Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 37 λεπτά , Vxatz είπε:

      @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

      Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα..

      Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!

      • Μου αρέσει 1

Εργαζομενη εγκυος-Κορωνοιος


lina!!!

Recommended Posts

Καλησπερα σας μολις χτες εμαθα οτι ειμαι εγκυος στο δευτερο παιδακι μου περιμενω απο βδομαδα να κανω χοριακη και να επικοινωνησω με τον γιατρο μου . Ανηκω σε κατηγορια εργαζομενων που γυρισε προσφατα στη δουλεια (λιανικη)  μετα το lockdown. Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι κατα ποσο θα πρεπει να συνεχισω να δουλευω λογω της καταστασης με τον κορωνοιο. Απ οτι ειχα διαβασει τον Μαρτιο ειχε βγει εγκυκλιος που ελεγε οτι οι εργοδοτες οφειλουν να απομακρυνουν ευπαθεις ομααδες και εγκυους απο ην εργασια τους... αυτο ισχυει ακομα ομως ? Και ποσο υποχρεωτικο ειναι για τον εργοδοτη? Επισης οπως καταλαβαινεται κανονικα θα ηθελα να το γνωστοποιησω σ εκεινους οταν ακουσω κ καρδια. Αλλα αν δεν ειναι ασφαλες για μενα τωρα που ναι και πολυ αρχη ισως θα πρεπει να το πω πιο πριν . Γενικα ειμαι μπερδεμενη. Φυσικα θα ρωτησω και το γιατρο μου . Αλλα ηθελα τη γνωμη σας . Οσες ειστε σε κυηση αυτη τη περιοδο σε πρωτα τριμηνα πως το εχετε χειριστει? Δουλευετε? Τι συσταση σας εκανε ο γιατρος σας? Συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσι,εγώ είμαι 5 μηνών κ κτλ στην 20η μου εβδομάδα..παρότι είχαμε κλείσει ένα μήνα λόγο του ιοθ εδώ κ 2.5 εβδομαδες ανοίξαμε ξανά κανονικά κ ίσα ίσα Μ αρέσει κιόλας που βγαίνω ξανά κ δουλεύω..

Θεωρώ όπως κ ο γιατρός μου μου είπε πως αν τηρούμε τους κανόνες υγιεινής (γάντια, αντισηπτικό κ μάσκα όταν είναι κοντά άλλος) τότε δεν υπάρχει κανένα προβλήμα..ούτως ή άλλως λένε ξανά κ ξανά πως οι έγκυες έχουμε ίδιες πιθανότητες να αρρωστήσουμε με εναν μη έγκυο άνθρωπο οπότε μην αγχώνεσαι. Κ στη τελική πόσο να μείνουμε μέσα σε μια αποστειρωμενη φούσκα εφόσον κιόλας λένε πως από το χειμώνα θα έχει ξανά έξαρση..

Δε θα πάμε ούτε για ένα μπάνιο? Ούτε για καφέ? Ούτε για ένα φαι έξω τόσους μήνες? Θα πάμε βέβαια όπως κ θα δουλεύουμε απλά με τη δέουσα προσοχή..

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

Πάντως εγώ που έφυγα το Μάρτιο από τη δουλειά μου πρότειναν να πάρω την ειδικού σκοπού (έχω και ένα μεγαλύτερο παιδί που πάει παιδικό) παρόλαυτα ο βασικός λόγος ήταν να απομακρύνθω λόγω εγκυμοσύνης. Θέλω να πω πως στον ιδιωτικό τομέα είναι λίγο θολο το τοπίο δεν τη δίνουν τόσο εύκολα , από εκεί και πέρα εξαρτάται από την πολιτική της εταιρίας κλπ. Αν δεν αισθάνεσαι σίγουρη γνώμη μου είναι να τη ζητήσεις , αφού πάρεις κ τη γνώμη του γιατρού σου. Μέχρι το Μάρτιο δούλευα κανονικά, δεν υπήρχε ακόμα όμως κορονοϊος στην Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...