βοηθάει εαν χρειαστείς!

Βιβή, πότε θα βγείς σε άδεια λοχείας, μπορείς να πάρεις και έξαμηνο?

Τζαμίν, ελπίζω να χαλάρωσες απο την δουλεία!

Τζιτζίνα, ελπίζω να είναι ακόμη καλύτερα σήμερα!

Αυτά πάω σιγά σιγά για τον δεύτερο γύρο!!!

Καλό σας βράδυ!!


nJ2dp3.png
Δημοσιεύτηκαν

Κορίτσια δείτε λίγο αυτα:

http://www.facebook.com/events/505629162833180/?ref=2

http://www.facebook.com/events/148908781951168/?ref=2

Λέω να πάω και στα δυο. Αν ενδιαφερεστε μπορούμε να βρεθούμε.

Julie με τίποτα, χιχι! Μάλλον επειδη ξεσυνηθισα λογω νηστείας μου έπεσε βαρύ το διάλειμμα με την πίτσα!

Dimista ωραιο ακούγεται το πάρκο. Που ειναι; Κόλλησε το μυαλο μου!

Η δικια μου τρώει βραδινό.

Della και της μικρής μου της αρέσει το κεμπαμπ!!!!! :tongue:

Δεν ξέρω πως την κατάφερε! Ξεκίνησε να της λέει τα 3 γουρουνακια και μέχρι να χτιστεί το ξύλινο σπίτι ροχαλιζε!

Kitty εμένα δεν μου λείπει καθόλου όταν κοιμάται ή λείπει (σπάνιο αυτο) :P

Lila's mom όταν ο άντρας μου κοιμάται δεν καταλαβαίνει τίποτα απο φασαρία! Αλλα εμένα κοιμάται ξημερώματα (διαβάζει μέχρι αργά) οποτε αν κοιμηθεί μέρα ειναι κουρασμένος οπότε κοιμάται βαριά.

Τα πεθερικά μου δεν την έχουν κρατήσει ποτε, έρχονται για να μας δούνε αλλα δεν τους αισθάνομαι βάρος. Συνήθως βοηθάει πολυ η πεθερα μου πχ μπορει να φέρει κάποιο φαγητο ή πίτα. Κάθονται αρκετές ώρες, σίγουρα 6 αλλα δεν έχω προβλημα.

Σήμερα πήγαμε πάρκο πολυ νωρίς, στις 10 ήμασταν εκει μόνες μας!!!! Κατα τις 11 άρχισαν να έρχονται, το κυλικείο άνοιξε 11:15!! Τσαγκαροδευτερα χαχα! Το μεσημέρι ηρθε η απο κάτω μας για παρέα και το απόγευμα πήγαμε πλατεία και κούνιες. Μαζευτήκαμε νωρίς όμως γιατι φυσούσε. Ψύχρα ε; Αναβετε κάτι σπίτι, καλοριφέρ ή κλιματιστικά; Εγω το βραδυ κρυωνω κι αναβω καλοριφέρ ακόμα.

Καληνύχτα!!!!!!


QVjlp3.png
Δημοσιεύτηκαν

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! Η μικρή είναι καλύτερα και εγώ πιο ήσυχη πια. Είναι απύρετη από χθες και σιγά σιγά βρίσκει και την όρεξή της. Είχα στενοχωρηθεί πολύ που την έβλεπα έτσι. Βέβαια τέτοια έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά, όμως δεν τρελένεστε όταν υποφέρουν και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα να τα ανακουφίσετε?

Σήμερα πήγα για δουλειά απόγευμα και κάθισε με το μπαμπά της. Μου έλειψε γιατί όταν γύρισα είχε ήδη κοιμηθεί και δεν την πρόλαβα. Αυτό είναι κορίτσια, νομίζω ότι εμείς είμαστε πιο εξαρτημένες από αυτά!!

Julie είχα τόσο λιγουρευτεί τα cupcakes που περίμενα να συνέλθει η μικρή για να τα φτιάξω και να δοκιμάσει και εκείνη. Αφού είναι τόσο χάλια θα φτιάξω κάτι άλλο. Αν θυμάμαι καλά εσύ ή η Tzamin είχατε γράψει κάτι για μπανανοκεκάκια...Θα το βρω...

Dimista εμένα γάλα πίνει το Neslac 1+ και όταν μου τελειώσει θα της ξεκινήσω ή το 2+ ή το Νουνού Kid. Φαγητό αν έχω μαγειρέψει συνήθως τρώει όταν γυρίζουμε σπίτι το μεσημέρι από το σταθμό. (Εχει φάει και εκεί). Αλλιώς της δίνω κάποιο σνακ (τοστ, γιαούρτι, φρούτο, τσουρέκι, κτλ..) μέχρι το βράδυ που πίνει πάλι γάλα. Βέβαια να φάει αργά ή αν είμαστε έξω και τσιμπήσει κάτι, δεν θα της δώσω γάλα.


uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...