Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δεν καναμε τπτ Νικη μου ηρθαν τα πεθερικα εκατσαν 1 ωριτσα και μετα τον αντρα μου τον επιασε το στομαχι του πηγε ξαπλωσε και ξυπνησε καλες 11 την ωρα που ετοιμαζομουν εγω να κοιμηθω...και σημερα μια απο τα ιδια ..ωραια γενεθλια και γιορτη κανουμε...καλα που εχω και αυτο το λαπτοπ.....

Αχ! μου φαινεται τον ματιασες τον ανθρωπο! ελεγες γιατι εφερε γλυκα και γιατι εφαγε και να'τα τα αποτελεσματα!χι,χι,χι!!:lol:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ! μου φαινεται τον ματιασες τον ανθρωπο! ελεγες γιατι εφερε γλυκα και γιατι εφαγε και να'τα τα αποτελεσματα!χι,χι,χι!!:lol:

χα χα χα χα χα ναι οντως αφου χτυπησε το προφιτερολ μετα τον επιασε το στομαχι του...πω πω κακιστρο που ειμαι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol::lol:αλλα και σημερα τα ιδια...μαλλον τον τριγυρναει καμια ιωση...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ειμαι 19 βδομ!

ο τσουτσουνης χορευε!!!!!!! ο γιατρος ολο γελαγε! ηταν ορθιος με τα ποδια προς τα κατω(γιαυτο σημερα ενιωθα "φλεβα" να πεταριζει χαμηλα) και κουναγε τα χερια με ρυθμο!!!!! καποια στιγμη γελασα κι εγω και εσφυξε τις μπουνιτσες του! μετα σοβαρεψε και γυρισε να μας δειχνει τα μπουτια του! τεντωνοταν!!!

α! και μου ειπε οτι δεν ειναι ο μπεμπης που νιωθω ορισμενες φορες! με απογοητευσε,αλλα δεν τον πιστευω!απο 20+ λεει τα νιωθουμε! τι να πω...

....ηρθε το θαυμα.....

ειμαι 19 βδομ!

ο τσουτσουνης χορευε!!!!!!! ο γιατρος ολο γελαγε! ηταν ορθιος με τα ποδια προς τα κατω(γιαυτο σημερα ενιωθα "φλεβα" να πεταριζει χαμηλα) και κουναγε τα χερια με ρυθμο!!!!! καποια στιγμη γελασα κι εγω και εσφυξε τις μπουνιτσες του! μετα σοβαρεψε και γυρισε να μας δειχνει τα μπουτια του! τεντωνοταν!!!

α! και μου ειπε οτι δεν ειναι ο μπεμπης που νιωθω ορισμενες φορες! με απογοητευσε,αλλα δεν τον πιστευω!απο 20+ λεει τα νιωθουμε! τι να πω...

Καλα, τωρα για μερικες μερες? τι 19 , τι 20.

Μπραβο, παντως Μαιρη, ολα καλα!! με το καλο να τον παρεις αγκαλιτσα!!

Κοριτσια, πηγαμε στον ΑΒ για ψωνια.Ειδα ποσο εχουν οι pampers new baby.Τις ειδα οτι τις ειχε σε 3 μεγεθη αναλογα με τα κιλα.Το πακετο των 54 τεμ. το Νο1 το ειχε 12,30 ευρω.

Το πακετο 54τεμ. το Νο2 ειχε 17,95 ευρω!!! ελεος!!!

Το ιδιο και το Νο3!!

Στο 1 εντωμεταξυ δεν καθεσαι και πολυ.Μπορει ουτε μηνα.

Διαφημίσεις

Κοριτσια, πηγαμε στον ΑΒ για ψωνια.Ειδα ποσο εχουν οι pampers new baby.Τις ειδα οτι τις ειχε σε 3 μεγεθη αναλογα με τα κιλα.Το πακετο των 54 τεμ. το Νο1 το ειχε 12,30 ευρω.

Το ιδιο και το Νο3!!

πω πω πανακριβα πολυ τα κοπανανε... αμαζον και παλι αμαζον απο εκει θα παραγγελνω τελος...αντε τους απατεωνες εκμεταλλευονται την αναγκη μας...

B4Itp2.png

πολλα εξοδα τελικα! θα επιστρεψουμε στις πανες οπως οι γιαγιαδες μας!!! αχααχα

Μαιρουλα με το καλο κοριτσι μου να δεις το μπεμπακι σου!!!!!!!ολα καλα μπραβο!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Το ιδιο και το Νο3!!

Εγω εδώ τα βρήκα πάντως τα new born στο ιδιο σούπερ 11?..Λες να μην θυμάμαι καλά?? Εσυ πάντως καταλαβες πως μπορείς να παραγγείλεις απο το αμαζον?? Εγω οχι...:rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

σας ευχαριστω βρε κοριτσια! και σεις με το καλο και με ενα πονο!

σας φιλω για αποψε,τα λεμε αυριο! παω να ξαπλωσω διοτι περπατησα αρκετα σημερα!

....ηρθε το θαυμα.....

Εγω εδώ τα βρήκα πάντως τα new born στο ιδιο σούπερ 11?..Λες να μην θυμάμαι καλά?? Εσυ πάντως καταλαβες πως μπορείς να παραγγείλεις απο το αμαζον?? Εγω οχι...:rolleyes:

και εγω δεν ξερω Δωρα πως παραγγελνουν αλλα ελπιζω πως καποια στιγμη θα κατσει να μου δειξει ο αντρουλης μου που τα ξερει..εσενα δεν γνωριζει ο αντρας σου?????

B4Itp2.png

kalispera koritsia ti kanete?exw mia aporia.simera piga ston giatro gia na dw ton mpempi einai ola kala exei parei kai thesi einai ola kala....mou eipe o giatros oti se 40 meres tha gennisw ptwra o theos kai to moro einai 2 kila einai kala?

Γεια σου Μαράκι μου!!! Αχ κοντεύεις κι εσυ!!! Νομίζω οτι είναι καλά το βάρος του μπέμπη σου.Μπορεί να βγει λίγο μικρός αλλά καλύτερα ρε συ θα έχεις ευκολη γεννα...Τωρα σε αυτο το μηνα που απομένει θα πάρει στανταρ άλλα 700γρ.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...