Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Οι τιμές που είναι κατάλληλες όταν ξεκινάς προετοιμασία για μεβρυομεταφορα ποιες είναι κορίτσια? Θα ξεκινήσω τελικά στον κύκλο του Ιουνίου πάνω περίοδο γύρω στις 7!

Προγεστερόνη κάτω του 1, οιστραδιόλη έως 40-50. TSH κάτω από 2,5. Αυτά θυμάμαι

• Μου αρέσει 1

Δίδακτρα ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών Κορονοϊός

Recommended Posts

Εμας ήταν πραγματικά πολύ ωραία. Σκέψου συμμετείχε κ ο μικρος μου που είναι 3,5.κ απλα πράγματα, με υλικά που έχεις σπίτι ή απλά αντιγράφεις τις ασκήσεις σε χαρτί. Δ χρειαζόταν δλδ να είσαι ώρα στον υπολογιστη

Ο μικρος μάλιστα θυμωνε που δ ανέβαζα τα δικα του στην πλατφορμα:-Pκ η μεγάλη στεναχωρηθηκε γτ καταλαθος της ζωγράφισε μια εργασία κ μου λέει να το πεις στην κυρία,δ το εκανα εγω(νομίζει ότι θα μπει στον ντοσιέ με τις εργασίες που έκανε στο σχολειο) 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, vikib είπε:

Εμας ήταν πραγματικά πολύ ωραία. Σκέψου συμμετείχε κ ο μικρος μου που είναι 3,5.κ απλα πράγματα, με υλικά που έχεις σπίτι ή απλά αντιγράφεις τις ασκήσεις σε χαρτί. Δ χρειαζόταν δλδ να είσαι ώρα στον υπολογιστη

Ο μικρος μάλιστα θυμωνε που δ ανέβαζα τα δικα του στην πλατφορμα:-Pκ η μεγάλη στεναχωρηθηκε γτ καταλαθος της ζωγράφισε μια εργασία κ μου λέει να το πεις στην κυρία,δ το εκανα εγω(νομίζει ότι θα μπει στον ντοσιέ με τις εργασίες που έκανε στο σχολειο) 

Πλάκα ο μικρούλης σου μπράβο!!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...