Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 2/10/2026 at 6:30 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου !Τελειωσε θα μείνω μέσα μια μέρα αναρρωνω όλα καλά !

Παρά πολύ κατασταλαγμένη σε βρίσκω και πολύ λογική η σκέψη σου !Εγω σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη ζωή και να χαίρεσαι τα κορίτσια σου και τον άντρα σου !!Η ζωή πάντα ανοίγει νέα κεφάλαια όταν κλείνει κάποια άλλα !

Εγώ θα ευχηθώ υγεία και μια χαμογελαστή και ήρεμη ζωή από δω και πέρα με την οικογένειά σου !!! 

Αποθηλασμος

elsa90

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Just now, elsa90 είπε:

Καλησπερα,  

Θα ηθελα βοηθεια σχετικα με τον αποθηλασμο. Εχω μια κορουλα 12 μηνων και θελω σταδιακα να αποθηλασω. Χρειαζομαι συμβουλες . Εσεις πως το καταφερατε;

Καλημέρα!! Εγώ αυτό που έκανα ήταν σταδιακά να μειώνω γεύματα! Προσωπικά από τα 6 γεύματα αρχικά έδινα τα 3 μέχρι που έφτασα να δίνω πρωί βράδυ ( χωρίς να πονάει το στήθος καθώς είχε μειωθεί η παραγωγή ) ..

αργοτερα θηλαζα μέρα παρά μέρα 1 φορά την ημέρα κ σταμάτησα πολύ σύντομα ! Χωρίς χάπια απλά δεν είχα άλλο γάλα!

Καλη επιτυχία !!!

LzTRp3.png

3 ώρες πρίν, elsa90 είπε:

Καλησπερα,  

Θα ηθελα βοηθεια σχετικα με τον αποθηλασμο. Εχω μια κορουλα 12 μηνων και θελω σταδιακα να αποθηλασω. Χρειαζομαι συμβουλες . Εσεις πως το καταφερατε;

Πώς τα παει με τις στερεες; πινει νερό; πόσες φορές θηλαζει το 24ωρο;

Θηλαζει κ οταν χτυπήσει; βαριέται; πιπιλα ει πολύ ώρα για να κοιμηθει; 

Παίρνει πιπιλα; θα δώσεις φρέσκο γάλα; 

Αρχικά δ θα προσφέρεις, αν το κάνεις. Μπορείς να αρχίσεις να βάζεις χρονικά η τοπικά όρια. Ζητάει να θηλασει όταν είστε έξω; 

Εγω ξεκίνησα μετά τον χρονο να μην προσφέρω, αλλα δ αρνουμουν. Έδωσα κ φρέσκο γάλα αλλα μεχρι τα 1,5τα παιδια δ ηταν έτοιμα κ εγω δ τα πίεσα. Η μεγάλη αποθηλασε τελικά στα 2 κ ο μικρος στα 2,5

3 ώρες πρίν, elsa90 είπε:

Καλησπερα,  

Καλημέρα κοπέλα μου,

Εγώ θήλασα τον γιο μου 22 μήνες . Αυτό που έκανα ήταν να μειώσω γεύματα έδινα στην αρχή 3 φορές την μέρα. Μετά πρωί βράδυ και ύστερα μια φορά βράδυ. Κι έτσι απλά μια μέρα είχα στερέψει!  Το θέμα είναι να μην πέσεις στην παγίδα " πάρε στήθος να μην γκρινιάζεις "  . Ο γιος μου ξυπνούσε ήθελε στήθος, χτυπούσε ήθελε στήθος για να ηρεμήσει κτλ. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...