Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 3/11/2026 at 3:58 ΜΜ, cris88 είπε:

      Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είμαι σε πρόωρη εμμηνόπαυση και έκανα την τέταρτη αποτυχημένη έμβρυο μεταφορά με δανεικά. Πιστεύω ότι το θέμα της προγεστερόνης πέρασε στα ψιλά γράμματα από τον γιατρό και μαζί με κάποια άλλα που με απασχολούν, το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από άλλον γιατρό. Έχετε κάποιον να μου πρότεινετε για Θεσσαλονίκη; Λογικά σε πμ. Ευχαριστώ πολύ όσες μπουν στη διαδικασία να ασχοληθούν.

      Καλησπέρα σου έχω στείλει μήνυμα 

      7 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

      Κορίτσι μου καλή αρχή! Έχεις περάσει πολλά.. εύχομαι να είναι τα τελευταία και από εδώ και πέρα να έχεις μόνο ευχάριστα νέα!!

      Μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά !!!! Η δύναμη που κρύβει η καθεμία μας είναι τρομακτική μερικές φορές !!!

      • Μου αρέσει 1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28430&highlight=%E1%EB%EC%E1+%E1%ED%E1%F0%F4%F5%EE%E7%F2

caramello και για οσες συνυποφερετε αυτο το διαστημα η στο προσεχες.. ειναι το τοπικ σχετικα με τα αλματα αναπτυξης οπου θα δειτε πολλες μανουλες ν απαραπονιουνται για πολυημερα η ολοημερα κολληματα στο στηθος με γκρινια, δυσφορια κλπ χωρις να μπορει το μωρακι να ηρεμησει εκτος αγκαλιας και στηθους


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • prosperous

    2310

  • _marjio

    1778

  • Dina:)

    1305

  • caramello

    955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημοσιεύτηκαν
χαχαχαχα προσπ τι κανεις???αχ κοριτσια και εγω νυσταζω η μικρη χτες απο της 10που κοιμηθηκε ξυπνησε στις 1και ξανακοιμηθηκε στις 4..Ευτχυως εχω την μαμα μου εδω και πηγε τα μεγαλα σχολειο μαγειρεψε και ετσι εγω κοιμηθηκα απο της 4μεχρι της 9,30

αχ βρε πουλακι μου ειδικα εσενα σε σκεφτομαι καμια φορα.. πως τα φερνεις βολτα??!!!!

εμενα σημερα εχει κοιμηθει ελαχιστα, ολο στηθος θελει και ολο χτυπιεται, μαλιστα μου κανε και κλαμα κατι που δεν το κανε μεχρι τωρα.. βλεπω ομως οτι ειμαστε σε εβδομαδα αναπτυξης συνεπως δεν μου κανει εντυπωση.. το ξαναδει το εργο..θα υποχωρησει καποια στιγμη.

Δημοσιεύτηκαν

ενταξει με τα μεγαλα εχω το καλο οτι ειναι σε ηλικια που αυτοεξυπηρετουνται λιγο με τον μικρο εχουμε καποια θεματακια γιατι υπνοβατει και τον εχουμε στο νου μας αλλα ολα καλα..πιο πολυ κουραζομουνα οταν γεννησα το 3 γιατι τα 2μεγαλα ηταν πιο μικρα και ηταν λιγο πακετο..Μεχρι να σαραντησω θα κατσει η μαμα μου εδω τα βραδυα και εχω εναλαξ την πεθερα


ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Δημοσιεύτηκαν

παλι καλα.. και εγω τη μικρη ειδικα το πρωι που θελω να κανω τις δουλειες του σπιτιου (αντι να κοιμαμαι :(:rolleyes:) την παραδιδω στο ελεος της κουνιαδας μου.. ασχολουμαι μαζι της συγκεκριμενες ωρες πλεον..

οσο μου αρεσει που ναι μωρακι, τοσο σκεφτομαι τι ξεκουραστα θα ναι οταν μεγαλωσει (πανω απο ετος) και αρχισει να αυτοεξυπηρετειται εστω και στοιχειωδως..

αλλα οπως λεει και ο ανδρας μου ειναι λιγος ο καιρος που ναι μωρα και εχει δικιο.. ετσι λοιπον πρεπει να το απολαυσουμε..αλλωστε δνε προκειται κανουμε τριτο και τεταρτο.. αφηνουμε το αθλημα σε αλλους πλεον!!


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Και τι κανεις προσπερ? Την εχεις συνεχεια? Και πως κανεις τις δουλειες? Εγω τη δινω στη μαμα και τσακιζομαι να ψιλοσυμμαζεψω αλλα σε 10 μερες θα μου φυγει! Τι να κανωωω???ΟΙ εβδομαδες αναπτυξης ειναι πολλεεεεες! :tongue:


[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Δημοσιεύτηκαν
εμενα που μου λειπει η κοιλια μου?Ειμαι μαζοχα ε?

