Γονείς του 2011 !
19 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 1 απάντηση
- 71,8k εμφανίσεις
Κοριτσια εχω 2 παιδακια,ψαχνω για ιδιωτικο σχολειο στην περιοχη πειραια κερατσινι.ξερετε κατι για τα εκπαιδευτηρια στεγκα?
Last reply by Aliki81, -
Διαφημίσεις
-
Γράφω εδώ μπας και καταφέρουμε να μας πετάξει ο συντονιστής στο σωστό μέρος, γιατί προσπαθώ να δημιουργήσω καινούργιο θέμα και δεν μπορώ. Κοριτσάκια σας περιμένω να τα λέμε.
Last reply by ozalina, -
- 25 απαντήσεις
- 96,2k εμφανίσεις
αντε του Φεβρουαριου να μαζευτουμε!
Last reply by Nina0604, -
- 1 follower
- 7,7k απαντήσεις
- 579,4k εμφανίσεις
Καλημερα!!! Εχω μια απορια γιατι δεν μας εχετε ακομα ανοιξει καφε γιατις μανουλες του Απριλιου 2011??? Ευχαριστω πολυ
Last reply by della, -
Cafe Ιούλιος 2011 1 2 3 4 44
από Συντονιστής Org- 649 απαντήσεις
- 203,2k εμφανίσεις
γεια σας, το νέο καφέ άνοιξε, εδώ μπορείτε να γράψετε τις εμπειρίες σας και τα νέα σας απο τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια σας!!!!! καλή διαμονή
Last reply by nasy, -
Υπαρχουν κοπελς που θα γεννησουν τον Μαρτιο 2011;; να κανουμε παρεουλα...
Last reply by kouklitsa., -
- 8,5k απαντήσεις
- 605k εμφανίσεις
.......
Last reply by vasdeli, -
- 1,2k απαντήσεις
- 280k εμφανίσεις
γεια σας το νέο καφέ Σεπτέμβριος 2011 άνοιξε καλή διαμονή !
Last reply by Fine, -
- 33 απαντήσεις
- 99,9k εμφανίσεις
Μαμάδες Φεβρουαρίου σας περιμένω!!!!!
Last reply by Ανδρομάχη19, -
- 3 απαντήσεις
- 94,7k εμφανίσεις
Καλά, δε θα ήταν να λέμε κι εμείς τα δικά μας; Γιααααα μαζευτείτε σιγά-σιγά....!!! :D
Last reply by kellymom, -
- 10,4k απαντήσεις
- 814k εμφανίσεις
Γεια σας μετά απο αίτημα σας το νέο cafe Νοεμβρίου άνοιξε !!! Σας ευχόμαστε καλή διαμονή !
Last reply by _marjio, -
- 4,7k απαντήσεις
- 426,1k εμφανίσεις
γεια σας το νέο καφέ μανούλες Αυγούστου 2011 άνοιξε καλή διαμονή !
Last reply by xanp, -
- 2k απαντήσεις
- 280,3k εμφανίσεις
Γεια σας μετα απο αίτημα σας το νέο cafe άνοιξε !!! Σας ευχόμαστε καλή διαμονή !
Last reply by YOTOU, -
- 1 απάντηση
- 91,8k εμφανίσεις
Μανούλες του Μαγιού ενωθείτε! 9 Μαίου 2011 στις 10:30 ήρθε ο γιόκας μου Χρήστος! Εσείς;
Last reply by jane28, -
Γεια σας είμαι η Πένυ και μόλις τη Δευτέρα έμαθα ότι είμαι εγκυος για δεύτερη φορά. Υπάρχουν άλλες μανούλες που περιμένουν τα μπεμπέ τους με κόκκινη χριστουγεννιάτικη κορδελίτσα και όχι από τον πελαργό αλλά από τον σακο του Αγιου Βασίλη??? Για να μαζευτούμε!!Αποκλείεται να είμαι η μόνη!!
Last reply by Mariasimina, -
- 2 απαντήσεις
- 92,3k εμφανίσεις
Δεν ξέρω αν υπάρχει ομάδα σχετική,αλλά δεν βρήκα κάτι και είπα να ανοίξω θέμα Έχουμε έναν άγγελο που γεννήθηκε στις 16/11 με κτ στο Ρέα και μας έχει τρελάνει. Εσεις?
Last reply by beam, -
- 0 απαντήσεις
- 92,3k εμφανίσεις
Απανταχού μανούλες καλησπέρα! Έχω απο τη βάπτιση της κορούλας μου 200 τεμάχια απο το κρυστάλλινο καροτσάκι που βλέπετε στις φωτό!Λόγω κακού καιρού δεν ήρθαν κάποιοι καλεσμένοι ( η βάπτιση έγινε στην Κρήτη) και έτσι μου έμειναν αυτά τα κομμάτια. Ήταν 250 αλλά έφτιαξα 50 τεμάχια στην κουμπάρα μου που γέννησε και τα έδινε στο μαιευτήριο αντί για απλό γλυκάκι.Της ήρθε στην ίδια τιμή και έμεινε και το αναμνηστικό στους επισκέπτες οι οποίοι το βρίκαν πολύ γλυκό και πρωτότυπο. Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για όλους μας και καταλαβαίνω πως όλες οι μανούλες ψάχνουν το καλύτερο για τα παιδάκια τους. Αυτή η μπομπονιέρα είναι πολύ όμορφη και την δίνω μόνο 0,80? το τεμάχιο μ…
Last reply by μανούλα Μ+Δ, -
- 1 απάντηση
- 92,4k εμφανίσεις
Γιατί δεν μπορώ να βρω την ομάδα "Μανούλες Απριλίου 2011"?
Last reply by ania, -
- 0 απαντήσεις
- 92,7k εμφανίσεις
Γεια σας κοριτσια!!! Για τις μανουλες που περιμενουν μωρακια το σεπτεμβρη, για να τα λεμε και πριν και αφου τα υποδεχτουμε!!! Εγω το πρωτο δεκαημερο περιμενω το τριτο μωρο μου!!!!
Last reply by anniw,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 4.366 απαντήσεις
- 621.275 εμφανίσεις
-
- 11.145 απαντήσεις
- 2.077.377 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 197.143 εμφανίσεις