Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Mairy1989 είπε:

Μικροβιωμα έχω κάνει ναι και ήταν όλα φυσιολογικά.Εχω μιλήσει με την αιματολόγο μας και το επόμενο που λέω να κάνω είναι έλεγχο για θρομβοφιλια και κάτι αντισώματα μου είπε. Αυτό λες να κάνω για αρχή ε;

Κοίτα ένα τσεκ από αιματολογο μπορείς να κανείς αν κ είναι αδύνατο να  εμποδίζει η θρομβοφιλια όταν περνεις αντιπικτικα . Βέβαια θα πρέπει να τσεκαρεις μήπως περνεις υπερβολικά αντιπικτικα . 

Αυτό που θα μπορούσες να κανείς είναι ένα τσεκ με καμπύλη ζαχάρου μήπως τσιμπήσεις κάτι εκεί. 

Αν Κ προς τυχαίο φαίνετε δύο αποβολές δεν είναι κατι ασυνήθιστο γενικά Κ ειδικά στην εξωσωματική . 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εμείς στο Βασιλόπουλο που πήγαμε την περασμένη βδομάδα είχε προσφορα το μαλακτικο προδερμ 1? και κατι κατω και το πηρα... και επισης κοιταξα και τα pampers new baby 54τεμ. βγαινουν 11?,αλλά δεν πηρα ακομα. Δες κι εσυ...

Εκει θα παω και εγω, θα κοιταξω.Παντως τελικα ειδα οτι στο αμαζον εχει πιο καλες τιμες.Θελω να δω και τα μωρομαντηλα ποσο εχουν, η αδερφη μου μου ειπε κατι για 3,30 το πακετο!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ξέρει καμία συνταγή για αλμυρό κεικ?? Αν γίνετε να μην έχε κ αυγά ακόμα καλύτερα...

Ωχ, λιγο δυσκολο αυτο, χωρις αυγα...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ποπη μου να χαιρεσαι τον αντρα σου! ναι το πηρα το χαρτι κ θα το παω στον εργοδοτη να το υπογραψει κ μετα στο ικα. απλα μαλλον δεν εχει νοημα ολο αυτο επειδη δεν συμπληρωνω 200 ενσημα κ δεν δικαιουμαι τα επιδοματα λοχεια ς κυοφοριας ουτε το εξαμηνο. Μονο το βοηθημα τοκετου θα παρω που στο δινουν αν εχεις 50 ενσημα τα 2 τελευταια χρονια.

απλα μωρε θελω να τα κανω ολα οπως πρεπει μην γινει καμια μαλ..κια κ δεν παρω ουτε αυτα.

οσο για την ανακαινιση δεν το συζητω! αν υπαρχει σπιτι δεν υπαρχει καλυτερη φαση γιατι να τα δινεις στα νοικια. το φτιαχνεις οπως θελεις κιολας. κ συνεχιζεις οταν μπεις μεσα ολα μαζι δεν γινονται. κ εμεις τα βασικα θα κανουμε κ μετα σιγα σιγα θα το κανουμε σουπερ!!!!!! εσας ποσα σας πηγε ολη η διαδικασια? ειχατε καμια βοηθεια η τα ειχατε μαζεψει?

συνολικα μας βγηκε 16.000Ε ολη η ανακαινιση αλλα σκεψου βαλαμε και καουνουργια κουζινα...επιπλα και ηλεκτρικες συσκευες δεν αγορασαμε γιατι τα ειχαμε αγορασει 6 μηνες πριν οποτε ηταν καινουργια..αλλα στην τιμη που σου λεω δεν συμπεριλαμβανονται τα επιπλα και οι συσκευες...δεν ειχαμε φραγκο μαζεμενο αλλα ουτε και χρηματικη βοηθεια...τα βγαλαμε ολα απο την δουλεια του αντρα μου (ευτυχως ειχαμε δουλεια) και μας εχουν μεινει καποια μικρα χρεη μεχρι τον ιανουαριο...για αυτο και στεγνωσαμε για την γεννα και ειμαστε μαζεμενοι τωρα...ευτυχως δεν πηραμε δανειο!!!αλλα Μαργαριτα μου ολα γινονται σιγα σιγα εμεις την ανακαινιση την ειχαμε ξεκινησει ιουνιο και μπηκαμε μεσα αυγουστο,,,και πολλα τα καναμε και με δοσεις!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

:P:p:p... τελικα ολες τραβαμε διαφορα! εγω συν ολα αυτα εχω κ σουβλιτσες κατω απο το στηθος εκει που εχω πει οτι ποναω... αχ ειμαι πολυ περιεργη που θελω να περασει ο καιρος να γεννησουμε και να ηρεμησουμε απο αυτα?

οχι Μαργαριτα μου και εγω θελω να γεννησω να ελευθερωθω!!!!!!!να δω και το μπουμπουκακι μου!!!!!!!!