καμια φορα σκεφτομαι η βλεπω πχ στην tv η σε σχετικα περιοδικα της εγκυες μανουλες και αναπολω τις στιγμες που ημουν καθως με οσα καλα η κακα ηταν μοναδικη περιοδος..αλλα οχι ομως οτι θα προτιμουσα να μουν με την κοιλια και να μην μπορω να κανω οσα θελω..ανυπομονω να απελευθερωθω σε θεμα εξοδου και να επανακτησω τις δυναμεις μου και να κανω τα..μαγικα μου..χαχα!

Δημοσιεύτηκαν
Και τι κανεις προσπερ? Την εχεις συνεχεια? Και πως κανεις τις δουλειες? Εγω τη δινω στη μαμα και τσακιζομαι να ψιλοσυμμαζεψω αλλα σε 10 μερες θα μου φυγει! Τι να κανωωω???ΟΙ εβδομαδες αναπτυξης ειναι πολλεεεεες! :tongue:

εγω τον μικρο τον εχω ποτε στα χερια και παραλληλα παιζω με τη μικρη η γραφω εδω, η στο ριλαξ που εκει οταν δεν γκρινιαζει βολευεται καπως μαλλον επειδη τα ποδια του ειναι πιο ψηλα απο τη κοιλια η οποια βουλιαζει καπως και ανακουφιζεται (οχι παντα) και οταν χρειαζεται κατι να γινει οπωσδηποτε παιρνω το ριλαξ μαζι μου η τον βαζω στο λικνο και αναγκαστικα τον αφηνει να μουρμουραει η να κλαιει..(καλα μη φανταστεις για δραματα.. δεν τον εγκαταλειπω..οσο κατι να σπρωξω να γινει που δεν παιρνει αναβολη)

το χω ξαναγραψει παλαιοτερα, η κουνιαδα μου μενει μαζι μας μονιμα στο ιδιο στο σπιτι απο τις αρχες του γαμου μας και ετσι συγκεκριμενα για την ημερα μεχρι νωρις το απογευμα η θεια απασχολει τη μικρη οταν εγω δεν μπορω η δεν προλαβαινω..βεβαια επειδη ειμαστε ολοι μαζι στο σπιτι η μικρη και παλι οταν θελει εμενα δεν πτοειται απο τις προσπαθειες της θειας να της κραταει το ενδιαφερον με κατι αλλο αν και το κανει καλα καθως παιζουν τοσο καλα οσο με ενα συνομηλικο παιδακι.

Η θεια δεν κανει καμια δουλεια του σπιτιου επειδη εγω και ο ανδρας μου δεν θελουμε να κανει για διαφορους λογους, εκτος απο κανα μαγειρεμα οταν εγω δεν μπορω η δεν προλαβαινω και συνηθως κανενα πλυσιμο πιατων τα απογευματα η νωρις το βραδυ..

απο το απογευμα και μετα φροντιζω να μην την απασχολω με το παιδι για πολλους λογους μαζι, και για να ξεκουραζεται, και για να ασχολουμαστε εμεις ως γονεις αλλα και λογω της συγκατοικησης μας να μοιραζουμε τον χρονο σα να μην ζουσαμε μαζι για λογους πειθαρχιας και ιεραρχιας. (ολα τα σκεφτομαι ο χιτλερ..:tongue::tongue:)

αυτα.. συνεπως.. σαφως αλλες κοπελες περνανε χειροτερα ζορια απο εμενα..οχι ομως οτι ξεκουραζομαι..ισως θα μπορουσα αλλα δεν ειναι ..ο χαρακτηρας μου..;)

Δημοσιεύτηκαν

Εμενα δε της αρκει η αγκαλια.ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΘΟΣ!Ακομα και σε εμενα κλαιει.Εχουμε τρελαθει στο περπατημα και στο τραγουδι και προσπαθουμε καπως να την ανακουφισουμε και να την κοιμισουμε γιατι εχει παθει υπερδιεγερση και δε κοιμαται παλι.Ευτυχως το λεω και το εννοω, το παθαινει μονο τη μερα. Εχει να ακουμπησει στο κρεβατακι της απο το μεσημερι που την αφησα 2 λεπτα να παω τουαλετα.Και πριν απ αυτο απο το πρωι που ξυπνησε. Ειπα στον αντρα μου οτι οταν φυγει η μαμα θα γυριζει σπιτι το μεσημερι θα το βρισκει ανω κατω και δε θα εχει φαι! Μου ειπε δε πειραζει ο καημενος τι να πει!

Δε καθεται αγκαλια! Δε μπορω να τη βολεψω πουθενα! Σκουληκιαζει οπως το λεω εγω!

