Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , Fay_ είπε:

      Ο γιατρός μου κάθε φορά μου λέει η δίδυμη κύηση έχει καφέ και μπορεί να δεις και αίμα και μην κανεις τίποτα κτλ. Γι αυτό δεν θέλω να τον πάρω..

      Ακούγεται να μην ανησυχεί. Αν εσυ όμως ανησυχεις, πηγαινε να σε δει ή ξεκουράσου και παρακολούθησε το. 

      • Ευχαριστώ 1

ACTH stim test


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Υπαρχει κάποιος που έχει κάνει το acth stim test? Αν ναι, θα ήθελα ότι πληροφορίες θα μπορούσατε να μου δώσετε. 
 

Προσπαθουμε για παιδάκι πολύ καιρό κ στις τελευταιες ορμονικές μου ήταν ανεβασμένη η 17 OH-Προγεστερονη, την οποία δεν είχα ξανακάνει ποτε στο παρελθόν κ όσα διαβάζω στο Ίντερνετ με ανησυχούν. 
 

Ο γιατρός μου πρότεινε έναν ενδοκρινολόγο δικό του κ μου έγραψε σε ένα χαρτί για να του το δώσω την εξέταση που αναφέρω. Μου είπε πως πρέπει να το ελέγξουμε γτ μπορεί να σχετίζεται με κάποια μετάλλαξη γονιδίου, η οποία δεν θελουμε να περάσει στο παιδί.

Οι υπόλοιπες εξετάσεις μου ήταν όλες καλές κ μέσα στα όρια. Έχω υποθυρεοειδισμό που τον ελέγχω με τ4 κ αραιομηνορια με κύκλους 40-50 ημερών που μια φορά το χρόνο γίνονται ακόμα μεγαλύτεροι. Παρόλα αυτά έχω πάντα ωορρηξία, διαπιστωμένη από τεστ ωορρηξιας κ επαληθευμένη από μέτρηση θερμοκρασίας. Επίσης έχω παρατηρήσει πως ο κύκλος μου αρχίζει σταθερά την 14η μέρα μετά την ωορρηξία.

Στο προγραμμα μας είναι να προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση με χάπια κ πρόκληση ωορρηξιας, αλλά πρώτα πρέπει να γίνει η εξέταση που γράφω παραπάνω κ αν χρειαστεί να πάρω κάποια αγωγή.

Υπαρχει κάποια με παρόμοιο ιστορικό, ή κάποια που να γνωρίζει περισσότερα κ θα μπορούσε να με ενημερώσει; Επίσης αν ξέρετε, το τεστ αυτό θέλει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία πριν ή κάποια διαδικασία; Στο μικροβιολογικό μου είπαν πως δεν γράφεται κ στοιχίζει 20€. Σκεφτόμουν αντί να πάω στον ενδοκρινολόγο κ να πληρώσω επίσκεψη για να μου πει να κάνω μια εξέταση που δεν γραφεται, μήπως να την κάνω πρώτα κ να του την πάω ώστε να μου πει τι πρέπει να γίνει από εκεί κ πέρα;


CATwp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...