λες να ξεκινησω καιεγω την διαδικασια για τα χαρτια??:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: η ειναι πολυ νωρις ακομα??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

συνολικα μας βγηκε 16.000Ε ολη η ανακαινιση αλλα σκεψου βαλαμε και καουνουργια κουζινα...επιπλα και ηλεκτρικες συσκευες δεν αγορασαμε γιατι τα ειχαμε αγορασει 6 μηνες πριν οποτε ηταν καινουργια..αλλα στην τιμη που σου λεω δεν συμπεριλαμβανονται τα επιπλα και οι συσκευες...δεν ειχαμε φραγκο μαζεμενο αλλα ουτε και χρηματικη βοηθεια...τα βγαλαμε ολα απο την δουλεια του αντρα μου (ευτυχως ειχαμε δουλεια) και μας εχουν μεινει καποια μικρα χρεη μεχρι τον ιανουαριο...για αυτο και στεγνωσαμε για την γεννα και ειμαστε μαζεμενοι τωρα...ευτυχως δεν πηραμε δανειο!!!αλλα Μαργαριτα μου ολα γινονται σιγα σιγα εμεις την ανακαινιση την ειχαμε ξεκινησει ιουνιο και μπηκαμε μεσα αυγουστο,,,και πολλα τα καναμε και με δοσεις!!

αχ τι καλα! λες να καταφερουμε κ εμεις να μπουμε πριν γεννησω? μακαρι!!!! αυριο θα παμε κ εμεις να δουμε κουζινες στη νεοσετ. εμας ρε γαμωτο ειναι κριμα γιατι μας φευγουν κ ενα σωρο λεφτα στο νοικι μεχρι να παμε αλλα τι να κανουμε... δινουμε κ πολλα εμεις εδω μαζι με τα κοινοχρηστα παει γυρω στα 800 το μηνα!!:confused::confused::confused::confused:

εμεις νομιζω παραπανω θα δωσουμε γιατι εχουμε κ γκρεμισματα και καινουργιο μπανιο το οποιο θα ειναι σε αλλο δωματιο απο εκει που ηταν, γιατι ηταν υπερβολικα χαμηλο και δεν χωραει ο Μαριος που ειναι ντερεκι!... ε πανω κατω τα ιδια περιπου...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

οχι Μαργαριτα μου και εγω θελω να γεννησω να ελευθερωθω!!!!!!!να δω και το μπουμπουκακι μου!!!!!!!!

λες να ξεκινησω καιεγω την διαδικασια για τα χαρτια??:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: η ειναι πολυ νωρις ακομα??

δεν εχει σημασια απλα να ειναι 56 μερες πριν την πητ. εγω απλα το εκανα να ξεμπερδευω.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αχ τι καλα! λες να καταφερουμε κ εμεις να μπουμε πριν γεννησω? μακαρι!!!! αυριο θα παμε κ εμεις να δουμε κουζινες στη νεοσετ. εμας ρε γαμωτο ειναι κριμα γιατι μας φευγουν κ ενα σωρο λεφτα στο νοικι μεχρι να παμε αλλα τι να κανουμε... δινουμε κ πολλα εμεις εδω μαζι με τα κοινοχρηστα παει γυρω στα 800 το μηνα!!:confused::confused::confused::confused:

εμεις νομιζω παραπανω θα δωσουμε γιατι εχουμε κ γκρεμισματα και καινουργιο μπανιο το οποιο θα ειναι σε αλλο δωματιο απο εκει που ηταν, γιατι ηταν υπερβολικα χαμηλο και δεν χωραει ο Μαριος που ειναι ντερεκι!... ε πανω κατω τα ιδια περιπου...

Κουράγιο Μαργαρίτα μου όλα θα γίνουν!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια ξέρει καμία συνταγή για αλμυρό κεικ?? Αν γίνετε να μην έχε κ αυγά ακόμα καλύτερα...

βρηκα αυτο αλλα δεν το εχω φτιαξει

Αλμυρό κέικ

Υλικά

2 φλυτζάνια αλεύρι (κοσκινισμένο κατά προτίμηση)

1 φακελάκι baking powder

2 αυγά

1 κούπα γιαούρτι

1/2 κούπα ελαιόλαδο

1/4 του κιλού τυρί φέτα τριμμένη

(Προαιρετικά: λίγο πιπέρι ή/και ρίγανη)

Εκτέλεση

Ανακατεύoυμε όλα τα υλικά μαζί, κατά τη σειρά που αναγράφονται. Φροντίζουμε να γίνει ο χυλός κατάληλος για ψήσιμο (ούτε σφιχτός αλλά ούτε νερουλός), κυρίως ελέγχουμε τη ποσότητα του γιαουρτιού ή του αλευριού. Αλείφουμε το ταψάκι ή τη φόρμα μας και το βάζουμε στο φούρνο (180 βαθμοί) για 45 λεπτά περίπου. Καλή επιτυχία!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλυτερα μαργαριτα μου να πληρωνεις δανειο και να σου μεινει και το σπιτι παρα ενοικιο....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...