Τον βαζεις στο ρηλαξ? εγω δεν εχω παρει ακομα γιατι μου ειπαν οτι πριν τους 3 μηνες δε κανει. Η παιδιατρος μου ειπε μετα τις 40 μερες το λιγοτερο...:rolleyes:


[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν
Εμενα δε της αρκει η αγκαλια.ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΘΟΣ!Ακομα και σε εμενα κλαιει.Εχουμε τρελαθει στο περπατημα και στο τραγουδι και προσπαθουμε καπως να την ανακουφισουμε και να την κοιμισουμε γιατι εχει παθει υπερδιεγερση και δε κοιμαται παλι.Ευτυχως το λεω και το εννοω, το παθαινει μονο τη μερα. Εχει να ακουμπησει στο κρεβατακι της απο το μεσημερι που την αφησα 2 λεπτα να παω τουαλετα.Και πριν απ αυτο απο το πρωι που ξυπνησε. Ειπα στον αντρα μου οτι οταν φυγει η μαμα θα γυριζει σπιτι το μεσημερι θα το βρισκει ανω κατω και δε θα εχει φαι! Μου ειπε δε πειραζει ο καημενος τι να πει!

Δε καθεται αγκαλια! Δε μπορω να τη βολεψω πουθενα! Σκουληκιαζει οπως το λεω εγω!

Τον βαζεις στο ρηλαξ? εγω δεν εχω παρει ακομα γιατι μου ειπαν οτι πριν τους 3 μηνες δε κανει. Η παιδιατρος μου ειπε μετα τις 40 μερες το λιγοτερο...:rolleyes:

εχω ακουστα οτι δεν κανει αλλα τον εβαλα μετα τις δυο πρωτες εβδομαδες.. στην αρχη για λιγο πειραματικα και τωρα πια κοιμαται και εκει.. βασικα εχει φθασει τα 5 κιλα (5200 για την ακριβεια) και ο ογκος του ειναι οσο ηταν η κορη μου σχεδον 3 μηνων συνεπως πιστευω οτι ειναι οκ.

Δημοσιεύτηκαν
..και δε γκρινιαζει...Κλαιει σπαρακτικα!!

βρε τι τραβας κοριτσακι μου..

και εμενα σημερα ηταν ετσι.. δεν ηξερα ΤΙ να τον κανω τον δολιο..δοκιμαζα οτι ηξερα να κανω..

που να το χα και καθε μερα δηλαδη..το λιγοτερο που θα σου πω ειναι υπομονη.. αυριο ειναι μια καινουργια μερα..

εμενα ο μικρος πλεον ξεκιναει αυτη τη φαση απο το ξημερωμα..πχ μετα τις 4-5 το πρωι (η χειροτερη ωρα για μενα ειναι τοτε..)

κοιταω πως και πως να περασει και αυτος ο μηνας μπας και ηρεμησει..

Δημοσιεύτηκαν

Διαβασα το λινκ. Βρηκα πολλα κοινα με εμας. Ειδικα της κοπελας που δυσκολευεται να κοιμηθει τη μερα και παθαινει υπερδιεγερση. Εγω δε της κανω πολλα,απο το πρωι μετα το φαγητο της προσπαθω να την ξανακοιμησω και δε κοιμαται!Ποτε τη παθαινει την υπερδιεγερση??


[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Δημοσιεύτηκαν

σχετικα με τα ρηλαξ.. γιατι τοτε οι εταιρειες λενε απο 0 και πανω? επισης πολλα ζευγαρια οταν φευγουν απο το μαιευτηριο χρησιμοποιουν το καθισμα το βραφικο (τη λεγομενη χουφτα) που ναι απο 0 εως 12 μηνων.. υποτιθεται πως εχουν ειδικη ενισχυση για τα νεογεννητα.. και εμενα το ρηλαξ μου ειναι το καθισμα φαγητου (ειναι το polly magic της chicco που ειναι ρηλαξ για νεογεννητα εως 6 μηνων, καθισμα για 6 μηνων εως 12 μηνων και καθισμα απο 12 μηνων εως 3 ετων και στη θεση για νεογεννητα εχιε μια επιπλεον επενδυση με μαξιλαρι για να κραταει τη μεση και τη πλατη σε θεση αγκαλιας)

Δημοσιεύτηκαν
Διαβασα το λινκ. Βρηκα πολλα κοινα με εμας. Ειδικα της κοπελας που δυσκολευεται να κοιμηθει τη μερα και παθαινει υπερδιεγερση. Εγω δε της κανω πολλα,απο το πρωι μετα το φαγητο της προσπαθω να την ξανακοιμησω και δε κοιμαται!Ποτε τη παθαινει την υπερδιεγερση??

το απογευμα η και το βραδυ..


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...